Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Dóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-04 08:41:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dóri +36206128957 121109 szexpartner

Klapanciusz a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Dóri hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, szinte azonnal felvette. Nagyon bájos, kedves női hang szólt a telefonba, elmondott minden tudnivalót, készséggel válaszolt minden kérdésemre. Alig egy óra múlva már mehettem is, amit lefixáltunk, de mivel épp volt egy kis kedvezmény rá, mondtam neki hogy küldenék gyorsan egy VTR-t is. Nem volt gond, sőt megköszönte. Pár percre rá el is fogadta.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Kilencker zsúfolt része, Mesterre merőleges utca eleje. Villamos nem mesze rak le, bár ritkán jár, viszont a jóval sűrűbb 4/6-tól sétálva se nagyon vészes. Parkolás olyan, amilyen. Nem javaslom az ötméteres limuzinnal/terepjáróval/kisbusszal érkezést, nem erre van méretezve ez a városrész... Mivel még fizetős is, ha kocsival jönnék, tuti hogy keresnék inkább egy parkolóházat. De most vilivel jöttem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A környéken relatíve újabbnak számító épület, de azért néhány évtizedes már ez is megvan. A lakás általam bejárt részei elég szűkösre vannak méretezve, de azért el lehet férni. Fürdő kicsi de szép tiszta, sokféle tusfürdő, dezodor, szájvíz, nagy és puha törülköző, szóval minden ami kell. A szoba szintén kicsi, közepes méretű de kényelmes ágy, kettőnknek még pont elég nagy. Van hely ruhákat letenni, telefont, akármit. Amit hiányoltam az a tükör az ágy mellett, de lehet hogy ez csak az én legújabb heppem.
Dóri külseje
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Csodálatos, már-már szinte tökéletes testű szextündér! Egyszerűen nem bírtam róla levenni a szemem, nameg a kezem se, teljesen elbűvölt Dóri szépsége. Szinte elolvadtam bájaitól, ami messze nem csak testi adottságait jelenti, hanem egész lénye, személyisége is egy kis tünemény! 😍 Számomra tökéletesen kerekednek, gömbölyödnek testének csodaszép vonalai, tökéletes arányok, vadító formák, szinte hibátlan selymes pihe-puha bőr, őrjítően gyönyörű cicik, lábak és popsi, kedves, mosolygós arc, és ha húszévesnek mondaná magát, talán még azt is simán elhinném... A lehető legjobb választás volt. A képekről is egyértelműen lejön hogy Dóri egy nőiesen telt, de feszes testű lányka, gyönyörű kerek popsival, szexi, formás lábakkal. Ami viszont csak sejthető, hogy cickói mennyire földöntúlian tökéletesen hibátlanok! Közepes, kellően telt méretük pont kézbeillik, emellett egy milimétert se lógnak, peckesen, feszesen gömbölyödnek, az apró bimbókat mindkét cicin pici udvar veszi körbe, mely színe alig üt el bőrétől, álmaim cickói, de komolyan! ❤️ És talán mondanom se kell, de semmilyen külső beavatkozás nincs rajtuk, ahogy Dóri testén sehol máshol se. Bájos arcát hosszú, egyenes, fekete hajzuhatag keretezi, ami az egyik gyengém. Puncija valami hihetetlenül illatos és ízletes, simán dobogós nálam. 😋 Csak azért nem merem mondani hogy a legfinomabb vagy legillatosabb, mert az ebben a kategóriában első helyezett csajszi sajnos már rég nem űzi az ipart. Azaz jó rég kóstoltam már, lehet hogy azóta megszépültek az emlékek, és igazából Dóri átvette a vezetést. Vastag, duzzadt kisajkai gyakorlatilag nagyobbak a nagyajkaknál, így folyamatosan kilógnak, ami miatt látványra viszont nem a legdögösebb számomra, de ez nem jelenti hogy ne lenne vadítóan szép! Csupán ízlések és pofonok. Cserébe fantasztikus élmény nyalakodni azokkal a duzzadt ajkakkal, szívogatni, szopogatni őket, főleg hogy Dóri is csalhatatlan jelét adja hogy élvezi ha kényeztetik.
1. Dóri +36206128957 beszámoló Budapest 121109 erotikus masszázs
3. Dóri +36206128957 beszámoló Budapest 121109 erotikus masszázs4. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-04-04 10:09:17 erotikus masszázs 1211095. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-04-04 10:09:17 erotikus masszázs 1211096. Dóri +36206128957 beszámoló 2024-04-04 10:09:17 erotikus masszázs 121109
Action
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Lábimádat:
5
Érkezés után puszi, egy kis csevely, majd megkérdezte hogy akarok-e fürdeni. Más körülmények között ez gyanús kérdés lett volna, mert ha tőlem nem várják el, akkor lehet hogy a lány se gondolja úgy hogy neki is kéne minden vendég előtt... Sajnos bőven volt már ilyen tapasztalatom. Ám itt ez nem merült fel bennem, mert Dórin érezni lehetett hogy friss és illatos, plusz az első perctől kezdve nagyon kedves és előzékeny volt, úgyhogy szerintem ez csak egyszerű udvariasság a részéről. Természetesen éltem a tisztálkodás lehetőségével, úgy gondolom hogy ez alapvető dolog.

