1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
4
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
2
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Most hívhatod!
37
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
8
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
6
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
KIARA erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

KIARA-

V.I.P hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-10 08:10:17

kisoroszlán1
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

KIARA reagálása

Kedves kisoroszlán1 !

Köszönöm szépen a kedves kis élménybeszámolódat ,élmény volt olvasni :)Örültem látogatásodnak , kellemes időt töltöttem el veled !
Nagyon jól éreztem magam ,remélem mihamarabb újra találkozunk :)))
CSók: Kiara

KIARA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-10-10

Egyeztetés
Elérhető:
5
Előző nap hívtam telefonon. Elsőre nem vette fel, de aztán pár perc múlva visszacsörgött egyet. Ismét hívtam és egy nagyon kedves, vidám, csicsergő hangú leánnyal egyeztettem a lehetőségeket. Ismeretlenül is korrekt volt, mert még visszajelzést sem kért másnap délelőttre. Lehet, hogy szimpatikus a hangom a telefonban ? :)))
Részletes tájékoztatást kaptam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Egy korábbi emblematikus hűtőszekrényünk nevét viselő úton van a ház, kb 8 perc sétára a hasonló nevű tértől.
A 14-es villamos szinte a ház előtt áll meg, de a metró sincs messze. Parkolót is láttam sok üreset - gondolom a 440 Ft-os óradíj elég riasztó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A szalonra nagyon igaz a mondás: ne ítélj elsőre! A kissé régies ház maga egy elég retró környéken van: üres telkek, graffitik a falakon - de a szalon az valami pazar. Már a lányok (mert többen dolgoznak itt) korábbi helye is az Ezeregy éjszaka mesevilágát idézte - és ezt a feelinget átemelték ide is. Kívülről nem gondolnád, hogy bent egy kétszintes csodapalota vár rád, sejtelmes félhomállyal, mécsesekkel, színes fényekkel, kalandosan zegzugos folyosókkal. Ha Kiara elszaladt volna, lehet hogy még mindig ott bolyonganék... :)))
A szobánkat nagyon ízlésesen rendezték be, hangulatos fények fogadtak. A földön lévő tatamit három oldalról tükrök keretezték amiknek nagy hasznát vettem a leselkedés közben.
A fürdő is mesés: kb. 6 személyes zuhanytér üvegfallal, színváltós zuhany. Bőséges tusfürdő választék, nagyméretű és puha törcsi.
KIARA külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képei pontosan tükrözik a valóságot, mert egy igazi feszes testű és izmos gazella fogadott.Gyönyörű hosszú haját lófarokba fogta. Karcsú alakján semmi felesleg, a cicik édesek a hetyke kis bimbókkal. De amit a képeken nem látsz az a csodaszép arc és az igéző barna szempár. Szép mandulavágású szemének tüzével teljesen elvarázsol ez a Kleopátra szépségű kis gazella !

