187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
171
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Amanda528 szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Amanda528-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-11 22:42:05

RosszQtya
Mindentudó
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amanda528 reagálása

Szia.Köszönöm szépen az újjabb beszikét..Nagyon örülök neki mert már egy jó ideje nem kaptam..Én is nagyon jól éreztem magamat veled.Igen én egy kicsit csacsogos vagyok,pont ahogy írtad.De szerintem ez fontos a jó kapcsolat kialakításához.Szeretem megismerni egy picit a partneremet.De akkor majd legközelebb picit visszaveszünk a csacsogásból..

Amanda528 beszámoló szexpartner Budapest 2016-10-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Hétvégén indítottam egy VTR-s egyeztetést, melyre vasárnap este reagált, és megbeszéltük, hogy a keddi randink végső egyeztetését még hétfő délelőtt megejtjük. Így is volt, én kerestem késő délelőtt, és megbeszéltük a részleteket, címet is kaptam, és legközelebb már a randink időpontjában a kapuból hívtam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A címet jól jelöli a térkép, Árpád hídtól gyalog 3 perc jó tempóban, kényelmesen 5. Mivel nagy tömegközlekedési csomópontnál van, így a BKV elsőrangú, autóval viszont művészet parkolót találni, még a szomszéd utcában fizetőst is alig, érdemes hamarabb jönni és ezt bekalkulálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház egy régi gangos bérház annak minden hátrányával. A lakás pont az ellentéte, nagyon szuperül felújított, otthonos kis szoba-konyha lakás. Belépve előtér+étkező+konyha fogad, innen ajtó vezet az egyetlen szobába. Jól berendezett, hatalmas franciaágy, kisasztal, komód, beépített szekrény az ajtaján a "mozizó üveggel". A szoba hátsó részéből nyílik a fürdő. Felújított ez is, modern zuhanykabin, mosdó, jópár tusfürdő, szájvíz, higiénia is elsőrangú.
Amanda528 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
A hölgyről jópár fotó látható, az arckitakarástól pedig nem kell félni;) Ilyen gyönyörű zöld szemekkel ritkán találkozok, mint az övéi. Nyaka csábító, cickók kicsit puhák, de a bimbók nagyon merevíthetőek, poci semmi, punci istenien nyalható és nedvesedő, popó kicsi és feszes, fenoomenális látványt nyújt hátulról élvezkedőknek. Lábai hosszúak és formásak, én is megsimogattam, néha előjön belőlem a "lábfetisiszta" kicsit :) És állandóan csacsog, a szó legjobb értelmében, nagyon jót beszélgettünk - is :)

