61
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
37
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
97
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Iza erotikus masszázs

erotikus masszázs

Iza-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-12 16:59:33

SheerKan
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Iza beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-10-12

Egyeztetés
Telefonon hívtam, miután rátaláltam az oldalon. Nagyon kedves volt a telefonban, minden lehetőséget részletesen elmondott.
Megközelítés
Nem gond az oda találás. Egyirányú utca, fizetős parkolási lehetőségekkel. De hely van. A közelben van metró is.
Helyszín
Régi utcában, új építésű ház. Lift van. :) A lakás hangulatos, nem nagy de nem is kicsi. Két szobás, de az egyik elég kicsi. Tisztaság és higiénia adott, a fürdőben szintén.
Iza külseje
Amikor azt hallja az ember, hogy jó karban lévő 40-es hölgy, az nem adja vissza Iza valódi alakját, amin látni, hogy hosszú éveken át sportolt. Ezt a teste meg is hálálja. Egyszerűen nagyon jól néz ki! Az alakjáról kellene írnom valamit, de nem lehet kellően visszaadni. Látni kell. E mellett közvetlen és mosolygós, amit külön szeretek.

Erotikus masszázs
Nagyon kedvesen és profin állt hozzám. Érződött rajta, hogy valóban kényeztetni és masszírozni akart. A fürdés után elfoglaltam a helyemet a tatamin. Ő addigra mindent előkészített. A lábamtól felfelé indult a masszázsa. Már az első mozdulatoknál, érintéseknél érezni lehet a tapasztalatot a kezeiből. A lábamtól felfelé haladva megdolgozta a derekamat, majd a hátamat is. Szegénynek volt mit dolgoznia rajtam volt mit dolgoznia rajtam. .) De sikerült minden problémát kimasszíroznia belőlem. Figyeltem a masszázs alatt. Végig rám és a testemre figyelt. Beszélgettünk, de nem erőltette a csevegést, inkább hagyta, hogy had élvezzem ki a masszázs minden percét. Nagyjából egy óra elteltével éreztem, hogy mozdulatai egyre simogatóbbá váltak. Tudtam, hogy eddig tartott a masszázs rész, innentől a kényeztetésé lesz a főszerep.
Levezetés
Olvastam a róla készült írásokban, hogy a csúszkája nagyon jó, így megkértem rá, hogy nekem is mutassa be. Bemutatta. Olajos teste ide-oda siklott rajtam, én pedig nem győztem visszatartani magam. Kezeim el-el kalandoztak formás testén, felfedezve annak több pontját is. Addig mozgolódtunk, míg a végén a farkam a szájába került. Onnantól nem sok mindenre emlékszem, csak arra, hogy hatalmasat élveztem. Majd megnéztük, mennyi az idő. Láttuk, hogy már le kicsit túl is szaladtunk de jelezte, hogy nem gond. Gyors tisztálkodás, majd távoztam.
Elszámolás
Előre megbeszéltük, a végén megejtettük. Minden korrekt volt, semmi próbálkozás nem volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Valójában legszívesebben nem ajánlanám, mert félek, hogy nehezebben kapok majd időpontot hozzá, de természetesen ilyet nem teszek. Ajánlom tehát a Hölgyet! ajánlom ezerrel, mert hatalmas élmény volt a kezei alatt és között lenni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Iza erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókIza legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2019-11-19) : A végén megtörölte a talpamat majd meg kért, hogy keljek fel. Én magamhoz húztam és megöleltem és puszikkal halmoztam el a nyakát, kedvesen tűrte, de egy idő után megkért feküdjek le a tatamira hasra. Lehasaltam és meleg olajjal kente a hátamat majd egy igaz egész testes csuszka masszázst kaptam, a tükörből jót moziztam.

(2019-04-11) : Elheveredtem az ágyon és elkezdődött a masszázs. Ígéretének megfelelően tényleg a lábujjaimmal kezdte és halad felfelé, egészen nyakamig. Előmelegített olajat használt ami még pluszba átmelegítette az izmaim. Megfelelő erőséggel és érezhető hatékonyággal gyúrta át az izmaim.

(2017-09-27) : Utána zuhanyzás, a fürdőszobában kifogástalan tisztaság, sokféle tusfürdő, szájvíz, stb. A teljesen szakszerű masszázs rész masszázspadon történik. Én az 1 óra masszás + fél óra erotika kombót választottam.

felejthetetlen: 11db
(2020-02-05) : Iza kézzel simogatta cerkámat, én belenyalva puncijába édes ízvilágra leltem, és mindkettőnk részéről egy mohó kölcsönös francia alakult ki. Vendéglátóm ajkai átölelték lüktető farkamat, én pedig mohón nyalakodtam csodás puncijában

(2018-07-28) : Talpammal kezdve a lábaimon keresztül, végiggyúrta az egész testemet ami, néha kínzással is felért. De végig úgy éreztem, hogy nagyon jó kezekben vagyok, így nem bántam.

(2018-07-09) : Tapasztalatom szerint ez egy nagyon alapos és szakszerű masszázs volt, eszembe sem jutott közben az erotika, csak arra tudtam gondolni éljem túl :D Közben beszélgettünk amikor én éppen tudtam beszélni :)

nagyon jó: 11db
(2019-09-24) : Kellően erős, nagyon jól eső érzés a masszázs. Lábtól kezdtük, haladt felfelé, be-be csusszant a keze a farpofáimhoz. Majd jött a csípő, derék masszázs, amitől nagyon odavoltam, mert nagyon jól feloldott letapadt részeket.

(2017-03-27) : Ezután már a klasszikus masszázst vettem igénybe, hasra fektetve az egyik (ha nem a legjobb) masszázst kaptam, amely a lábaktól kezdve a felsőtestemen át a karokig kiterjedt, melegített olajjal.

(2017-02-14) : Finom meleg krémes anyaggal kezdte Iza a talpamon a masszázst, majd a lábam, popsim következett, nagyon finoman ekkor a zacsi is kapott egy kis előzetest, majd a hátam , nyakam, karom következett.

: 17db
(2021-09-02) : Az alap programot választottam, ami masszázs, erotikus simi, majd lingam masszázs. Először hason feküdtem, amikor is nagyon kellemesen megmasszírozta a hátamat, nyakamat, közben beszélgettünk. Kellemes, barátságos beszélgetőtárs. Nem nagyon bírom a fájdalmat, azt érzékeltem, hogy tudna erősen is adni az izmoknak, de most elviselhető erősségű de igazi masszázst kaptam.

(2020-06-26) : Svéd masszázs elemeket tartalmazott, kevesebb simogatással. Ettől függetlenül teljes mértékben meg voltam elégedve a munkájával. Telőtől-talpig átgyúrt szakszerű technikával, kellően erős masszázst kértem/kaptam amit szeretek és olykor simogatássokkal fűszerezte egészen a kényeztetésig.

(2019-01-14) : Talpamnál kezdte és haladt felfele ahogy meg van írva. Alaposan körbejárt, tetőtől talpig végig gyúrt. Mivel először voltam Nála nem tudtam, hogy tanult gyógymasszőr.