173
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
384
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-17
Bunny szexpartner

szexpartner

Bunny-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-12 20:39:56

quintus
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny reagálása

Drága quintus!
Hűha hol is kezdjem?!:P
Köszönöm szépen ezt a szép hosszú ,és tartalmas beszikét!:*
Örülök,hogy nemcsak én,hanem Te is jól érezted magad!!!
Köszönöm a randevút,élmény volt nekem is!:*
Sok ilyen kedves,odafigyelő kandúrt kívánok magamnak,és minden hirdető lánynak,mint Te!
Csókollak!:* ..és persze várlak szeretettel máskor is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bunny beszámoló szexpartner Budapest 2016-10-12

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Üzenetben történt, tapogatóztam a számomra kívánt időpontról a számomra kívánatos hölgynél.
Próbálkozásomat rövid úton siker koronázta (1 órán belül), megkaptam a pozitív visszajelzést nyuszika részéről, amit VTR –en meg is erősítettem.
Ennyi volt, that’s all, finito, konyec firma, nem volt komplikáció.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nyuszi egy helyen fogadja a lovagokat Mercivel, tehát ha voltál már Mercinél, akkor tudod az utat.
Amennyiben ezen irányú tapasztalat még nem adott, úgy jöjjenek a tények.
Bikás parktól egy malomkő hajításnyira található a panel rengeteg egyik oldalvédőjéről van szó.
Minden féle módon megközelíthető, autóval lehet a panelek tövében parkolót találni bármely időszakban, kis szerencsével akár a közelben.
Tömegközlekedési lehetőség kapcsán van minden mind a búcsúban: buszok, villamosok, metró.
Jómagam a villamossal érkeztem és egy kis bemelegítés gyanánt sétáltam, mint később kiderült jól tettem. O:)
A szeráj bejárata előtt megkapod a kapucsengő kódját, vagy ha hátulról akarsz behatolni (értsd parkoló felőli bejárat) úgy kapukódot fogsz kapni.
Ez utóbbi tapasztalatra még Mercinél tett látogatásom alkalmával tettem szert. O:)
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Szocreál panel, legfelső emelete, komótosan haladó lift juttat, fel ahová kell.
A lakás pici, a célnak megfelelő, 2 szoba található benne, melyek közül talány nyuszikáé a nagyobb, de ez csak benyomás, mivel inkább más tett rám benyomást így ezt nem merem írásba adni.
A szobában egy franciaágy található (talán 180x200? valaki mérje majd le ha arra jár, O:) ) az ágy előtt egy kis pad szerűség, egy kis fali polc, szék a textilnek vagy egyéb célra, ventilátor és persze van szőnyeg is, meg ablak vagy ablakok, amik természetes sötétítve vannak, ahogy a világítás sincs csúcsra járatva, hangulatos fény uralkodik,a miben pont jól kivehető aminek kivehetőnek kell lennie.
A fürdőszoba is OK, mivel én már korábban letettem a pilótavizsgát a csaptelep használatához, így nem kellett ez ügyben kiképzést kapnom.
Továbbra is van tusfürdő választék, pont elég, amennyi kell, záraz törcsit kapsz, mindegyik alkalomra újat, szárazat és lábad sem nedves kilépőre érkezik, hacsak fürdés alatt a kedves vendég nem úsztatja el a helyiséget.
Fogkefe, szájhigiéniás víz szintén adott és javallott is a használata, hacsak nem a szádat akarod harapdálni az események alatt, mely nyuszika csókjainak ismeretében k…a nagy hiba lenne.
Tehát ne nyomd full –ba a kretént és használd!!
Bunny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nyuszi egy bomba nő, pont olyan arányos és szép, ahogy képzeltem a fotók, az adatlap és a többi kolléga beszámolója alapján.
Nyuszi nem vékony, de nem is vastag, arányos, gömbölyödik mindenhol ahol kell, finom, simizésre ingerlő combokkal, popóval és természetesen a bombasztikus ikrekkel.
A nem elhanyagolható testi adottságai mellett egy nagyon kedves, laza, poénos, néha kicsit kekec természettel rendelkezik, legalábbis, amit én megismertem belőle.
A lakásba történő belépéstől a lelépésig folyamatos oldott légkört teremtett.
Nyuszika nagyon pörgős és határozottan megvannak az elképzelési, hogy mit fog kapni a partnerétől.
Elmondása szerint most még alacsonyabb fordulatszámon üzemel, mint rendesen, így nagyon kíváncsi vagyok milyen, amikor még jobban megemelkedik nála az oktánszám. O:)

