564
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
ALICE szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

ALICE-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-10 23:17:15

Finomsag
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ALICE beszámoló szexpartner Budapest 2016-10-10

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az oldalon keztünk el levelezni, maid telefonon egyeztetük a randi idejét. Megadta a címet és násnapra már nála voltam. A randi elött felhivtam telefonon könnyü elérni
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
XIII. Kerületi panel az odajutás nem okoz problémát.Mindennel jól megközelithetõ a parkolás jó a környéken
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakásba az elõszobába mécsesek égnek aminek néhol erõs illata van. A baszoba kicsi de hangulatos van benne ami kell a franciaágy a lényeg ;) Fürdõ higiénikus több tusfürdõ, szájvíz, tiszta törülközõ panasz nincs ok sincs rá.
ALICE külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alice a képeknek megfelel formás popsi kis cicik szép fever bar egyszerüen imádni való. Egyberészes kis ruciba fogadot ami nagyon bejött igen sexuális volt. Arca szinpatikus nagyon tetszet nekem e miat nem Kelly izgulni.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Ujjazni:
4
Pornós feeling:
4
A lakába érve csòkal fogadot, majd bekisért a baszobába, ahol kicsit beszélgetünk ami smárolásba fulat. Majd az ölembe ült és izgatóan mozgot rajtam csókolt felfedeztük egymás testét és vetköztetni kezdet. Ezt követõen elkisért a fürdõbe ahol folytatodot a csòkolozás egymás izgatása, majd hozot magának is egy törülközöt, hogy együt zuhanyozunk. Mikor visszajött elkeztük egymás mozsdatását megmosta a mellkasom a karom a farkam amit lassan izgatott kezével. Èn is megmostam melleit popsiát a punciát amit kicsit újaztam is ami jòl eset. Ha nem a kezemel akor a farkammal izgatam a szük puncit nagyon felizgatott már a fürdésnél.

Ezután megtörülkõztünk és vissza mentünk a baszobába. Rögtön egymásnak estünk szenvedélyesen csókoltuk egymás huzot magába végig simogata testem a szájávam, amig a szerszámhoz nem ért és egy jó technikáju franciába kezdet jól lemélytorkozta idõnként amitöl majdnem elélveztem. Fordultunk én is kényeztetem a finom punciát. Hamar be is nedvesedet hullámzott a teste szinte remeget ez elégé felizgatott ezért VV huztunk, amit a szájával helyezet fel közbe még szopta kicsit a farkam. Szembõl hatoltam a forró, szük, nedves puncijába. Lassan majd egyra gyorsabban keztünk szeretkezni a hanghatások tovább növelték az élvezetet. A gyors szeretkezésbe keztem fáradni ezért fordultunk egyet és Alice kezdet rajtam lovagolni, majd gugolva mozgot le- fel a farkamon ez a lány tele van sexualitással. Kutyusba is dugtunk egy jot össze zárt lábakkal. A popsija és szük puncija megtete hatását a VV-t Alice eltávolitotta, majd egy gyors franciába kezdet amit nem birtam sokáig elélveztem szájába. Neg ekor is szopta tovább farkam jól kicsavart, majd az utodokat eltüntete pociába.

Ezután elmentünk közösen tusolni, ami ugyan ugy zajlott mint az elsõ. Megmostuk egymás testét Alice a farkam én a punciát, majd vissza a baszobába, ahol egymáson pihentünk. Kicsit beszéltünk simogatam testét csókoloztunk, majd lassan öltöztem és kikisért ahol még egy bùcsu csókot kaptam aztán mentem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pesti átlag, amit az idõm végén adtam. Elöször voltam nála jól esett a bizalom.

Rózsacsokor
fél órás randira 20, egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Alice egy sex terén hiperszenzitiv :) élvezi az együtlétett és nagyon jó vele a sex. Biztos visszamegyek még hozzá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


rollo
Könyvet írhatna
2016-10-11 22:22:37
Ejj, a magyar nyelvtan megfelelő előírásainak alkalmazása, valamint a stílus finomítása sokat dobna a beszin. Elég tartalmas randi lehetett, de a hangulatot valahogy nem sikerült átadni. Legalábbis nekem nem jött át.

2016-10-11 21:41:45
Erre csak azt tudom írni, hogy azt a kurva! Vagy másképpen: ere cak aszt tudóm irni hog aszt a kuva.

2016-10-11 13:51:45
Ha a google translate forditotta a storyt egy idegen nyelvrol magyarra, akkor nagyon nagy respect, de gyanitom, hogy nem igy tortent, hanem a szerzo elore megfontolt szandekkal kovette el a merenyletet a magyar nyelv ellen. A tartalom amugy egy eros kozepest is megert volna.

