187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR

Beszélgetés a beszámolórol

Prémium vendégek szólhatnak hozzá.


Az oldal alján találod a betartandó moderálási szabályokat! Ha kötetelenebbül , szabályok nélkül akarsz beszélgetni, akkor azt a hirdetőről szóló beszélgetésben tudod megtenni.

2021-11-27 11:28:42
túlságosan lényegre törő gyorssan megírt, bár egyes részek érdekesek izgatóan hatnak az olvasóra, ugyanakkor további kérdőjeleket vonultatnak fel.

2021-11-25 05:53:07
Miért kell elkerülni a helyet/ hölgyet?
....ha csak azért nem, mert tényleg "sok" lány lehet azon a "bizonyos" helyen?

2021-11-23 16:41:32
De fontos, hogy az alap program részeként együttfürdés vtr bejelentkezés esetén is alap. Ez, na meg ez a csodás beszi együtt meggyőzött engem arról, hogy messzire elkerüljem a helyet/hölgyet.

2021-11-22 23:07:55
Lehetett volna kicsit részletesebb a beszámol, de s pontokkal kiegészülve az információtartalma eléri a jó szintet nálam.

2021-11-22 19:29:31
Sajnos nem derül ki mihez toldottál még mennyit az elszámolásban. Pedig ez így lenne érdekes. Ha jók az infóim átlag feletti már az alap is. Fontos infót hallgattál el szerintem.

2021-11-22 17:32:19
Akkor hiszem el, hogy egy ellenorzott beszamolo, ha a Webi kiirja, hogy o vegig nezte az egeszet eloben!
:D
Tobb reszenel majdnem felnevettem!
:D

2021-11-22 17:19:31
Remekül megírtad a művedet, nekem tetszett,mert 2 hónappal ezelőtti emlékeimet idézte fel, Fannival kapcsolatban.

2021-11-22 10:56:39
Fanni gyönyörű, a beszámoló gyanús kicsit nekem is. Viszont a lehetőség adott bármelyikünknek, hogy írjunk egy meggyőzőbbet :)

2021-11-22 10:46:05
Ennek a beszinek elég manager jellege van. Új hírdető, frissen regisztrált tag beszámolójával sajnos több, mint gyanús, pedig olyan jó lett volna. Fannira már felfigyeltem a "sötét oldalon", de én elvből nem megyek olyanhoz, akit nem lehet értékelni, sajnos ezzel most nem lettem előrébb... :(

2021-11-22 10:14:38
1 @Fere
Kis magyarság sem ártana bele, vagy ha nem magyar az illető, akkor a saját anyanyelvén írja meg, az meg jobb is lehet. A rossz irányba dőlő ékezeteknél, meg az is jobb, ha nincs szerintem(írom mindezt úgy hogy éppen csak írom, olvasom a magyart)

2021-11-22 09:57:44
Ezt a beszamolot bizony fenntartassal kezelem!

2021-11-22 09:44:51
Nem gondoltam volna hogy egy hirdető làny
tènyleg lehet ilyen kèszsèges ès kedves .

Biztos nem gondoltad volna?!,
akiknek nem piros csikós (Friss újonc írótól)
van számtalan FELEJTHETETLEN - ISTENŐS
beszámolója azokról sem gondoltad volna. :D

Màr a fürdès előtt àt adtam neki a tisztelet dìjat
de az aktus utàn ùgy èreztem meg kell mèg toldjam .
Meg èrdemelte !

TE egy álom “vendég” vagy.
Bízom benne a tucatnyi FELEJTHETETLEN - ISTENŐS beszámolóval rendelkező TOP hirdetőkkel is ilyen nagyvonalú “úriember vendég” leszel. ;)
  1. oldal 

Moderálási elvek

Mivel nem jó irányba mennek a hozzászólások az utóbbi időben változtatunk a szabályokon.

50 pont levonással, és 1 nap prémium vendég levonással fogjuk súlytani azokat akik:
 • A hirdetővel kapcsolatos tapasztalataik alapján kritizálják az írót - mindenki írhat beszámolót, ott lehet leírni a hirdetőről a véleményed. Mind a pozitív, mind a negatív véleményeket a HIRDETŐRŐL töröljük. Arra a beszámoló való, itt az adott beszámolóról lehet véleményt kifejteni.
 • Mindenféle, a legapróbb sértésért is mind az íróval, mind hirdetővel kapcsolatban. A finom íróniáért is. Ha nem tudod megfogalmazni sértés nélkül a mondanivalód, inkább ne írj semmit
 • Aki nem tartja tiszteletben a másik véleményét - mindekinek joga van a saját véleményéhez
 • A nem az adott beszámolóról szóló beírásokat is töröljük, arra ott van a fórum.

 • Mivel még mindig nem teljesen világos a moderálási elv:
  A lényeg, hogy itt arról lehet beszélni, hogy hasznos volt e a beszámoló, jól van e megírva, mi hiányzik esetleg , vagy mi lehetne fontosabb, részletesebb, jobban kiemelve, vagy mi van jól megírva....
  Arról nem hogy a randi rossz volt és sajnálod az írót, vagy arról hogy hű de jó irigyled, vagy szerinted biztos csak ez meg az volt, vagy máskor mit és hogyan, és mit csináljon a randin az író....
  Ez utóbbiak a hirdetőről szóló beszélgetésbe valók, és csak azoktól várjunk hozzászólást ezzel kapcsolatban, akik már voltak a hirdetőnél és írtak beszámolót. Ha korlátlanul, szabadon akarsz beszélgetni a hirdetőről, a hirdetőről szóló beszélgetésben teheted meg beszámoló írás után, és nem a beszámolóról szoló beszélgetésben. Ennek oka az, hogy kibiceket kizárjuk az írási lehetőségből, és valóban csak az minősítsen, akinek van tapasztalata az adott hirdetőről.