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Aktus:
5
Csók:
4
Gumis francia:
4
Ujjazni:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
A kapuban megcsörgettem, hogy itt vagyok, elémszaladt és beengedett. Kicsit fázós nap volt, esőszitálással, gyorsan meg is melengettem a kezét. Cipőlevétel után leültünk az ágyra, és máris az autóvásárlásról beszélgettünk, úgy in medias rex, de én lassan felálltam, és le is vetkőztem, hogy azért a jövetelem célja felé is tereljem ügyünket :) Kaptam egy finom, illatos, tiszta törölközőt és már csobogott is a zuhany kinn, velem együtt. Siettem vissza, és egyszál masnis bugyingóban fogadott, felülsemmi variációval, amitől kicsit elakadt a szavam, de a törcsimnak még gyorsan kerestem helyet, mielőtt melléhuppantam :) Egyből csókkal kezdtünk, közben kezeim cirógatni indultak (nyakat, hajat, homlokot, arcot, ciciket, hátat, pocit, combbelsőt, puncikát), nyelvem pedig a nyakát és cicijeit vette célba. A hatás hamarosan kőkemény bimbók és sóhajok formájában meg is jött. Hanyattfeküdt, lábai közé vetettem magam, és már csókoltam is ott, ahol eddig csak a kezeim jártak. A bugyin keresztül simán éreztem gerjedelmét, de hamarosan egy mozdulattal kibontottuk oldalt a masnikat, és .... mennyország! Csodás punci tárult elém, muszáj is voltam kényeztetni. A halk sóhajok erősödtek, ujjacskám is bevetésre került, de szerintem az áhított cél nem jött el Nála. Felült, és próbált Ő is nekem kedveskedni, de annyira szerettem volna szeretni, hogy törökülésben ölbe kaptam, és újra csókolni kezdtem felről le.. és újra... kértem vv-t, és most már benne, folytattam ugyanezt. Mikor elfáradtunk ebben a pózban, akkor fordultunk kutyusba, a kedvencébe... a szuperformás popsit picit harapdálva, a puncit aláfekve nyalva kényeztettem, miközben hátulról tettem magamévá. Persze kezem sem lankadt, csiklóját izgattam, melleit simogattam állandóan... így lett végünk végül, zihálva mentem el. Hagyott lenyugodni, majd letisztogattam magam, és elheveredtünk beszélgetni.. ... ami annyira jól sikerült, hogy kerek 5 perc maradt az órából, mikor megbeszéltük, hogy ez az idő kevés lenne mindkettőnknek, így inkább megegyeztünk a következő szeánszunk tartalmáról :) Gyors tusi, kicsit beszélgettünk még, majd csók után a távozás fájó mezejére léptem...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Megmondom férfiasan, hogy túlbeszéltük az elején, a végén jutott eszembe, hogy ez még elmaradt. Ő egyszer sem jelezte, teljesen diszkréten kitettem a kisasztalra, mikor nem figyelt. Átlagos rózsaszálat hagytam ott, egy átlag feletti élményért!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ő egy élmény, és ritka, mikor egy randi után azt tervezem, tervezzük, hogy mit fogunk csinálni a következőn, és a következőn.... Na, Ő ilyen Hölgy! Kéretik vigyázni reá!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amanda528 szexpartner beszámolójáról


2016-10-12 11:15:12
Nem nagyon tudtam összerakni a képet, amit elénk vetítettél, bár erősen vizuális az agyam, mégsem sikerült teljesen. Attól még élveztem írásod.

2016-10-12 09:52:04
Jó kis beszámoló lett egy remek élményről. De légy szíves mellőzd a végéről ezt a kéretik vigyázni rá szöveget, mert úriember magától is vigyázz minden hölgyre, aki meg nem annak 100x is írhatod, akkor se számít. Ezért most már eggyel rosszabbra szoktam értékelni aki ilyen elcsépelt sablonnal zárja a beszámolóját.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókAmanda528 legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-12-16) : Jóleső csókcsatát követően lassan elszakadtam Kedvesem buja ajkaitól, és elkezdtem a kedvenc,Déli tájakat felfedezni. Először is természetesen ,,elakadtam'' Amanda hívogatóan formás kebleinél, alaposan felderítve a selymes bőrfelület minden négyzetcentiméterét,majd miután megvolt a terepszemle, üdvözöltem az immár keményen ágaskodó bimbókat is,nehogy véletlenül kimaradja(na)k a jóból.

(2020-07-14) : Először lassan ki-be csúsztatta, majd elengedte foglyát,és a makktól a zsákos családig végig csókolta bűntársamat, közben igyekeztem én is kényeztetni.

(2018-09-18) : Majd csak egyet markoltam bele a hátsóba, ahogy rám merőlegesen, négykézláb franciázik és se szó se beszéd, semmi egyéb bármi szóvá tétel, javaslat, 69-be tolta is az arcomba a húsos rózsaszirmát.

felejthetetlen: 15db
(2021-09-30) : Egy kis idő múlva egy mozdulattal lekerült róla a bugyi így még könnyebben odafértem a puncihoz. Most ő kezdte az irányítást. Én pedig engedtem a csábításának. Belecsaptunk a lecsóba bumm bele a közepébe. Szó szerint most élből 69-es pózzal kezdtük.

