Alexandra erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Alexandra-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-14 02:13:34

Gamboca
V.I.P.
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexandra reagálása

Kedves Gambóca!

Hol is kezdjem.... nem tudom.
Annyi minden kavargott bennem mikor megláttam, hogy írtál egy beszámolót.
Történeteknél kiírta a rendszer, Gambóca beszámolót küldött be róla. :D
Nagy várakozás, hogy mi lehet benne. Szuper ki is jött. (bár most én vagyok megkésve az reagálással). Elkezdtem olvasni, huuu de jó meg van velem elégedve. Olvas, olvas de nem lát Alexa :) mikor a legvégére értem láttam, hogy Istennő jutalomban részesülök. Hogy mi?????? Én????? Istennő???? Na, most már el kell olvasnom még egyszer, hogy jól látok-e. És igen! ISTENNŐT KAPTAM!

Lehidaltam, szívem hevesen vert - mondtam is neki, nyugodjá' le :) - kicsit később meg is nyugodott.
Számomra az Istennő jutalmazás nagyon sokat jelent. Egy olyan dolgot jelent ami kézzel megfoghatatlan ennél többet jelent. Valami olyasmit amit csak két ember tud, olyasmit ami mindörökké fog tartani. Egy olyan embertől kaptam akit nagyon kedvelek már az eleje óta mikor még először találkoztunk. Mindenkinek eljön az Istennője és úgy gondolom nem egy alkalom teszi ezt meg. Ehhez is két ember kell, hogy jól érezzék magukat, nem elég egy. Nemcsak annyit, hogy most kaptam egy Istennőt és betehetem a többi közé, eggyel több, nagyon jó. Nem, ez valami más. Ez valami annál is jobb érzés. :) KÖSZÖNÖM!

Éééés akkor jöjjön maga a "kis" beszámolód. :)
"A zeneszolgáltató szerkezet egy kis akkumulátoros rettenet:D, éppen kipróbálás alatt volt, mennyit bír az aksi, erről majd később:D. A CD lejátszó már a múlté." Szép volt, jó volt de ez mégiscsak jobb. :D
"Na, ekkor elkezdett beleszólni, angolul ez wifis, akkumulátoros kis szerkentyű, hogy ő most áramot kér Mondom, mit beszél ez itt, ne törődj vele, most más dolgunk van." Most már kitapasztaltam, hogy mikor jár le az ideje és előtte megdugom.... a konnektorral, így mindkettőnknek jó. :)

"A TP. ismeretlen fogalom, a vendégek között kényelmesen hagy időt magának. " Mi az a TP? Azt hiszem ilyet nem tanítottak sehol nekem, ez valami szleng nyelv vagy mi?

Most, hogy újra el- és átolvastam még mindig nem térek magamhoz.
Azt mondhatom, hogy ez a randi volt olyan ami szerintem a legjobb volt mind közül, szerintem. Ebben benne volt minden aminek benne kellett lennie vagy így sikeredett rögtönözve. Ahogy egyik sem ugyanolyan és mindegyikben meg van az amiért megfog.

Mikor meglepsz mindenféle földi jóval - akármivel - nagyon örülök neki. Ez olyan, mint amikor a tanár néni készül az órára, elmész megvásárolod elhozod, foglalkozol a dologgal, az emberrel. Szerencsére nem az a fajta ember vagyok akit csak a pénz érdekel, hogy mennyit költenek rá. Inkább az a fontos, hogy kitől kapom. Hogy mit azt mindig az adott személy dönti el. Ha csak egy csoki, vagy más apróság én annak is örülök, ahogy szoktam.

Lassan zárom soraimat, mert még a végén ugyanúgy járok, mint a másik kedves vendégem beszámolójával, hosszabb lesz, hihi.
Remélem még sokszor fogunk találkozni ha úgy adja az időnk és kedvünk.

Még egyszer nagyon szépen köszönök eddig mindent és köszönni is fogom a továbbiakat.

