8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
564
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
ALICE szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

ALICE-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-11 14:58:32

Virginguy
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
3
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ALICE beszámoló szexpartner Budapest 2016-10-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Fenyes kollégával való levelezés során került látókörömbe Alice, ő említette, hogy nagyon jó a kényszer franciája, ezúton is köszönöm neki. Hívás nélkül, VTR-ben javasoltam egy alig három órával későbbi időpontot, hogy mehetek-e fél órára, amit ő fél órán belül elfogadott és automatikusan küldte a címet. Más kommunikáció nem is volt, nagyon hatékonyak voltunk, annak ellenére, hogy most először mentem hozzá.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én BKV-val mentem, Béke téri villamos megállótál pár perc séta, a látogatás után viszont már az Árpád-hídi metróhoz gyalogoltam, az is megvolt kevesebb mint 10 perc alatt. Volt szabad parkolóhely, de fizetős, amit azért tudok, mert mikor felcsörgettem, Alice kedvesen figyelmeztetett, hogy ne felejtsek parkolást fizetni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Társasház, bevallom nem néztem meg alaposabban, viszonylag új építésű és szépen karban tartott. Lift van, épp jöttek le vele, ezért őket elkerülendő egy emeletet felgyalogoltam és oda hívtam a liftet, mikor lent kiszálltak. A lakás ráccsal elválasztott folyosóról nyílik, Alice utcai ruhában jött ki kinyitni a rácsot. A lakásban fél óra alatt kétszer is eltévedtem, úgyhogy esélytelen, hogy pontos leírást adjak nektek. A berendezés nekem nagyon india feelinges volt, füstölők, relax zene, kellemes félhomály. Engem teljesen megfogott és hangulatba hozott. A tetthelyt teljesen betölti a francia ágy, csak egy rádió van az ágy mellett és egy kis asztal, vagy szék az ágy végében, ami tökéletes volt arra, hogy rápakoljam a cuccaim. Fürdő teljesen megfelelt, kádas zuhanyzó, a kádnak és a mosdó kagylónak közös csapja van, egy kis karral kell váltani, hogy a zuhanyrózsából jöjjön a víz, aztán persze szájvíz használatánál visszaállítani:) Többféle tusfürdő, szájvíz és eldobható poharak kikészítve.
ALICE külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Az arckitakart hirdetőknél mindig van bennem egy kis félsz, de itt kellemes meglepetés ért, mert ez a lány gyönyörű. Szép arca van, vékony, de nem túl vékony, az nekem nem tetszik, ha már a csontok is látszanak. Viszont olyan kis törékenynek tűnik, amitől én olyan férfiasnak érzem magamam. A képek közül a jelenlegi hetest ajánlom megnézésre, mert bár ki van takarva az arca, a szeme látszik és szép szeme van. Mikor én ott voltam, akkor ízléses, sötét smink volt a szeme körül, ami nagyon jól állt neki. A való életbe egy ilyen én nem kaphatok be és ez számomra nagyon különlegessé tette az egész alkalmat. És bár nagyon fiatal, pár évet még simán letagadhatna a korából. Érkezésemkor egy top és egy leopárd mintás leggings volt rajta.