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Popó:
5
Ujjazni:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Hát akkor lássuk, hogyan alakult a részemről egyébként semmilyen forgatókönyvvel nem rendelkező légyott.
Belépés után egy mosolygós arca, szeme nevetős nyuszi fogadott, már kezdésnek egy gyengéd csókot lehet az ajkamra.
Miután megszabadultam a cipőtől és a szobába tartottunk ott mozgott a szemem előtt a gyönyörű pár popó és nem is bírtam megállni, hogy egy finom, nem teljes tenyeresen, hanem inkább csak ujjal érintősen végig ne simizzek a jobb oldalin (hideg volt még a kezem, így nem akartam ledermeszteni).
Nyuszi egyből reagált, megállt és az ölembe nyomta a popsiját, kicsit táncolva rajta, közben persze arcán kaján mosollyal félig hátra is fordult.
Szobába be, öltözékem le, közben nyuszi üdítővel kínál, csevegünk, én lepakolok, majd a fürdőbe kísér, ahol gyorsan letudom a tisztálkodást és sietek vissza hozzá.
Én már naked vagyok Ő még nem, leülök az ágyra, Ő velem szembe, csókkal indítunk, majd fejem a melleire irányítja, mit irányítja, közéjük fúrja.
Imádom őket, csókolom, számba veszem, nyalogatom őket, közben ujjaim lefelé vándorolnak, amit érzékelve nyuszi ismét átveszi az irányítást, utasít, hogy álljak az ágy mellé, Ő térdeire és könyökeire támaszkodva a szájába vesz és mélytorkot is bevetve kényeztet, közben néha huncutul felnéz és folytatja tovább, kezeimet határozottan a popsijára teszi, mondván markoljam, paskoljam őket bátran.
Nem is habozok, markolom, paskolom a popót, persze azért csak ésszel, de határozottan, ahogy nyuszinak is tetszik.
Snitt: előkerül a vv,amit gyorsan rám pattint, majd oldalára fekszik az ágyon, a jobb lábra hátra irányzódik, a bal lábát az ellentétes irányba veti és így oldalról hatolok be, közben bíztat, hogy fogjam csak közben a jobb kezemmel a bokáját és ballal kapaszkodjak a popsiba.
Mhhhh, imádom, élvezem, tövig becsúszom, közben picit feszítem a lábát és paskolom, markolom ismét a popsit, hörgök, izzadok, nyuszi bíztatására egyre hevesebb tempót diktálok.
Snitt: gumi le, új fel egy kis síkosító kíséretében itt már sejtem, hogy jön a popsi és az anális élvezetek.
Nem tévedtem, négykézlábra ereszkedik, én mögötte, hátranyúl és bevezeti finoman a hátsó bejáraton, lassan indulunk majd nyuszi jelzi, hogy tehetek bele tempót is és szokás szerint ne féljek a popsiba kapaszkodni.
Engedelmeskedem, egyre gyorsul a tempó, csattog a kezem a popsin, élvezettel nézem, ahogy ki és bejárok.
Snitt: nyuszi hasra fekszik, lábait összezárja, ráfekszek, bevezet és újra a popóban vagyok és ismét indul mandula.
Bíztat, hogy feküdjek csak rá, közben nyúljak előre és markoljam az ikreket, engedelmeskedem és elmerülök az élvezetben, nyuszi talpaival támaszt és nyom hátulról, közben és „pakolom a koffert” , brrr, kiráz a hideg és kiver az izzadság egyszerre, hogy újra felidézem magamban a történéseket.
A vég itt érkezik el és nyuszi hangjaiból ítélve nála is bekövetkezik.
Nem enged ki magából azonnal, a talpával még tart, szép lassan lenyugszom benne, lihegve omolok rá és csókolom a nyakát, ami szemmel láthatóan nincs ellenére.
Szépen lassan szétválunk, finoman letisztogat, és ismét üdítővel kínál,amit el is fogadok és miután kezembe nyomja a pohárba kitöltött nedűt hálásan le is húzom.
Lazulás következik és egy kis masszázsban részesít, mely főleg a hátamra irányul, de egy rövidesen már ficánkolok és szeretném én is végigsimítani, masszírozni nyuszit.
Helycserés támadás, hasra fekszik és megkezdem a magam alapszintű masszírozását, ami fokozatosan és szépen lassan átalakul, mivel be-be nyúlok a puncihoz és markolom ismét a ciciket, egyre inkább ráfeküdve és csókolva a nyakát.
Itt már érzi nyuszi, hogy hegy hevülök, megkérem, hogy feküdjön a hátára és egyből támadok.
A cicikkel kezdek, ismét gyömöszölöm, szívom, bekapom őket, felváltva hol az egyiket hol a másikat, majd a kettőt egyszerre.
Szépen lassan megindulok lefelé a hasát puszilgatva, lejutva a combokig, ahol elsőként a combok belsejét nyalom, csókolom éppen csak bele-bele nyalintva a punciba.
Ez nyílván nem tarthatott sokáig így elkezdtem „komolyan” foglalkozni az előttem széttáruló virággal, amihez nyuszi bíztatására az ujjamat is társítottam, ütemesen és egyre gyorsabban járt ki és be benne.
Nyuszónak ez nem volt ellenére és a hangok alapján talán sikerült csúcsra járatnom.
Snitt: nyuszó kezelésbe vette a szerszámot, de közben 69 –be mentünk át és ismét megkóstoltan a finom kis puncit.
Snitt: nyuszi gumit húz és meglovagol, popsival nekem hátra ül bele és indul a zúzás, imádtam nézni, ahogy a le-föl járt rajtam.
Snitt: nyuszi leparancsol az ágyról a falhoz áll, a kezével neki támaszkodik, és hátulról vezet magába, ismét a popsiba kapaszkodom és nyomulok hátulról és persze jön megint a bíztatás, hogy növelhetem az ütemet, amit nem kell kétszer mondani és ismét gyönyörködve nézem, amint ki és be járok benne.
Snitt: vissza az ágyra, hasra fekszik és ismét rá és hatolok be újra fokozva a tempót, igyekezve tövig bekerülni, amit nyuszi elégedett hangokkal nyugtáz.
Snitt: gumi le, az ágy elé rendel, ismét a szájában vagyok, eltűnök benne teljesen, közben finoman ráfogom a fejét és sajnos nem találok szebb kifejezést (de talán nem is kell), de dugom a száját.
Snitt: a hátamra fekszem az ágyon, nyuszi a lábam közé kerül és kényeztet, rátér a ballonokra én közben magamhoz nyúlok, nyuszi közben a kézzel izgatja az én hátsó bejáratomat, itt sül el másodszor a fegyver, nyuszi szájában érek véget.
Finoman letörölget, én közben még pihegek egy csöppet.

