187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Karen szexpartner

szexpartner

Karen-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-09 01:32:08

Bálint_
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Karen beszámoló szexpartner Budapest 2016-10-09

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, vészhelyzet volt :) Rendben volt. Konkrét kérdésre konkrét választ kaptam.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Autóval és GPS-vel könnyen ment. Nem voltam éppen messze, ezért 10 perccel előbb odaértem. Nem messze (max. 30m) parkolni is tudtam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Igényes ház. Emeleten volt minden háló és külön fürdőszoba. Tisztaság volt és a hőmérséklet is megfelelő volt. A környék nem egy szívdobogtató, de nem a szomszédhoz jöttem. :)
Karen külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nekem bejött.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Üdv a klubban! :) Lett volna egy randim estére, de másképp alakult, és már tele volt a hócipőm... Pár dolgot kérdeztem tőle, hogy képben legyek, amire készségesen válaszolt. Fürdés után a szobában kérdezte hogy mit akarok. Mondom, nekem mindegy, csak végre érezzem, hogy férfi vagyok. Mivel nem kellett felesleges köröket futni rátértünk a lényegre. Csókkal és öleléssel kezdtük, eléggé barátnő feeleng volt nekem. Közben persze a keze sem tétlenkedett. Utána ráfeküdtem az ágyra és kezelésbe vett a szájával. Francia közben simogatott, ami tetszett. Kicsit feszült voltam így elsőre, de nem tartott sokáig, mert hamar feloldódtam. Alapból nem vagyok egy gyorstüzelő, de nem kelett sok idő hogy telespricceljem a száját. Hazáig vigyorogtram, mint Schwarzenegger az Ikrekben. Na most már igazán extrovertált vagyok :D :D :D
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
korrekt

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nincs még igazán összehasonlítási alapom. Nekem összességében olyan volt, mint ha a barátnőmhöz mentem volna kondizás után. Fiatal, csinos és elvitt a csúcsra :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

(2015-02-13) : Egy kis simogatás és csókok után letámadott és mire észbe kaptam már tövig el is tűntem a szájában. A franciája nagyon jó. Maximálisan kiszolgált, csak feküdtem és élveztem a törődését.

felejthetetlen: 10db
(2021-05-31) : Először lovaglásban kezdtünk, változatos tempóban, majd háttal felém fordulva lovagolt. Csodálatos látvány volt, és élvezet volt simogatni a szép popsit. Majd váltottunk, én kerültem felűre, így élvezte szűk punciát. Lábával átkarolt, vagy a vállamra tettem, majd ölelkeztünk, fokoztam a tempót, végem is lett. Kis tisztogatás, összebújás, beszélgetés, sajnos gyorsan letelt az egy óra.

(2019-06-18) : A franciája ötcsillagos, a nyelvével csodákra képes, sűrűn mély torkos variáció is képbe került. Sokáig élveztem a kényeztetést. Kértem a védőfelszerelést.

(2019-05-10) : Nagyon csodálatos francia kényeztetésben volt részem. Nincs kezezés, újaival is izgat játszik, Sokszor teljesen eltűntem a szájába. Kértem hagy diktáljam én a tempót. Készségesen beleegyezett,

nagyon jó: 30db
(2021-08-17) : Visszatértem után ő is eltűnt egy kis időre,illatosan térve vissza. Lusta voltam úgyhogy engedtem az orális gyönyört előadni neki. Nagyon érzékien csinálja,a zacsikat sem kihagyva és a rúd körül pörgetve a nyelvét. Irányítani is hagyja magát, persze finoman. Annyira jól csinálta,hogy már nem is akartam váltani,a szájába élveztem.

(2021-06-21) : Fogadott, bevezetett a tetthelyre, kaptam törölközőt, zuhanyoztam. Nem beszélt feleslegesen, nem kérdezgetett, csak az illem szintjén. (Mivel én alapvetően szótlan típus vagyok, idegesít, ha a lányok dumálnak, meg kérdezgetnek.) Utána ő is, zuhanyzott majd pár perc múlva megérkezett egy köntösben. Egymás óvatos simogatásával és puszilgatásával kezdtünk, majd áttért a natúr franciára - öreg vagyok, nekem ez már kell :) - amit nagyon gyengéden végzett.

(2021-04-17) : Visszatérte után egyből simogatásokkal tarkított kényeztetésembe kezdett. Idővel eljutott a lényeghez és remek franciába kezdett. Pörgeti a nyelvét ,szívja,nyalogatja a golyókat,mindent csinál ami boldoggá teszi a férfiembert. Finoman lehet rá tolni a fejét,nem finnyás,én irányíthatom. Nagyon figyel az én igényeimre, ennek köszönhetően hamar a szájába robbantam.

: 64db
(2021-11-14) : Talán Ő érezte, hogy én inkább vagyok kíváncsi a francia tudására, ezért picit irányított az ágyra háttal. Majd elkezdett egy olyan francia órát, melyet szépen nyállal bőven ellátva, de nem köpködve folytatott. Ütemesen bejárva altestem minden hajlatát, zacsinyalás golyó szopi minden volt.

(2021-11-09) : Én az ágyon vártam rá, ő mellém feküdt és simogattuk egymást, közben beszélgettünk kivel mi történt mostanában. Majd elindultam Karen testének felfedezésére, így eljutottam kelyhéhez és hosszan kényeztettem. Ez a művelet nekem nagy örömet és élvezetet okozott, remélem Karennek is jólesett. Ezután viszonzásul nagyon jó francia kényeztetésben volt részem,

(2021-09-16) : Elterültem az ágyon és vendéglátóm gyakorlatilag birtokba vett.Szerintem nagyon nagy rutinja van mert mire elért a farkamig már teljesen felhúzott.A golyók nagyon alapos kiképzést kaptak,valamit a farkam töve is.Megtámasztottam felfele a farkamat mire ő válaszul végignyálazta az egészet.Majd lassan bekapta,de annyira felhúzott már hogy szégyen nem szégyen gyakorlatilag 3-4 pumpa után a szájába táraztam.