9
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Prémium
Ma elérhető: 11-20
48
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 8-18

Beszélgetés a beszámolórol

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-16 14:07:06
Ez egy nagyon jó beszámoló.

2020-05-17 08:29:58
Kedves Alíz! Hihetetlenül jól szórakoztam a történeteden...... te, mint a fiúk ringmestere a csajozásban. És igazad van, a fiúk szeretnek fogócskázni.... akár a női combokon. Az_Alfonzzal jól egymásra találtatok, az biztos. Az egyértelmű, hogy ugyanazt várjátok a randijaitoktól.... és ez de szép dolog is!! Szívből gratulálok! Tetszik, ahogy véditek egymást a beszi-komment-reag sorok között! Csúcs volt!

2020-05-12 09:42:51
@Kspisti11: úgy értem annak a majdani szeánsznak lesz a második felvonása az írás reakciók. Nem voltam egyértelmű. :)

2020-05-12 09:22:03
@az_alfonz: írjál nyugodtan. hiszen nincs semmilyen szabály erre. Pont jó az, ha "mindenki másként csinálja". És ilyen ínséges időkben hadd legyen minél több beszámoló. De hogy a csodába lesz az második felvonás, amikor harmadszor fogsz majd írni róla?

2020-05-12 07:21:34
A hozzászólásokat olvasva elismerem,hogy én is elkövetem azt a "hibát",hogy rövid idő alatt új beszámolót írok ugyanarról a lányról.
Én is megkapom a kritikákat,hogy mindig "ugyanazt" írom.De ha mindig "ugyanazt csináljuk",akkor csak "ugyanazt" tudom írni.
Felejtős Kollégának már elismertem,hogy professzionális beszámolókat ír,de én a populáris stílus kedvelője vagyok.És a különböző stílusok "békés egymás mellett élésének" a híve vagyok:)
Azt,hogy melyik beszámoló a jobb,a piac,vagyis az olvasótábor dönti el.
Innen,Aliz oldaláról üzenem Felejtős Kollégának:
Biztos vagyok benne,ha mindketten megjelentetnénk egy kiadványban a beszámolóinkat,én több példányban tudnám eladni.
Már csak azért is vagyok ebben annyira biztos,mert igen kiterjedt rokonságom van:)))))

2020-05-11 18:47:01
Köszönöm méltatásod Aliz, cseppet sem volt fáradtság.
Belátom igazad van. Ahogy írtad, én is csak egyszerűen elolvastam a beszámolót, majd érzéseimre hagyatkozva értékeltem, majd vettem a bátorságot és leírtam véleményem, mint a többség is tette. Ők, a pozitív véleményüket írták meg. Tudom, lényeges különbség, a dicsérő mondatokat jobb olvasni, mint az akár megindokolt kritikát.
Nem éltem meg viharként a következményeket, esetenként a kavarás szelét érzékeltem. Természetesen nem megjegyzéseidre gondoltam.
Mindig okulok, most is azt tettem, összegezve, a kedvemet nem vette el.

2020-05-11 17:46:23
A beszámoló is szuper,a reagálás is szuper:)

2020-05-11 15:44:51
Esküszöm imádom, hogy ekkora vihart kavartam a biliben. Mert ez már az. :D Olyan jókat szórakozom rajta, hogy csuda. Alizról meg a következő látogatás után csak azért is írni fogok, az lesz a második felvonása a mi kis szeánszunknak. :D

2020-05-11 14:38:08
Felejtős, köszönjük, hogy időt és energiát nem spórolva azon fáradozol, hogy a laikus felhasználó el ne vesszen az információk rengetegében, és a még a beszámolóírók pallérozását is önként a nyakadba veszed. Figyelmezteted őket milyen szigorú követelményeknek kell megfelelniük ha azt a felelősségteljes feladatot próbálják megugrani, hogy írnak egy hirdető hölgyről.
Én kis csacskán abban a hitben voltam eddig, hogy elég csak egyszerűen elolvasni egy beszámolót a megérzéseinkre hagyatkozni, hogy tetszik-e vagy sem.