2016-10-11 10:31:46
Sajnos a botrányos helyesírásod rányomta a bélyegét az egész beszámolóra. Nem találtam egyetlen fél mondatot sem, amiben ne lett volna legalább két hiba.

2016-10-11 10:21:05
Látom hadilábon állsz a helyesírással. Elöbb ezt javítsd és csak utána kezdj beszámoló írásba


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 43db
(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

(2021-07-06) : Alice egyik különlegessége a franciája! Kértem is, hogy erre helyezzünk nagy hangsúlyt, de azért figyeljen rám,, nehogy túl hamar kivégezzen. Ez egy olyan nap volt, hogy erre állandóan figyelnem kellett :) Leült az ágyra és elkezdte az eleinte finomabb franciát, ami nála azt jelenti, hogy már ekkor is nagyon mélyen, tövig eltűnteti az ezredest. Kérdeztem, hogy foghatom-e a fejét,

felejthetetlen: 84db
(2021-09-29) : Ő is akarja , a szájába a farkam. Kiül az ágy szélére farkam ajkai közt nagyon jol érzi magát. Közben ujjazom , előbbre csúszik, hogy jobban hozzaférjek tocsogó punijához. Nyakát csókolva látom szemén, miközben jó nyálasan szopik elélvez. Tuti nem szinészet a szeme fehérjét látom ahogy szeme felakad.

(2021-09-27) : Nem így Alice-nek: az első két próbálkozásnál alaposan felmérte a hosszt, majd a harmadiktól kezdve valami észbontóan lebegős érzésben részesített, mélységes mélységekbe engedve engem, alig-alig engedve. Közben megállítottam, hogy megbeszéljünk bizonyos technikai részleteket, de megnyugtatott, hogy a spontaneitás nála komoly érték.

(2021-08-26) : Csókokba fonódtunk, s Ő lassan ráhajolt a férfiasságomra. Ismét a mélységbe engedett, én azonnal mozogni kezdtem. Közben a tükör felé fordította a popsiját. Ez a látvány és az érzés még jobban felajzott. Egyik kezem a fején, mi közben a torkában mozogtam, a másikkal a popsit simiztem. Aztán először egy, majd két ujjam is bekerült a nedves forróságba.

nagyon jó: 68db
(2021-11-30) : Közös fürcsivel kezdtük és fejeztük be az órás találkozót, mindkét esetben alaposan lemostuk egymást. Csókja mély, igazi nyelves, amit a pircing tesz érdekesebbé. Nagyon odaadó. Előjátéknak a csók, francai, kölcsönös francia, majd több póz. Misszi, elé térdelés, kutyus, hátulról fekve. Félidőben pihi és masszás. Francia felkészítő leckék.

(2021-07-18) : Nagyon változatosan és főként eszméletlenül élvezetesen csinálta. Volt kényeztetés, nyalogatás, csókolgatás és volt teljes hosszában torokba vétel is és ezt váltogatta. Később újra én kezdtem el irányítani, alulról kezdtem dugni a száját, majd ezt felváltva inkább maradtam nyugton és Alice fejét húztam rá

(2021-07-12) : Nagyon lassan és érzékien kezdett szopni közbe izgató hangokat ad ki. Nagyon jól esett nem is nagyon volt kedvem durvulni. Azért néha a fejére raktam a kezem ekkor gyorsított azonnal szinte végig mélytorokkal szopott lassan és gyorsabb tempóban is. Amikor a fejét párszor rányomtam a nyelvét valahogy belül pörgette vagy a fene se tudja mit csinált de nagyon jó volt az biztos.

: 44db
(2021-11-28) : Szépen el is kezdett franciázni, magától letolta mélytorokra, néha szembenézés is volt, hagyta azt is hogy én irányítsam a fejét amikor úgy akartam. Ezt követően szóltam, hogy feküdjön hanyatt, a mellkasa fölé másztam és úgy raktam be a szájába, indult is az előre megbeszélt kényszerfrancia mélytorokkal.

(2021-11-26) : Kis lovaglás, én kész voltam. Rövid csendes pihenő után kezdődött a következő felvonás, de nekem ez már nem ment, bár mindent megtett, hogy jó legyen ismét.

(2021-11-19) : Franciás kényeztetésre érkeztem, amibe egy kis testi ismerkedés után bele is kezdett. Hát ez valami leírhatatlan mennyire jól csinálja érzékien és mélyen. Teljesen eltűntem a szájába pedig kicsinek nem mondanám magam.