Nyuszó ismét üdítővel kínál, amit újfent kitikkadva döntök magamba, majd még egy sütivel is megajándékoz, amit még a szeánsz megkezdése előtt hozott be és jelezte, meg kell dolgoznom érte.
Jelentem, sikerült így nagy élvezettel fogyasztottam el, miközben még beszélgettünk erről-arról.
Szomorúan vettem a fürdő felé az irányt, mert tudtam: „Véget ért a móka mára, zárul Miki mókatára”
A levezető fürdés után öltöztem és nyuszó kikísért az ajtóig, nagy örömömre pőrén, így még tudtam benne gyönyörködni és egy búcsúcsókkal utamra bocsátott.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infóból kiderül a begyűjtendő virágszálak mennyisége, így nincs meglepetés.
Nyugodtan mondhatjuk, hogy a mostani átlag, de messze, messze átlag fölötti élményért cserébe.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nyílván lejött a leírtakból és nem mondhatok mást, minthogy Bunny kedves egy fantasztikus, energikus, odaadó, a partnere és a saját élvezetét is kereső Istennő.
Én már nagyon kíváncsi voltam a nyuszi effektusra és abszolút nem csalódtam, hagytam magam irányítani és a csúcsra járatott.
Azt hiszem nem ez volt az utolsó látogatásom nála, Bunny imádlak és köszönöm a fantasztikus együttlétet.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókBunny legfrissebb beszámolói

istennő: 38db
(2021-07-13) : Négykézlábra ereszkedett, és azonnal bekapta a már kemény farkamat. Egyből tövig vette, éreztem a torka szoritását,hagytam egy kicsit még kibontakozni Bunnyt, de a harmadik torokra engedése után már rátettem a fejére a kezemet, és jól ráhúztam a kemény farkamra. Ezt megismételtük jó sokszor, amikor Bunny a hátára feküdt és lelógatta a fejét az ágyról

(2021-06-12) : Ezt követően, sajna puhulni kezdtem, Nyuszi a gumit leszedve egyből szopni kezdett, pici idő múlva 69-ben folytattuk. Egyre keményebb lettem tökéletes franciát kapva. Megkérdeztem, hogy popsijába ujjal behatolhatnék- e? Még ez is kimaradt randijaink során, -igent felelt rá. Finoman egy ujjamat csúsztattam be, és közben punciját is nyaltam. Bunny hangja egyre jobban kezdett megváltozni, egyre hangosabb lett, és el is élvezett szerintem.

