97
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
37
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
61
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Enci erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Enci-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-06 16:14:25

Hancock15
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enci reagálása

Hancock, Kedvesem! :)

Nagyon megleptél a ranggal és az írással, csak pislogtam, olvastam, pislogtam.. :D Igen, nagyon kedves szavakat használtál, vigyáztál, nehogy túl csöpögős legyen, s nyugalom, nem lett az! :)) Ennyi kell ;) Jajj, nagyon boldog vagyok, hogy ennyire tetszem Neked :) Jól titkoltad azért a helyszínen :))

Végtelenül kedves, barátságos pasinak ismertelek meg, nagyon örülök, hogy ilyen vagy, hogy ezt hoztam ki belőled! :)) Külön öröm számomra, hogy elég jól felkészültél lélekben rám :) Már ezzel beloptad magad a szívembe :)) Örülök, hogy rám bíztad magad már rögtön az első randink alatt :))

Köszönöm, köszönöm, köszönöm! :))

Tudd, fehér ajtóm nyitva áll előtted ;)

Csók,

Enci :)

Enci beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-10-06

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Először személyes üzenetben, majd VTR-en, később telefonon, legvégül megerősítés SMS-ben :) Mindegyik könnyen ment, de mivel először voltam nála, fontos volt minden platformon megerősíteni megjelenésemet :)
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
A belváros bele, az éjszakai életből ismert utcák tömkelege arrafelé, így könnyen ment a tájékozódás. Kocsival érkeztem, a parkolás sem volt nehéz, bár valószínűleg most szerencsém volt. Ami biztos, hogy fizetős, de sokféle BKV járattal oda lehet jutni gond nélkül.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház maga elég romos, látszik rajta hogy nem ma épült. Ellenben a tetthely nagyon rendben van: igényes bútorok, jó kialakítás, teljesen felújított, polgári lakás. A masszázs-kényeztetés szentélye, ez bizonyos. Fürdő nagyon jól felszerelt, szerintem simán lehet drogérát nyitni a megtalálható frissítőkből, tusfürdőkből, stb. Félhomály, lazító zene fogadott, és persze maga A TÜNEMÉNY. Így a lakás maga el is vesztette számomra mindenféle jelentőségét, miután megláttam Encit...
Enci külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Előre is elnézést kérek, mert baromi ömlengős és szuperlatívuszokkal teli lesz a beszámolóm. :) Amint megpillantottam Encit, azonnal biztos voltam benne, hogy az a 2 óra, amit terveztem, iszonyatosan jó 2 óra lesz. Csodálatos teremtés, mindene arányos, szép bőre van, melle tenyérbeillő és feszes, arca nekem non plusz ultra (és az a nézés... de ezt mondtam is :P). A mosolya mellett sem szeretnék elmenni, azt hittem abban a percben élvezek el, mikor rám mosolygott... Számomra ő a tökéletes NŐ! Egy szexi ruhában fogadott, mely alig takart valamit, nem is tudtam hova nézzek, nagyon zavarban voltam.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
2 órás program lévén úgy gondoltam az idő elosztását, hogy kényeztetéssel kezdjük, közbeiktatunk egy masszázst, majd kényeztetéssel fejezzük be a szeánszunkat. Ez pontosan így valósult meg, szóval a masszázs a "középső elem" volt. Ezt csak azért mondtam itt el, mert amikor elkezdett masszírozni, még az első kényeztetés hatása alatt voltam, szinte alig emlékszem a masszázs elejére :) Azt hiszem megkérdezett, a rengeteg választási lehetőség közül milyen típusú olajokkal/krémekkel szeretném, ha masszírozna. Erős masszázst kértem, nem szeretem a simogatást, főleg hogy nagyon ritkán jutok el profi masszőrhöz (Enci is mondta, és igaza lett: azt hittem eddig, hogy voltam már masszőrnél, pedig ez volt az első...:) ).
