Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

ANITA❤

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-02-12 00:58:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ANITA❤ +36307175040 117053 erotikus masszázs

kpeter3322 a 2023-02 hónapi randiján történteket írta meg ANITA❤ hirdetővel
perfekt popsi
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR-en kerestem, egy nappal a randi előtt, a megadott időpontot elfogadta, és jelezte hogy vár. A randi napján még írtam neki üzit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím pontos, kocsival mentem, és a környező utcák egyikébe parkoltam.VTR egyeztetés során megkaptam a kapucsengőt is és pontos útba igazítást
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egyszobás lakás, minden rendben volt, hangulatos, tisztaság mindenhol, fürdőben található minden.
ANITA❤ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Arccal hirdet, találkozásunkkor nem ért meglepetés. Elsősorban a szép arca és a formás feneke miatt mentem. Ismerkedés közben amikor simiztem meg is jegyezte, hogy ez nagyon tetszik nekem :)
1. ANITA❤ +36307175040 beszámoló Budapest 117053 erotikus masszázs
3. ANITA❤ +36307175040 beszámoló Budapest 117053 erotikus masszázs4. ANITA❤ +36307175040 beszámoló 2023-02-13 09:45:27 erotikus masszázs 1170535. ANITA❤ +36307175040 beszámoló 2023-02-13 09:45:27 erotikus masszázs 1170536. ANITA❤ +36307175040 beszámoló 2023-02-13 09:45:27 erotikus masszázs 117053
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
A kölcsönös kényeztetés után került sor a masszásra. Kértem hogy masszírozza a hátamat.
Maga a masszással semmi gond nem volt, kellemes lazító, de mégis átmozgató, jót beszélgettünk közben.
Most nem annyira a masszásért mentem, hanem hogy találkozhassak vele. Mivel 1 órára mentem, és odafigyelt rá hogy még a lábaimat is át tudja masszírozni.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Fürdés után kértem hogy feküdjön le mellém, így nem a masszással kezdtünk. Szépen odabújt mellém és finoman elkezdtünk ismerkedni egymással. Apróbb csókokkal kezdtünk, majd elkezdtem szépen simogatni.
A fenekéért nagyon odavoltam amikor csak lehetett végig simogattam, formás popsija van.
Egyik pillanatban fölé kerekedtem és elkezdtem egyre lejjebb menni puncija felé. Egy kis nyalogatás után sikerült megtalálnom azt ami tetszik neki, és gyorsabban vette a levegőt. Én nem bírtam magammal, így ahelyett hogy visszavettem volna beleadtam minden nyelvi tudásom, aminek hatására sikerült elvezésig nyalnom. Pár perc után meg is jegyezte, hogy ez aztán nagyon erős kezdés :)
Visszafeküdtem mellé, és jelezte hogy most Ő jön, szép lassan elkezdett lefele haladni. Végre elérte az ezredest, és először a golyókat, kényeztette, majd csak az oldalát (én már alig vártam hogy végre szájba vegyen), majd szépen szájba is vett.
Nagyon szuper franciája volt, néhol rásegített kézzel, amit nagyon sikerült eltalálni. Partner volt abban amikor kértem hogy kicsit lassítson, szerettem volna minél tovább élvezni a vele töltött időt.
Aztán eljött a pillanat amikor mondtam, hogy már nem fogom tovább bírni, és szájával kivégzett. Hagyott lenyugodni a szájában, majd megszabadult az utódoktól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az oldalon elérhető miből lehet választani, nem vettem igénybe semmilyen extrát.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30, másfel órás randira 40, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Remélem fogok tőle egy ajánlást kapni. Én mindenképpen ajánlom, nagyon kellemes élményben volt részem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ANITA❤ erotikus masszázs beszámolójáról


2023-02-14 14:23:09
Szerintem csak egy szoba van, a tetthely egy kis leválasztott rész. De tulajdonképpen ez mindegy is.

2023-02-13 15:29:20
A lakásban 2 szoba van
Mutasd mindet

FunkciókANITA❤ legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-12-18) : Ezután egy erős hátmasszázst kértem, de aztán módosítottam gyengédebb masszázsra, mert hihetetlen erő van a picike kezeiben. Így is megtalálta és kilazította a csomókat, mikor eljöttem tőle rendesen mozgott a nyakam is. A fenekem masszázsa átment incselkedésbe, besimításokkal, benyúlásokkal amiből kapott a farkam,

(2018-03-17) : .Ezután hasra fordultam és Anita elkezdett maszírozni először a lábamat azt követte a talpam.Egyre feljebb haladt a fenekemet ,derekamat majd a vállamat dolgozta.

