30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
171
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
ALICE szexpartner

szexpartner

ALICE-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-07 00:27:18

lfsz
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ALICE beszámoló szexpartner Budapest 2016-10-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem. Mivel aznap szabin voltam ezért szerintem viszonylag szabadabb időben hívtam fel, így egyből fel is vette és megbeszéltük a találkát 1 órával későbbre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Én BKV-val mentem, villamostól pár perc séta. A megadott cím pontos volt, és könnyedén megtalálható a panelház. Parkolásról nem tudok nyilatkozni.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Panelház egy lakása. Kicsit labirintus érzetem volt annyi apróbb szoba volt, de egyébként teljesen rendben volt. Fürdő célnak megfelel, volt minden ami szükséges. A tetthely egy kis szoba fogassal, egy székkel és egy ággyal. Luxusérzet az nincs, de célnak megfelel.
ALICE külseje
Arc:
4
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Ennyi beszámoló után nagyon újat nem tudok mondani. Képeknek megfelel, arckitakarástól nem kell tartani. Apró és törékenynek tűnik, de ez nem érződik az ágyban.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Arcra élvezés:
4
Pornós feeling:
4
Érkezéskor beinvitált, puszi, majd elvezetett a tetthelyig. Cuccok le, törcsi fel, és el fürdeni.Fürdés után ágy mellett állva egyből hozzám simult, és szépen fentről lefele haladva csókokkal eljutott a szerszámig. A csak a hegyétől a tövéig minden volt, bár a környékkel nem nagyon foglalkozott -de nem is igénylem, szóval lehet simán csak látta rajtam mi jó nekem-. Kis idő után hanyatt feküdtem és Alice lábaim között folytatta áldásos tevékenységét. Ebben a pózban jobban megjött a nyála is amit imádok. Itt már próbálkoztam kényszer franciával is, amit kitűnően abszolvált. Végül megkértem feküdjön ő a hátára, én pedig fölé térdeltem és úgy folytattuk a franciát amíg bírtam. Végül ő verte ki az arcára. Ezután nem ugrott el egyből tisztálkodni, játszott még tovább az aktuális játékszerével. Piros pont.

Első menet után beszélgettünk kicsit. Értelmesnek tűnt, lehetett vele beszélgetni. Javasoltam egy második menetet, amit készségesen el is kezdett. Itt ismét az én háton figurát vettük fel, hiszen ez már az első körben is eszméletlen jó volt. Ismét tökéletesen abszolválta a mélytorkos, kényszeres franciát. Végül Alice fejét fogva és alulról az ütemet adva ért a vég a szájában. Ismét nem rohant el egyből, játszadozott még vele egy kicsit. Kis tisztálkodás után pedig mellém feküdt. Pedig szerintem már igencsak az óra végén jártunk, de mégse volt semmi siettetés. Végül elmentem egy gyors tusolásra, puszi és pá.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Végén történt, addig szóba sem került. Annyi, amennyit a telefonban mondott. Extrát nem vettem igénybe, de szerintem minden amit vállal, az az alapban van. Érték arányban kiváló.

Rózsacsokor
fél órás randira 20, egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Hát hatalmas vigyorral az arcomon és életem egyik legjobb franciás élményével távoztam. Mindenképpen tudom ajánlani. Azért kis hiányérzetem is van, amiért nem tudtam elengedni a franciáját, így kimaradt az aktus. De így legalább lesz majd mit bepótolni!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2016-10-07 14:55:37
Ha minden annyira jó volt akkor miért csillagoztad le!!?? Hiányérzet???? Hiszen Te miattad nem volt aktus.....!!!

2016-10-07 12:52:30
>Jól megírtad!Nincs túlajnározva a dolog.Csak így tovább öregem!:))

2016-10-07 10:39:48
jó a beszi, de ha ilyen szuperul érezted magad, miért csak jó-ra értékelted ?


