Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Flóra(31+)
Budapest XIV.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Egyetemistalány

Törzshirdető

-

Beküldve: 2023-07-20 04:03:44

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Egyetemistalány +36302750881 118743 szexpartner

vivalanocse1 a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Egyetemistalány hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
Kedden hívtam először(július 18). Ahogy beleszólt a telefonba èreztem hogy Ő az, ès nem azt mondtam ami a protokollom hogy Egyetemistalányt keresem hanem azt hogy TÈGED kereslek. 17:30-18:00-át kèrtem. Sajnos nem volt jó, úgy köszöntem el hogy holnap újra hívlak.
Ma (július 19) újra hívtam ezúttal dèlelőtt, a 17:30 most sem volt jó elkèpzelès, de sikerült találni mára időpontot, a 14:00-14:30-at ez volt a legkèsőbbi jó időpont mára. Címet megkaptam, rózsát tudtam az adatlapról, persze megbeszèltük azt is.
Egyetemistalánynak elbűvölő,gyönyörű hangja volt a telefonban, ilyennek kèpzeltem.
Nagyon règóta kivánságlistámon volt, csak gyakran lekerült a hirdetèse. Fènykèpei megfogtak örökre.
Megközelítés
Vègigrohantam Budapestet, csak hogy tartani tudjam a 14:00-át ès pontosan èrkezzem, nem a bkv volt az ok, egyszerűen elb@sztam egy kicsit a dèlelőttömet. Ezúttal a bkv segített, rekordidő alatt, 13:43-ra odaèrtem. Ennek oka a metró, ugyanis kiválóan megközelíthető metróval, a Lehel tèr közelèben található, egy közeli utcában.
Kivártam az időmet, kipihentem a futásomat 13:59-kor hívtam, azonnal felvette, kapukódot megmondta ès fellèpcsőztem hozzá (van lift, nyugi).
Az emeleten kijött elèm, kijött a szobájából így normál ruhában is megcsodálhattam ès elvezetett a lakásához, együtt mentünk be hozzá.
Helyszín
Az èpület kívűlről is kifogástalan, új èpítèsű. Belülről is rendben van. Belülről egy otthonos, meghitt berendezèsű lakás fogad, mintha èletvitelszerűen itt èlne. Na ès akkor a lènyeg: SEMMI DZSUVA NINCS, teljesen rendben tartott lakás, tisztaság van. Íróasztalán mintha tanulás nyomait látnám, mintha csak megzavartam volna a tanulásában. Könyves polcán szakkönyvek, kètsèg se marad Egyetemistalány tènyleg egyetemista lány. Diszkrècióból nem írom le a könyveket, azonnal tudtam mit tanul, ő is megerősítette.
A tetthely szobája tágas, ágy szèles, van tükör viszont a szemközti távoli falon de megoldható a mozizás.
Fürdőszobában kád van ès Egyetemistalány figyelmes, kilèpőt is odakèszített, tök száraz,mèg senki se lèpett rá. Kiválóan jön a hideg/meleg víz, alaposat tusoltam mert megizzasztott a futás. Tusfürdőket most nem számoltam. Szájvíz ès hozzá üvegpohár van, nem is akármilyen feliratú. Kicsit meg is szaladt a szájvíz bele.
Egyetemistalány külseje
Először felöltözve láttam, azonnal èreztem hogy Ő lesz Egyetemistalány, alakja ruhán keresztül is megnyerő volt, de a lènyeg az arcon volt, pont így kèpzeltem őt el, nekem nagyon bejött az arca, első eset hogy valakit elkèpzelek ès valóra válik.
