171
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Bunny szexpartner

szexpartner

Bunny-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-08 22:30:01

sztbali
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny beszámoló szexpartner Budapest 2016-10-08

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
SMS alapon vettem fel a kapcsolatot Bunnyval és nyitva hagytam a lehetőséget egy hármasra, de végül csak ketten voltunk. Az egyeztetés hamar megvolt, de Bunny egy picit feszültnek tűnt mikor elmondta az egyeztetés közbeni problémákat amikor odaértem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A kecó már ismerős volt, mivel Mercivel összeköltözött egy ideje. A vásárcsarnok melletti panel legfelső emelete és Bunny most tudta meg, hogy én itt mindig "hegymászós" kedvemben vagyok.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Sokszor jártam már itt, ezért nem tudom mi újat írhatnék a helyről. Fürdő oké, viszont a tetthely abban a szobában volt, ahol korábban nem volt ágy. Ez annyit takar, hogy lett egy ágy abban a szobában ami bejárati ajtóval szemben van.
Bunny külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Közel fél éve annak, hogy utoljára találkoztunk így megérett az idő egy újabb találkára. Bunny nem változott a ugyanaz a szexbomba aki korábban is volt. Most ismét láttam benne azt a korábbi "vad nyuszit" amit az első találkozásunkkor véltem benne felfedezni. Felül egy valamilyen színű és mintás miniruhába alul pedig egy tangában fogadott, bár ezekkel nem igazán törődtem, mert miután átléptem a küszöböt már nagyon vágytam rá.

Action
Lábimádat:
5
Popó:
5
Ujjazni:
4
Barátnő feeling:
5
Pornós feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
A szobába mentünk és itt frissítővel kínált aminek a felét elfogyasztottam. Az ikreket párszor végigsimítottam, majd ruha le és irány fürdeni. A szájvíz eléggé csekély mértékű volt; kb. fele a kis műanyag pohárnak, amit használni tudtam. A szobába vissza és a frissítő második felének elfogyasztása után ismét nekiestem az ikreknek és a ruhát lejjebb húzva elkezdtem nyalni-falni őket. Elég sokáig foglalkoztam velük és több helyzet változtatás után elkezdtem lejjebb kalandozni és a puncit vettem kezelésbe. Itt dicsérte a tapasztaltságomat és elég jó úton haladtam ahhoz, hogy elérje a csúcsot. Később elkezdett engem is izgatni, majd a mellei közé parancsolt, hogy egyszerre az ikrekkel és a szájával is tudjon kényeztetni. Isteni érzés mikor így csinálja; mindenkinek ajánlom. Ekkor gumit húztunk és hason feküdt én pedig hátulról hatoltam belé. Már ilyenkor is intenzív hanghatások kísérték szeretkezésünk első perceit. Ebben a pózban a félgöböket simogattam és a hátsó bejáratot is izgattam. Váltottunk és szemből folytattuk. Itt csókolóztunk és a füleit is kényeztettem. Csináltuk egy darabig majd pusziszünet és egy mélytorkos francia következett pihenésképp. Mikor ez véget ért akkor újabb gumi és jöhetett a popsi. Hamar bejutottam és már a kezdeti időszakban is lehet tempót diktálni, de csakis ésszel. Szántunk erre a részre időt, majd gumicsere és Bunny kedvenc póza sem maradhatott ki, ezért így helyezkedtünk (egyik láb a nyakban). Itt lehet imádni a lábát és egy kicsit szokatlan pózmódosítással el lehet érni az ikreket. Végső csere és gumi nélküli kölcsönös franciába váltottunk és utána jött egy kényszerfrancia a szokásos fejlógatós pózban, végül egy kevés mélytorok után a melleire engedtem az utódokat. Egy kevés tisztálkodás majd egy szép hosszú csevegés, amivel túlléptük az egy órás randi időkeretét, de egyáltalán nem volt sürgetés vagy hasonló. Öltöztem búcsúcsókok végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amíg rendbe szedte magát addig letettem egy kis szekrényre a csokrot és hozzá se nyúlt ahhoz. A megszokott átlag, ami teljesen korrekt a kapottért.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Újabb nagyszerű randin vagyunk túl és szerintem lesz még egy-két ilyen randink. Remélem egy újabb páros élményre is sort tudunk majd keríteni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókBunny legfrissebb beszámolói

istennő: 38db
(2021-07-13) : Négykézlábra ereszkedett, és azonnal bekapta a már kemény farkamat. Egyből tövig vette, éreztem a torka szoritását,hagytam egy kicsit még kibontakozni Bunnyt, de a harmadik torokra engedése után már rátettem a fejére a kezemet, és jól ráhúztam a kemény farkamra. Ezt megismételtük jó sokszor, amikor Bunny a hátára feküdt és lelógatta a fejét az ágyról

(2021-06-12) : Ezt követően, sajna puhulni kezdtem, Nyuszi a gumit leszedve egyből szopni kezdett, pici idő múlva 69-ben folytattuk. Egyre keményebb lettem tökéletes franciát kapva. Megkérdeztem, hogy popsijába ujjal behatolhatnék- e? Még ez is kimaradt randijaink során, -igent felelt rá. Finoman egy ujjamat csúsztattam be, és közben punciját is nyaltam. Bunny hangja egyre jobban kezdett megváltozni, egyre hangosabb lett, és el is élvezett szerintem.

