97
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Viki masszazs erotikus masszázs

erotikus masszázs

Viki masszazs-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-06 16:47:38

EDE9
Gondolkodási időt kapott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Viki masszazs beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-10-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon. Elsőre felvette, megbeszélés, nagyon kedves a telefonban, még egy kicsit izgul, de nagyon jól áll neki. Információk átadva.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
1
Parkolás:
5
Nagyon könnyű ezért aztán jól elkavartam. Igazi balfasz voltam. Ezért aztán késtem is fél órát amit hála a jó istennek nem vett zokon.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ház emelete nagyon rendben van, tisztaság, hangulatfények, Zuhanyzófülke elegendő tusfürdő, sajnos a szájvíz elfogyott gondolom a másik vendég megitta (3-an rendelnek itt de erről majd később)
Viki masszazs külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek egy kicsit csalnak, mert még ennél is vékonyabb. Ha nem tudnám a korát akkor majdnem tini testalkat. Nekem nagyon.... Fekete (Sötétbarna) haj és KÉK szem. Konkrétan beszarás. És bár nem volt még laza, dőlt belőle a kedvesség, szelídség . Egy fehér köpenyben fogadott ami alatt a fehérnemű is látszódott. Nagyon ütős. Levett a lábamról. Kitakarással hirdet, de ez mit sem számít.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Fürdés előtt megbeszélés, hogy mi legyen, mi lehet de igazából nem figyeltem csak ámultam, aztán majd lesz valami, valahogy. Friss törcsi, logisztikai ellenőrzés , aztán fürcsi. Friss száraz kilépő bekészítve, pazar. Lubic után vissza , elnézést kér és kitakarított utánam, gondolva a következő vendégre. Bazi piros pont. Mindez 1 perc ami kellett is, hogy kényelembe helyezzem magam. Szép nagy tükrök nehogy lekéssek valamit. Mivel fontos a masszázs, jó erőset kértem és megegyeztünk egy "meglátom hogy bírom" erősségben. Háton kezdte majd haladt lefelé kinyomkodva a csomókat. Ekkor már köpeny nem volt csak fehérnemű. Most látszott csak milyen vékony és mégis arányos aranyos nőszemély. Szinte semmit nem hagyott ki, de nem voltak erotikus célozgatások és ha nem akartam volna sokat tudni róla akkor nagyon szívesen bealudtam volna közben. De muszáj beszélgetni vele annyira csacsogósan aranyos. Közben meg teljesen belevesztem a szemeibe.. Itt egy pillanatra megszakadt a dolog mert jelezte, hogy zavarja a melltartó. Mivel udvarias természet vagyok a világért sem akartam volna , hogy tovább feszengjen ezért határozottan engedélyt adtam a ruházat könnyítésére. Hát bennem akadt a szó.. gyönyörű kislányos cicik bukkantak elő teljessé és felejthetetlenné téve a képet. Összességében nagyon alapos volt (bár a vállam többet is elbírt volna) és elég erős is. Igaz magamat meg megszívattam mert a nagyobb erőkifejtés miatt nem helyezkedett rám, hanem végig mellettem helyezkedett el. Mivel muszáj volt forgolódnom a szemkontaktus miatt, javasolta, hogy akkor forduljak meg...
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Nagyon aranyos volt a kezdés, mert szinte eljátszotta, hogy ez még a masszázs, csak éppen a keze beleakadt valami oda nem illő dologba. Viszonylag hamar útól ért a vértolulás és hát simogattam ahol értem, a lehető legudvariasabban. Nem mertem én semmit kezdeményezni, de hál istennek nem annyira félős menyecske, és kifogást sem keresve egyszerűen megszabadult minden felesleges ruha maradéktól.
(Ez mondjuk nem volt sok.)Melle nagyon szépen reagált a csókokra (ezt nehéz megjátszani) én viszont teljesen elvesztetem a fonalat mert mindent szerettem volna egyszerre, ehhez viszont ortopéd módon csak 2 kezem és egy szám van. Ezért belátva tehetetlenségemet visszazökkenve a valóságba, egyszerűen élveztem a kézimunkáját és mivel nem akartam mindent egyszerre bezsebelni így is ért véget hősiesnek nem nevezhető ellenállásom. Nagyon finoman bánik az ember fiával és hasonló finomságot is kér.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Kit érdekel!! Természetesen annyi amennyi. Pesti középmezőny. De minden megért. Felfelé kerekítettem. Jót vicceltünk a hova , de hova (bugyi és melltartó nem lévén) a zenészes homlokra dolog meg szerintem alpári és sértő,különösen nem a helyszínhez és a hölgyhöz illő ezért maradtunk a polcnál.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Távozás előtt kiderült, hogy az egyik barátnő, Szaffi, aki ugye az oldal egyik gyöngyszeme. Nos ezek után kezdeményezni kell hogy a lakás a bent levőkkel együtt világörökségi védelemben részesüljön.
Nekem nagyon bejött minden, talán egyedül a szájvíz kellet volna mert ebéd után lévén, rágó ide vagy oda nem mertem kezdeményezni a csókolózást. Talán jobb is. Hagyni kell máskorra, mert hogy visszamegyek az tuti. Csak azért nem felejthetetlen az értékelésem (bár sohasem fogom felejteni) mert még nem éreztem teljesen az összhangot közöttünk. De lehet, hogy ez nem is rajta múlt , csak én lettem nagyon félénk egy ilyen apró pici őzgidával.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Viki masszazs erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókViki masszazs legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-01-09) : a 1,5 órában teljes testmasszázst kapok, de tényleg végigmegy mindenen: talp, láb, fenék, derék, hát, váll, kar, tenyér, nyak, tarkó és fej.

