Beszélgetés a beszámolórol

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-05 22:55:44
@Kspisti

Véletlenül lemaradt a smiley a mondat végéről. Olyan sokat azért nem gondolkodtam rajta. :)
De komolyra fordítva: tényleg tetszettek az észrevételek.

Na most Walternak tente, alig áll a lábán. Jó éjt!

2020-08-05 22:47:05
Nincs mit gondolkodnod: jó beszámolót írtál. Sok ilyet szeretnénk. És ilyen vagy még jobb élményeket kíván itt neked a nagy többségünk. Csak semmi szabadkozás. Gondolom, Aliz is valami hasonlót mondana.

2020-08-05 22:39:20
Köszi a hozzászolásokat, észrevételeket is!

Hosszas gondolkodás után arra jutottam, hogy mindenkinek igaza van. Megpróbálom majd a következő beszámolót úgy írni, hogy az itt megfogalmazottakat figyelembe veszem, és Walter stílusához igazítom.

2020-08-05 22:25:09
Hello Aliz!

Ahogy Rainman Babbitt mondaná az öccsének:
Naná!... Hogy mindig te fogsz eszembe jutni erről a számról...
amit nálad hallottam először egy Depeche Mode és egy Metallica szám közé beékelődve.

Sok ilyen zeném/filmem van, amiről személyek, események, történetek idéződnek meg.
Az első barátnőm, aki bevezetett a blues és az alternatív lét örömeibe, énekelte állandóan az idézett Kispál számot.
Mindig ő jut róla eszembe. És most már te is. :)

És hogy fokozzam, miközben ezt írom, az egyik kedvenc adómat hallgatva felcsendül egy számomra kedves szám!

And we don't care about the young folks
Talking 'bout the young style
And we don't care about the old folks
Talking 'bout the old style too

And we don't care about our own folks
Talking 'bout our own stuff
All we care about is talking
Talking only me and you

Na! Ez jó hosszú lett, pedig csak meg akartam köszönni a reagálást.

2020-08-04 20:21:29
Sokan vagyunk ezzel így, hogy igazán Aliz reagálásával együtt szeretjük a történeteket, hiszen ettől igazán élvezetes, kerek. Én már jobban várom Aliz írását, mint magát a beszámolót. Bocs MT-k. Ez van :)

2020-08-04 09:44:10
Végre itt van Aliz reagálása, ami ugyan kevésbé a beszámolóról szó,l inkább Aliz prifilosásáról, elmélkedéséről. Várjuk sokan Aliz beszámolóját, hogy aztán jöjjön a lényeg, Aliz írása.
Így van ez rendjén.

2020-08-04 09:12:11
@Aliz: minden egyes rólad szóló beszámolót elolvasok, de elsősorban a reagálásaid miatt. Ez is egy élmény volt.

Egyszer talán majd bepróbálkozom nálad, de szigorúan inkognitóban és avatar nélkül :-)

2020-08-02 10:10:54
Egy egészen kiváló beszi, intellektuális utazás tele finom utalásokkal, hangulatok, érzések, érzelmek felvillantásával, erotikus inspirációval. Olyan érzésem volt, mintha egy kiváló jazz zenész lennél és letévednél egy jazz pubba és beszálnál az ott játszó zenészek közé fokozatmentesen átvéve a ritmust, mintha régóta velük játszanál. Ezek azok a találkozások, amelyek évek múlva is felidéződnek és nemcsak a testiség miatt. Ezt a feelinget átadni viszont csak kevesen tudják és Te közéjük tartozol. Gratulálok.

2020-08-02 00:40:32
A parttalan, illetve személyeskedés irányába hajló beszélgetésben nem leszek partner, a valótlan, ferdítéseket pedig nem szeretem.
Walter íráskészségét, stílusát dicsértem, a kiváló minősítés nálam nem kritika. Minden hozzászólást újraolvastam, nem találtam olyan véleményt, hogy bárki is előírná, hogy milyen stílusban írjon az előadó.

2020-08-02 00:23:56
A szlogen kiváló, és a valós tartalma az, hogy tudd, mi vár rád ott, ha te is elmész. Nem azért "ne te szívj", mert ékezetek nélküli, vagy mert más okból nehezen olvasható. Ha nem tetszik a stílusa, akkor ne olvasd, vagy tűrd el (szívj). De ne írd elő a beszámoló írójának, hogy milyen stílusban írjon. Az ő szíve joga. Ha hazudna, vagy durván bántaná, vagy igaztalanul bántaná a meglátogatott hölgyet, hát azt kell kritizálni. A többi OK. Az értékelés meg nem egyenlő a kommenteléssel.

