37
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
4
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-22
2
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 14-22
4
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 12-21
8
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 11-24
6
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Enci erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Enci-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-14 17:08:45

Vannabemember
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enci reagálása

Kedves Vannabemember! :)

Nagyon szépen köszönöm hogy leírtad keddi randinkon megélt élményeidet velem! :))
Maga a beszámoló igen titokzatosra sikeredett, még szerencse hogy ott voltam, így legalább vissza tudok emlékezni rá :)) Pokolian jó volt! :))

Köszönöm szépen a rangot, örülök, hogy emlékeztettelek legelső és egyben legszebb barátnődre, totáltutibiztos hogy ezért e nagy húhó :)) Imádlak :)

A bagoly..hmm...igen, emlékszem a jelenetre amikor feltűnt ..éppen a hátadat masszíroztam :D Én mondjuk nem találtam de Neked elhiszem, hogy jelen volt ;)

Drágasááág! :)

Várlak a jövő hónapban újra a pokol tornácán ;) Csak el ne téveszd a titkos átjáró ajtaját....

Puszi :)

Encid :)

Enci beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-10-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR, pont online volt mikor irtam neki, percek alatt lett időpont, igaz majd egy hétre előre. Utána módositást kellett kérjek, de ez is nagyon rugalmasan ment. Kérte hogy keressem telefonon a közbeeső napokban, amit meg is tettem. Csinos hangja volt, és talán én is alkalmas áldozatnak tűntem, igy megkaptam a címet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Meglepetésemre a ház előtt is volt parkolóhely, hétköznap délelőtt a belvárosban nem voltam biztos benne hogy könnyen megy majd. Fizetős, de hát ez ilyen sport. Bkv-val is tökéletes, 4-6 villamos pár percre van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kicsi garzon, rend és tisztaság, a célnak tökéletesen megfelel, fürdő is tiszta, és a szokásos felszereléssel bír, mindenből van bőven, sokféle pancsicucc, szájvíz stb.
Enci külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Most összeszedem minden bátorságom, de vállalnom kell az irtózatos veszélyt, hogy figyelmeztesselek benneteket. Nem tudom mi lesz érte a büntetésem, de rettegek, mert lesz büntetés, ez nem kérdés. Nem kertelek, Enci ördögi, vagy talán maga az ördög. Mosolyog kedvesnek tetteti magát, de biztos lehetsz benne hogy ez egy nagyszabású éjsötét terv része. El fog bájolni, nincsen semmi esélyed. Bármilyen arcot ölthet, bárki hangján szólhat. A hang amivel először próbálkozott még csak ismerős volt, de valahol mélyen tudat alatt tudtam hogy ismerem, és éreztem hogy ez veszélyt jelent, de nem sejtettem mifélél. itt még nem buktam el, de aztán egyszercsak egy régi barátnőm képében jelent meg nekem, képes volt pont úgy mosolyogni, úgy nézni rám, mint egykoron az a lány. Innen már nem volt menekvés, a markában voltam, bármit tehetett velem, egyre gyengébben érzékeltem a külvilágot, csak az a hely létezett, és az idő szövete is szakadozni kezdett.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Gyors zuhany után visszatértem a nappaliba, és amennyire vissza tudok emlékezni, egymást átölelve álltunk, mikor kifagatott jövetelem célját illetően. miközben gondoskodott róla hogy a fejembe már ne jusson vér. Pár perc múlva megkérdezte hogy nincs-e kedvem a kanapéra ülni, az adott helyzetben fel sem merülehetett hogy ne engedelmeskedjem finom parancsának. Aztán egyszercsak Ő ült a kanapén, és simogatni kezdte magát ott lent. Muszáj volt megizlelnem grapefruit izű punciját. Aztán újra helyet cseréltünk, és minden stresszt kiszivott belőlem. Ezek után jutottam csak be a tatamira, ahol kezelésbe vette a felsőtestem is. Hosszan beszélgettünk, és akkor is éreztem hogy egy alternativ valóságban vagyok, ez a hely nem létezik, vagy ha igen biztosan nem úgy néz ki ahogy én érzékelem.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
És ott volt még az a dolog a bagollyal. A bagoly egy ásványvizes flakonon jelent meg hirtelen, és engem bámult meredten. Semmilyen érzelmet nem tudtam leolvasni az arcáról, csak úgy egyszerűen ott volt, és csak engem nézett. Tudom hogy nem egy hétköznapi bagoly volt. Egész biztos vagyok benne, hogy egy elvarázsolt vendég kell legyen. Nem tudom mit követhetett el, ez még félelmetesebbé teszi ezt az egész ügyet, hisz nem tudhattam mitől is kell óvakodnom. Aztán belémhasított a felismerés, engem is át fog változtatni! Teljesen védtelen voltam, hiszen ekkor már a hátamon térdelt. Összeszedtem minden bátorságom, és elmondtam hogy rájöttem mit tervez. Az arcát nem láthattam, csak a csengő nevetését hallottam, úgy nevetett mint akit nem is zavar hogy lebukott, hisz tudta jól hogy akkor sem szabadulok. Mikor felvetettem hogy ha már úgyis elvarázsol, nem-e lehetnék én is bagoly, mégcsak nem is kísérelte meg cáfolni ebéli szándékát. Kérleltem hogy akkor már vigyen magával, lakhassam a táskájában, kicsi bagoly leszek.
Csak hogy megmutassa hatalmát felettem, másodszor is bevetette varázserejét. Elvarázsolt a szájával, már szárnyaltam, félig már biztosan madár is lettem. Valami rejtélyes okból végül megkönyörült rajtam, visszaváltoztam. Nem lettem bagoly, de másodjára kiszívta minden erőmet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkeztemkor az asztalon hagytam egy kis csomagot, távozásomkor kérdeztem meg hogy rendben van-e, szabadon távozhatok-e. Azt mondta szabadon enged, és megnyugtatott hogy az ajtón kilépve sem lesznek szárnyaim.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Persze otthagytam az karórám, és visszamenet a kapukód megjegyzése is nehézségeket okozott, kellett még egy jó órányi idő mire visszazökkentem a valóságba. El kell mondanom hogy mindezen felül képes jedi elmetrükkökre is. Én például megmagyarázhatatlan okból kénytelen vagyok Istennőnek nevezni Őt, holott tudom hogy ő az ördög maga. Kerüljétek el! Veszélyes!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enci erotikus masszázs beszámolójáról


