19
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
20
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Most hívhatod, telefonnál van, felveszi.
Megerősítette, ma 8 és 21 óra között elérhető!
Megerősítette, holnap 8 és 21 óra között elérhető!

Ma 17:15 és 18:15 között biztos telefonnál lesz, és felveszi!
Holnap 08:45 és 10:45 között biztos telefonnál lesz, és felveszi!

Beszélgetés a beszámolórol

Tovább a beszámoló olvasásához

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-20 13:01:04
@Ronin: noha egyformán látjuk a Kondorosit, mégiscsak ott szolgáltat néhány gyöngyszem is. Olyan nekünk budapestieknek a Kondorosi lutri, mint Berthier kollégának az egész Dunántúl. Csak nekem van közeli alternatívám is.

2020-05-20 12:23:04
Tökéletes bemutatása az írásod a randinak, a kondorosi futószalagnak, az erre fellépő hölgynek.

2020-05-19 19:02:04
A szokásos Kspisti 11 stílusban megírt beszámoló, aminek még a színe is azt sugallja, hogy egy úriember leirata. A randevú nem volt tökéletes, de pont ettől szép a kategória! Kijár a gratuláció mindkettőtöknek!

2020-05-19 14:24:31
Ragyogó és egyben tanulságos írás a tőled megszokott színvonalon. Az SMS stílus kedvelőknek biztosan hosszú volt, de ez nem az Index címlapja. Ráadásul egy dupla korrekciót láthattunk mindkét részről, ami fényesen igazolja, hogy nem a háború, hanem az okos kompromisszum a nyerő.

2020-05-19 11:00:28
Sokat elárul az íróról a "ha csak nekem jó, akkor az úgy nekem nem jó" mottója. Sajnálattal olvasom hogy nem lett teljesen tökéletes a randitok. Ezért a zöld szalag elegáns volt tőled. A futószalag effektust csak úgy tudod kivédeni, ha reggel elsőnek kopogtatsz. Hasznos írás volt köszi a megosztást...

2020-05-18 16:39:47
Remekbeszabott irásodban csupa jo dolgot olvastam. Különleges finomsággal szerkeszted a mondatokat, pont amilyen lágysággal nyúlsz a hölgyekhez. Tisztelet és imádat jellemez. Többször megemlítettél a novelládban, köszönöm a méltató szavaidat. Legxen ez motiváló azoknak, akik szintén felkeresik Lizát, de nem irják le élményüket.
  

Moderálási elvek

Bár ezen a felületen nem nagyon moderálunk, kérjük mellőzzétek a vulgáris, sértő, bántó hozzászólásokat. A negatív dolgokat is meg lehet fogalmazni úgy hogy ne alázzunk porba senkit, és emberek maradjunk.
Kérek mindenkit, legyen kultúrált, és ne kelljen moderálnunk.
Tartalmi moderálást nem fogunk végezni ezekben a beszélgetésekben, csak akkor szólunk közbe, ha a fenti gondokat jelzik nekünk.

Ez a beszélgetési forma nem váltja ki a beszámoló írást.
Kérünk mindenkit, ha volt a hirdetőnél írja meg beszámolóban.
Amennyiben nagyon sokan itt jelzik, hogy voltak a lánynál, és itt írják le a véleményüket beszélgetésben, beszámolót viszont nem írnak, akkor limitálni fogjuk a beszélgetési lehetőséget, azokra, akik már írtak az adott hirdetőről beszámolót.


Kérem, hogy mindenki saját élményeit elsősorban beszámolóban írja meg, és utána hivattkozzon csak itt rá.

Így etikus.

Sajnos a múltbéli tapasztalatok alapján, sokan akarják személyes indítatású bosszúhadjáratra használni az oldal felültetit. Amennyiben sértett hősszerelmes kezdi telefröcsögni a felületet, az oldalról való kizárást von maga után. Kikosarazott emberkék ne itt próbáljanak bosszút állni.

Az 'ezt nem irom le mert moderálnák' típusú bejegyzésekért azonnal gondolkodási időt adunk. Ha moderálási elvekbe ütközőt akarnál írni, akkor mi úgy vesszük, hogy azt írtál.