Beszélgetés a beszámolórol

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-21 01:46:24
Itt aztán jól megoszlanak a vélemények! Kedves Alexandra, a külsődről nem mondott semmi rosszat, de azt az egy mondatot tényleg meg kellett volna fontolnia. Itt szerintem inkább a különleges, értelmes személyiségedet akarta kihangsúlyozni és a külsőd elé helyezni. Azt a részt meg teljesen megértem, hogy kevés a massz program (itt is célzott valamire és nem a helyszínen, nem személyes üzenetben, ugye ezt már zaklatásnak hívnák) Egyszerűen megírta, hogy kipróbálta és a partneri oldalra vágyik. Ezzel szerintem téged és a masszlányokat semmilyen negatív kritika nem ért, hiszen a tevékenységedet folyamatosan dicsérte és a külsőd is szépen mutatta be.

2020-11-19 22:53:08
Whip (aki Mááááár Walaki itt(??)) jobban tette volna, ha nem ír semmit. Sajnálom Alexandra, hogy ezt kellett elviselned!

2020-11-19 19:25:46
Egy nyári *kaland*utólagos olvasása ebben a zord időben üdítő lehet(ne). Meglepve olvastam, főleg a besziíró nyelvbotlásait! Alexandra viszont hibátlan helyesírással, érthető egyértelműséggel "tette helyre" a dolgokat. Értem én hogy mi a baja a masszázzsal, valami hiányzik....
Na de kérdem, nem tudta? A fotók alapján nem jött be, nem látta? Csak a beszámolók alapján dönt valaki? Ha pedig téved, esetleg netán csalódik, az kinek a hibája? Egy ekkora szarvashibát egy úriember nem követ el, hogy bár minden szép és jó volt, csak éppen a vendéglátó és a masszázs nem ! Furcsa de ettől a beszitől kedvet lehet kapni egy ismerkedésre. Mármint Alexandrával.Mint olvastam,más is így van ezzel, úgyhogy valahol még jót is cselekedtél. Alexandra reagálása több volt mint a szokásos adatlapja. Ezért külön köszönet neki.

2020-11-19 14:47:34
Alexandra nem árul zsákbamacskát. Minden ami látható, olvasható ott van az adatlapján, nem kevés beszámolóval alátámasztva. Képzeled, én sem voltam még a masszázs oldalon, de ezek után Alexát meg fogom látogatni.
Egyetértek Alexa reagjával. Ha én savanyú uborkát rendelek a kaja mellé, akkor nem várom, hogy eper ízű legyen hiába szeretm mind a kettőt.

2020-09-12 09:47:26
minden benne van, amit a lányról el lehet, mondani.

2020-07-24 13:59:37
Micsoda reag és kommentek születtek volna, ha mindenki figyelmesen!! a beszámolót olvasta volna, s nem azt, amit látni vél...

2020-07-22 22:20:27
Az írás hagy némi kifogásolni valót maga után. Alexandra reagja viszont helyre teszi a dolgokat.

2020-07-22 13:55:52
Kedves Whip!
Írásod kapcsán, illetve a kor és a rutin alapján szeretnék neked néhány jótanácsot adni:
Egy nő korára és külsejére soha nem szabad bíráló megjegyzést tenni. Lehet virágnyelven fogalmazva bírálni ha komoly eltérés van a képek és a valóság között. Alexa esetében természetesen erről nincs szó! És ugye Te sem hasonlítasz a fiatal Brad Pittre - Alexa mégis szívesen fogadott.

A masszázs műfajáról minden megtudhatsz, ha olvasgatod az itt megjelent írásokat, de biztos vagyok abban hogy Alexa is részletesen tájékoztatott a lehetőségekről.

Egy beszámolónak a hölgyről, a kapott élményekről kellene szólnia szerintem - nem pedig a megalapozatlan személyes csalódottságodról. Legalábbis az olvasók szerintem inkább Alexára lennének kíváncsiak - nem pedig arra hogy te mit gondolsz a masszázs műfajáról.

Ha rám hallgatsz (nyilván nem) - inkább töröltesd ezt az írást, mert valószínűleg nem leszel népszerű a lányok körében.
Bocsánat az őszinte véleményért :)

2020-07-22 10:51:45
Nos Whip Kolléga, ez a beszéd! Helyükre kerültek a dolgok és ezt biztosan méltányolni fogja Alexandra is... Respect!

2020-07-22 10:26:42
Kedves Alexandra. A legnagyobb tisztelettel szeretnék elnézést kérni tőled, nem a rossz indulat, vagy a megbántás vezérelt. Bárki, bármit is értelmez a szöveg írásban csak is a jo szándék vezételt és pozitív emlék ként raktaroztalak el magamban.

2020-07-21 23:21:29
Nem értelek benneteket...

