384
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-17
173
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ramóna szexpartner

szexpartner

Ramóna-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-15 22:32:15

tothdani
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ramóna beszámoló szexpartner Budapest 2016-10-15

Egyeztetés
Telefonom hívtam, könnyen ment az elérhetése! Kedves hangja rögtön megfogott! Aznap kaptam időpontot!
Megközelítés
Tizenegyedik kerület, könnyen megközelíthető, én autóval mentem , de villamossal vagy busszal is biztosan megoldható! ingyenes parkolót találtam a közelben.
Helyszín
A környéken számtalan új építésű ház van, egyike a sok közül. Belső udvaros, számomra könnyen ment a lakás megtalálása. Minden kellemesen van berendezve, tusfürdőből vanelég, illetve tiszta törülköző is kijárt! TTúl sokat nem nézelődtem, mivel Ramonán túl nem láttam:D
Ramóna külseje
Szerintem a képek tökéletesen átadják milyen hölggyel van dolgunk! Imádom az ilyen szép magas lányokat! Hibátlan fenék, a mellei pont kézbe illőek. A punciáról nem mesélek, inkább jelentkezzetek be nála, és tapasztaljátok meg saját magatok!

Action
Fürdőből visszaérve már az ágyon várt. Tangában és széttárt lábakkal. Biztosan látta, hogy izgulok, mert odajött hozzám és simogatni kezdett. Oldotta a hangulatot. Én a törülköző alatt már kőkemény voltam, ezt már Ramóna is látta. Kezébe vette a farkamat és elkezdte húzogatni, én már ekkor kértem vvt, önző mondon:( annyira gerjedt állapotban voltam már, hogy a behatolás közben akkorat élveztem , hogy szégyeltem magam. Ramóna csak mosolygott, és simogatott.
Az ágyon maradtunk és simogattam nagyjából tíz percig amikor kezdett éledezni a velem egykorú. A második menet sokkal terjedelmesebb volt! a lábai közt elidőztem, ne tudjátok meg milyen hanghatásokat adott ki. Utólag nem mertem rákérdezni mennyire volt kellemes. VVt újra húzhattam és magamévá tettem ezt a félistenőt! Misszipózt élveztem a legjobban, ekkor a lábaival rámfogottés húzott magába! Talán nagyobbat élveztem, mint az első alkalommal:D
Elszámolás
Mivel elöször voltam az elejen egyeztettük. Szerintem teljesen korrekt volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Fogok még menni hozzá! Ilyen lánnyal szexelni csupa élvezet! A haját imádtam a legjobban! A fenekét most is megfognám ha tehetném...

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ramóna szexpartner beszámolójáról


2016-10-17 14:11:00
Hanyagold a felkiáltójeleket és a semmitmondó körítő mondatokat, akkor nem lesz olyan mintha rendelésre írtad volna.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókRamóna legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2021-09-13) : Játszani kezdett kedvenc játékával, én pedig élvezettel néztem és élveztem, ahogy falja péniszem. Közben gyakran a szemembe nézett, úgy fényesítette kardomat és több alkalommal a nyálát csurgatta rá, hogy megöntözze hímvesszőmet. Most bőven volt időnk mindenre, hiszen az egész napot egymásra szántuk, ezért nem kellett figyelni semmire, csak magunkra és arra, hogy kiélvezzük egymás társaságát.

(2020-07-27) : Szobában folytattuk franciás játékunkat, élvezettel nyaltam őt tovább. Idővel Rami egyre közelebb került orgazmusához és végül egy kispárna fojtotta el hangos sikolyát. Ez után én kerültem a szájába.

(2020-02-27) : Pár perc múlva a kis Ayrton került a szájába. Tökéletes franciában részesített. Rami nagyon finoman csinálja. Végig szemkontaktus volt, ahogy hosszában végig nyalta rudamat. A környékét sem kihagyva, majd kéz nélkül bukik rá, s nyelvével is őrületesen jól bánik.

felejthetetlen: 41db
(2021-11-21) : Alapos részletességgel végzi munkáját,nyelve folyamatos pörög,végignyalja oda-vissza,golyók,zacsi,gát minden alapos kényeztetésben részesül.Időnként felemelkedve mellei közé szorítja,én pedig hozzácsapkodom cicijeihez kőkemény rudamat.Még egy olyan figurát is belevitt,hogy enyhén megharapdosta a golyóimat.

