8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
564
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 13-21
Rubi szexpartner

szexpartner

Rubi-

VIP SZTÁR hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-08 02:14:36

thewanderer
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Rubi reagálása

Szia kedves Köszönöm a beszámolot ,bár nem mindenel értek egyet amit leírtál és remélem nem haragszol de erre szeretnék reagálni.27beszamolom van rajtad kívül senkinek nem volt a külsömmel problémája.A képeim amatőr képek ezért se akartam profit,hogy mindenki olyanak lásson amilyen vagyok valójába én nem titkolozok ilyen vagyok mindenkinek más az ízlése de ez így jó.Ha nem vagyok az ideálod nem értem miért látogatál meg,hisz más is van aki ennyi mindent vállal.Olvastam a másik kedves hirdetőről irt beszámolod és láttam ő se vállalta a popsit ez nem az én hibám sajnos 20cm felett nem bírom de én ezt nem is tagadtam sose.:) Köszönöm amúgy én jól éreztem magam veled -es várlak vissza szeretettel máskor is.Ne haragudj de szeretem ki írni magamból amit nem tartok igazságosnak vagy bántó számomra.Csók neked !!!

Rubi beszámoló szexpartner Szeged 2016-10-08

Egyeztetés
Elérhető:
4
Rubi ügyes nő ezért elfoglalt is. Szerencsémre Vasárnap és a szavazás együttállása miatt sikerült még az napra időpontot kapnom nála telefonos egyettetés után.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Megmondta a címet előre telefonba, ahova könnyű volt telefonos térképpel odatalálni. A cím pontos volt, a házszám egyértelmű.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A hely egy nagy lakóház emelete. Bejutás kapucsengővel, Rubi nyitott ajtót képein is látható egyik ruhában. Nem panel, kulturált, otthonos lakás, elmondása szerint csak Ő van ott. Fürdési lehetőség tökéletes, törcsi, több tusfürdő, szájvíz, pohárka rendben minden a helyén.
Rubi külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
3
Rubi képei a valóságot tükrözik telt, nőies nő, van mit rajta markolni. Talán pár kilóval több mint képein. Őszinte leszek, Rubi külsőre nem az esetem, inkább bőséges repertoárja és pozitív beszámolói miatt látogattam meg. Ezért viszont nem pontozom le.

Action
Aktus:
5
Csók:
4
Profi masszázs:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
4
Érkezésemkor Rubi nyitott ajtót, falatnyi egyrészes ruhában. Bemutatkoztunk, cipő levetése után bekísért a tetthelyre. Ott megbeszéltük az anyagiakat, mert először voltam nála, és nem is emlékeztem pontosan. Én túl sokat mondtam amit Ő kuncogva alacsonyabbra korrigált. Leraktam majd a törcsivel elvonultam fürdőbe, amíg Rubi vizet készített be nekem és levetette ruháját. A víztől jeges számmal csókolóztunk és kézzel fedeztük fel egymás testét. Rövidesen elém ült és merevedő tagomat kezelésbe vette, majd ledőlt az ágyra, ekkor én adtam szájába a szerszámot. Ezek után hátra vágtam magam és hosszú isteni francia kényeztetést kaptam. Volt sokminden az étlapról, hosszú és finom popsinyalás, mélytorkos. A szerszámom bár nem sikerült teljesen eltűntetnie, de kitartóan próbálkozott nagyobb méretem ellenére. Sajnos ebből az okból a popsi is kimaradt. A kb 20 perc francia élvezkedésem után gumit kértem és hátulról támadtam. Tömtem rendesen a húsos szeméremajkú nedves puncit, amit Rubi is élvezett, vagy elhitette. A big bang után hagyott lenyugodni, letisztogattunk engem eldőltem és eztán már csak beszélgetés masszázs maradt, ezeket is kellőképp ügyesen csinálta.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
100 % korrekt. Bár nem volt mindenre lehetőségem amit szerettem volna azért megérte. Pesti átlag alatt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Rubi ügyes intelligens lány, nem sokan vállalnak annyi mindent mint Ő, és mellesleg laza jó hangulatban lehet vele kommunikálni. Lehet még visszamegyek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 21db
(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

(2018-12-23) : De mivel nagyon szeret szopizni rövid idő után visszavette a jogot hogy ott folytassa ahol abbahagyta, próbáltam ellenállni egy darabig de semmi esélyem nem volt rá és telelőttem a száját

(2018-10-30) : Rubi pedig lejjebb vette az irányt, és ismét átélhettem a megunhatatlan, tökéletesen mélytorkos franciáját. Ez a lány tényleg csodákat tud művelni a szájával, és a torkával.

nagyon jó: 35db
(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

: 62db
(2020-11-14) : Fürdés után meztelenül fogadott az ágyon kaptam is egy csodálatos franciát és olyan nagy tudása van ilyen téren hogy szavakba nem nagyon tudom le írni milyen is volt talán egy szóban tudnám jellemezni csodás volt.Francia után át fordultunk egy kis 69be is utána egy kis szünet tartottunk mert már nem bírtam. Szünet után kaptam még egy kis franciát és a végén ki próbáltunk pár pózt is

(2020-02-24) : majd hanyatt fektettem úgy hogy a feje felém legyen és ismét a szájában landoltam. Mivel a helyzet adta magát, így kivettem a farkam a szájából és a feljebb helyezkedtem hogy a zsacsit is elérje

(2019-08-10) : A kitartása fenomenális. A második menet során is fél órát dolgozott rajtam megállás nélkül. Meg is lett az eredménye. Az utódok ez alkalommal is a szájában landoltak, amit maradéktalanul el is tüntetett.