22
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-18
130
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20

Beszélgetés a beszámolórol

Tovább a beszámoló olvasásához

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-22 17:01:45
@Dóri: nem volt szándékom kritizálni Téged, csak az "én szövegemet" kilőtted, és vicces akartam lenni.

@Ronin: igen, Te egy komoly kritikus vagy. Én mindig igyekszem is javulni, ha engem kritizálsz, és ez így nekem rendben is van. Nem is reklamáltam talán egyszer sem, sőt amennyire visszaemlékszem, még csak nem is gondoltam, hogy vitáznom kéne, amikor rólam volt szó.

De ezt a beszit én megvédeném: "Menni, vagy nem menni, ez itt a kérdés" (mármint Dórihoz). Számomra azért jó ez a beszi, mert meggyőző választ ad erre a kérdésre. Úgyhogy egyértelműen jó.

2020-05-21 12:04:52
Jó az itt is Dóri! A lényeg, hogy elégedett mindenki. Én mondjuk az írással nem annyira, mert sablonosnak és "hangulat fukarnak" éreztem, de ez mellékes.

2020-05-19 14:11:01
Kedves KsPisti11 igen valóban mellé ütöttem, rossz helyre került a reagálás :)))
köszönöm az észrevételt :)

2020-05-19 13:32:15
Dóri ugyan valóban aranyos, de neki ott a reagálási lehetőség: az jobban ki is emelkedik, mint ez a hely. Itt - a kommentek között - az én tisztem azt, mondani, hogy, "Köszi szépen, hogy megírtad. Gratulálok és egészségedre :-)"

Viccen kívül. Hasznos beszámoló volt. És világosan látszik itt még egy hely, ahova el kéne mennem!

2020-05-19 10:04:28
Köszönöm szépen :))
Egeszsegedre :*
  

Moderálási elvek

Bár ezen a felületen nem nagyon moderálunk, kérjük mellőzzétek a vulgáris, sértő, bántó hozzászólásokat. A negatív dolgokat is meg lehet fogalmazni úgy hogy ne alázzunk porba senkit, és emberek maradjunk.
Kérek mindenkit, legyen kultúrált, és ne kelljen moderálnunk.
Tartalmi moderálást nem fogunk végezni ezekben a beszélgetésekben, csak akkor szólunk közbe, ha a fenti gondokat jelzik nekünk.

Ez a beszélgetési forma nem váltja ki a beszámoló írást.
Kérünk mindenkit, ha volt a hirdetőnél írja meg beszámolóban.
Amennyiben nagyon sokan itt jelzik, hogy voltak a lánynál, és itt írják le a véleményüket beszélgetésben, beszámolót viszont nem írnak, akkor limitálni fogjuk a beszélgetési lehetőséget, azokra, akik már írtak az adott hirdetőről beszámolót.


Kérem, hogy mindenki saját élményeit elsősorban beszámolóban írja meg, és utána hivattkozzon csak itt rá.

Így etikus.

Sajnos a múltbéli tapasztalatok alapján, sokan akarják személyes indítatású bosszúhadjáratra használni az oldal felültetit. Amennyiben sértett hősszerelmes kezdi telefröcsögni a felületet, az oldalról való kizárást von maga után. Kikosarazott emberkék ne itt próbáljanak bosszút állni.

Az 'ezt nem irom le mert moderálnák' típusú bejegyzésekért azonnal gondolkodási időt adunk. Ha moderálási elvekbe ütközőt akarnál írni, akkor mi úgy vesszük, hogy azt írtál.