Whip kolléga érthetően leírta, hogy:
Alexandra képei alapján nem jött be neki, de a beszámolók alapján kíváncsi lett rá, és elment;
Nagyon jól érezte magát, meg volt elégedve;
A masszázs mint műfaj nem jött be neki, ezért a továbbiakban a szexpartnerek közül válogat.

Hogy ezzel miért van egyeseknek problémája????

M.

2020-07-21 18:23:37
Kedves prof1!

Nagyon szépen köszönöm az őszinte,kultúrált írásod,mások is tanulhatnának Tőled hogyan kell egy véleményt megfogalmazni,ami tartalmazza az igazságot,de mégsem sértő,vagy bántó senki számára!:)

2020-07-21 15:58:28
Szerintem ez egy teljes mértékben őszinte beszi volt egy privát véleménnyel, ami ugyancsak udvarias megfogalmazású volt. A probléma az, hogy ebben a műfajban és a hölgyek véleményezése tekintetében alapvetően nem erre van szükség és főleg nem itt. Ebben a mezőben nem így vetődnek fel a dolgok, ezért mindkét félnek szerintem igaza lehet a maga szempontjából, de abban nem, hogy ezt előttünk vitatják meg. Ezért ebben a polémiában szerintm inkább veszít a vendég és a vendéglátó egyaránt, ha beleáll egy ilyen nyilvános vitába, mert itt nincs miről vitatkozni, arról ugyanis nem lehet, hogy Alexandra szép, vagy kevésbé szép és a vendégnek tetszett-e vagy sem. Ezt kár volt leírni és kár volt erre reagálni. Ami a lényeg, hogy mit nyújtott Alexandra és hogyan, ez viszont rendben volt. Ez a fórum erről szól, nem a szubjektív értékítéletekről és azok véleményezéséről. Az, hogy nekem tetszik egy hölgy, nem jelenti azt, hogy másnak is tetszenie kell és azt sem dönti el, hogy valójában szép, vagy sem, mert ez objektív alapon nem eldönthető. Szerintem pont ettől szép a világ, nehogy már valaki megmondja azt is, hogy ki és mitől szép, vagy nem szép.

2020-07-21 11:08:05
Kedves Whip!

Írtál egy beszámolót,én pedig reagáltam rá,és ehhez nem kellett semmilyen "agyoniskolázott Berki",hogy a szavaiddal éljek.
Nem is értem miért kell őket támadnod,mert nem osztották a véleményed,és pont ugyanaz jött le nekik,mint nekem,látod egy úriember a mások által kapott kritikát is eltudja fogadni,és érdemben kultúráltan visszaválaszolni nekik Veled ellentétben!

A mostani véleményeddel is kicsit odaszóltál ,tudod lehet,hogy számodra nem vagyok szép,de másoknak még attól függetlenül nagyon is az vagyok,ez nagyon szubjektív dolog kinek mit jelent a szép.

Amúgy nem Te választottál engem,hanem fordítva,hisz nagyon szűrők.,ha a telefonba nem megfelelő a stílus máris bontom a vonalat,ha pedig a személyes találkozásnál valaki nekem nem szimpatikus,akkor elköszönök tőle szépen,illedelmesen mind a 184 cm-el:D

Nem érzem úgy,hogy a megnyilvánulásommal bármit is elrontanék,maximum csak nálad ,mert nem tudod elfogadni ha valakinek más a véleménye mint a tied,miután akaratlanul is megbántottad .
Mint írtam,ha ezt privátban osztottad volna meg velem teljesen más lett volna a helyzet,és a beszámolóra is másképp reagáltam volna természetesen,megköszönve,hogy vetted az időt,és megtiszteltél az írásoddal,azért sajnálom a dolgot igazából,mert tényleg szimpatikus voltál,de sajnos tévedni emberi dolog!:(

2020-07-21 10:52:54
Hopp, még egy Mr. Tökéletes. Így írjuk magyarul.
  >>>

Moderálási elvek

Mivel nem jó irányba mennek a hozzászólások az utóbbi időben változtatunk a szabályokon.

500 pont levonással fogjuk súlytani azokat akik:
  • a hirdetővel kapcsolatos tapasztalataik alapján kritizálják az írót - mindenki írhat beszámolót, ott lehet leírni a hirdetőről a véleményed
  • mindenféle, a legapróbb sértésért is mind az íróval, mind hirdetővel kapcsolatban. A finom íróniáért is. Ha nem tudod megfogalmazni sértés nélkül a mondanivalód, inkább ne írj semmit
  • aki nem tartja tiszteletben a másik véleményét - mindekinek joga van a sajét véleményéhez

  • Akinek negatívba mennek a pontjai, kitiltásra kerül az oldalról. Sajnos szükség van erre, mert vannak néhányan akik nagyon el tudják venni a kedvét az íróknak a további beszámoló írástól....