(2017-09-26) : Hasra feküdtem, és szépen a hátammal folytatta. Általam eddig ismeretlen technikákat alkalmazva kilazította a csomókat a lapockában, derekamban, majd a lábamon lefelé haladva a combhajlítókat és vádlit vette kezelésbe

felejthetetlen: 15db
(2021-09-23) : Olyan hozzáértéssel, szakértelemmel nyúlt hozzám, és igyekezett a rendelkezésre álló idő alatt minél jobban rendbetenni, hogy már emiatt is rendkívül hálás voltam. Minden mozdulatán érződött a tudatosság és a szakszerűség. Bár készültem arra, hogy fájdalommal jár majd a kezelés, semmilyen kellemetlen érzésem nem volt, minden pillanatban azt éreztem, hogy egy fokkal jobb.

(2021-07-27) : Ez egy valódi masszázs, nem krémkenegetés némi simogatással. Vikinek elég erős kezei vannak, és nem spórol ezzel az erővel. Pont olyan állapotban voltam, hogy a derekamra ráfért egy kis nyüstölés, de a feltérképezésemkor Viki rögtön közölte, hogy a hátam se kutya, de sebaj, rendbetesszük. Kicsit félni kezdtem, de – bár erős volt – egyáltalán nem volt semmi sem kellemetlen.

(2021-04-19) : A fejem felhelyeztem a kikészített párnára és a lábaim az elhelyezett támaszokra. A derekamra kaptam egy melegítő törölközőt, majd a lányok leültek a két oldalamra és elkezdték a kezelésem. Viki a jobb oldalamra ült. A lábfejemnél kezdték és szisztematikus haladtak felfelé. Érdekes érzés volt, hogy egyszerre négy hozzáértő kéz gyúrja át a testem.

nagyon jó: 12db
(2021-04-21) : A melleit a tenyerembe vettem és elkezdtem azokat kényeztetni. Szembe fordult velem és elkezdtük egymás testét simogatni, majd a tatamira helyezkedtem. Itt megjegyezném, hogy ide volt készítve a fejemnek és a két bokámnak egy-egy párna; ezért a megfelelő testhelyzet adott volt. Viki mellém telepedett és végigtapogatta a hátam, hogy érzékelje azt a területet, amit igazán kezelésbe kell vennie.

(2021-02-10) : Még nem volt részem négykezes masszázsban, de megtérítettek a lányok, nagy élmény, ahogy masszőristennők egyszerre 4 keze dolgozik a lábamon, a combomon, a fenekemen. A fenekemnél talált Viki egy kisebb problémát, ha jól emlékszem, a Piriformisommal dolgozott egy kicsit hosszasabban, majd következett a derekam, a hátam, majd a karjaim.

(2020-12-20) : A lányok hasra fekvést kértek tőlem a tatamin. Kétoldalt a lábaimhoz ültek és onnan indították a masszázst. Viki kezeit már jól ismerem. Komoly masszőzi szaktudással és gyakorlattal rendelkezik. Ha kell, szétszed és összerak és jobban működsz, mint előtte. :-) Olyan problémákon is képes segíteni, amit az orvosok már esetleg feladtak.

: 17db
(2021-06-04) : A derekamra kaptam egy törölközőt, melegítés gyanánt. Viki a farizmommal és derekammal kezdte. Érdekes csavaró-nyomó mozdulatokkal ment végig a két testrészen. A lábam következett. Ezeket hajlítgatta és taposta is a megfelelő hatás érdekében. Ez külön jól esett mivel mostanság otthon elhanyagoltam a sport miatt szükséges nyújtásokat. A gerinc környéke következett, amelyet alaposan végig „nyomogatott”.

(2020-11-12) : Masszázs technika nagyon jó volt, élveztem minden percét amit csinált . Legszívesebben maradtam volna még egy kicsit, és nagyon kedves és szimpatikus nőt ismertem meg benne. De visszatérve a masszázs erős keze van , és kérdezte ha fáj amit csinál szóljak de ilyen nem volt.

(2020-10-27) : Masszázs része kiváló technikával végezte, igencsak erős keze van. Lábamtól indulva mellettem térdelve haladt a fejem irányában, habár egy-két pont esetében (far, lapocka) igencsak éreztem, pedig még nem is volt erős - Viki szerint :-) Hát részén az alkarját is bevetette.