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Mikor beértünk a lakásba, kaptam két puszit és bemutatkoztunk. Első találkozáskor ha visszafogott a hölgy, nekem mindig van egy rossz érzésem, belelátom azt a lányokba, hogy nem örülnek a 120 kilómnak, vagy valami. Ez itt is megvolt, de a fürdős utánra ebből semmi nem maradt belőle hála égnek, úgyhogy elkönyveltem, hogy biztos csak nem egy csacsogós a hölgy. Levetkőztem, és megmutatta a fürdőt, ahol letudtam gyorsan a kötelezőt. Nem várt a fürdő ajtóban, úgyhogy egy kicsit bolyongtam, de végül sikeresen megtaláltam a szobában, ahol már meztelenül várt. Én így szeretem, de aki szereti kihámozni a lányokat, az ne felejtse el megkérni őt erre. Amint beléptem, csak a törülközőmet volt időm ledobni, Alice már rajtam is volt, olyan határozottan tapadt a számra, hogy minden félelmem oda lett, sőt teljesen megvett, elhittem hogy akar engem és számomra ez a szolgáltatás magas iskolája. Jó ideig csókoluztan, közben a derekam köré tekerte lábát és én a fenekét markolásztam. Nagyon jól csókol, használja a nyelvét rendesen, és olyan finom... Egy idő után lefektettem az ágyra és a lába közé telepedtem, hogy kényeztessem a punciját. Teljesen csupasz, pillangós punciját, annyira tetszett, hogy megkérdeztem lehet-e fotózni, de sajnos nemleges választ kaptam. Viszont ha ő feltöltene róla egy képet, szerintem özönlenének hozzá a lelkes munkatársak. Rövid tevékenységem láthatólag jól esett neki, de elvinnem nem sikerült, és mivel csak fél órára mentem (ami nagy hiba volt, mert sokkal többet is eltöltöttem volna) én is terítékre akartam kerülni, ezért megkértem, hogy cseréljünk, illetve mivel eddig nem is került szóba, elmondtam, hogy én csak francia kényeztetésre jöttem. Ennek köszönhetően egy egyáltalán nem sietős, végtelenül izgató, hosszú orális játékba kezdett, ami talán a legjobb volt, amit valaha kaptam, tövig benyeli és lenntartja, de sokáig, egyszer már a nyál kirobbant a szájából, egyenesen a golyóimra, de még mindig lent tartotta, és közben azok a hangok pontosan olyanok, mint egy pornó filmben, fenomenális volt. Néha már féltem, hogy megfullad. És mivel mindent nagyon lassan és finoman csinált, bár maximálisan élveztem minden egyes másodpercet, még csak nem is kellett aggódnom, hogy pillanatok alatt vége lesz az egésznek. Csak akkor kezdtünk el gyorsítani, mikor láttam, hogy lassan időnk végére érünk, ezért én kezdtem el a fejét gyorsabb ütemben magamra húzni. Eddigre olyan extázisba kerültem, hogy el is felejtettem minden tervemet, hogy torokba szeretnék élvezni, fogalmam sem volt hol vagyok, csak eljött a vég és utána a következő emlékem, hogy Alice odabúj mellém és átölel. Nagyon bensőséges volt, de én belőlem pont akkor tört ki a nevetés, és mondtam el neki, hogy néha tényleg azt hittem, ilyen fura módját választja az öngyilkosságnak, de megnyugtatott, hogy régen versenyszerűen úszott és az ötven méteres medencét átússza a víz alatt, úgyhogy nem volt veszély és különben is "imád szopni".
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Annyi volt, amennyit VTR-en írt. Pesti átlag alatt, szép kerek rózsacsokor. És látszik, hogy mindig tanul újat az ember, én Alicenál tanultam meg, hogy rózsacsokrot lányoknál soha nem adunk kézbe, csak lerakjuk az asztalra, jól látható helyre. Eddig tök véletlenül mindig így tettem, most valamiért másképp jött, de jövőben erre akkor figyelni kell.