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Csúszkamasszázs:
5
Erotikusmasszázs:
5
Frissitő masszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Lingam masszázs:
5
Mostanában sok bírálatot kaptam kritikusaimtól hogy nincs masszázsrész a beszijeimben :)
Ezt elmondtam Kiarának és kértem, hogy adjon egy rövid kis ízelítőt tudásából és ne engedjen engem kibontakozni addig. ..
Kihámoztam a csodás vörös bikinijéből néhány lopott csókot elhelyezve itt-ott, majd a már éledező de duzzogó kisorit magam alá gyűrve :) hasra vágtam magam. Kiara tett egy kis olajat a tenyerébe, majd közepes erősséggel kellemesen átgyúrta a hátamat a lábaktól kezdve fel egészen a nyakamig. Kedvesen megkérdezte, hogy van-e olyan rész ahol óvatos legyen - nagyon odafigyelt rám. Közben a fejemet forgatva igyekeztem a tükrökben minél több részletet elcsípni kis gazellám feszes testéből munka közben.
Erős kezeivel kellemesen átgyúrt mindenhol, majd felült és elkezdte beolajozni a cicijeit...persze erre azonnal felültem én is :)) és "engedélyével" lelkesen segíteni kezdtem neki :)
Persze nem tudtam ellenállni a fényesen csillogó cicik csábításának és a hetykén reagáló kis bimbókról igyekeztem leszopogatni a rákent olajat...
Kiara "visszatessékelt" a tatamira - de már szerencsére a hátamra, és olajtól fénylő testével pazar csúszkába kezdett. Pörgött-forgott rajtam, időnként úgy helyezkedve, hogy kutató kezeimmel óvatosan be-be simíthassak ide-oda. Az valami csoda volt, amikor éreztem, hogy a hegyes kis bimbók szinte "felszántották" egyre forróbb bőrömet! Volt olyan pillanat, amikor egészen közel került szája a számhoz - ilyenkor loptam tőle egy-két óvatos szájrapuszit. És amikor a csúszkája közben ugyan kitért a szám elől de igencsak érzékien beleszuszogott a fülembe.....
Majd 69-be fordult és elkezdte a kisorit is kényeztetni....
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig, testre:
5
...kényeztette mindenhol tövétől a hegyéig, szájjal és kézzel is, én pedig kiéhezett oroszlánként "vetettem rá" magam az elémtáruló szép kis lepkeszárnyas puncira. Nagyon kellemesen dédelgette a barátomat - a franciát időnként lingam elemekkel fűszerezte, msjd a lábaim közé telepedve folytatta, miközben érzékeimet felkorbácsoló pillantásokat lövellt felém. Éreztem, hogy ezt nem bírnám sokáig és a puncija is messzire került, ezért a hátára fektetve most én kezdtem kényeztetni.
Végigcsókoltam gazella testét, ami nagy örömömre libabőrős élveztet okozott neki. Aztán elérkezrem vágyaim tárgyához és lelkes dajkálásába kezdtem. Sóhajtozott szépen Kiara, a cicijeit markolgatta - de valahogy a győzelem pillanata még váratott magára. Nem adtam fel, mert a remény hal meg utoljára, és milyen jól tettem! Sikerült megtalálnom azt a pontot, ami a visszajelzések alapján a célhoz vezetett, és eztán már itt izgattam lelkesen. Szépen lassan el is érkezett a beteljesülés pillanata, ami nem egy falrengető robbanás volt, hanem több egymást követő csodaszép intenzív remegések sorozata! Remegett minden porcikája Kiarámnak, még akkor is amikor már nem a puncust izgattam hanem csak a pociját és a belső combját csókolgattam. Hosszú percekig "kínoztam" még így őt - de azt hiszem, mindketten nagyon élveztük ezeket a pillanatokat amíg aztán szépen lenyugodott. Hozzámbújva, a karjaimban pihegve csitult el, hogy aztán testét ismét beolajozva egy mesteri csúszkával ébressze fel a kisorit. Ismét jött a csodás francia a lingam elemekkel - de ez a kis boszorkány mindig megérezte, hogy mikor kerülök a robbanás közelébe - és ilyenkor "fogást váltva" visszahozott. Majd ismét a csúcs közelébe vitt, aztán vissza - és ezt "művelte velem" egészen addig amíg egész testemben remegtem már a kéjtől. Végül megkegyelmezett: a kisorit huncutul cicijeihez paskolva-szorítva kis kezével vetett véget édes kínjaimnak :) beterítve magát és a hasamat is.
Nem pattant le rólam, hanem hozzámbújva finom mozdulatokkal belesimogatta bőrünkbe az értékes testápoló anyagot :))
Sajnos azonban időnk lejárt, de azért még megörvendeztetett egy közös zuhannyal ahol lemostuk egymás testéről élvezetünk nyomait.
Nem maradt más hátra csak az hogy hálás köszönetet mondjak neki.
Elszámolás
Abszolút a régi másfél órás átlag egy extra élményért amelyet egy papírral és egy lila csokival köszöntem meg. A csokinak külön örült, azt mondta hogy azonnal neki is lát távozásom után mert ez a kedvence.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Már jó ideje vártam a Kiarával való találkozást és most nagyon örülök, hogy ez sikerült. Kiara olyan csodás hangulatot varázsolt körénk amelyben szinte repült az idő. Szakavatott mozdulataival ellazította a testem, felkorbácsolta érzékeimet. Megadta nekem amire oly nagyon vágytam és remélem, egy kicsit tudtam viszonozni.
Ha lesz újra lehetőségem, biztos felkeresem, mert érzem, hogy lehet vele ettől még magasabbra is szárnyalni - bár én már most is a fellegekben jártam!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés KIARA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókKIARA legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2020-06-11) : Gyengéden szopgatja az elárvult ezredest és közben pucsít nekem a tükörben. Kozelebb kérem magamhoz es simogatni kezdem a fenekét, combját. Apránként el is kezdődik a megkeményedésem

(2017-07-13) : Zuhany után leheveredtem, majd elkezdett masszírozni, ha jól emlékszem, mindössze egy kis bugyi volt rajta :) Kellemesen masszírozott, először a lábaimat, majd a derekamat, hátamat, nyakamat lazítotte el, miközben én a tükörben néztem:)

(2016-12-10) : Eljött az erotikával fűtött csúszkamasszázs ideje. Először olajjal bekente magát, melleit, hasát, majd elkezdett melleivel hozzám bújni, dörzsölte a hátamat, szépen lassan,

nagyon jó: 11db
(2017-09-07) : Lábtól felfelé haladó rendszert követett, minden részletem kapott a jóból.Nagyon kellemes keze van,és én hagytam magam ellazulni,aminek az eredménye bealváshatáron lavírozó beszélgetésszerűség lett.

(2016-06-22) : Cserébe egy hihetetlen kombinációját kaptam egy csúszka-lingam-francia kényeztetésnek. Bármivel és bárhova :) is ér az emberhez, az érintése hihetetlenül finom és kedves.

(2016-04-30) : Krémes csuszkával kedveskedett testemnek.Először mellel ,majd popsival.Amikor mellemen siklott eme csodás popó ,mely alól a szépséges punci is látszott ,tudtam itt sok massz nem lesz ,

: 18db
(2021-08-19) : A masszázsa igen kellemes és minden részre kiterjedő. Én inkább csak amolyan simogatást kertem, de így is jól esett… inkább nevezném így is masszázsnak ami kaptam. Szerintem ez pozitív dolog, szerintem aki kéri azt rendesen megdolgozza. Krémet kértem könnyebb lemoshatosága miatt.

(2020-08-11) : Aztán minden irányból nézhettem a tükrökben a csúszkát. :) Felfedeztem Kiara testét a kezemmel, és végig simiztem. Mikor magamhoz húztam, erotikus sóhajokkal fűszerezte az élményt. Ezeket jól, és kitartóan is csinálta. Nagyon élveztem. Viszont maradt bennem némi hiányérzet, mert a bugyi végig fent maradt (megkérdeztem, nem jöhetett le), és megbeszéltük, hogy semmiféle kölcsönösség,

(2019-11-17) : Ezt a részt kicsit kevésbé emeltük ki most. Volt ez is. Atvezetésnek, pihenésnek kiváló. Közben jol elbeszélgettünk. Igazából mar siman el tudnánk tölteni beszelgetessel is egy ilyen alkalmat. Ezt en külön nagyon szeretem.