(2021-05-26) : A felruházás megtörtént szemből ült bele barátomba így élvezhettem ikrei látványát és csókot is tudtam kapni, mert lassítottunk a tempón így könnyebb volt a csókolózás. Én pedig az ikreit is tudtam simogatni. Kérésemre fordultunk kutyusba, mert neki is és nekem is a kedvenc pózaim egyike. Most én tudtam diktálni a tempót hol lassan hol pedig gyorsabban majd ismét lassítva a tempón elhúzva,

(2021-05-03) : Közben Ő sem maradt tétlen, csókolt, simogatott... majd szinte egyszerre gondoltunk egyet... vagy inkább hatvankilencet. Izgattuk egymást egy ideig, nekem nagyon jól esett, a francia tudása igen kellemes, kézzel-szájjal megfelelő változatossággal... ahogy kell!:) Amit én produkáltam, arról talán Amandát kell megkérdezni...:) Egy kis idő elteltével vegyvédelmi felszerelést kaptam és egy lovaglást háttal,

nagyon jó: 25db
(2021-08-05) : Csókolózás, simogatás mindkettőnk részére majd idővel lekerült a bugyi és ismét felfedeztem Amanda minden porcikáját. Nyelvvel kényeztettem, amit jól fogadott, majd kölcsönössé vált a dolog. Később az én kedvencemet a lovaglást kombináltuk Amanda kedvencével, így elsőre háttal lovagolt meg. Majd megfordult és a gyönyörű melleit simogattam, miközben csókolóztunk... A következő póz a misszionáriusok kedvelt póza lett, később a lábait a nyakamba vettem...

(2021-06-14) : Ekkor magára hagytam a kellemes cici-játszóházat,és tovább kalandoztam eredeti célom felé,ahol egy tükörsima,illatos kelyhet találtam.Először csak finom csókokkal illettem,majd benyalintottam a kis szárnyacskák közé, ahol érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

(2020-11-09) : Mondta most ő jön felülre és már ágaskodó szerszámomat vette szájába finoman érzékien szopva, mindezt úgy, hogy felém fordította nagyon formás popsiját így 69-ben folytattuk egymás gyönyörének fokozását, ami részemről egy isteni nyalakodásban bontakozott ki mert mindenét elértem, finom nedvekben bővelkedő punciját csiklóját, de még azt is megengedte, hogy popsiját széthúzva rózsájába is bedugjam nyelvem.

: 29db
(2021-11-11) : Némi cicizés után megkértem, hogy foglalkozzon a rudimmal, amit oldalról mellémérdelve azonnal meg is kezdett. Nem veszi be mélyen, de nagyon technikásan játszik a hangszeren, gyakori nyelvpörgetésekkel. Tetszett a műsor.Közben oldalról a mellének olyan íve volt, amilyet korábban még életemben nem láttam.

(2021-08-17) : A cickókat nyalogattam még egy kicsit, miközben ő a kezével a farkamat izgatta. Lementem délre a kölcsönös franciához. Egész sokáig csináltam és bár kellemesen nyögdécselt, nem értem el áttörést, inkább csak úgy hagyta a dolgot. Ezután Amanda kezdett franciázni nekem. Ez egyértelműen egy nagy erőssége. Nagyon sokat használta a nyelvét, nyalakodott a farkamon, a golyóimon stb., szuper jó érzés volt.

(2020-06-16) : Rövid idő múlva kértem a védőfelszerelést és egyből beleült. A lovaglásban hamar megtaláltuk szinkront és nem sok idő kellett,hogy mindketten hanghatásokkal jelezzük a másiknak a kellemes érzéseket.Egyre gyorsabban csináltuk, de szerettem volna még élvezni más pózban is az együttlétet,ezért mögé kerekedtem. Az első pózt sikerült hátólról "überelni",mintha pont beleillett volna a méretem az Ő kelyhébe.