Móriccka
Becsben tartott
2016-11-15 09:59:56
Legközelebb kevesebbet szívjál eksön előtt :D Jó az írás, bár semmi részletet nem tudtam meg.

2016-11-07 12:44:40
Olvasmányos, jó stílusú beszi, nyertem ki belőle új infókat, pedig már annyit olvastam róla:D

2016-11-02 23:21:59
Alternatív valóság - ez tetszik. Azt hiszem, mindenki effélére vágyik, és neked jól sikerült visszaadnod ezt a hangulatot.

2016-10-18 11:30:43
Ambivalens érzéseket kelt bennem az írásod. Kitűnik belőle, hogy te jó érezted magad, de az hogy miként juttatott téged Enci abba az állapotba, a soraid között olvasva sem találom. Bár lehet, hogy nem találtam meg a kódot, hogy megfejtsem a rejtett üzenetet.:):)

2016-10-16 13:16:31
Nagyon tetszett! Kötelező lesz nekem is az Ördögistennő karjai és combjai közé kerülnöm!!!


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókEnci legfrissebb beszámolói

istennő: 46db
(2021-10-23) : A kéjtől kellemesen elernyedten heveredtem le a masszázspadra, lábamat felhelyeztem párnára, Enci beállította fejtámaszt, elmondtam a panaszaim ( szokás szerint a nyak környéki részekkel voltak bajaim), választottam krémet, Enci megkérdezte, hogy megfelelő hőmérsékletű-e a fűtés a padon, és kezdődhetett masszázs. Nagyon kellemes volt a fűtött padon heverni,

(2021-08-29) : Rendhagyó módon - bár nálunk talán már ez rendszer - előbb én masszíroztam meg. Imádom, ahogy átgyúrhatom finom kis testének minden porcikáját. Élvezettem hallom finom kis nyögéseit ilyenkor, hogy mennyire élvezi. Ezután rendszerint a másik típuső aktivitás jön, ezért átvonulunk a másik szobába, ahol egy hatalmas és kényelmes japán ágy található.

