Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Anett

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-26 01:11:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Anett +36205755502 121606 szexpartner

Cornettone80 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Anett hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
változatos pózok
fergeteges humor
Egyeztetés
Elérhető:
5
Az oldalon kerestem egy lányt délelőttre, villogot nála a most felveszem lehetőség, gondoltam megpróbálom. Telefonon hívtam. Valószínűleg diszpécser vette fel, elmondta a lehetőségeket és már foglaltam is az időpontot. Gyorsan ment.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
A helyszínt az oldal ismerőinek nem kell bemutatnom, ismert lakópark a Fehérvári úton. Kicsit tartottam is tőle, mert voltak rossz tapasztalataim itt. BKV-val mentem, a ház környékén szabad parkolóból nem sokat láttam. A bejáratnál hívtam, megkaptam a kapukódot és az emelet, lakás infot és már mentem is a lifthez.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakóparkban ebben a lakásban még nem jártam. A lakás szépen berendezett, tisztaság és rend fogadott. Anett nem egyedül van a lakásban, de ügyelnek a diszkrécióra. A fürdőszoba kádas, nagy zuhanyfüggönnyel. A tusfürdő kínálat kicsit szűkös, de nem drogériába mentem. A törölköző friss volt és száraz. Kifejezetten tetszett, hogy gyerekeknek is való, rágógumi izű szájvíz volt :) A szobában az ágy a svéd gyartó nem a legújabb modellje, de szexhez kellőképpen meg volt erősitve sarokpántokkal, néha így is nyikorgott es féltem, hogy aprófát csinálunk belőle. A szoba egyébként izlésesen berendezett, van hova holminkat is letenni. Kicsit meleg volt, de ezen az aktus után Anett ablaknyitással segített.
Anett külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A lakásba belépve és Anettet meglàtva elszállt minden aggodalmam, persze olvastam az előttem szóló beszámolóját, ami jó alapot jelentett a látogatásra. Elsőre azt gondoltam, hogy nem is annyira alacsony, de kb. 10 centis magassarkúban fogadott Anett. Fekete bugyi és melltartó kombo volt rajta, felette egy szintén fekete áttetsző és így sokat sejtető köntös volt. Helyes arca van, nagyon szép szemei és csodás, széles mosollyal fogadott. Egyből megvolt az összhang közöttünk! Bekísért a baszobába, rendeztük a csokrot, majd levetkőztem, átadta a törölközőt, majd megmutatta fürdőt. A haja inkább barna, középhosszú, hátul összefogva. Nagyon jó alakja van. A mellei kicsit nagyobbak, mint a képek alapján tűnt, viszont nagyon szép formásak, közepes méretű bimbókkal. Olyan kemények és úgy állnak azok a cicik, hogy igazából melltartóra sem lenne szüksége. A feneke iszonyat izmos és kemény és használni is tudja. Az egész teste edzettnek tűnt. Van egy kis pocija, de jól áll neki, én pedig nem szeretek csontokkal játszani. Nagyon jó a humora is, igazi nagydumás kiscsaj! Burkoltan, beszélgetés közben elárulta a valós korát, legyen elég annyi, hogy a kiírás nagyon közel van a valóshoz. A kiírtból simán letgadhatna pár évet. A puncija csodaszép, látszik, hogy nagyon ügyel a borotválásra, ápolására.
1. Anett +36205755502 beszámoló Budapest 121606 erotikus masszázs
3. Anett +36205755502 beszámoló Budapest 121606 erotikus masszázs4. Anett +36205755502 beszámoló 2024-05-27 02:14:24 erotikus masszázs 1216065. Anett +36205755502 beszámoló 2024-05-27 02:14:24 erotikus masszázs 1216066. Anett +36205755502 beszámoló 2024-05-27 02:14:24 erotikus masszázs 121606
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fűrdés utàn a szobába visszatérve egy szál magassarkúban fogadott, széles mosollyal. Egyből ledobtam magamról a törcsit es csokólózni kezdtünk. Nagyon finoman csókól a puha szájával. Közben a kezünket használva felfedeztük egymás testét. A mellkasomat simogatta, majd elkapta a dákóm, én pedig a csodás fenekét és a melleit simogattam, lehajolva puszilgattam. Néhány perc után leült az ágy szelére és elkezdte a farkamat a szájával kezelni. Először a kezét is használva finoman a makkomat kényeztette, majd úgy eltűntette az egész farkam, mintha ott sem lett volna. Pillanatok alatt kő kemény lettem, de önző módon hagytam még néhány percet szopni. Nagyon ügyes benne! Majd kértem hogy húzzunk gumit: kibontotta, a szájába vette, majd egy fejbólintással úgy rám húzta, hogy csak néztem. Jeleztem is, hogy ilyet még nem láttam, mire közölte, hogy ez a legfájdalommentesebb módja a gumi felhelyezésének :)
Doggyban kezdtünk dugni. Itt éreztem meg, hogy milyen szűk puncija van. Közepes tempóban dugtam, amit láthatóan nagyon élvezett, melynek időnként hangot is adott. Közben megcsodálhattam a hátán a tetoválását. Pár perc után misszibe fordultunk. Folyamatosan húzta felfelé a lábait, hogy minél mélyebben hatoljak belé. Közben felváltva csókoloztunk vagy a csodás melleit simogattam, puszilgattam, már amennyire a magasságomból adódóan elértem szájjal a ciciket. Majd lovaglásba fordultunk, melynek igazi mestere: óvatosan beleült, majd változatos tempóban lovagolt meg, használva hozzá az izmos fenekét. A lábfejeit a belső combomra tette, így kitámasztva magát, én pedig a combjait-csípőjét fogva irányítottam a tempót, ami kifejezetten tetszett neki. A csókolózás ebben a pozícióban a magasság különbségből adódóan kicsit nehezebb volt, de ezt is megoldottuk. Közben jót nevettünk rajta, hogy Anett szereti a magas fiúkat, én pedig az alacsony lányokat. Mikor kb. 20 perc dugás után éreztem a vég közelségét, kértem, hogy szájba élvezéssel fejezzük be. Lerántotta rólam a gumit, majd tempósan szopni kezdett, melynek néhány perc után meglett az eredménye, tele lőttem az utódokkal a száját. Anett a termést egy zsebkendőbe helyezte.
Mondtam, hogy nekem a második menet nem mindig jön össze az egy órában. Felajánlotta hogy megmaszíroz. Megkérdezte, hogy melyik területekre koncentráljon, a derekamat és a lapockáimat mondtam. Nagyon jó keze van a masszázshoz, nagyon jól esett. Elröppent az egy óra, így elmentem zuhanyozni. Az óra leteltét finoman jelezte a masszázs végén a törölköző hozásával.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extraként csak a szájba élvezés szerepel, melyet igénybe vettem. A csokor ezzel együtt értendő. Nagyon korrekt lány, ilyen minőségű szolgáltatásért lényegesen többet is kérhetne.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 31 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Anettnek törzsvendége leszek, persze ha neki is megfelelő. Nagyon rég találkoztam ilyen lelkes lánnyal, kéretik nagyon vigyázni rá! Igazi gyöngyszem. Csak ajánlani tudom, de ne minden időpontját foglaljátok le :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Anett szexpartner beszámolójáról


2024-05-29 06:44:03
Majd én is elmegyek vigyázni rá. 😀
Mutasd mindet