Kiemelt
Enikő(28+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-21 17:29:10

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm, hogy időt szántál és megírtad a talinkat. Aranyosan fogalmaztál az élménnyel kapcsolatban. Örülök, hogy végre találkoztunk és remélem hamarosan ismét meglátogatsz. Puszillak

Beszámoló Evelyn +36702335902 119939 szexpartner

vándorló a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb lovaglás
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Régóta szemeztem már Evelyn hirdetésével, szombat este, miután láttam a szuperakciós rózsaszálak számát az adatlapán, ráírtam, hogy él-e még az ajánlat. Igen volt a válasz és gondoltam, hogy ezt a lehetőséget nem hagyhatom ki. Már küldtem is egy VTR-foglalást hétfőre, amit hamar elfogadott. Másnap beszéltünk telefonon, hogy halljuk egymás hangját és csevegtünk egy keveset itt az oldalon is, hogy kicsit személyesebb legyen a tali.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én metróval mentem a Ferenciek teréhez és onnan kellett sétálni egy keveset Evelyn kuckójához. A címet könnyű megtalálni, én indulást előtt megnéztem a térképen. Parkolni belváros révén nehéz lehet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lifttel kell felmenni az x. emeletre, én bejutás után bénáztam, így gyalog mentem fel, de működik a lift és lefelé már azzal jöttem. A lakás nagy belmagasságú, kényelmesen el lehet férni mindenhol. Egy kis folyosón keresztül jutottam a baszobába. Kényelmes, nagy franciaágyon lehet huncutkodni, a kellékek bekészítve közel várnak és az ember ruháját, dolgait is van hova letenni. A fürdőben minden megtalálható, friss törülközők, sok tusfürdő, dezodor, szájvíz és van wc is.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek abszolút megfelelő Evelyn alakja, igazi bombanő, fantasztikus cicikkel és popsival, szép, hosszú lábakkal. Arca bájos, kedves, a szemüvegével nagyon csábító a nézése. Okos és szeret beszélgetni, jó társaság. Egy szál köntösben fogadott, ami a fürdésem után került le róla.
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119939 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119939 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-11-21 21:18:21 erotikus masszázs 1199395. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-11-21 21:18:21 erotikus masszázs 1199396. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-11-21 21:18:21 erotikus masszázs 119939
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Első találkozás révén megérkezésem után leültünk az ágyra egy kis ismerkerdős beszélgetésre, majd elküldött fürödni. Fürdés után elhelyezkedem az ágyon, Evelyn leült mellém és elkezdtünk simogatni egymást. Kérdezte, hogy mit szeretek, mondtam, hogy a franciát nagyon, így pillanatokkal később el is kezdett kényezteni. Játszott a farkammal, szopogatta, ízlelgette, cupogott, körözött a nyelvével a makkon, bevetette a kezét is. Valami fantasztikus volt, most már tudom, milyen az Evelyn élmény! :) Már ágaskodott a farkam, de azért én is szerettem volna megkóstolni a punciját, így helyet cseréltünk. Nyaltam-faltam, fel-le, köröztem én is a nyelvemmel, közben az egyik mellét markolásztam. Halkan nyögdécselt és utána megjegyezte, hogy látom adni is szereted a franciát, így szerintem jól esett neki. Ezután gumit húzott a farkamra és lovagló pozicióban kezdtünk el szexelni. Én diktáltam a tempót, közben a mellei ringatóztak az arcamon, elég jó kezdés volt. Következett a misszionárius póz, itt apró csókokat is tudtam adni neki közben és átöltük egymást, igazán barátnős érzés volt. Kedvenc pózát is kipróbáltuk, hason feküdt és hátulról dugtam ki-be a farkamat a puncijába. Szájjal-kézzel történő befejezést kértem, belém égett a kép, ahogy a szájába veri a spermámat. Megtisztogattuk magunkat, majd egy kellemeset beszélgettünk a maradék időben.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Extrája nem sok van, én nem vettem igénybe. Az elején kiraktam a rózsaszálakat az asztalára, Ő megköszönte, több szó nem esett róla.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Evelyn személyében egy fasztasztikus nőt ismertem meg, hamar levett a lábamról kedvességével. Nemcsak a szexre emlékezem vissza szívesen, de a beszélgetésünkre is. Mindenkinek ajánlom, csalódás kizárt, én is tervezek még visszamenni. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-11-25 13:12:55
A beszámoló pont jó arra, hogy JM minősítést érdemeljen nálam. És hogy fokozza a kíváncsiságomat Evelyn iránt. Köszi és grat.!

