9
Ellenőrzött, retusált képek
Normál

Beszélgetés a beszámolórol

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-01 19:45:56
Az eredményjelző táblára tekintve, szinte mindenkinek jól megírt az értékelése a beszámoló tartalmára. Konklúzió? Az olvasók nagy többségét, vélhetőleg csakis az erotikus részletezés érdekli, minden egyéb jellegű információ mellőzhető kategória. A beszámolók tartalmától ki mit vár el, az bizony lehet eltérő, még akkor is, ha az oldal szerkesztői sok évvel ezelőtt, nagyon jól megfogalmazták, milyen és mit tartalmazzon egy jól megírt beszámoló. Sajnos ezen útmutató, már nem fellelhető. Ami a tisztelgést és az emlékezést illeti, erről már korábban leírtam véleményemet. A tisztelet és elégedettség kifejezésének egyik legjobb formája, partnerem külsejének a lehető legélethűbb bemutatása és a rendszeres látogatás. Nem hinném, hogy attól lesz beájulva, ha jobban kicsomagolom, mi történt amikor eldurrantam a szájában. Emlékezés egy beszámolóban? Számomra ez inkább, mint egy új divatirányzat, korábban nem volt jellemző az erre való hivatkozás. Ami, vagy aki arra méltán érdemes, a legapróbb részletekre is emlékezem, hiába teltek el már évek. Persze azt is eltudom fogadni, hogy eltérő lehet a beszámoló szó olvasatának az értelmezése.

2020-07-01 10:43:54
Elolvastam tegnap a beszámolót, semmi gond nem volt velet, kifejezetten jónak gondoltam, ismét átnézve miattatok, a véleményem véltozatlan. Hasznos beszámolók, minden infóval. Akinek nem felel meg szíve joga, attól még ez jó.
A kötözködésnek meg nincs értelme. Egyetértek azzal, hogy a beszámoló nagyrész a részvevőknek szól, emlék, és tisztelgés a partner előtt.

2020-07-01 10:32:07
@Kspisti11. Sajnálom, ha ez jött le Neked abból, amit írtam. A véleményem írtam meg jól érthetően a beszámolóról, ennyi és nem több. Más a véleményed? Semmi gond, elfogadom és tiszteletben tartom. Mit gondolok, minek képzelem magam, mit és hogyan fogom fel? Nem hiszem, hogy ezt pont Neked kellene, mint a tutit megmondani! A személyeskedést kerülöm, akár csak a parttalan eszmecserét.

2020-07-01 09:59:10
@Felejtős: Már ne is haragudj, de az az érzésem, hogy úgy gondolod, a beszámolót miattad írja Brokkoli kolléga. Ez neki kell, meg esetleg Lizának jó vagy rossz (a tartalma szerint). Nekünk meg hasznos, vagy haszontalan, aszerint hogy kapunk-e belőle általunk használható infót. Te úgy fogod fel, mintha ez egy fogalmazás-verseny lenne, amelyben Te vagy a zsüri tagja, sőt ELNÖKE. Ez nem így van. TE és én hasznosíthatunk valamit ebből, és akkor ez egy jó írás, vagy semmi értéket nem ad nekünk, és akkor egy nem jó írás.

@Brokkoli: köszi, ez igenis hasznos volt.

2020-06-30 12:33:03
@Kspisti11. Nem a betük számát keveseltem, hanem az informális tartalmát. A "tűhegyesen pontos" lásd influencer méltatásai, leírásokat kedvelem, viszont nem tart vissza attól, hogy én is leírjam, amit láttam, sőt tapintottam. Olvasd el nyugodtan Nelliről írt beszámolókat. A mostani beszámoló, kőkeményen a levezetése lett kihegyezve, az összes többi fejezet igen szegényes használható információkat tartalmaz.

2020-06-30 08:11:31
@Felejtős: Betűk számában valóban kevés Brokkoli kolléga leírása Liza külsejéről. De tanúsítom, hogy az a viszonylag kevés betű rendkívül precíz és a releváns dolgokat tartalmazza. A szerző védelmében magamat állítanám negatív ellenpéldaként: én több szóval mégiscsak kevesebb lényeges infót tudtam leírni Liza külsejéről. Szóval szerintem a külsejéről szóló észrevétel nem áll. Ez egy igen értékes beszámoló.

2020-06-29 21:53:45
Jól írsz, már ami a gördülékeny fogalmazást és a levezetés fejezet informális tartalmát illeti. A finom stílus, inkább influencer írásaira jellemzőek, nem is ezt hiányoltam.
A beszámoló, nem véletlen van több fejezetre bontva. Vagyunk, szerintem nem kevesen, akik kíváncsiak a jól részletezett információkra. Ha nincs massz, érthető, hogy nem írsz erről, partnered viszont volt, ennek méltatása sablonosra sikerült. A helyszín is megér egy misét szerintem, persze nem a törölköző minőségére értettem.

2020-06-29 21:20:07
Örülök annak, hogy nem csak az itt, előttem szóló Liza függő társunk, hanem példáúl te is...szinte szerelem ittasan...jöttetek el ettől az ,,örömszerzésre termett kis csodától"!!
Legközelebb már gondolom, hogy borosta mentesen fogod majd Őt meglátogatni:))

2020-06-29 19:04:57
Gyönyörü lányhoz illő, finom stilusú írás kell. Ezt szoktam én is átélni. Köszi, hogy megírtsd, így egy kicsit én is nosztalgiáztam .

2020-06-29 18:44:15
Szépen megragadtad a randitok hangulatát, és egyszerűen, de mégis kellő érzékenységgel mutattad be Lizát. Gratulálok mindkettőtöknek az élményhez!

2020-06-29 18:18:15
Nagyon jó beszámolót írtál. Egyrészt a beszámolóírásban is leköröztél, másrészt az elért eredmények terén is. Irigyellek, mit tagadás. Másrészt viszont gratulálok és egészségedre :-)
  

Moderálási elvek

Mivel nem jó irányba mennek a hozzászólások az utóbbi időben változtatunk a szabályokon.

500 pont levonással fogjuk súlytani azokat akik:
  • a hirdetővel kapcsolatos tapasztalataik alapján kritizálják az írót - mindenki írhat beszámolót, ott lehet leírni a hirdetőről a véleményed
  • mindenféle, a legapróbb sértésért is mind az íróval, mind hirdetővel kapcsolatban. A finom íróniáért is. Ha nem tudod megfogalmazni sértés nélkül a mondanivalód, inkább ne írj semmit
  • aki nem tartja tiszteletben a másik véleményét - mindekinek joga van a sajét véleményéhez

  • Akinek negatívba mennek a pontjai, kitiltásra kerül az oldalról. Sajnos szükség van erre, mert vannak néhányan akik nagyon el tudják venni a kedvét az íróknak a további beszámoló írástól....