564
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
ALICE szexpartner

szexpartner

ALICE-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-19 14:05:22

azigen18
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ALICE beszámoló szexpartner Budapest 2016-10-19

Egyeztetés
Itt az oldalon történt. VTR-en és üzenetben is. Már tegnap is kergettem, de akkor nem sikerült elérnem időben. Vagyis inkább úgy mondanám, hogy későn szóltam. Gyakran így van, de szoktunk találni megfelelő időpontot.
Megközelítés
Parkolás könnyű de fizetős. BKV a közelben tesz le, akár több irányból. Béke tér a közelben - ez sokat elárul annak aki ismerős Budapesten.
Helyszín
Panel, de szépen rendben van tartva. Sok a mécses. A baszoba nem túl nagy, de arra éppen elég, amire kell. Egy tükör talán még elférne. Akkor azt is látnám, amit az éppen aktuális póz miatt nem látok. Mert hogy Alice-nál lehet lustázni, csak nem érdemes.
ALICE külseje
Képeknek megfelel. Szerintem kevés a kép róla és lehetne jobb képeket is lőni. De a sok-sok pozitív beszámoló szerintem bárki kedvét meghozza. Finom, nagyon szép bőre van. Fehér, hibátlan. Nem agyonszolizott. Kerek tenyérbe illő és mászó :) popsi. Szexi, csinos csaj.

Action
Belép, köszön, puszi, ruha le, zuhany. Még az utcaiban volt, ahogy kértem, hogy fogadjon. Nekem sokkal jobban bejön, ha utcaiban fogadnak. Éppen azért, mert az utcán is gyakran van olyan, hogy tetszik egy csinos lány és elképzeled, hogy mit tennél vele. Na ilyen helyzetben itt meg is teheted. Hellyel-közzel :D Izgalmasabb is. Főleg akinek jó alakja van, kifejezetten ajánlom a lányoknak hogy így fogadják a vendégeket.
Szóval én hámoztam ki a farmerből, csini felsőből. Nem is én, mert én csak forgattam, tudta ő, hogy mit szeretnék. Csinálta magától. Előkerült a már ismert, de így mégis izgalmas popsi, lapos poci, cicik. Mögötte ültem le az ágyon, ő előttem állt, előre döntöttem, a bugyit lehúztuk, közben ahogy dőlt előre, már nyaltam is bele ahová szerettem volna. Fordulás, felálltam. Az ágy széléről is. Letérdelt és a szájába vett. Ilyenkor amellett hogy élvezem, rögtön az jut eszembe, hogy pontosan ezért járok Alice-hoz ennyiszer. Olyan finoman tud hozzám érni, hogy az ember ettől csak puszikat várna a farkára. Ehhez képest olyan mélyre nyel, amennyire csak lehet. Lehet vele határozottabban is bánni, de hát egyrészt félek, nehogy baja essen, vagy bármi rosszul essen neki, másrészt így is olyan kényeztetésben van részem, hogy jobbat kívánni sem tudnék.

Szóval mélytorkos térdelésben, majd pár perc múlva az ágyra húzom, úgy kényelmesebb neki. Simogatom közben. Szerinte hízott egy picit. Ez nála kb fél kg-ot jelent. Nem tudom, hogy mennyire lehet ezt észrevenni :) nekem mindig ugyan olyan csinos és szexi. Foglalkozik a környékkel is. Emiatt 69-esbe húzom. Nyalom, majd ujjazom a kis punciját miközben továbbra is mélytorkozik. Megjön a hangja. Hosszan csináljuk. Igazándiból nem tudom, hogy mikor élvezik el, ha elélvez egyáltalán. Remélem, hogy tényleg tetszik neki. A rángásokból csak erre lehet következtetni. Ahogy a punci is összehúzódik. Ezt nem lehet benézni.

Majd gumi, amit szokás szerint szájjal tesz fel, így is megy a mélytorok. Paciba kérem... fel kéne venni ezeket a hangokat. Pornófilm :) Paci után hasra fektetem, popsiját kitolja, már folytatjuk is rögtön. Szerencsére hűvös van, mert nagyon melegünk lett. Ilyenkor teljesen átadja magát nekem. Szerinte ezt a kicsit alárendelt szerepet. Teljes tisztelettel. És folyton figyelek, nehogy valami olyat tegyek ami túl sok. Szerintem mások ennél többet tesznek. Nekem ez is elég. Ha Alice-nak is.

Ezután hanyatt fekszik, szét a lábai és még cifrázva pár percig szexelünk, míg végül annyira fel vagyok húzva, hogy nehezen bírnám tovább. Az ágy mellé állok, a golyókat nyalja-falja, majd a szájába élvezek. Teljesen hagy lenyugodni. Nem tudom megunni. Általában ez a koreográfia, de nem tudom megunni. Ha tehetném, holnap ismét mennék.

A maradék szűk fél órában beszélgetünk kicsit, majd ismét zuhany, el.
Elszámolás
Utólag teszem ki nála. Nincs matek, nincs extra. Nincs elszállva, sőt. A minap egy lánytól kérdeztem telefonon a lehetőségeket. Egy órára extrák nélkül éppen a kétszeresét mondta, mint Alicenál az óra. Mindenki maga tudja, de szerintem ha már az úgynevezett új bp-it átlag is csak a 2/3-a ... vajon nem túlzás-e az? Alicenál ilyen nincsen. Gondolom sok a visszatérő vendég és élvezi is amit csinál. Hát még én.