2023-11-25 12:27:56
Figyelemfelkeltő leírás, egyre kíváncsibbá teszi az olvasót, izgalmasan egészíti ki a képei által is elinduló fantáziát.
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2023-10-23) : A csatolmányhoz érve forró csókkal köszöntötte a zsákos családot, majd felváltva cuppogott a golyókon, miközben a szemem úgy szikrázott a gyönyörtől,mint a zárlatos villanykörte.

(2023-10-11) : Törölközés, Listerinezés után a szobában francia ágyon folytattuk az együttlétet. A tervezett masszázst Evelin szóba hozta, de a hangulatom azt diktálta, hogy inkább kihagyom. Kölcsönös símogatás, ölelkezés folytatódott immár vízszintes helyzetben.

(2023-02-17) : Egy idö utàn kèrtem vèdöszerkot es felugrott a kèrdès hogy akkor hogyan is induljon a "meccs" (itt is kereste a kivànsàgomat). Èn kèrtem a lovaglos taktikàt ugyanis gyönyörködhettem eme gyönyörü nöben. Durranàs utàn pihi jött. Nagyon jòt beszèlgettünk, söt majdnem elszaladt az idö is,

felejthetetlen: 34db
(2023-11-24) : Finoman csókolóztunk és én elindultam délre. A gyönyörű kebleknél kissé elidőztem, a sóhajok már gyakrabban hagyták el Evelyn ajkait. De a cél a combok között várt. Nagy buzgósággal vetettem bele magam a következő negyedóra nyelvtáncába. Különböző irányban és erősséggel próbálkoztam, de a finom nyelcsapások értek igazi célt. De nem maradt adósom csodás vendéglátóm sem: a hátamra feküdtem, Ő erre végigcsókolta a felsőtestem és a combjaim közé helyezkedett.

(2023-11-20) : Letérdelt elém és finom ajkaival elkezdte puszilgatni a szerszámom amig az teljesen fel nem ágaskodott, utána finoman bekapta és játszott a nyelvével ami mindig nagyon jól esik.

(2023-11-17) : Evelyn oldalról kezelésbe veszi a férfiasságom.Először kézzel majd puha ajkával feléleszti a kispajtit.Kérdezi hogy "jöhet a gumi"?Igen jöjjön egy kis lovaglásra benevezek.

nagyon jó: 27db
(2023-11-22) : Minden technikáját bevetette, hogy hepi finis legyen. A kedvenc pózomban lett végem. Ahogy Én állok az ágyon, Evelyn meg térden áll előttem és úgy élveztem az ajkai közé.

(2023-11-18) : Evelyn igazán szívesen és jól csókol. Nemcsak szájrapuszi, hanem igazi nyelves-lelkes csók. Közben simiztem és somáztam Evelyn cickóit. Jól láthatóan jól esett neki. Középállásba kéredzkedtem, ahol hosszasan nyalakodtam, miközben vagy a ciciket gyömködtem,

(2023-09-13) : The back massage was good, not to hard not to soft and hitting the right places. The leg massage didn't do that much for me but it was pleasant enough. We talked quite a bit during that part as well so that might have impacted and taken away some focus.

: 39db
(2023-10-14) : Mindenkinek más a technikája, Evelyn jellemzően a makkot és a makk alatt dolgozza meg a szerszámot, hihetetlen jól ráérezve az igényre. Kezével csak kérésre dolgozik, jómagam direkt kértem, hogy masszírozza alul a farkam,

(2023-09-24) : Leültünk, kicsit simogattuk egymást, majd lassan lehajolt és franciázni kezdett. Lassan és érzikien csinálta, közben simogattam, és koncentráltam, hogy bírjam valameddig. Majd kis idő után cseréltünk, és én kezdtem el nyaldosni ott lent ujjazással felváltva.

(2023-08-15) : Kézi támogatással bemutatott francia lecke vette kezdetét. Itt hamar sikerült rátalálnia arra a pontra, ami egy pillanat alatt a határokig repített, ezen egy közös nevetés után folytatta a kínzásomat. Ezalatt még többször felültetett a hullámvasútra, miközben én a helyzetemet élvezve és kihasználva tudtam megcsodálni a testén lévő tetoválásokat.