30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
564
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
ALICE szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

ALICE-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-16 09:59:54

kovand
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ALICE beszámoló szexpartner Budapest 2016-10-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
Könnyen, gyorsan már napokkal előtte :) mivel már voltam párszor, sőt mondhatni rajongója vagyok, nem is volt szükség megerősítésre, mentem és kész.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ugyanott mint eddig is. 13 ker. jól ismert része parkoló dögivel tömegközlekedés is elég jó, a metrótól kicsit sétálni kell de ennyi beleférhet. Részemről kocsival szoktam menni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Még mindig olyan kis zegzugos a lakás :) panel sokadik emelet, beengedésről már épp eleget írtak, folyó-rács-...Alice, a tündér aki beenged a mennyországba.
ALICE külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Gyönyörű, karcsú, arca is nagyon szép, számomra kimondottan ölelgetni való, nem is tudok ellenállni neki.. nem is akarok. Öröm hozzáérni bárhol.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Ezúttal, más elfoglaltságaim miatt "csak" egy órás randink volt a szokott másfél helyett...de azért belesűrítettünk amit lehetett. Fürcsi után egymásnak estünk, csók, simogatás ölelés.... azt is nagyon szeretem Aliceban, hogy olyan jó illatú mindig....
Aztán letérdelve vett szájba majd torokra...ahogy mások is már leírták... igazi kardnyelő és olyan lelkesen csinálja, hogy már az borzasztóan izgató...az ágyon folytattuk és persze én is kaptam nyalni valót közben...ez a kedvencem. El is voltunk így egy jó ideig majd a vegyvédelmet Alice felhelyezte és az ő kedvenc pózában hátulról hatoltam be...szegényt szinte lelöktem az ágyról :) amit ilyenkor Alice művel az elképesztő, nem egy csendes lány hál' istennek. Csodás volt hátulról... de sajnos az idő nem állt meg, ezért lehúztam a gumit és Alice újra a szájával esett nekem...nem bírtam ki és újra 69-be fordultunk de ezúttal én voltam felül...uhhh így is folyamatosan húzott magába ill. a szájába...beleborzongok most is milyen jó volt. Kicsit le is csúszott az ágy szélén így amolyan pornós torokdugássá vált a dolog. Majd a hátamra feküdtem és úgy szerettem volna látni ahogy kivégez... de nem bírtam ki és újra a számra kértem közben a punciját...így lett végem, de még milyen! Isteni volt! Sajna viszont lejárt az időm így egy kis összebújásra már nem nagyon volt idő pedig imádom azt is.. öltöztem, elhelyeztem a rózsákat a kis polcra majd Alice kikísért egy forró csók és sajnos távoztam....de még visszamegyek :) sőt amint tudok megyek újra!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amennyire tudom a pesti átlag, arányosan kevesebb a 1,5 órához képest mint amit szoktam lenni nála.

Rózsacsokor
fél órás randira 20, egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nem tudok mást mondani, Alice egy valódi kincs....aki nem volt nála nem tudhatja milyen szenvedélyes lány is Ő.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2016-10-17 20:26:05
Nem rossz, de sajnos az istennő minősítést szerintem nem támasztja alá eléggé az amennyit leírtál.

2016-10-17 12:27:10
Ez az írás méltatlanul összecsapott egy Istennőről!!!


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 43db
(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

(2021-07-06) : Alice egyik különlegessége a franciája! Kértem is, hogy erre helyezzünk nagy hangsúlyt, de azért figyeljen rám,, nehogy túl hamar kivégezzen. Ez egy olyan nap volt, hogy erre állandóan figyelnem kellett :) Leült az ágyra és elkezdte az eleinte finomabb franciát, ami nála azt jelenti, hogy már ekkor is nagyon mélyen, tövig eltűnteti az ezredest. Kérdeztem, hogy foghatom-e a fejét,

felejthetetlen: 83db
(2021-09-29) : Ő is akarja , a szájába a farkam. Kiül az ágy szélére farkam ajkai közt nagyon jol érzi magát. Közben ujjazom , előbbre csúszik, hogy jobban hozzaférjek tocsogó punijához. Nyakát csókolva látom szemén, miközben jó nyálasan szopik elélvez. Tuti nem szinészet a szeme fehérjét látom ahogy szeme felakad.

(2021-09-27) : Nem így Alice-nek: az első két próbálkozásnál alaposan felmérte a hosszt, majd a harmadiktól kezdve valami észbontóan lebegős érzésben részesített, mélységes mélységekbe engedve engem, alig-alig engedve. Közben megállítottam, hogy megbeszéljünk bizonyos technikai részleteket, de megnyugtatott, hogy a spontaneitás nála komoly érték.

(2021-08-26) : Csókokba fonódtunk, s Ő lassan ráhajolt a férfiasságomra. Ismét a mélységbe engedett, én azonnal mozogni kezdtem. Közben a tükör felé fordította a popsiját. Ez a látvány és az érzés még jobban felajzott. Egyik kezem a fején, mi közben a torkában mozogtam, a másikkal a popsit simiztem. Aztán először egy, majd két ujjam is bekerült a nedves forróságba.

nagyon jó: 69db
(2021-11-30) : Közös fürcsivel kezdtük és fejeztük be az órás találkozót, mindkét esetben alaposan lemostuk egymást. Csókja mély, igazi nyelves, amit a pircing tesz érdekesebbé. Nagyon odaadó. Előjátéknak a csók, francai, kölcsönös francia, majd több póz. Misszi, elé térdelés, kutyus, hátulról fekve. Félidőben pihi és masszás. Francia felkészítő leckék.

(2021-07-18) : Nagyon változatosan és főként eszméletlenül élvezetesen csinálta. Volt kényeztetés, nyalogatás, csókolgatás és volt teljes hosszában torokba vétel is és ezt váltogatta. Később újra én kezdtem el irányítani, alulról kezdtem dugni a száját, majd ezt felváltva inkább maradtam nyugton és Alice fejét húztam rá

(2021-07-12) : Nagyon lassan és érzékien kezdett szopni közbe izgató hangokat ad ki. Nagyon jól esett nem is nagyon volt kedvem durvulni. Azért néha a fejére raktam a kezem ekkor gyorsított azonnal szinte végig mélytorokkal szopott lassan és gyorsabb tempóban is. Amikor a fejét párszor rányomtam a nyelvét valahogy belül pörgette vagy a fene se tudja mit csinált de nagyon jó volt az biztos.

: 44db
(2021-11-28) : Szépen el is kezdett franciázni, magától letolta mélytorokra, néha szembenézés is volt, hagyta azt is hogy én irányítsam a fejét amikor úgy akartam. Ezt követően szóltam, hogy feküdjön hanyatt, a mellkasa fölé másztam és úgy raktam be a szájába, indult is az előre megbeszélt kényszerfrancia mélytorokkal.

(2021-11-26) : Kis lovaglás, én kész voltam. Rövid csendes pihenő után kezdődött a következő felvonás, de nekem ez már nem ment, bár mindent megtett, hogy jó legyen ismét.

(2021-11-19) : Franciás kényeztetésre érkeztem, amibe egy kis testi ismerkedés után bele is kezdett. Hát ez valami leírhatatlan mennyire jól csinálja érzékien és mélyen. Teljesen eltűntem a szájába pedig kicsinek nem mondanám magam.