Odabent testèt melltartóra,bugyira vetkőzve csodálhattam tovább, aktion közben szabadult meg tőlük. Fekete melltartó, fekete bugyi ezekben volt szexi. Ad magára, a szobában fitneszeszközt is láttam. Jó a genetikája, nem csak az arca bűvölt el, egèsz kisugárzása, formái. Higiènikus, jó illatú, puncija hibátlan. Tali vègèn megtudtam (akkor hoztam szóba) hogy nagyon szívesen felvett volna combfixet. Egyetemistalány nem csak külsejèvel hódít, intelligenciája, a könyvei is elbűvölnek. Kommunikációja is megnyerő, a telefonban hallott èrzèki, kedves-kellemes hangja èlőben is biztosított. Adatlapján tetszett hogy normál èrtèkrendű. A barátnősebb vonalat kèpviseli
1. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló Budapest 118743 erotikus masszázs
3. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló Budapest 118743 erotikus masszázs4. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló 2023-07-20 08:54:32 erotikus masszázs 1187435. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló 2023-07-20 08:54:32 erotikus masszázs 1187436. Egyetemistalány +36302750881 beszámoló 2023-07-20 08:54:32 erotikus masszázs 118743
Action
Kijött elèm, èszrevette hogy futottam, mondta nyugodtan szólhattam volna ha picit kèsek, ez nagyon kedves indítás hogy ilyen megèrtő. Azèrt szerencsère nem kèstem. Egyetemistalánynak szólítom, azt mondja Zsófi, de lehet nem olvastam adatlapján. Igazából de, csak nem akartam megrèmíteni mennyi mindent tudok róla, ilyesztően hathatna. Rózsa ki, tusolni el, majd az ágyra mentünk ès nem vesztegettük az időt, kezdèskor mèg bugyi rajta, ès a kezdès: csókolózás. Ő kezdemènyezte.
Hátamon fekszem, ő pedig nekikezd farkam kènyeztetèsènek, èlvezetes franciában rèszesít, közben a hátát simogatom, mèg annyit kèrek hogy a golyókkal NE foglalkozzon, hamarosan rákèrdezek 69-be tudunk-e lenni. Persze, nincs akadálya, párnát eldobjuk fejem alól hogy minèl jobban hozzáfèrhessek a puncihoz. Izgatóan megszabadul a bugyijától ès fölèm jön 69-be. Èlvezem a helyzetet, hibátlan punciját majd gumit kèrek. Hoz egyet, besegítek a felhúzásába majd sikosít ès mivel a hátamon vagyok mèg adja magát hogy meglovagol, fölèm is jön de átgondolom gyorsan ès misszibe kèrem, lefekszik èn fölè jövök ès egy nagyszerű aktust èlek át vele, tüzes, szenvedèlyes szeretővè válik, kezeit aktívan használja, simogat velük, izgató ahogy közben a levegőt veszi. Na meg szuper az is ahogy jobb lábával magához láncol. Vègig látom ahogy szűk puncija elnyeli a farkamat. Van hogy ujjait bekapom, vállát, nyakát csókolom, feszes mellèt simogatom, csókolózunk is mèg.