(2021-07-13) : A tusolás után arccal lefelé a masszázspadra feküdtem, Enci pedig különösen finom érintéseivel bejárta a talp, boka, vádli, comb, derék útvonalat. Különösen élveztem gyönyörű lábainak és lábfejének a látványát. Ebben a pozícióban meztelen testéből még csak ennyit láttam, de már ez a látvány is igen ígéretes volt.

felejthetetlen: 72db
(2021-08-19) : Enci még a térdeimnél sem járt, amikor már biztos voltam benne, hogy a világ legnagyobb hülyéje fekszik a masszázspadon, mivel olyan szinten műveli a masszázs tudományát, hogy kb fogalmam sincs mit kerestem eddig máshol. Nagy nevű wellness hotelekben szakemberek nem tudnak olyant nyújtani, mint Ő. Hihetetlen profi hozzáértés, szakmai tapasztalat és technikák széles választéka áll bevetésre készen, bár Enci maga a legnagyobb fegyver,

(2021-08-11) : Abszolút szakszerű fogások, láb és kar pakolgatások, trigger pont, nem kérdés: pro. Akár erotikamentesre is érdemes lehet eljönni, tényleg van hatása, azóta is érzem. Én bolond bátorkodtam erőset kérni. Kiscsávó, kezdésnek... Szemem két méteresre kerekedett. Lehet jobb is, hogy nem látta visító arcom, amikor a vádlimat kezelte.

(2021-08-11) : Enci a talpamnál kezdte és szisztematikusan haladt felfelé. A vádlimat triggerezésre érdemesnek ítélte, ezért mindkettő kapott egy-egy ilyen extra kezelést. Kemény dolog, de úgy érzem hatásos volt. Enci szakszerűen végig ment minden testrészemen és mindegyik kapott egy megfelelő kezelést. Nagyon hatásosnak és hatékonynak éreztem ezt a kicsit rövidebb masszázst is.

nagyon jó: 53db
(2021-07-28) : Enci felajánlotta, hogy bekísér a fürdőbe és meg is mosdat. Éltem is a lehetőséggel, így együtt indultunk meg a fürdő felé. Beálltam a kádba, Enci felvett egy mosdató kesztyűt és letisztogatott. Nem a hátammal, kezdte hanem deréktájon. 😉 A tisztítószerek lemosását már egyedül végeztem és mire kiléptem a fürdőből Enci már meztelenül várt a pad mellett Itt egy pillanatra lefagytam. 😛

(2021-03-03) : Enci kikérdezett fájdalmaimról, esetleges sérüléseimről, hogy kellő szakszerűséggel tudjon hozzám látni. Ellazította a derekamat, majd alaposan átgyúrt válltól fenékig. A csípőmet valami vibrációs gépesített kínzóeszközzel is megdolgozta. Huhh, ez kemény volt. Hétvégén volt is izomlázam! De sikerült úgy ellazítania az izmokat, hogy azóta nem fáj, amiért hálás vagyok!

(2019-11-18) : Her magic hands moved on my tired body all the way up as if playing effortless a harp. She learnt that I like shiatsu massage and of course, Enci stroke some chords of shiatsu on my back, by the way.

: 49db
(2021-12-01) : Szegénynek nincs könnyű dolga, eleve egy nagy görcs a hátam, és néha még be is feszülök, pedig az egyetlen dolgom az lenne, hogy lazítsak, amíg fekszem. Enci meg is jegyzi, hogy ő bizony nem elégedett az eredménnyel, én viszont határozottan jobban éreztem magam utána, egy adott ponton ki is roppant a hátam, sokat segített, aznap sokkal jobban aludtam.

(2021-07-30) : Átadtam magam a szaktudásának, telefonban javasoltam egy masszázsfajtát, de Ő másikat szánt nekem, melyet nem bántam meg. Alapos, dinamikus, figyeli a tested és a lelked (hangok) jelzéseit. Közben lehet beszélgetni, így nem csak a kezei, hanem a hangja is elvarázsol. Profi masszàzst kaptam, meg vadgesztenye krémet az egyik panaszomra.

(2021-01-20) : Az információk birtokában Enci szakszerű mozdulatokkal és teljes profizmussal látott munkához. Ismerjük már egymást, szeretünk mindketten beszélni és vannak érdekes témáink is, így a masszázs ideje alatt Enci nem csak a testemmel, hanem a lelkemmel is foglalkozott egy kicsit, mondhatni minden tekintetben felfrissültem a kezei alatt. A masszázs végét Enci egy gyengéd ringatással fejezte be.

rossz: 1db
(2020-06-19) : Masszírozni azt tud , közben dumák ezerrel , ahogy jársz hozzá úgy gondolsz egyre többet a kapcsolatokról aztán meg jól pofára éjt. MissX ám a francot. MissPicsa inkább találóbb lenne....