Fürdőből visszatérve még rajta volt a szexi (asszem) bordó-fekete csipkés fehérnemű szett, de hamar lekapta magáról, majd felkínálta hogy simogassam, tapogassam ahol csak akarom. Én közelebb húztam őt és elkezdtem a nyakát csókolgatni, amit viszonzott, miközben simogatott mindkét kezével. A puszilgatásból csók lett, amit elsőre egy kicsit bátortalannak éreztem a részéről. Később, ahogy jobban megnyílt, már igazi barátnős csókot kaptam, de a kicsit szendébb fajtát, nem a heves szenvedélyest. Sok lány van aki így csókol, legalábbis "civilben" már jópár ilyennel volt dolgom, még fiatalabb koromban. Elkönyveltem hogy Dóri is ilyen, azaz nem egy csókkirálynő, de ez még nem egy nagy baj. Pláne hogy max ezt az egy apróságot tudom negatívumként megemlíteni az egész randin, de ez olyan, hogy valakinek meg pont ez a fajta csók jön be.

Áttértem Dóri testének alaposabb megismerésére, simogattam, puszilgattam minden szexi domborulatát, fincsi zegzugát, ami alatt ő végig adta alám a lovat. Ha a popsit simiztem akkor odatolta a kezemhez, ha a ciciket akkor kidomborította a mellkasát, ha a puncihoz nyúlkáltam be akkor feltette egyik lábát az ágy szélére, hogy rendesen odaférjek. Így kéne ezt minden lánynak kéremszépen! Alaposan meggyömöszkéltem a ciciket, szopogattam a bimbókat, csókolgattam a hasát, egyre lejjebb haladva a szeméremdombot is, itt megcsapta az orromat az a mámorító punciillat. Már alig vártam a kóstolót, de előbb Dóri kényeztetett. Elhevertem az ágyon, nekitámaszkodtam a háttámlához tett párnáknak, majd gyönyörködtem a látványban ahogy ez a csodaszép lány érzékien, kacérkodva kényezteti a farkam, minden mozdulatával fokozza a kéjt, és mindig úgy helyezkedik hogy a látvány is elsőrangú legyen és a kezem is tudjon kalandozni. Perfekt hozzáállás!

Nagyon finom volt ahogy kényeztetett, nyalogatta, szopogatta, leengedte mélyre, a zacsit is kezelésbe vette míg a rudat érzékien verte tovább amúgy gyengéd és puha ujjacskáinak erőteljes szorításával. Úristen de jó volt ahogy a golyókat nyalogatta, cirógatta nyelvével és ajkaival is! 🥰 De ekkor már nagyon ki voltam éhezve arra az isteninek ígérkező puncira, úgyhogy megkértem hogy folytassuk 69-ben. Készséggel rámfeküdt, csodálatosan kerek popsijának látványa csak tovább fokozta az élvezetet, ahogy elmerültem fantasztikusan fincsi és vadító illatú puncijában. Mámorító volt ahogy közben kényeztette tovább kőkemény farkamat, én pedig belemarkolva csodás fenekébe élvezkedtem a lucskos, illatozó puncival. Egész arcom csupa puncinedv lett, de ez nálam a szokásos ügymenet. 😅

