187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
171
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
Lia szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Lia-

V.I.P hirdető
91/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-17 12:30:13

potyka26
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lia reagálása

Köszönöm (ismét) a kedves,szép szavakat és örülök,hogy (ismét!) jól érezted magad!

Folyt.köv.,hisz,igen..,régi ismeretség már a miénk!:)

Csóóók

Lia beszámoló szexpartner Budapest 2016-10-17

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Könnyen ment nagyon!Hála neki meg,hogy ismerem már egy ideje.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem.Voltak gondok,mivel elég sok utcát,főutat felújítanak de azért oda értem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szép,új építésű lakás,ami szuperül van berendezve.Minden pont jó,a fürdő nagysága a háló az előszoba...A fürdőben sok tusfürdő és szájápoló szer..
Lia külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Nagyon szép,szexi,dögös.Helyes arc szép szemek,finom,selymes bőr és haj..Formás nagy cicik szép lábak meg popsi.

Action
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Puszival fogadott.Gyorsan kértem türcsit és már mentem is tusolni,már ki voltam éhezve nagyon!Közben töltött egy pohár vizet,amit mindig mindenki kap alapból nála.Tusolás után bementem a hálóba és pár perc múlva ő is jött a másik fürdőből..Levette a cicifixet és elém tárultak azok a nagy de mégis természetesnek ható mellek amiken a bőr iszonyúan finom puha selymes,mint ahogy a testén mindenhol.Picit beszélgettünk,cirógattuk egymást aztán hozzáfogtunk..Csókolózással kezdtünk majd finoman haladt lefelé,ahol én már meredeztem.Közben végig puszilgatott és a melleivel is játszott odalent velem,majd végre zacsi nyalás és bekapta a péniszemet..Hát kevesen tudnak jól franciázni ,de nekem Ő az egyik!!Mély torkosan is ment a dolog.közben kértem én is hagy kényeztessem így 69-be fordultunk.Nagyon finom és jó illatú a puncija amin az ajkak picit nagyok de nem baj én így szeretem az övét..Egy ideig ez így ment és bár nem élvezett el de annyira nem lehettem rossz.Gumit kértem és bele ült.Lovaglás közben csókoltam és markoltam a melleit majd jött a vég.Hagyott magában lenyugodni majd tisztogatás után egy jó beszélgetés amit szintén nagyon élveztem.Aztán elmentem tusolni és távozásnál puszi vagy csók erre már annyira nem emlékszem de el kellett jönnöm sajnos..Mivel intelligens a hölgy ezért én órákat tudnék vele csak beszélgetni akár..
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Távozáskor adtam át a pesti átlag duplája de az élmény,hogy egy ilyen csodás értelmes nővel lehet az ember mindent megér szerintem...Amint tudok,megyek még hozzá!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Tökéletes randi volt,bár ez lehet amiatt is volt így mivel már régebb óta ismerjük egymást.Nagyon jó beszélgető partner aki istenien csinos szexi..Mindig jól érzem magamat vele.Remélem ő is így van?!:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lia szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókLia legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2019-05-17) : Kezelésbe vett és a ferfiasságommal játszott picit.Nagyon jól kényeztet orálisan.Mélytorok is van.Kértem hagy kényeztessem és viszonozhassam eme kedves dolgot.Szépen haladtam lefelé kelyhéhez.

(2018-10-14) : aztán franciás kényeztetés kölcsönösen is...szeretem ahogy csinálja....egy idő után gumit húztunk és hátulról történt az aktus....hamar végem lett.

(2012-07-26) :

Gyors frissítő zuhanyozás után Lia már a szobában várt, kellemes lenge öltözékben. Nagyon finom bőre van, és az illata engem teljesen elvarázsolt. Az én hibámból az egy órát csak egy francia leckével töltöttük ki, nagyon érzéki leckét kaptam tőle. Cserébe én is kényeztettem, úgy vélem tetszett neki. A mellei valami csodaszépek, nem tudtam velük betelni.felejthetetlen: 8db
(2018-08-17) : Először Ő mutatta be francia tudását, ami párját ritkítja, ez lehetne a védjegye is, szinte teljesen eltünteti, de alapvetően nem is ez a lényeg, hanem tökéletesen uralja az ember farkát,

(2015-10-20) : Csókolózás és simogatás után rátér a nemesebbik felem kényeztetésére.Izgatja a cicikkel is majd bekapja szépen.Jó a franciája nagyon szerintem.Vigyázva szorítja rá a száját és hosszasan csinálja.

(2015-07-31) : Nagyon jól franciázik,a környékkel is foglalkozik.Kértem,hogy forduljon 69-be,mert én is akarom őt.Eleget is tett eme kérésemnek és most már mind a ketten élveztük a másik kényeztetését.

nagyon jó: 8db
(2019-11-26) : Egy idő után a hátamra fektetett és franciázni kezdett.Istenien csinálja..megy a mélytorok és a golyókat sem hagyja ki. Kértem hagy kényeztethesem én is.

(2018-04-27) : Érzékeim fokozása finom csókokkal ajkaimtól indulva bimbóimon, hasamon tovahaladva a családi ékszerig folytatódott ahol hosszan elidőzött és a lágy nyelves indulást követően hamar eltüntette büszkeségemet.

(2017-07-26) : .Francia volt először nekem majd kölcsönösen..Isteni érzéki ez is!Gumit húztunk majd szemből hatoltam belé.Így is lett végem.Tisztogatás után tovább beszélgettünk és persze folyamatosan simogattuk egymást.

: 34db
(2021-07-03) : Megérkezés, köszönés, bemutatkozás, zuhany, részletek elképzelések egyeztetése és indul a program. Lia masszázsa kellemes, nem az a klasszikus erőteljes sportmasszázs, de pont annyira kellemes amennyire kell, finoman siklik a keze a testápolótól, engem személy szerint nagyon kellemesen felfrissített a program ezen része.

(2021-03-14) : Természetesen a masszázs is nagyon fontos, de azt is meg lehet érteni, ha az ember nem ezért vállalkozik a randira.Amikor elhangzott a bűvös fordulj meg, az ember már néha kiugrik a bőréből, így volt ez most is. Előzetes egyeztetés után az extrákról, elsőként én kezdtem meg a kényeztetés, lefelé haladva a domborulatokon, meg-megpihenve a fontos pontokon végre elérkezik az ember a liliomhoz, Lia lilioma finom puha, igényes és szép.

(2020-03-31) : She has a beautiful mouth. I kiss her every time after a blowjob. Then I licked her a pussy uffffff very tasty pussy, beautiful !!! I could lick it for hours :). After that pull on my hard dick and continue sexy blowjob! And soon after that cum!

rossz: 1db
(2010-06-30) :

Szeretem ha a partnerem is elvezi a sexet (legalabb egy picit). Az elojatek nagyon bejott (full program) de utanna valahogy elmult minden. Lattam rajta, hogy fajnak a mellei meg ugy nem is engedi el magat, szal nem volt az igazi......... nagyon nem volt jo neki ezaltal nekem sem. Probaltam lassan, nem jo, probaltam gyorsan ugy sem...... hat ha nem hat nem...