Tombola játék

2021. szeptember 15. és december 19. között nyereményjátékot szervezünk.

Nagy sikerű tombola játékot újraindítjuk! Sajnos tárgynyereményekre fogunk most koncentrálni, mivel nagyon úgy néz ki, hogy a vírushelyzet újra közbeszólhat... Viszont lesz garantált nyeremény is :).
Írj beszámolót, és nyerj
Az oldalon regisztrált felhasználók tombolajegyeket szerezhetnek, amit 2021. december 21.-én hirdetőink fognak kihúzni.

A szerencsések az alábbi nyereményekkel lesznek gazdagabbak:
 • Garantált nyeremény 1: legalább 1 tombolát szerzett felhasználók december 23-án 5 prémium vendég jóváírást kapnak*
 • Garantált nyeremény 2: legalább 10 tombolát szerzett felhasználók december 23-án 5 prémium vendég jóváírást kapnak*
 • Garantált nyeremény 3: legalább 20 tombolát szerzett felhasználók december 23-án 10 prémium vendég jóváírást kapnak*
 • 2 db Xiaomi Redmi Note 9 64GB 3GB RAM Dual android mobiltelefon
 • 4 vendég, 4 hirdető gokartversenye Budapesten (3. beszamolok kupa) 2022 január 8.-án délelőtt! Amennyiben a vírushelyzet közbeszól, a gokart helyett 2 további telefon lesz kisorsolva ez december 1-én lesz kihirdetve.
 • 30 db 30 napos prémium vendég előfizetés
 • A játék időtartama alatt minden hónap utolsó napján (kivéve szeptembert) kisorsolunk az addig tombolát szerzettek között 20 db 10 napos prémium vendég előfizetést.
* a garantált nyeremények összedaódnak, azaz aki legalább 20 tombolát szerzett 20 nap prémium vendég előfizetéssel gazdagszik.
2021. december 6-tól a személyes adatlapon (személyes címlap) megadható milyen nyereményekre pályázik az adott felhasználó. Aki semmit nem jelöl meg december 19 éjfélig, annak az esetleges tombolái nem vesznek részt a sorsoláson csakúgy mint a törölt, vagy büntetésben lévő felhasználók tombolái. Így biztosítjuk azt, hogy valóban olyan tombolákat húzzunk ki, ami ha nyer, át is veszik a nyereményt :)

Játék időtartama: 2021. szeptember 15-től 2021. december 19. éjfélig.
Sorsolás 2021. december 22.-én.
A nyerteseket személyes üzenetben értesítjük. A nyereményeket nem sorsoljuk újra, aki 2022 január 7. éjfélig nem jelentkezik a nyereményért, a nyereményt töröljük, és nem sorsoljuk újra.
A tárgynyeremény átvétele Budapesten személyesen lehetséges 2021. december 23-tól.

A sorsolás a prémium előfizetések tekintetében gépi sorsolás lesz, a többi nyereményt hirdetőink fogják kihúzni. A sorsolók listájt december 1-én tesszük közzé (addig jelentkezhetnek a hirdetők)

Tombolajegy szerzési lehetőségek, szabályok

 • Tippjáték nyeretese 1 tombola jegyet kap
 • Ellenőrzött beszámoló jóváhagyáskor tombolát kap, a irdető csomagjától függő számút: normál: 1, prémium:2 V.I.P. : 3! Első beszámolóért +1 tombolát írunk jóvá.
 • Nem ellenőrzött beszámoló 1 tombolát ér - akkor ha az érte járó vip napokat megkapja az író (olvasók szavazata alapján).
 • Minden beküldött beszámolóért a prémium vagy VIP csomagos hirdető, akiről a beszámoló szól, az írónak +1 tombolát oszthat ki.
 • Minden VIP hirdető amikor aktív a hirdetése, 1 tombolát oszthat ki minden nap (kérjétek tőle, hogy a napi tomboláját rátok pazarolja:)). Egy embernek maximum 5 napnyi, azaz 5 tombolát lehet kiosztani a játék időtartama alatt. Az aznap fel nem használt tombola nem vihető át a következő napra.
 • Minden 30. hozzászólásért a "beszélgetés a beszámolókról"-ban , mások által beküldött beszámolók kapcsán 1 tombola jár (az értelmetlen hozzászólásokat töröljük). Ezen tombolák a játék végén lesznek kiosztva, a játék időtartma alatti teljesítmény alapján, utólag, a sorsolás előtt.
 • Minden 10. hozzászólásért a "hirdetőkről szóló beszélgetés"-ban , mások által beküldött beszámolók kapcsán 1 tombola jár (az értelmetlen hozzászólásokat töröljük). Ezen tombolák a játék végén lesznek kiosztva, a játék időtartma alatti teljesítmény alapján, utólag a sorsolás előtt.
 • További egyedi, ideiglenes akciók várhatóak tombola szerzésre
 • A tombola játékon a beszamolok.com-ra beküldött beszámolók vesznek részt, a játékból kizárjuk azt, akinek máshol is megjelenik az írása.