Mikor egy kicsit már elfáradt, lemászott rólam, majd megkérdezte hogy jöhet-e a következő felvonás. Naná hogy jöhet! Erre azt mondta "gondolom lovaglással kezdjünk". Nem tudom miből sejtette hogy imádom, de nagyon jól ráérzett. Mondtam hogy mehet, erre ő visszakérdezett hogy jó lesz-e ha nekem háttal ül bele. Megkértem hogy előbb inkább szemből, de utána lehet úgy is ahogy ő szeretné. Semmi kifogása nem volt, felhelyezte a védőfelszerelést, majd kellemesen szűk puncijába engedve farkamat, beleült szépen. Aztán olyan vágtát vezényelt le rajta, hogy csak na! Fantasztikus volt szűk puncijának kellemes szorítása, ahogy rendesen tövig engedve majd makkig felhúzva rajta csípőjének ütemes mozgásával szinte ő kefélt meg engem... Vagyis inkább megkefélte magát a farkammal, nekem csak lustán elterülve élveznem kellett a szitut. 😎 Azért nem voltam nagyon lusta, mert közben markolásztam azokat a fantasztikus cickókat, már amikor nem épp ütemes ringásuknak szexi látványát csodáltam, vagy ajkaimmal kényeztettem bimbóit. Néhány csók is elcsattant közben, és nem voltam rest a popsiját és lábszárait sem simizni mikor épp nem a ciciket gyömöszköltem.

Aztán jöhetett Dóri kívánságára a háttal pacizás is, ebben is fantasztikusan teljesített, végig érezhető volt (mármint az összes többi pózban is) hogy ő is élvezi, átéli velem együtt az egészet. Párszor rácsaptam gyönyörűen gömbölyödő popsijára miközben lovagolt, ez is tetszett neki. Majd úgy döntöttünk hogy a kutyus se maradhat ki. Dóri négykézlábra helyezkedett, széttett combokkal és hátratolt popsival ringatta derekát hogy csalogasson, én meg kihasználva a helyzetet egy kicsit megnyalogattam isteni punciját mielőtt betoltam a dákeszt. Ahogy elkezdtem ütemesebben tolni neki, Dóri nagyokat nyögve és kéjesen sóhajtozva, mellkasával teljesen az ágyra simulva, kezeivel összegyűrt lepedőbe kapaszkodva felvette velem a tempót, és folyamatosan tolta rám magát, én akár meg is állhattam volna, ő akkor is megkefélteti velem magát, ha akarom, ha nem. 😂 Na persze szó se volt róla hogy ne akarnám, úgyhogy döngettem keményen, paskolgattam a fenekét, gyönyörködtem abban az iszonyúan szexi látványban ahogy Dóri egész teste megfeszülve élvezi a kőkemény kufircolást. Popsija és gyönyörű formájú lábacskái különösen dögös látványt nyújtottak, tisztára úgy éreztem magam mintha újra húsz éves lennék és akkori életem legdögösebb, legkívánatosabb nőjét kefélném épp.

Mikor elfáradtam már egy kissé, újra pózt váltottunk, ezúttal a misszire esett a választás. Dóri felvette a sültcsirke pózt, én pedig két bokájába kapaszkodva keféltem a szűk puncit. Egyik talpát a mellkasomnak támasztva folytattam, majd a másik lábfejét arcomhoz emelve puszilgatni kezdtem döngetés közben szexi lábfejét és cuki kis lábujjacskáit. Aztán megcirógattam a másik lábacskáját is, Dóri pedig közben izgatta magát, hol a cickóit simogatta két kézzel, hol egyikkel a csiklóját izgatta míg a másikkal a felé eső cicit, hol engem simogatott közben, fantasztikus volt, együtt élvezte velem az egészet. Ám kezdtem kifogyni az erőmből, sajna nem vagyok már egy stramm húszas, mégha egy kicsit annak is éreztem magam Dórival. Megkértem hát hogy fejezzük be orálisan. Nem volt ellenvetése, sőt azt is levette egyből hogy természetesen kölcsönösen gondoltam a dolgot. Miután elhevertem az ágyon fölém mászott majd elterült rajtam és kezelésbe vette a dákót, én pedig a puncit. Nem kellett már sok a beteljesüléshez, főleg Dóri isteni puncijának csodás illatát magamba szívva, és közben érezve farkamon nyelvének és ajkainak izgató összjátékát. Sajnos szájbaélvezés nincs nála, így végül félig rajtam, félig a lepedőn landolt a cucc, de egy hatalmas orgazmussal, ami után alig tértem magamhoz...