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 43db
(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

(2021-07-06) : Alice egyik különlegessége a franciája! Kértem is, hogy erre helyezzünk nagy hangsúlyt, de azért figyeljen rám,, nehogy túl hamar kivégezzen. Ez egy olyan nap volt, hogy erre állandóan figyelnem kellett :) Leült az ágyra és elkezdte az eleinte finomabb franciát, ami nála azt jelenti, hogy már ekkor is nagyon mélyen, tövig eltűnteti az ezredest. Kérdeztem, hogy foghatom-e a fejét,

felejthetetlen: 84db
(2021-09-29) : Ő is akarja , a szájába a farkam. Kiül az ágy szélére farkam ajkai közt nagyon jol érzi magát. Közben ujjazom , előbbre csúszik, hogy jobban hozzaférjek tocsogó punijához. Nyakát csókolva látom szemén, miközben jó nyálasan szopik elélvez. Tuti nem szinészet a szeme fehérjét látom ahogy szeme felakad.

(2021-09-27) : Nem így Alice-nek: az első két próbálkozásnál alaposan felmérte a hosszt, majd a harmadiktól kezdve valami észbontóan lebegős érzésben részesített, mélységes mélységekbe engedve engem, alig-alig engedve. Közben megállítottam, hogy megbeszéljünk bizonyos technikai részleteket, de megnyugtatott, hogy a spontaneitás nála komoly érték.

(2021-08-26) : Csókokba fonódtunk, s Ő lassan ráhajolt a férfiasságomra. Ismét a mélységbe engedett, én azonnal mozogni kezdtem. Közben a tükör felé fordította a popsiját. Ez a látvány és az érzés még jobban felajzott. Egyik kezem a fején, mi közben a torkában mozogtam, a másikkal a popsit simiztem. Aztán először egy, majd két ujjam is bekerült a nedves forróságba.

nagyon jó: 68db
(2021-07-18) : Nagyon változatosan és főként eszméletlenül élvezetesen csinálta. Volt kényeztetés, nyalogatás, csókolgatás és volt teljes hosszában torokba vétel is és ezt váltogatta. Később újra én kezdtem el irányítani, alulról kezdtem dugni a száját, majd ezt felváltva inkább maradtam nyugton és Alice fejét húztam rá

(2021-07-12) : Nagyon lassan és érzékien kezdett szopni közbe izgató hangokat ad ki. Nagyon jól esett nem is nagyon volt kedvem durvulni. Azért néha a fejére raktam a kezem ekkor gyorsított azonnal szinte végig mélytorokkal szopott lassan és gyorsabb tempóban is. Amikor a fejét párszor rányomtam a nyelvét valahogy belül pörgette vagy a fene se tudja mit csinált de nagyon jó volt az biztos.

(2021-02-19) : Miután a velem egykorút elérte elkezdett ismerkedni vele és a környezetével. Szépen nyalogatta a farkam és a heréimet is. Mondtam neki, hogy elsődlegesen a francia tudása érdekel így első körben egy NVSZ sztorival indítsunk. Megkérdezte nem baj e ha leül az ág szélére, ami persze nem volt gond, és úgy az ágy szélére közelebb húzott és szépen belekezdett a franciázásba.

: 42db
(2021-11-26) : Kis lovaglás, én kész voltam. Rövid csendes pihenő után kezdődött a következő felvonás, de nekem ez már nem ment, bár mindent megtett, hogy jó legyen ismét.

(2021-11-19) : Franciás kényeztetésre érkeztem, amibe egy kis testi ismerkedés után bele is kezdett. Hát ez valami leírhatatlan mennyire jól csinálja érzékien és mélyen. Teljesen eltűntem a szájába pedig kicsinek nem mondanám magam.

(2021-11-18) : Kis idő múlva ő vette kézbe (szájába) az irányítást. Olyan franciat kaptam, hogy akkor elődöntőttem így lesz az első végig. A falra rakott tükrökből gyönyörű latvany volt nézni puncijat popsijat, nem is tudtam csak nézni kezeim rendszeressen kalandoztak,, miközben olyan mélyen eltűntette a farkam, hogy csak pislogtam. Aztán kértem valtsunk 69-be, így én is kényeztettem közben.