2020-08-02 00:13:11
Ez a fórum, a beszámoló véleményezéséről kellene, hogy szóljon. Szerintem jól érthetően leírtam a véleményem, amin mit sem változtat egy reagálás, viszont tiszteletben tartom mások véleményét még akkor is, ha ellentétes az én gondolkodásommal.
A beszámoló főszereplői jelen esetben is valóban Aliz, illetve Walter, viszont az előadás nekünk olvasóknak kellene, hogy szóljon, vagy kidobhatjuk a szlogen valós tartalmát a kukába. Ki és mennyire fontos tényező? Főszereplők nélkül nincs beszámoló, vélemények legfeljebb az időjárásról.

2020-08-01 22:48:52
Jól írsz, de olyan sejtelmesen, gondolatkeltően, amilyen maga Aliz is. Tehát mondhatom azt is, hogy nagyon jól átadtad a randi hangulatát. Aliz kesőbb érkező reagja miatt vissza fogok majd kukkantani! Gratula a beszidhez!

2020-08-01 22:24:30
Szerintem meg mindenki olyan beszámolót írjon, amilyen neki jólesik. Nem lehet az sértő és durva, és nem lehet hazugság. Azon felül mindenki a maga ura. Egy dolog, hogy melyik olvasó hogyan véleményezi. Tegye nyugodtan, de egy percig se gondolja, hogy ő itt valami fontos tényező. Nem miatta van a beszámoló, hanem Aliz miatt illetve az írója a főszereplők. Én, mint olvasója, nem osztok és nem szorzok. Persze, hogy befolyásol engem a beszámoló, még inkább az esetleges arra adott reag. De én egy pirinyó mellékszereplő vagyok ilyenkor. És mondanom sem kell, a többi olvasóra is vonatkozik ez.

2020-08-01 21:39:21
Felejtős ...........! (megfelelően kéretik a pontozott vonalat magadban kitölteni)
Értem, amit reagáltál a hozzászólásom gyanánt és elnézés kérek Aliztól és Waltertől, hogy töltöm a helyet!
Ismerem a preferenciáid és magam is jobban kedvelem, illetve azt a vonalat követem, hogy úgy írjunk, mintha az lenne az első beszije a Hölgynek. Mindenkinek más a “választási protokollja” (de utálatos egy kifejezés ez), ettől színes ez a világ. Számomra megjelent a hangulat, Aliz habitusa, a mit lehet és mit nem kérdéskör a portfólióban olvasható, így nekem kerek a sztori. Kedvelem benne, hogy gondolkodásra sarkall, ezért nem jelennek meg bennem kérdések, így nekem elég. Te nem kaptad meg pl. a bemutatásra vonatkozó “kielégülésed”, emiatt is értem azt, amit leírtál. Engem a levezetés rész érdekel a legkevésbbé, mert majd a zárt ajtó mögött kiderül, hogy én mit kapok akkor és ott. Sokaknak viszont ez a rész az igazán releváns, ugyanakkor Alizt “ismerve”, az anatómia szektor kivesézése nem feltétlenül csal mosolyt az arcára. Ezért tartom izgalmas és színes dolognak egy írás megszületését!

2020-07-31 19:28:28
Igazad van Lala, az íráskészség, a stílus kiváló, intelligens úriember jellemre vall, ez a véleményem, már Walter korábbi írásának olvasásakor megfogalmazódott bennem. Ezen a fórumon a beszámolót, annak informális tartalmát véleményezem. A jól megírt, egyben kedvcsináló írás olyan, mint egy útravaló, a helyes tájékozódáshoz. Az igazán informális fejezet a masszázsról szólt, akárcsak a korábbi írásodban. A külsőről, ha csak annyit írsz még, sima, bársonyos bőr, már megvettél. A levezetés fejezet tartalma, bár nem részletezted, ez tetszett a legjobban, ahol érződött, amit a bevezetőmben leírtam, ami "történhetett" tökéletesen lejött.
  >>>

Moderálási elvek

Mivel nem jó irányba mennek a hozzászólások az utóbbi időben változtatunk a szabályokon.

500 pont levonással fogjuk súlytani azokat akik:
  • a hirdetővel kapcsolatos tapasztalataik alapján kritizálják az írót - mindenki írhat beszámolót, ott lehet leírni a hirdetőről a véleményed
  • mindenféle, a legapróbb sértésért is mind az íróval, mind hirdetővel kapcsolatban. A finom íróniáért is. Ha nem tudod megfogalmazni sértés nélkül a mondanivalód, inkább ne írj semmit
  • aki nem tartja tiszteletben a másik véleményét - mindekinek joga van a sajét véleményéhez

  • Akinek negatívba mennek a pontjai, kitiltásra kerül az oldalról. Sajnos szükség van erre, mert vannak néhányan akik nagyon el tudják venni a kedvét az íróknak a további beszámoló írástól....