Puszillak
Alexa baba

Alexandra beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-10-14

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR-en történt, rendben, egyszerűen. Az időpont megfelelt Babácskának is, odakocogtam, felcsengettem, - nem idő előtt,-a kódot már nem kell kérnem:D.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Alexa a Fehérvári úton rendel, az 1-es villamos végállomásától nem messze, jár arra még több busz és villamos is.
Parkolni is lehet, most a közeli útépítés miatt talán nehezebben, de az út mindkét oldalán láttam helyeket.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egy panelépület sokadik emeletén egy szép, tiszta lakás, erre a tevékenységre kialakítva. A szobában van masszázspad és ágy is, többnyire mindkettőt szoktuk használni, az ágyat a végkielégítéshez:D.
Az ágy tavalyi szerzeménye Babának, azóta már többször fetrengtem rajta:D, állandó, visszajáró vendége vagyok.
A szoba illatos, tiszta, gyertyákkal és kellemes zenével vár, a padon szépen hajtogatott törölköző vár, a végén ismét kapsz egy új, illatos száraz darabot.
Az előszobától a masszázshelyiségig nagy rend és tisztaság.
A fürdőben zuhanykabin van, tiszta, és nem kell a benne lévő mosógéppel társalogni, mert Baba függöny mögül csicsereg, szeret beszélgetni.
A zeneszolgáltató szerkezet egy kis akkumulátoros rettenet:D, éppen kipróbálás alatt volt, mennyit bír az aksi, erről majd később:D. A CD lejátszó már a múlté.
Alexandra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egyrészes valamikben szokott fogadni, az utolsó, kék, áttetsző is csinos volt, ahogy előttem megy, félig látható, mit is fogok majd simogatni és markolászni. Legközelebb a kétrészes fehérneműben és piros magassarkúban fogom kérni, hogy várjon, mint legelőször, akkor nagyon lehidaltam:D, azóta még nem várt magassarkúban...
(Tessék kipróbálni, milyen látvány:D.)
Nem hagy nyomot rajta az idő, mióta én ismerem, 3 éve, nem változott. Magas lány, nagyon jó alakkal,arányos test, popsi, helyes, formás, nem nagy cicik, nekem tenyérbeillőek:D, nem utolsósorban az arca és mosolya, amit én szeretek. Rendszeresen edz, ez látszik is, feszes, kellemes érintése van, minden porcikája finom:D.