(2021-05-07) : Éreztem, hogy farkam jól reagál ezekre a finom, szenvedélyesen erotikus hatásokra, egyre keményebb lett. Bunny most elém térdelt és farkamat a mellei közé helyezve izgató "fogságba" helyezte melleit két kezével összeszorítva, majd melleit üzemesen le-fel mozgatva dörzsölte farkamat mellei bársonyos bőrével. Ezután arra kért édes hangján, hogy üljek a franciaágy szélére,

felejthetetlen: 81db
(2021-11-21) : Kis idő után elém hasalt és franciázni kezdett. Közben követelte hogy popsiját paskoljam és melleibe kapaszkodjak. Nagyon írhatóan csinálta. Ahogy lenéztem csak őt láttam a szerszámomat már nem. Hanyatt feküdt és lelógatta a fejét az ágyról h így én is jobban hozzáférjek. Melleit markolva közben ujjazva húzott magába. Már itt küszködtem hogy ne így fejezzem be a torkán.

(2021-08-20) : Végül valahogy az ágyra kerültem, háttal lefelé amikor Bunny már nyúlt is a gumiért, de volt annyi lélekjelenlétem, hogy kértem még egy plusz kört. Ez abból állt, hogy Nyuszi feküdt hanyatt én pedig loptam pár csókot majd, a nyelven végére vettem a melleit és végül eljutottam a combjai közé. Mint kiderül a body pántja szétkapcsolható, így Bunny egy mozdulattal felfedte előttem a punciját. Éltem is a lehetőséggel és a nyelvet és az ujjaimat is bevetve kezdtem kényeztetni. Úgy tűnt tetszik neki. Idővel felültem és a répámat előre szegezve a feje elé ültem.

(2021-08-11) : De ez a nosztalgikus érzés sem tartott sokáig, mivel Bunny ismerkedős típus, szeretne mindenkit, de tényleg mindenkit megismerni, senkit sem kihagyva. Gyorsan térdre huppant, és kézbe, majd szájba vette az Ezredest. Elég vadul kezdett bele, ami nekem meghozta az örületet. Egyre hevesebben ügyeskedett, kérte hogy kézzel is "segítsem" a fejét, aminek a vége az lett hogy gyakorlatilag ráhúztam Bunnyt az Ezredesre.

nagyon jó: 67db
(2021-02-09) : Néhány percig így élvezkedtem, majd az ágyon eldőlve keblei fölé térdeltetett és egy frankó ciciszexben részesített. Igencsak szép látvány volt, ahogy a hatalmas cickók között eltünt a farkam és a végét elérve szájával fokoztta az élvezeteket. Kis idő múlva kissé feljebb helyezkedve indult újra a fantasztikus mélytorkos francia. Úgy dömtöttem most már eleget kaptam és szeretnék én is adni.

(2021-02-05) : Az enyém a feneke irányába, az övé a péniszem felé. Mindketten egy darabig markolásztuk és simogattuk azt, amit találtunk majd Nyuszi szép lassan négykézlábra ereszkedett és keze helyett a szájával kezdte „markolászni” a péniszem. A szája nagyobb mint a marka, mivel ha a kezével nem is, de a szájával teljesen eltüntette a péniszem.

(2021-02-04) : Élveztem, élvezte. Ezután ledobta négykézlábra magát és bevette a farkamat a szájába, így dolgozott rövid ideig, hanyatt feküdt és torkon tolhattam, majd mellbe, aztán torkon. Közben mondta, hogy két ujjas jelentkezést végezhetek puncijában, melynek azonnal nekiláttam. Tehát torkontolás és ujjazás. Brutális!!!!! Visszaereszkedett négykézlábra és hol kézzel, hol anélkül szopott. Közben csapkodtam popsiját és ujjaztam felváltva

: 377db
(2021-11-14) : Utána nem tűrt ellentmondást, én lettem kezelésbe véve és még mindig izgultam, elsőre általában egy darab téglává változom és jobbára használhatatlan vagyok, Bunnynál ez öt percig ha tarthatott. Hátra feküdt előttem, magához húzott, és teljesen eltűntetett az ajkai között, és ölelgetett hol velük, hol a nyelvével, elárasztva a tűzforró nyálával, pillanatok alatt kemény lettem,

(2021-10-12) : Amint a fürdőből kijöttem, az ágyon állva fogadott, és a csodálatos melleit a számba adta. Hú, ez valami fantasztikus volt. Utána francia következett, amit nagyon lelkesen és ügyesen csinált. Ezt követően többféle pózban szeretkeztünk, mind nagyon kellemes volt.

(2021-10-05) : Először csak finoman csinálta majd tövig eltüntette a répám a szájában. Szerencsére a melleit szabaddá tette és elérhettem őket a kezemmel. Majd felmásztunk az ágyra, ahol én hanyatt vágtam magam, Nyuszi pedig mellém mászott négykézláb és folytatta az orális kényeztetést Úgy fordult, hogy a feneke és a puncija elérhető közelbe kerüljön. Éltem is a lehetőséggel, hol a combjai között átnyúlva a punciát kényeztettem az ujjammal,