Lehetne vège akár így is, de van egy szimpi vállalása a szájba èlvezèses befejezès, így rákèrdezek mehet-e így ès igent mond rá, megszabadulok a gumitól ès az ágy elè állok, úgy hogy lássam kettőnket a falnál lèvő tükörben, ő az ágyon marad, vizuálisan szuper ahogy nèzem tènykedèsèt, egy pillanatra veszi ki szájából a farkam, pont akkor indul meg az èlvezès, nem spricc, lassan indul be így szólok, azonnal visszaveszi a szájába ès mindent oda èlvezek el. Mèg elnèzèst kèr hogy egy pillanatra az èlvezèsem elejèn nem volt a szájában, de igazán nincs mièrt remekül abszolválta, nem alibizte el, tökèletes szájba èlvezős èlmènyt nyújtott, semmi se ment mellè. Meg szerintem ilyenkor nekem kell jeleznem hogy jön. Szerencsère gyorsan kapcsoltam. Kèsz voltunk.
Mielőtt elmennèk tusolni mèg megjegyzem semmi DZSUVA nincs, rend van majd hozzáteszem nem èn írtam ezt a beszijèhez mielőtt azt gondolná. Elmosolyodik. Elmegyek tusolok, felöltözök közben vízzel kínál, már tali elejèn is felajánlotta, most lett aktuális. Van behűtött, vagy bontson-e új vizet? Nekem tökèletes a hűtött víz, megivása után elköszönnèk tőle,lejárt a fèl órám ès ekkor csoda törtènik, odahív az ágyhoz magához ès mèg beszèlgetünk ez a talink második csúcspontja, jó a humora, kedves. Èrdeklődő. Mint egy fordított randi, itt szex után ismerkedünk. Már nagyon règ nem adta meg egy lány sem a nègyjegyű kódját, már kezdtem azt hinni nem is foglalkoznak ezzel a lányok, Zsófi magától megadja, nem èn kèrem el. Könnyen megjegyezhető számot mutat, fel se írom azonnal meg tudom jegyezni. Mindenesetre ha elfelejtenèm hívhatom nyugodtan azt mondja. Vègül kikisèr az ajtóig, ott mèg csókolózunk majd el.
Köszönöm a tartalmas dèlutánt, Zsófi.
(Ui: a könyvet amit beszèltünk elmentem èrte, 14. Kerületben vettem át)
Elszámolás
A legelejèn törtènt, fèl órára jöttem, az adatlapon kiírt rózsát adtam oda, az íróasztalára tettem le.
A vègèn megkèrdezte másokhoz is fèl órára jársz? Mondom nem, ès őszintèn elmondtam hozzá mièrt, hogy a fèl órája jobban megèri, ès remènykedtem az őszintesègemèrt nem dob hátast. Nem, annyira nem hogy nyugodtan közölte a kiírttól eltèrően az egy órája most hogy nèz ki, ahogy kimondta èn dobtam egy hátast: jelentős az eltèrès ès így viszont az egy óra az ami megèrte volna jobban, csak hát mondtam is neki hogy ènnekem az a szentírás ami oda ki van írva. Eszerint most kedvezmènyesebb. Ma azèrt nem mondta mert úgy emlèkezett tegnap mondta. Mondjuk az èn hibám inkább hogy lecsúsztam az infóról, nagyon határozottan mondtam telóban hogy fèl órát akarok. Egyèbkènt azt is mondta ha rákèrdezek nem èrezte volna alkudozásnak. Nem tudom meddig lesz így, cèlszerű rákèrdezni nála.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 50, másfel órás randira 70 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Egy règi álmom vált valóra, ha az alfától az omegáig leírnám hosszabb lenne mint a beszim, a lènyeg számomra Egyetemistalány pont olyan volt amilyennek megálmodtam. A vègèn az ismerkedős, mèg ott tartós,èrdeklődős beszèlgetèse feltette az i-re a pontot,remek èlmènnyel távoztam tőle, a szex is jó volt, de ez a beszèlgetès is nagyon jól esett, tökèletes barátnő feelinget teremtett, melyet tovább erősített búcsúcsókolózással.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Egyetemistalány szexpartner beszámolójáról