A játékban hirdetők, az oldal munkatársai, és hozzátartozóik nem vehetnek részt, nem nyerhetnek a nyereményekből.
A fentiek csak a beszamolok.com felhasználóira vonatkoznak!

Kedvcsináló

Hogy minél többen kedvet kapjanak a tombola szerzéshez, álljanak itt beszámolók az előző játék nyertesitől:

Webmester:

Melody nem tudott eljönni, elfogadható indokból, ezért nem csináltuk meg a hirdetők a vendégek ellen részt, csak az 1-3 helyezett lett díjazva, természetesen éremmel. Sajnos a rövid idő miatt mér nem tudtunk másik hirdetőt szervezni helyette. Admin és jómagam pedig helyezésről lemondva indultunk a versenyen. A lányok nagyon aranyosak voltak, mindenki jól belejött a végére. Sajnos az elején elrontottuk, azt is elmagyaráztuk nekik, hogy a bal lábnál van a fék, ezért úgy gondolták azt is használni kell, elfelejtettük nekik mondani, hogy az igazávból csak dísznek van :) Viccet félretéve, ahogy köröztünk, egyre gyorsultak, egyre bátrabbak lettek, aranyosak voltak. Napsugár, Inka01 és Yade szépen helytállt. Erdőmester elrontotta a versenyt, 2 lánynak is sikerült megelőzni, pedig előtte gyorsan körözött. Az időmérőhöz képest teljesen felborult a végeredmény, jó kis előzések, csatározások voltak. A végére szerintem elmondhatom, hogy mindenki élvezte a veresenyt.

A nyertesek:
1. BudaGyöngye
2. torta69 - (tapsihapsi75 lemondta)
3. sztbali

Gratulálunk és reméljük m indenki jól lérezte magát!

Remélem lesz aki megírja az élményét (mind hirdető, mind vendég résztvevőtől várjuk), és természetesen közzétesszük, hátha még többen kapnak kedvet a tombola játékra ami szeptember 15.-én indul!

Torta69:

A tombola játékot szerettem, le tudott kötni. Aztán a végén nem az enyémet húzták ki. Várom mikor indul ismét! Illetve, hihetetlen szerencsével tartalékként mégis mehettem! Miután egy kolléga lemondta. Köszönöm Webi és Admin.

A Sportaréna pályáján voltunk. Régen gokartoztam néha, itt még nem jártam.
Némi tapasztalattal utolsó talán nem leszek. Ez az esélyem. Mert a súlyom olyan, hogy nem vág orrba a lengőajtó :)
Aztán a pályás srácok tájékoztatnak. Épp nyitásra jöttünk, az aszfalt és a gumik is hidegek! Hoppá. Tehát a bátorság fog dönteni.

2 edzéssel kezdünk. A feladat a határok megismerése, elmenni odáig. Randikon ez nem mindig ajánlott, de itt most verseny lesz! És persze vigyázzunk egymásra (a lányokra :))
Asszem mindkettő menni fog... Aha. Elsőként (? ) a mezőnyből sikerült megforognom. Nem baj, alakul az élmény!
A második edzésen már jobban megy. Sokan vagyunk a pályán, lekörözéssel mindenki találkozik. Ezért megvan az óvatosság.
Aztán az autót egyre jobban éljük, javulnak az átlagidők.

Végül a gép szerint enyém a pole. Nahát. Pár percre tényleg versenyzőnek érzem magam, az alkatrészem helyett a fejemben van a vér! Pedig csinos lányok is vannak közel.

Kis szünet, némi beszélgetés. Regenerálás, iszunk vizet. Aztán lassan újra beöltözünk és fölvesszük a megfelelő pózokat :) Enyhe tornát kíván rendesen beülni a gokartba. Persze megéri az élményért.
Elindul a hivatalos verseny. Kis ideig vezetek csak.. A gátlástalan versenyzők többen testkontakt által előztek meg.
Lekörözés nincs már, a hölgyek is fölvették a tempót.
Kicsúszás viszont még akad többször... Ezért érdemes kitartani. Végül valahogy sikerül egy ezüstre befutnom. A táblán az állást nem követtem, örültem hogy az úton maradtam.

Megvolt az élmény! És köszönöm az érmet. Így lesz mit zaciba adnom a hóvégi randihoz :))

Nna komolyra fordítva leírom mi volt a félelmem, amiért még akartam jönni. Lássam így van-e vagy irracionális?
Azt hittem, itt rajtam kívül csupa elit, felső kategóriás ember lesz!
A hölgyekre persze stimmelhet..
Ellenben a kollégák :)) Épp olyan húsvér alakok, akikkel mindenfelé találkozhatunk.
Szóval bátran jelentkezzen mindenki a következő hasonlóra!