Beszélgetés a beszámolórol

Prémium vendégek szólhatnak hozzá.

A moderálási elvek változtak, lásd az oldal alján :)

2022-09-23 13:34:01
Hát barátom, Katerina a város legjobb végén van :-)) A beszid viszont a céltábla kellős közepén. Teli találat. Örülök, hogy ez a tündér szabású hölgy végre mástól is kapott egy beszit. Megérdemli. Én már csak tudom. Neked meg gratulálok a kivitelezésért. Ez a beszdire és a randira egyaránt vonatkozik.

2022-09-23 12:20:58
Jól megírt, már-már regényszerű beszámoló.

2022-09-23 12:19:49
Ritkán szólsz, de akkor aztán nagyot. Azért egy ilyen időtartam tényleg említésre méltó. Ilyenről a többség csak álmodhat (vagy olvashat).
  1. oldal 


Moderálási elvek

Csak a sértéseket , és az egyértelmű hazugságokat, lejáratásokat moderáljuk ezen a felületen. A jövőben csak prémium vendégek fognak tudni hozzászólni, a sportból írókat fikázó, véleményüket csak sértő módon megfogalmazni tudó premium vendégeknek , akikkel nem tudjuk megérteni a sértő kommunikáció mellőzésének igényét, törölni fogjuk a prémium napjait.

Hogy mindenki értse:
Az belefér: Részletesebb leírást vártam volna a külsőről.
Ami nem fér bele: Haszontalan, inkább ne írtad volna meg.

A jövőben az ilyet törölni fogjuk(idézet): 'Ez még az átlagot sem üti meg... Azt többször emlited, hogy tüzes vendéglátód volt, de semmi infó róla. Beszidnek így nem sok haszna van....', Ha ehelyett azt írta volna a hozzászóló , hogy 'Azt többször emlited, hogy tüzes vendéglátód volt, de nem fejtetted ki bővebben, így nem tudjuk pontosdan mire is gondoljunk.' akkor maradhatna.

Minél magasabb rangú egy vendég annál szigorúbban fogunk eljárni azokkal akik sportból fikáznak. Normális, emberi, építő szándékú hozzászolásokbnak van csak helye. Sokszor előfordul hogy egy normális értékelő írás mögá még odaszúrnak egyesek egy eg bántó mondatot. Ilyenkor maga a hozzászólás értékes, fontos lenne, de az utolsó mondattal hazavágja az emberke az egészet. Konstruktív kritika a kucsszó. Nagyon sokszor desktruktív kritikákat látunk, amik elveszik az írók kedvét a további írástól.

Egy gondolkodás indító:
A destruktív kritika egy kritikának álcázott ellehetlenítés, megfojtás. A destruktív kritikának az eredménye soha sem megjobbulás, hanem csak a destruktívan kritizáló személy hatalomba pozícionálása. A destruktív kritika fontoskodó, nem akarja megérteni a másik személyt.
A konstruktív kritika önzetlen és türelmes. Jobbító, építő, segítő szándékú.