37
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
61
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
97
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19

Beszélgetés a beszámolórol

Prémium vendégek szólhatnak hozzá.


Az oldal alján találod a betartandó moderálási szabályokat! Ha kötetelenebbül , szabályok nélkül akarsz beszélgetni, akkor azt a hirdetőről szóló beszélgetésben tudod megtenni.

2021-11-25 20:43:08
"Nem a ruha tesz az embert", mint.ahogy az itteni rang sem.
Nekem nem az jött le, hogy "ez a randi rosszul sikerült volna", a beszámolót többször is elolvastam.
Hogy mennyire objektívek az eddigi beszámolók, mennyire a lényegre törekedtek, vagy esetleg csapongó meseszerű történet némelyik, minden olvasónak szíve joga eldönteni.

2021-11-24 22:35:28
„Sok írót elragad a fantáziája” Hogy jön valaki ahhoz, hogy megkérdőjelezze közel 50 tisztességes MT objektivítását? Most azon elmélkedem, hogy valaki VAJON miért nyúl vissza egy 2 éves beszámolóhoz? Továbbá vajon a rengeteg elégedett balladából, miért PONT azt az egy rosszul sikerült randit tartja objektívnek? Bárhonnan közelítem az esetet, semmi logika nincs mögötte! Ha nincs, akkor csak egy magyarázata lehet egy ilyen kommentnek. A merő rosszindulat. De ezt tekintsük rossz megközelítésnek (?!), mert kizárt, hogy ilyet bárkiről is feltételeznénk. Viszont akkor marad a színtiszta logika. Nézzük csak. A rengeteg elégedett besziből, van aki szerint logikus hogy azaz egy rosszul sikerült beszi az objektív! Világos mint a nap!!! Ez pont olyan mint a Szahara. Éves szinten átlagosan 19 napon esik az eső, 100 milliméteres éves csapadékkal. A napnál világosabb, hogy akkor a Szahara egyesek szerint (objektíven nézve) szubtrópusi éghajlatú, mert volt azért olyan is, hogy esett az eső. Szerencse, hogy az emberek többségének logikája nem így épül fel, mert akkor még mindig kővel pattintanánk a tüzet!

2021-11-24 20:11:26
Ez a beszámoló teljesítette a feladatát= Beszámolt. Ettől maradt objektív. Sok írót elragad a fantáziája, ezért szimpatikus számomra ez a stílus, nem pedig a lelkendezés.

2021-11-24 18:33:46
Hozzá kell szólnom ismét. Előttem írták, hogy milyen nagy segítség egy objektív hangvételű beszámoló. Shiláról csak ilyenek íródtak eddig. Ha valaki ennek ellenére picit csalódik, azt nehezen tudom megérteni...

2021-11-24 16:54:10
Elfogultság mentes tárgyilagos beszámoló, az illúzió mentes valóság.
Mennyivel nagyobb segítség egy ilyen objektív hangvételű beszámoló a választásnál! Köszönöm

2020-07-25 21:44:11
Anno a reagálásról lemaradtam. Most így felevelenítve a történést, mindketten valamiért( Shila legalább megírta) "félresíklottatok".... Vendéglátod ezt profin oldotta meg, neked is jó volt, így minden jó ha a vége jó ! Csak egy dologgal lettél szegényebb....

2020-07-25 19:37:45
@Tiborx. Ha nem ismerném Shilát, véleményem hasonló lenne. A külsőről írt méltatás, a tipikus "nesze semmi fogd meg jól". Semmi érdemi információ, de arról sem, mi az ami nem jött be, a pontozásból lehet csak következtetni. Ami viszont lejött és érthetően megírta, jól érezte magát és ez a lényeg. Hogy másokat esetleg maga elé enged? Ez csupán egy udvarias gesztus, ami nincs azt nem keresem.
Engem amúgy cseppet sem zavar, ha egy régebbi beszámolóról "lesöprik a port", jó újra olvasni és emlékezni.

2020-07-25 18:57:21
Nem lenne baj a beszámolóval, ha írtál volna arról is, hogy tulajdonképpen mi volt a probléma? Ahogy leírtad, az körülbelül a felejthetetlen szint, de a hitelességét rontja az utolsó mondatod, és az is hogy Shila is jelezte, hogy valami nem stimmelt.

2019-11-26 19:02:55
Kellemes intelligens írás, Shila reagálása csak fokozta az élményt.
  1. oldal 

Moderálási elvek

Mivel nem jó irányba mennek a hozzászólások az utóbbi időben változtatunk a szabályokon.

50 pont levonással, és 1 nap prémium vendég levonással fogjuk súlytani azokat akik:
 • A hirdetővel kapcsolatos tapasztalataik alapján kritizálják az írót - mindenki írhat beszámolót, ott lehet leírni a hirdetőről a véleményed. Mind a pozitív, mind a negatív véleményeket a HIRDETŐRŐL töröljük. Arra a beszámoló való, itt az adott beszámolóról lehet véleményt kifejteni.
 • Mindenféle, a legapróbb sértésért is mind az íróval, mind hirdetővel kapcsolatban. A finom íróniáért is. Ha nem tudod megfogalmazni sértés nélkül a mondanivalód, inkább ne írj semmit
 • Aki nem tartja tiszteletben a másik véleményét - mindekinek joga van a saját véleményéhez
 • A nem az adott beszámolóról szóló beírásokat is töröljük, arra ott van a fórum.

 • Mivel még mindig nem teljesen világos a moderálási elv:
  A lényeg, hogy itt arról lehet beszélni, hogy hasznos volt e a beszámoló, jól van e megírva, mi hiányzik esetleg , vagy mi lehetne fontosabb, részletesebb, jobban kiemelve, vagy mi van jól megírva....
  Arról nem hogy a randi rossz volt és sajnálod az írót, vagy arról hogy hű de jó irigyled, vagy szerinted biztos csak ez meg az volt, vagy máskor mit és hogyan, és mit csináljon a randin az író....
  Ez utóbbiak a hirdetőről szóló beszélgetésbe valók, és csak azoktól várjunk hozzászólást ezzel kapcsolatban, akik már voltak a hirdetőnél és írtak beszámolót. Ha korlátlanul, szabadon akarsz beszélgetni a hirdetőről, a hirdetőről szóló beszélgetésben teheted meg beszámoló írás után, és nem a beszámolóról szoló beszélgetésben. Ennek oka az, hogy kibiceket kizárjuk az írási lehetőségből, és valóban csak az minősítsen, akinek van tapasztalata az adott hirdetőről.