Erotikus masszázs
Erotikusmasszázs:
5
Svédmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Másfél órára mentem, a "menetrend" most annyiban változott, hogy önző módon nem én masszíroztam meg először, mert fájt egy kicsit a hátam és derekam.
Krémmel masszírozott, többféle anyagot felkínált. A masszázspadon vett kezelésbe, lábszáraktól kezdve, alaposan felfelé haladva, a fenekemet jól átgyúrta, amit szeretek, ezután jött a derék és hát, ott időzött a legtöbbet, kigyúrta a kis meghúzódást. A háton hosszába, kétoldalt, és keresztbe is variálta fogásokat.
Mikor a fejemhez ért, a csuklyás izmok masszírozásához, át tudtam ölelni a fenekét, combjait, kezdtem várni, mikor zavar le az ágyra:D. A fürdés után meztelenül szokott várni, ezt nem említettem, természetes már.
Csúszka is van a repertoárjába, de ezt ritkán szoktam kérni. Most se volt, nála valahogy nem hiányzik.
Sokat tudok vele beszélgetni, tudja, emlékszik, hol hagytuk abba, úgymond.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A kényeztetést a félmagas ágyon szoktuk csinálni, kicsit hosszába, keresztbe hozzám bújik és szép lassan nekilát a cerka kezelésének. Ehhez dupla párnát szoktam kérni, hogy jobban lássak. Nem kapkodja el, először a zacsit kezdi cirógatni, a két keze közé kent olajjal, a cerkát a hasamhoz dörgöli, hosszanti mozdulatokkal, utána kézbe veszi, fel-le a fejénél egy kis húzogatás, később marokra fogja, de esze ágába sincs rögtön kiverni a már nagyon érdeklődő cerkát:D.
A zacsihoz vissza-visszatérve, a mellkasomat simogatva folytatja, franciát most nem kaptam, de nem is kértem, az ő keze nekem nagyon megfelel. hangulatfüggő a franciska, ha kérem, kapok. Közben ahol érem, simogatom, markolászom, ahogy illik:D. Jó állapotban tart, sokáig:D. Később mellém ül, törökülésben, elfáradt a gyönyörű, hosszú teste, és úgy kényeztet tovább, a tükörben is lehet nézni, ott is néha összeakad a tekintetünk.
Na, ekkor elkezdett beleszólni, angolul ez wifis, akkumulátoros kis szerkentyű, hogy ő most áramot kér Mondom, mit beszél ez itt, ne törődj vele, most más dolgunk van. A zene még szép tisztán szólt tovább, mondtam Babának, hogy menj oda, tedd töltőre, nem, most más dolgunk van. A harmadik "felszólításra" odament, én addig húztam párat, ne essünk ki a lendületből:D, visszafelé léptében kérdezi Baba, gyúrsz?
-Ja:D.
Na, nem sokat, pár másodpercig nézte, aztán elvette, még vagy 10 percig "gyötört":D, kellemes ritmusváltogatással, amíg ki nem táraztam a hasamra, kezére. Utána akartam valamit mondani, de nem ment rögtön, ő csak simogatott és mosolygott. Mikor már tudtam beszélni, elkezdett törölgetni, nedves törlőkendővel, de inkább kiszaladtam lemosni magam.
Mire visszatértem, már a masszázspadon várt, hogy kapjon egy kis amatőr masszázst. Főleg a hátát kérte, de mindent megmasszíroztam, a popsijára vissza-vissza tértem:D, kielégülve is jó érzés masszírozni, cirógatni, ezt a szép nőt. Fürdés, öltözés, még maradhattam volna, csak beszélgetni, úgy éreztem, de dolgom volt. A TP. ismeretlen fogalom, a vendégek között kényelmesen hagy időt magának. Volt már, hogy még egy órát beszélgettünk, utána, nem volt vendége rögtön.
Fürdőből visszajövet az ágy végére tettem az ajándékot, mondom, itt bent adok egy-két puszit, mielőtt kimegyünk. Ő még pucér volt, így hogy-hogy nem a puszik a cicikre sikerültek, ezt kis mosolygással fogadta:D.
Az ajtóban lehajolt hozzám, "rendes" puszi, és a lift, amivel földre szálltam...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Már tavaly óta egy-két hajszállal a Marinás alatt, amivel egy ideje megtoldom, -megérdemli:D, kérhetne annyit is.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Babácska egy stabil hirdető, jó masszőz, jó "barátnő" évek óta, hozzá mindig szívesen visszatérek. Baráti, összeszokott lett az idők folyamán a kapcsolatunk. Az Istennő minősítést nem ezért az egy randiért adom, hanem a jó pár -egyik sem egyforma,- "együttlétért", mindről nem írtam, -én se szeretem, ha valaki egymásután ugyanarról a lányról szórja ki a besziket

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexandra erotikus masszázs beszámolójáról


KeleZoli
Ismerkedik az oldallal
2018-12-11 14:52:42
Érdeklődést felcsigázó, vágyat felhevítő, értékeket rabul ejtő sorok.

2016-11-26 17:22:50
Gambóca , te rendesen elgyengültél, mert Alexandra kezei és mosolya mellett ez igazán természetes ! Visszajársz hozzá, amiből következik, hogy Alexandra egy csúcs csaj !

orel
Becsben tartott
2016-10-24 17:05:18
No igen akinek történelme van a tökéletesség magasságában....

tomah
Élő lexikon
2016-10-22 21:23:40
Szép kerek történet, mindent megtudtunk ami kellett. Kösz

2016-10-17 20:01:42
Na hallod, volt itt minden! Csuklyás izom, meg gyúrás, meg még tíz perces kitartás. Minden ami az ideális esethez kellhet. !


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókAlexandra legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-01-07) : Hanyatt fektetett, rám tolatott (gyengébbek kedvéért 69-be), majd észbontó finomsággal és finomsággal franciázni kezdett. Én pedig élveztem, ahogy hozzám ér a keze, az ajka, az arca, a teste s nagyon jól érzetem magam.

(2018-05-22) : Most kértem, hogy lábamon ne időzzön, annál inkább vállamon és karomon. Szépen megdolgozta a hátam és környezetét aztán a fájósabb részeket. Mondhatom hatékonyan tette.