(2017-06-16) : A masszázs szobába beérve egészen jól síkerült a bevezetés, apró csokokkal simogatásokkal ismerkedtünk, majd nekitámasztott a masszázságynak és csókjaival egyre lejjebb csúszott. Az alsóbb régiókba érve nagyon változatos és mindenre kiterjedő kellemes francia órát kaptam

felejthetetlen: 7db
(2022-01-17) : Másfél órára mentem, így jutott idő mindenre, egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Megtalálta a csomókat, minden izmomat kezelésbe vette, kérésemre külön figyelmet fordított a nyak környékére. Amikor a masszázsra szánt idő kezdett letelni, apró csókokkal, finom benyúlásokkal jelezte, hogy ideje lenne megfordulni.

(2021-07-02) : Másfél órára mentem, úgyhogy s masszázs a két kényeztetés között történt, azt kértem, hogy ne szedjen szét, de így is felfedezte a gyenge pontjaimat (nyak környéke) és ki is masszírozta a fájdalmat belőlük. Látszik, hogy tanulta a masszázst és már gyakorolta is sokat.

(2020-10-21) : Amikor kicsit lehiggadtunk, a hátamra parancsoltak, és most már nem volt kecmec, akarom mondani, megállj, ketten kezdtek el kényeztetni az ágyékom körül. Hol az egyik lány foglalkozott a golyókkal, és a másik a farkammal, hol fordítva, azt hiszem, Zoé néha finoman a prosztatámmal is, de lehet, hogy Anita volt, mivel időnként a kezem ügyébe került hol a bal, hol a jobb oldalamról egy fenék, vagy egy punci

nagyon jó: 6db
(2021-04-18) : lérve kedvenc játszótereimet, feloldva skizofréniámat, először Zoé csiklóját csókolgatva és G pontját simogatva segítettem hozzá első elrepüléséhez. Közben persze másik kezem nem felejtkezett el Anita simogatásáról sem. Zoé örömének hangjai, meg közben Anitára áthelyezett nyelvelésem nem maradt hatástalan és kettős örömet élvezhettem.

(2020-08-31) : Egy igazán alapos, szakszerű kezelést kaptam,melyhez illatmentes krémet használt. Alaposan átgyúrta lábaimat,combomat, időnként,mintegy ,,véletlenül'' be-be simítva a combjaim közé, közben az idegrendszeremet is kisimogatta lágy,kellemes beszélgetésével. Majd combjaim után alaposan átmasszírozta a fenekemet ,majd egy erotikus mozdulattal megszabadult a melltartójától, ezzel is csak nehezítve a hasonfekvést :-)

(2018-08-22) : Nagyon finoman ajakbekapós, néha nyelvel érintős, később gyakran nyelvel érintős, ajakszívós, szopogatós. Számomra ez volt az ideális csók. (komolyan)

: 10db
(2021-12-15) : Mikor visszatértem hasravetettem magam az ágyon. Mielőtt elkezdte volna a masszázs mondta, hogy akkor ős hozzámöltözik egy perc múlva már így ís volt. Így a szemben lévő tükörben már tudtam is gyönyörködni benne.Kérdezte, hogy erősebb vagy gyengébb mazsázst szeretnék, én a gyengébnél maradtam.

(2020-08-22) : Csúszka masszázsát azonban volt módom kiélvezni. Csókkal kezdődik és az egész testre szórt puszik kíséretében cicis, majd test a testen simogatások formájában valósul meg. Csókja külön méltatást érdemel. Ő azon kevesek közé tartozik, aki szeret és tud is csókolni. Csókja olyan bensőséges, hogy abban fel lehet oldódni, de ugyanakkor olyan erotikus is, hogy abban fel lehet.........

(2020-02-11) : Az elején megkérdezte, hogy erősen vagy gyengédebben szeretném. Én az erősebb verziót kértem. A lábamnál kezdett. Átmasszírozta mindkét lábamat, majd a talpam következett. Nagyon jól esett, hogy a talpam is megmasszírozta, ezt máskor is kérni fogom. Aztán áttért a derekamra, popsimra, hátamra. Közben észrevettem, hogy lekerült róla melltartó. A mellei néha végigsimogatták a hátamat.