2020-05-10 19:04:20
Igazad van Ronin, én pont ezek alapján értékeltem. Nem szeretem a randi minősítését figyelembe, venni, mint, ahogy a reagálást sem. Most kivételt teszek. Válaszom egyértelmű nem. Ha egy "szürke eminenciás" írja a beszit, lenne az értékelésben meglepi. Nekem nem fáradtság, elolvastam Alfonz korábbi írásait ismét, van viszonyítási alapom és főleg nem csak nyomok egy átlagost.
Érthetően megírtam, se terelés, se cimbiskedés. Itt a beszámolóról kellene véleményt megfogalmazni, nem pedig győzködni.
Ami a csókot illeti, ismét egy csacska felsorolás, érvnek nem nevezném. Amúgy nem árt, ha még egyszer elolvasod amit írtam. Idézem, "valószínűleg igen". Azt is írtam, könnyen félreérthető lehet. Majd, ha egyszer eljutsz Alizhoz, lehet könnyebben megérted

2020-05-10 18:57:41
Lehet a csókolózásról kis eszmecserét tartani, de Kispisti11 leírta az itt kapható csókok jó részét, egyet kivéve.
Ez pedig az amikor belépsz, összemosolyogtok, és kezdődik az igazi érzéki együttlét végtelen sok csókkal, gyengédséggel, mint szóban mint fizikailag, gesztusokkal, mosollyal, szemek játékával, becézgetéssel....nem írom végig, akár a szerelmeseknél. Aki volt már igazán szerelmes (akár többször is), és el tudja engedni magát, önmagát tudja adni, az össze tudja hasonlítani az előbb megvillantott együttlétet a szerelmessel, tudja, hogy van ilyen itt is. Ehhez pedig kell a csók is, olyan amit nem kényszerből kapunk, jön mint a lavina. Aliz másodjára adta, tudja miért , és elhitette, hogy akkor ott ő az Istennő, ez így van rendjén.

2020-05-10 18:25:36
@Felejtos: De még mennyire, hogy úgy gondolom, hogy a csókolózás egy lényeges momentum. Világos, hogy nincs megígérve, de egy dolog a "szó sem lehet róla", másik a "ha szimpi vagy, lehet róla szó", majd jön a "valószínűleg igen, de majd meglátjuk" és végül a "megkapja ezt szinte mindenki, akinek rendben van a szájhigiéniája". Hogy melyik busz megy arra, az játszi könnyedséggel megtudható.

2020-05-10 16:44:04
Egyetértek Veled. Általánosságban.
De tegyünk egy próbát a konkrét írásnál. Olvasd el a beszámolót függetlenül az előzőtől. Nézd meg, hogy tartalmaz e információt a körülményekről, bemutatja e a hölgyet, randit, ahogy kell. "Ad e magyarázatot" a randi minősítésére.
Nálam a válasz igen. Ezért soroltam az írást, oda, ahova.

2020-05-10 11:53:34
Kspisti11, maxim kollégák!
Úgy gondoljátok, hogy a csókolózás egy olyan lényeges momentum, ami kedvcsináló lehet egy olyan olvasónak, aki ráadásul még nem is ismeri Alizt? Valószínűleg igen! Viszont tudom, hogy ez a finomság nem jár alapból még azoknak sem, akik voltak nála, ismerik.
Pár hete olvastam egy beszámolót, név nélkül, amiben az író azon kesergett, hogy Ő nem kapta meg, amit elvárt, pedig egy korábbi beszámolóban olvasott azok lehetőségről. Úgy gondolta, neki is jár.
Ismét és csakis az én véleményem. Úgy gondolom, egy jó, egyben kedvcsináló beszámoló lényege, a helyszín, körülmények és a partner alapos bemutatása. Ez nálam alap. Ha volt masszázs, arról is legyen információ, akárcsak arról, mitől is volt erotikus.
Rendszeres a kimaxolt pontozás, részletes indoklás nélkül. Van akit, még az is érdekel, lásd Viva, hogy milyen BKK járatokkal lehet a helyszínt megközelíteni. Van akit zavar a szalon feeling, többen dolgoznak, érdekli a rend és tisztaság. Mi ebben a különleges? Semmi! Ők is élményeket keresnek, a maguk igényeinek megfelelően.

2020-05-10 11:03:14
Maximnak most is igaza van: ez tényleg lényeges különbség. Elnézést, ez elkerülte a figyelmemet. Visszaszívom.
  >>>

Moderálási elvek

Mivel nem jó irányba mennek a hozzászólások az utóbbi időben változtatunk a szabályokon.

500 pont levonással fogjuk súlytani azokat akik:
  • a hirdetővel kapcsolatos tapasztalataik alapján kritizálják az írót - mindenki írhat beszámolót, ott lehet leírni a hirdetőről a véleményed
  • mindenféle, a legapróbb sértésért is mind az íróval, mind hirdetővel kapcsolatban. A finom íróniáért is. Ha nem tudod megfogalmazni sértés nélkül a mondanivalód, inkább ne írj semmit
  • aki nem tartja tiszteletben a másik véleményét - mindekinek joga van a sajét véleményéhez

  • Akinek negatívba mennek a pontjai, kitiltásra kerül az oldalról. Sajnos szükség van erre, mert vannak néhányan akik nagyon el tudják venni a kedvét az íróknak a további beszámoló írástól....