(2016-07-06) : Elegendő erővel, de ahogy érzem tudna még erősíteni. Vádlitól ülőig egyik után a másik lábam szépen végig dolgozta, hátamon kérésemre nem nyomkodja szét a csomókat, azt nem szeretem,

felejthetetlen: 19db
(2021-04-20) : A derekamra kaptam egy melegítő törölközőt, majd a lányok leültek a két oldalamra és elkezdték a kezelésem. Alexa a baloldalamra ült. A lábfejemnél kezdték és szisztematikus haladtak felfelé. Érdekes érzés volt, hogy egyszerre négy hozzáértő kéz gyúrja át a testem. Ahogy haladtak felfelé, a kezeik be-be siklottak a combjaim köze és a derekamon lévő törölköző alá is.

(2021-02-08) : Teljesen rájuk bíztam magam, amiről már előre tudtam, jó döntés lesz. Még nem volt részem négykezes masszázsban, de megtérítettek a lányok, nagy élmény, ahogy masszőristennők egyszerre 4 keze dolgozik a lábamon, a combomon, a fenekemen. A fenekemnél talált Viki egy kisebb problémát, ha jól emlékszem, a Piriformisommal dolgozott egy kicsit hosszasabban, majd következett a derekam, a hátam, majd a karjaim. Néha egy-egy finom érintés azért történt az intim tájékom környékén

(2021-01-16) : Visszamentünk a szobába és én elfeküdtem a tatamin. Ők a két oldalamra helyezkedtek és a lábaimat kicsit megigazítva a bokáimtól felfele kezdtek el masszírozni.Érzéki simogató mozdulatokat éreztem a testemen és közben csevegtünk az ezen kerületben átélt tapasztalataimról és ezt összevetettük az általuk ismert tényekkel. Haladtak feljebb és a már a derekamnál jártak; a

nagyon jó: 36db
(2021-11-02) : . Hasra feküdtem a tatamin és jöhetett a szokásos lábemelés, mert ő mindig a bokám alá helyezz egy henger alakú párnát. Így indult a masszázs. A lábaimnál kezdte és eléggé erőteljes gyúrós mozdulatokat kaptam. A lábaim után feljebb haladt és egyre érzékenyebb területeket is érintett. A derekamnál már éreztem, hogy itt lesznek még komolyabb fogások. Elérte a lapockáimat és a nyakszirtemet is megdolgozta.

(2021-04-19) : Alexandra nekilátott a masszírozásnak, közepesen erős, alapos, minden végtagra kiterjedő, kellemes nyomkorászásnak voltam elszenvedője. Viszont ami a legfontosabb nekem, tök jót dumáltunk közben! Leginkább könyvolvasási szokásaink voltak terítéken, az olvasott irodalmam alapján egyből lekockázott, és tulajdonképpen nem volt messze az igazságtól :D

(2021-03-21) : Alapvetően nem masszázsra mentem ,de ettől függetlenül ,kellemes masszázsban volt részem ,megkérdezte krémmel vagy olajjal óhajtom én rábiztam ,ami könnyebben lemosható azt kértem, ez esetben a krém volt. Szakszerüen a lábaimnál kezdte majd lassan haladt felfele a masszázzsal nagyon kellemesen ellazitott ,a karjaim és tenyereimet is masszirozta.

: 87db
(2020-07-20) : A lábaktól egész a kezem végéig, teljesen át nyomkodott, masszírozott. Ne sajnálta a masszázs olajat. Ami a leges leg jobb volt az a vádli, illetve a hátam. Mind a két helyen nagyon le vannak tapadva az izmaim is és jó volt, hogy kicsit át nyomkodta. Lelkesen, teljes figyelemmel dolgozik, folyamatosan keni az olajat, véletlenül se legyen fájdalmas.

(2020-02-21) : Azután egy elég hosszú kényeztetés indult, melyet halk sóhajokkal kísért és ebből tudtam, hogy jó úton járok. Mivel kicsit habzsolásba ment át a ritmusom, ujjazással karöltve, így néha rám szólt, hogy így vagy úgy vagy lassabban, aztán szépen elérkeztünk a végkifejletthez.

(2019-03-25) : Nagyon jó fogásokat használt, ellazított, és jól átgyúrt, miközben jót beszélgettünk. Bár így erotikát nyomokban sem tartalmazott, de ez egyáltalán nem volt zavaró, sőt. A lábaktól a nyakamig mindent kellemesen átdolgozott, a vége felé már kezdtem félni, hogy belepunnyadok a levezetésbe, vagy nem marad rá időnk.