(2021-11-05) : Bár mondta is, hogy "Ő milyen típus", de ez pillanatok alatt átjött: lágyan, mégis határozottan kényeztetett a szájával, a golyókat sem kímélve, hol az egész nyelvét, hol csak a hegyét használva. Ő nem az a mélytorkozós, brutális tempót diktálós fajta, ennél sokkal érzékibb és szenvedélyesebb, az ember fia képes teljesen belefeledkezni a dologba és kikapcsolni?

(2021-10-27) : Lejjebb is kúszott és neki is látott a franciának ami valami eszméletlen volt. Fel le nyalta, rengeteg szájmunka, kevés kéz és konkrétan a golyók igy meg nem voltam nyalva, simogatva mint most. Hamarán is keményedés következet kértem is a gumit amit frl is helyezett elösször kézzel a főbb ráhelyezés szájjal, meg egy kis igazitás a biztonság kedvéért kézzel.

nagyon jó: 25db
(2021-10-15) : Hegyet simogatva, bekapva, vegignyalogatva a golyok fele... 😍 ez ment egy ideig majd a nyalas farkam a mellevel is elkezdte simogatni, majd ujbol szajjal... Nem is birtam sokaig, igy gumit huztunk es beleult. (Ennyit azokrol a terveimrol, hogy most majd en kezdek,. Ahogy jatszott velem Rami, teljesen elfelejtettem mindent is!)

(2021-09-28) : Rovid idon belul a hatamra parancsolt es elindult lefele az ezredes fele. Az adatlapja szerint nem vallal melytorkos franciat, amit erkezesem elott kisse hianyoltam. Azomban mint kiderult feleslegesen! Igaz nem melytorok, de olyan technikaja van, ami utan semmilyen hianyerzetem nem volt!

(2021-03-11) : Ezután bementünk a hálóba, kényelmesen elfeküdtem az ágyon, Ramóna felém kerekedett, csókolóztunk még egy kicsit majd nf tudását tapasztalhattam meg. Nagyon finoman csinálja, hol csak a végét kényezteti szájával, nyelvével, hol szinte teljesen eltünti a szájában, oldalát nyalja, a ciciket dörgöli hozzá és a golyókat sem hagyja ki az élvezetből. Nagyon kellemes érzés volt

: 34db
(2021-10-13) : olyan a francia tudása hogy azt Macron is megirigyelné, szerintem ilyet még nő nem művelt velem, majd miután éreztem hogy nem bírom már sokáig kérdeztem hogy szeretné ,mire ő mondta felrakja az esőkabátot ,kezdi ő és befejezem én, olyat lovagolt ,egy kincs ez a nő még most is ez jár a fejemben, majd pozíciót váltottunk és hátulról lett végem.

(2021-10-07) : Először ő kedveskedett nekem. Különleges franciája van, az már biztos, csak úgy falja a golyókat és az ajkait is aktívan használja. Nem full mélytorok (nem is írja mondjuk), de néhányszor azért majdnem eltűntetett. Mondta, hogy neki úgysem fog menni fél órában, de muszáj volt megkóstolni a szép punciját. Finoman nyalogattam, ami bejött neki, legközelebb tuti többet időzök majd idelent. Aztán gumi fel és jöhetett

(2021-06-28) : Az elején a golyók kezelésére is engedélyt kért, és nem is ellenkeztem. Ahogy azokkal bánt, hát az elképesztő volt. Gumi is felkerült lassan és beleült a nyeregbe. A vágta után az ágy szélére könyökölt és így hatoltam be hátulról, a tükörrel szembe. A látványtól a hatás nem is maradt el, hatalmasat élveztem benne. Ráborulva fújtam egyet, majd egymás mellé feküdve pihentük egyet. Ezután masszást kértem, ezzel töltöttük ki a maradék időd.