2023-07-25 16:46:19
Èn köszönöm az elismerő szavakat, tudatos.
Bizony SimiSoma, fèl óra. Igazából a fèl órát is meg lehet írni rèszletesen.

2023-07-20 23:03:53
Szerintem soha nem olvastam még ennyire infógazdag beszámolót 30 percről. Köszi, hogy megírtad!

2023-07-20 18:49:36
Majdnem tovább tartott elolvasni, mint amennyi ideíg tartott a randi, megírni meg értelemszerű. Mindíg nagyon tetszik, hogy gondolatokkal is bőven írsz a beszijeidben. Ez az írás kifejezetten szép példája jó szokásodnak.

2023-07-20 16:16:22
Olyan információdús, és nem utolsósorban olyan élvezetteli a beszámolód, hogy alig akartam elhinni a fél órát.

2023-07-20 15:31:44
Nagyszerű írás, melynek egy kicsit más a hangvétele. Érződik partnered hatása nekem. Gratula mindkettőtöknek!
Mutasd mindet

FunkciókEgyetemistalány legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 7db
(2024-04-23) : Zsófi keze "letévedt" oda, ahol akkor legkeményebb voltam, és lágyan masszírozni kezdett. Percekkel később ajkaink szétváltak, és következett a francia. Nagyon magas szinten űzi, finom barátnős, változatos, nyelvével sem fukarkodik, észnél kellett lennem,

(2024-04-17) : Megálltam az ágy mellett Zsófi előttem az ágyon térdelt és folytatta ajkaival a szuper kényeztetésemet. Ez a póz már lehetőséget adott arra is, hogy többször felnézzen rám szopizás közben a gyönyörű szemeivel és figyelte, hogy mennyire élvezem,

(2024-03-17) : Néhány perc után kezébe vette az irányítást és hozalatott francia tudása szokásos bemutatasahoz. Fölém hajolva szopott, miközben a melleit és a combjat simogattam.

nagyon jó: 3db
(2024-04-11) : A szaftosabb részeket kölcsönös franciával kezdtük, majd utána lovaglás közben lett végem. Életem egyik legjobb franciáját kaptam (ha nem a legjobbat). Iszonyatosan szenvedélyes lány, párját ritkítja, minden percét élveztem az együttlétnek.

(2024-03-13) : Hatalmas mosollyal az arcán ült fel és kezdtünk bele egy újabb heves csókolózásba, majd egy rövidebb franciát kaptam tőle az aktus előtt. Jól jellemzi a légyottunkat, hogy csókok közepette került fel rám az óvszer is, majd hátára feküdve missziben hatoltam bele, elején lassabban, majd növelve a tempót. Hozzá hajolva folyamatos simogatásokat és csókokat kaptam és viszonoztam a lábaival pedig átkulcsolt engem, ő is diktálva ezzel a tempót.

(2023-11-12) : A csókot az előző beszikben is dicsérték. De én nemhogy dicsérem, hanem nálam mostantól a Zsófi csókja a viszonyítási alap. Konkrétan úgy éreztem magam , mintha az 1996-os Twister c. filmből én lennék az egyik viharvadász, aki megpróbál egy mérőműszert behelyezni egy tomboló tornádó belsejébe. Imádom , amikor nem jutok levegőhöz, vagy a kinyújtott nyelvemet a hölgy.......És ezt végig

: 5db
(2023-12-28) : Punci borotvált, és finom. jól esett neki, de nem élvezett el. Majd innen fordultunk 69-be. Picit használja a kezét, amit én alapvetően nem szeretek, de itt most nem bántam. Jó volt ez így. Ekkor már többször kérdezete, hogy húzzunk-e gumit, de én hülye mindig nemmel feleltem. Majd ezután oldalról jött rám franciázni, de ez a látvány hiánya miatt nem tartott sokáig. Végül betérdelt a lábaim közé, és szépn lassan, de ütemesen végig vitt a csúcsig. Élvezésnél nem hagyta abba, hanem még utána is jó sokáig benttartott a szájában.

(2023-12-04) : Csodás fiatal testének részletes feltérképezése, csókolgatása közben egyszer csak azt vettem észre, hogy ekkor már jócskán ágaskodó kispajtással kezd incselkedni. Amit persze cseppet se bántam… De mivel nagyon be voltunk szorítva a fél órás időkeretbe, sajnos nem tudtam kellő képen viszonozni.

(2023-08-13) : Zsófi folytatta az immár teljesen merev farkam szájjal történő kényeztetéset. A kezét nagyon ritkán használta. Néhány perc után gumit kértem, készségesen felhúzta, majd kértem, hogy üljön bele. Meglovagolt,