Rózsacsokor
fél órás randira 20, egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Remélem, hogy sokáig elérhető lesz még, mert nagyon rá vagyok kattanva. Rég tervezem már, hogy nem csak egy órára látogatom meg, hanem legalább 2-3 órára valamelyik este. Csak bírjuk szusszal. Minden max pont.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2016-10-21 15:04:30
csak tudnám ha ennyire odavagy érte miért csak jó besorolást adtál neki... ?

2016-10-21 09:12:50
Ez egy meggymagnyi beszámoló!! Nagyon tetszett! hozzá!

2016-10-20 17:13:15
Élvezetes olvasmány, kíváncsi leszek a 3 órás történetre is!

2016-10-20 07:20:00
Kicsit talán sokszor írtál már Alice-ról és kezd ellaposodni a történet, mert semmi újdonságról nem tudósítasz már. De ha az előzményeket nem nézzük, akkor ez egy jó kis beszámoló lett.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 43db
(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

(2021-07-06) : Alice egyik különlegessége a franciája! Kértem is, hogy erre helyezzünk nagy hangsúlyt, de azért figyeljen rám,, nehogy túl hamar kivégezzen. Ez egy olyan nap volt, hogy erre állandóan figyelnem kellett :) Leült az ágyra és elkezdte az eleinte finomabb franciát, ami nála azt jelenti, hogy már ekkor is nagyon mélyen, tövig eltűnteti az ezredest. Kérdeztem, hogy foghatom-e a fejét,

felejthetetlen: 84db
(2021-09-29) : Ő is akarja , a szájába a farkam. Kiül az ágy szélére farkam ajkai közt nagyon jol érzi magát. Közben ujjazom , előbbre csúszik, hogy jobban hozzaférjek tocsogó punijához. Nyakát csókolva látom szemén, miközben jó nyálasan szopik elélvez. Tuti nem szinészet a szeme fehérjét látom ahogy szeme felakad.

(2021-09-27) : Nem így Alice-nek: az első két próbálkozásnál alaposan felmérte a hosszt, majd a harmadiktól kezdve valami észbontóan lebegős érzésben részesített, mélységes mélységekbe engedve engem, alig-alig engedve. Közben megállítottam, hogy megbeszéljünk bizonyos technikai részleteket, de megnyugtatott, hogy a spontaneitás nála komoly érték.

(2021-08-26) : Csókokba fonódtunk, s Ő lassan ráhajolt a férfiasságomra. Ismét a mélységbe engedett, én azonnal mozogni kezdtem. Közben a tükör felé fordította a popsiját. Ez a látvány és az érzés még jobban felajzott. Egyik kezem a fején, mi közben a torkában mozogtam, a másikkal a popsit simiztem. Aztán először egy, majd két ujjam is bekerült a nedves forróságba.

nagyon jó: 69db
(2021-11-30) : Közös fürcsivel kezdtük és fejeztük be az órás találkozót, mindkét esetben alaposan lemostuk egymást. Csókja mély, igazi nyelves, amit a pircing tesz érdekesebbé. Nagyon odaadó. Előjátéknak a csók, francai, kölcsönös francia, majd több póz. Misszi, elé térdelés, kutyus, hátulról fekve. Félidőben pihi és masszás. Francia felkészítő leckék.

(2021-07-18) : Nagyon változatosan és főként eszméletlenül élvezetesen csinálta. Volt kényeztetés, nyalogatás, csókolgatás és volt teljes hosszában torokba vétel is és ezt váltogatta. Később újra én kezdtem el irányítani, alulról kezdtem dugni a száját, majd ezt felváltva inkább maradtam nyugton és Alice fejét húztam rá

(2021-07-12) : Nagyon lassan és érzékien kezdett szopni közbe izgató hangokat ad ki. Nagyon jól esett nem is nagyon volt kedvem durvulni. Azért néha a fejére raktam a kezem ekkor gyorsított azonnal szinte végig mélytorokkal szopott lassan és gyorsabb tempóban is. Amikor a fejét párszor rányomtam a nyelvét valahogy belül pörgette vagy a fene se tudja mit csinált de nagyon jó volt az biztos.

: 43db
(2021-11-28) : Szépen el is kezdett franciázni, magától letolta mélytorokra, néha szembenézés is volt, hagyta azt is hogy én irányítsam a fejét amikor úgy akartam. Ezt követően szóltam, hogy feküdjön hanyatt, a mellkasa fölé másztam és úgy raktam be a szájába, indult is az előre megbeszélt kényszerfrancia mélytorokkal.

(2021-11-26) : Kis lovaglás, én kész voltam. Rövid csendes pihenő után kezdődött a következő felvonás, de nekem ez már nem ment, bár mindent megtett, hogy jó legyen ismét.

(2021-11-19) : Franciás kényeztetésre érkeztem, amibe egy kis testi ismerkedés után bele is kezdett. Hát ez valami leírhatatlan mennyire jól csinálja érzékien és mélyen. Teljesen eltűntem a szájába pedig kicsinek nem mondanám magam.