(2021-05-07) : Éreztem, hogy farkam jól reagál ezekre a finom, szenvedélyesen erotikus hatásokra, egyre keményebb lett. Bunny most elém térdelt és farkamat a mellei közé helyezve izgató "fogságba" helyezte melleit két kezével összeszorítva, majd melleit üzemesen le-fel mozgatva dörzsölte farkamat mellei bársonyos bőrével. Ezután arra kért édes hangján, hogy üljek a franciaágy szélére,

felejthetetlen: 81db
(2021-11-21) : Kis idő után elém hasalt és franciázni kezdett. Közben követelte hogy popsiját paskoljam és melleibe kapaszkodjak. Nagyon írhatóan csinálta. Ahogy lenéztem csak őt láttam a szerszámomat már nem. Hanyatt feküdt és lelógatta a fejét az ágyról h így én is jobban hozzáférjek. Melleit markolva közben ujjazva húzott magába. Már itt küszködtem hogy ne így fejezzem be a torkán.

(2021-08-20) : Végül valahogy az ágyra kerültem, háttal lefelé amikor Bunny már nyúlt is a gumiért, de volt annyi lélekjelenlétem, hogy kértem még egy plusz kört. Ez abból állt, hogy Nyuszi feküdt hanyatt én pedig loptam pár csókot majd, a nyelven végére vettem a melleit és végül eljutottam a combjai közé. Mint kiderül a body pántja szétkapcsolható, így Bunny egy mozdulattal felfedte előttem a punciját. Éltem is a lehetőséggel és a nyelvet és az ujjaimat is bevetve kezdtem kényeztetni. Úgy tűnt tetszik neki. Idővel felültem és a répámat előre szegezve a feje elé ültem.

(2021-08-11) : De ez a nosztalgikus érzés sem tartott sokáig, mivel Bunny ismerkedős típus, szeretne mindenkit, de tényleg mindenkit megismerni, senkit sem kihagyva. Gyorsan térdre huppant, és kézbe, majd szájba vette az Ezredest. Elég vadul kezdett bele, ami nekem meghozta az örületet. Egyre hevesebben ügyeskedett, kérte hogy kézzel is "segítsem" a fejét, aminek a vége az lett hogy gyakorlatilag ráhúztam Bunnyt az Ezredesre.

nagyon jó: 67db
(2021-02-09) : Néhány percig így élvezkedtem, majd az ágyon eldőlve keblei fölé térdeltetett és egy frankó ciciszexben részesített. Igencsak szép látvány volt, ahogy a hatalmas cickók között eltünt a farkam és a végét elérve szájával fokoztta az élvezeteket. Kis idő múlva kissé feljebb helyezkedve indult újra a fantasztikus mélytorkos francia. Úgy dömtöttem most már eleget kaptam és szeretnék én is adni.

(2021-02-05) : Az enyém a feneke irányába, az övé a péniszem felé. Mindketten egy darabig markolásztuk és simogattuk azt, amit találtunk majd Nyuszi szép lassan négykézlábra ereszkedett és keze helyett a szájával kezdte „markolászni” a péniszem. A szája nagyobb mint a marka, mivel ha a kezével nem is, de a szájával teljesen eltüntette a péniszem.

(2021-02-04) : Élveztem, élvezte. Ezután ledobta négykézlábra magát és bevette a farkamat a szájába, így dolgozott rövid ideig, hanyatt feküdt és torkon tolhattam, majd mellbe, aztán torkon. Közben mondta, hogy két ujjas jelentkezést végezhetek puncijában, melynek azonnal nekiláttam. Tehát torkontolás és ujjazás. Brutális!!!!! Visszaereszkedett négykézlábra és hol kézzel, hol anélkül szopott. Közben csapkodtam popsiját és ujjaztam felváltva

: 377db
(2021-11-14) : Utána nem tűrt ellentmondást, én lettem kezelésbe véve és még mindig izgultam, elsőre általában egy darab téglává változom és jobbára használhatatlan vagyok, Bunnynál ez öt percig ha tarthatott. Hátra feküdt előttem, magához húzott, és teljesen eltűntetett az ajkai között, és ölelgetett hol velük, hol a nyelvével, elárasztva a tűzforró nyálával, pillanatok alatt kemény lettem,

(2021-10-12) : Amint a fürdőből kijöttem, az ágyon állva fogadott, és a csodálatos melleit a számba adta. Hú, ez valami fantasztikus volt. Utána francia következett, amit nagyon lelkesen és ügyesen csinált. Ezt követően többféle pózban szeretkeztünk, mind nagyon kellemes volt.

(2021-10-05) : Először csak finoman csinálta majd tövig eltüntette a répám a szájában. Szerencsére a melleit szabaddá tette és elérhettem őket a kezemmel. Majd felmásztunk az ágyra, ahol én hanyatt vágtam magam, Nyuszi pedig mellém mászott négykézláb és folytatta az orális kényeztetést Úgy fordult, hogy a feneke és a puncija elérhető közelbe kerüljön. Éltem is a lehetőséggel, hol a combjai között átnyúlva a punciát kényeztettem az ujjammal,