Rózsacsokor
fél órás randira 20, egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Abszolúte pozitív, új királynő ül a trónon. Biztos hogy visszamegyek, az idő rövidsége miatt annyi mindent nem tudtam még kipróbálni, és bár a gumis szex a halálom, ezzel a lánnyal azt is ki kell próbálni. Kéretik vigyázni rá!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2016-10-11 21:00:02
fél óra alatt Istennő? Kíváncsi volnék, Csillagocska kit nem tud elvarázsolni. :)

2016-10-11 20:38:46
Ennyi a minimum, ami egy jól megírt istennő minősítésű beszámolóhoz kell... :)))

2016-10-11 19:35:33
Vannak benne betű el ütések, de nálam nem rontott az élményen.

2016-10-11 18:30:05
Félóra, és istennő! Ezt nevezem... Persze fél óra alatt is el lehet kábítani mindenkit olyan hozzáértéssel, amit Alice prezentál! :) Felfalta a 120 kilódat... ;)

Archer84
Könyvet írhatna
2016-10-11 17:36:11
Utolsó mondatod ha ott nem lenne egy tökéletes írással leptél volna meg minket. Számomra ez kb tönkrebaszta az egészet. Na jó nem de nagyon kezdők írnak ilyeneket.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 43db
(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

(2021-07-06) : Alice egyik különlegessége a franciája! Kértem is, hogy erre helyezzünk nagy hangsúlyt, de azért figyeljen rám,, nehogy túl hamar kivégezzen. Ez egy olyan nap volt, hogy erre állandóan figyelnem kellett :) Leült az ágyra és elkezdte az eleinte finomabb franciát, ami nála azt jelenti, hogy már ekkor is nagyon mélyen, tövig eltűnteti az ezredest. Kérdeztem, hogy foghatom-e a fejét,

felejthetetlen: 83db
(2021-09-29) : Ő is akarja , a szájába a farkam. Kiül az ágy szélére farkam ajkai közt nagyon jol érzi magát. Közben ujjazom , előbbre csúszik, hogy jobban hozzaférjek tocsogó punijához. Nyakát csókolva látom szemén, miközben jó nyálasan szopik elélvez. Tuti nem szinészet a szeme fehérjét látom ahogy szeme felakad.

(2021-09-27) : Nem így Alice-nek: az első két próbálkozásnál alaposan felmérte a hosszt, majd a harmadiktól kezdve valami észbontóan lebegős érzésben részesített, mélységes mélységekbe engedve engem, alig-alig engedve. Közben megállítottam, hogy megbeszéljünk bizonyos technikai részleteket, de megnyugtatott, hogy a spontaneitás nála komoly érték.

(2021-08-26) : Csókokba fonódtunk, s Ő lassan ráhajolt a férfiasságomra. Ismét a mélységbe engedett, én azonnal mozogni kezdtem. Közben a tükör felé fordította a popsiját. Ez a látvány és az érzés még jobban felajzott. Egyik kezem a fején, mi közben a torkában mozogtam, a másikkal a popsit simiztem. Aztán először egy, majd két ujjam is bekerült a nedves forróságba.

nagyon jó: 69db
(2021-11-30) : Közös fürcsivel kezdtük és fejeztük be az órás találkozót, mindkét esetben alaposan lemostuk egymást. Csókja mély, igazi nyelves, amit a pircing tesz érdekesebbé. Nagyon odaadó. Előjátéknak a csók, francai, kölcsönös francia, majd több póz. Misszi, elé térdelés, kutyus, hátulról fekve. Félidőben pihi és masszás. Francia felkészítő leckék.

(2021-07-18) : Nagyon változatosan és főként eszméletlenül élvezetesen csinálta. Volt kényeztetés, nyalogatás, csókolgatás és volt teljes hosszában torokba vétel is és ezt váltogatta. Később újra én kezdtem el irányítani, alulról kezdtem dugni a száját, majd ezt felváltva inkább maradtam nyugton és Alice fejét húztam rá

(2021-07-12) : Nagyon lassan és érzékien kezdett szopni közbe izgató hangokat ad ki. Nagyon jól esett nem is nagyon volt kedvem durvulni. Azért néha a fejére raktam a kezem ekkor gyorsított azonnal szinte végig mélytorokkal szopott lassan és gyorsabb tempóban is. Amikor a fejét párszor rányomtam a nyelvét valahogy belül pörgette vagy a fene se tudja mit csinált de nagyon jó volt az biztos.

: 44db
(2021-11-28) : Szépen el is kezdett franciázni, magától letolta mélytorokra, néha szembenézés is volt, hagyta azt is hogy én irányítsam a fejét amikor úgy akartam. Ezt követően szóltam, hogy feküdjön hanyatt, a mellkasa fölé másztam és úgy raktam be a szájába, indult is az előre megbeszélt kényszerfrancia mélytorokkal.

(2021-11-26) : Kis lovaglás, én kész voltam. Rövid csendes pihenő után kezdődött a következő felvonás, de nekem ez már nem ment, bár mindent megtett, hogy jó legyen ismét.

(2021-11-19) : Franciás kényeztetésre érkeztem, amibe egy kis testi ismerkedés után bele is kezdett. Hát ez valami leírhatatlan mennyire jól csinálja érzékien és mélyen. Teljesen eltűntem a szájába pedig kicsinek nem mondanám magam.