Rendkívül előzékenyen alaposan letisztogatott, majd egy gyors zuhany után ismét ott voltunk egymás mellett az ágyon. Volt még időnk jócskán, de úgy kicsavart, hogy kizártnak éreztem a repetát. Mondtam hát neki hogy nemigen fog menni még egy kör, ne erőltessük. Nem vette ezt zokon, bár szerintem már készült újra rám vetni magát, láttam a szeme sarkában azt a huncut csillogást. Helyette beszélgettünk egy jót, nagyon tájékozott és értelmes lány Dóri, kellemes volt vele ez is. Pláne hogy a humora is remek, jóízűeket tud nevetni, közben pedig szinte végig simogatott, ölelgetett, hozzám bújt, teljesen olyan volt mint egy igazi barátnő. Az egész randi úgy ahogy van csodás volt, a fellegekben érezhettem magam, de sajnos csak eljött a búcsú ideje végül.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rendeztük Dóri kérésére, ami első randi lévén teljesen érthető. A hirdetésben ígért apró VTR kedvezményt is szó nélkül megkaptam, de ha erről az akcióról esetleg épp lecsúsztam volna, még akkor is azt mondanám hogy valami hihetetlen mód megérte! Gyakorlatilag bőven átlag alatti a rózsacsokor, cserébe viszont a kapott élmény csakis a legfelső kategóriába sorolható! 😳 Igazából szinte csak páros randikat tudok felidézni amik jobbak voltak, meg talán még egyet-kettőt a legnagyobb kedvenceimmel kettesben töltött élmények közül... Extrák tulajdonképpen nincsenek, bár néhány dolog a legfinomabb falatok közül nem szerepel az étlapon, amit viszont vállal, azt örömmel és élvezettel csinálja extra virágszálak nélkül is.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 27 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Azt hiszem a fent leírtakban minden benne van. Egy fantasztikus, bagybetűs NŐt volt szerencsém megismerni Dóri személyében, akivel még számtalan csodás kaland vár kettőnkre. Vagy hármunkra, mert megtudtam hogy barátnője is van, akit be is mutatott nekem. Egy szőke MILF amazonról van szó, akiről kiderült utólag hogy egy ideje már őt is a kedvencek közé raktam, csak eddig még nem került sor a találkára. De hamarosan meglesz, az biztos! A következő felvonást ugyanis hármasban töltjük, csupán az időpont és az időtartam kérdéses még.
Kedves Dóri! Köszönöm ezt a csodálatos élményt, alig várom a következőt! 🌹😘

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról


2024-04-04 21:50:07
Remekül megírt, részletes, tartalmas, informatív beszámoló. Gratulálok hozzá!

2024-04-04 20:08:03
Remekül sikerült megírni ezt a randit. Gratulálok hozzá

2024-04-04 19:50:29
Nagyon jól adtad vissza a "dóris-élményt"! Ő egy kis vidám szextündér.

2024-04-04 16:47:37
Köszönjük a szuper beszámolót! Holnaputánra foglaltam időpontot Dórihoz, jól tettem!

2024-04-04 16:02:37
Magas színvonalú, rèszletes beszi. Ezt megszoktam tőled. Ami szokatlan volt hogy nem kettő meg három lánnyal voltál egyszerre. Eszerint Dóri egymaga felèr hárommal is.
Mutasd mindet

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2024-04-30) : Ezalatt Dórival csókolóztam, dögönyöztem a cickóit, majd arcomra ültetve nyalni kezdtem isteni punciját. Ekkor Bianka megkérdezte hogy jöhet-e a gumi, de azt mondtam hogy előbb még őt is kinyalnám.

nagyon jó: 2db
(2024-03-13) : Cseréltünk. A franciaórát kézimunkaszakkör és oboaszóló színesítette. Előbbiből kevesebb, utóbbiból több emelte volna az est fényét.

(2024-03-09) : rövidesen megkérjem, hogy dőljünk le az ágyra és franciázzon nekem. Ezt mellettem térdelve, rám hajolva abszolválta. Különösebb mélytorkozást nem vetett be, igaz, nem is kértem, úgy éreztem, hogy amit csinál, az tökéletes

: 7db
(2024-04-30) : Kértem egy merevítő NF-et, és majd gumihúzás és indulás befelé a barlangba. Elölről melegítésképpen indítottuk a témát. Ezután fordulás kutyusba. Kimondottan élvezi, ha egy kicsit keményebben dugja az emberfia.

(2024-04-29) : Vadul toltam misszionárius pózban, jó csattogósan. Itt már elhagyta a száját az Úristen szó, picit volt hogy fennakadt a szeme, de próbálta csukva tartani. De a nyögések egyre fokozódtak és éreztem hogy jól ténykedek, mert csak úgy csúszkáltam a síkosságtól.

(2024-04-21) : Átlagnál kicsit nagyobb méretem kicsit nyögve nyelőssé tette az akciót, de ha mindenki ilyen lelkes lenne mint Dóri, akkor a földön csak boldog férfiak lennének. Szinte 360 fokban bejártuk az ágyat, hol innen, hol onnan kapta a cerkám a kényeztetés.