Minden porcikámon végigment, nagyon alaposan, tudatosan, és nem mellékesen borzasztó profin. Sok helyen éreztem, hogy az izmaim be vannak állva, tele vagyok görcsökkel, de Enci olyan szinten átdolgozott, hogy holnap azt hiszem mindenem fájni fog :D De ez volt a cél, és ezt újfent nagyon köszönöm! A vége felé már simogatásba ment át a dolog, néha az ágyékomhoz is eljutva, így mindketten (én és kicsi én) tudtuk, indul a kényeztetés 2.0 :)
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Itt folytatnám az ömlengést... Egyszerűen nem tudom szavakkal leírni és megfogalmazni, amit ebben a 2 órában átéltem. Totálisan a hatása alá kerültem, dolgozni se mentem be utána, mert egy pillanatig sem tudtam volna koncentrálni. Enci teljesen rabul ejtett... a pillantásaival, a nevetésével, a bájos kisugárzásával (ami nagyon erőteljesen szexuális töltetű is), a stílusával... szóval mindenével.
Álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire megfog majd.
Na jó, kedves makktársak kedvéért kitérek kicsit a részletekre is, nem hiszem, hogy bárki is a lelki oldalára lenne kíváncsi az Encinél eltöltött időmnek (pedig higgyétek el, sokkal több ez, mint amit ide le lehet írni).
Tehát belépés után bemutatkozás, puszi, mosolygás :) megbeszéltük, hogy természetesen maradok, így bevezetett a szobába és rögtön itallal kínált. Nem sokkal rá már le is segítette az ingem, amit folytatva levetkőztem, és elmentem zuhanyozni. Mikor kiléptem a fürdőből, a nappali közepén Enci már meztelenül, pajzán vigyorral az arcán várt, hogy menjek csak befelé a szobába :) Bent rögtön egymásnak estünk, elkezdtünk csókolózni, simogattuk egymást, pusziltuk ahol értük, mindezt nagyon érzékien. Kezeink elkalandoztak, de a csókot egy pillanatra se hagytuk abba. Egyszercsak Enci lejjebb csúszott, és üdvözölte az ezredest néhány leheletnyi puszival, nyelvcsapással, majd újra felegyenesedett, és folytattuk a csókokat tovább.
Nem bírtam magammal, a matracra térdeltünk, és már mindenhol csókoltam, csak arra vágytam, hogy megízleljem testének minden porcikáját. Lejjebb kúsztam, és már az ágyékát puszilgattam, élveztem, ahogy Ő is élvezi érintéseimet. Többféle módon izgattam, hol lassan, hol gyorsabban, majd mikor azzal fenyegetőzött, hogy el fog ájulni ha nem lassítok, akkor muszáj voltam visszavenni a tempóból :) Igényelte az ujjaimat is, így a nyelvem és ujjaim segítségével kényeztettem, de ha jól vettem észre, az első kényeztetés alkalmával nem sikerült csúcsra juttatnom. Viszont megjegyezném, esze ágában sincs megjátszani magát, amilyen nyögések és hangok elhagyják a torkát, azok mind valódiak. Ezt követően újabb csókok, majd ő vett engem kezelésbe: annyira érzékien nyúlt hozzám, tényleg nehéz szavakba önteni. Kínzott, de nem akart mielőbb végezni velem, érezni akart és valóban kényeztetni. Mindezt megspékelte elég komolyan, hogy mind hátulról, mind pedig oldalról szemlélhettem tükörben az eseményeket... Többször voltam lövéshatáron, amikor azt hittem nincs visszaút, de mindig leállt, mást csinált, lassított, stb. Nem engedett könnyen, de ettől vált az egész még különlegesebbé és izgatóbbá. Simogatta, puszilgatta, nyalogatta a farkam, a mellbimbóm, a testem több pontját, még a golyókra is kitért hol szájjal, hol kézzel. Viszont a természet rendje, hogy előbb-utóbb már nincs visszaút, így amikor kicsit gyorsabb tempóra váltott, akkor elöntött az élvezet... forgott a világ, ilyen orgazmusom nem is tudom volt-e valaha. Utódok a szájában végezték mind egy szálig, viszont nem engedett rögtön, sőt, még szerintem percekig nyalogatott és a szájában tartott, mielőtt Szilviában végezte volna a szája tartalma.
Kért egy percet, kiment, kicsit rendbe szedte magát, ezalatt én önkívületi állapotban próbáltam életben maradni a matracon. Visszatért, szokásos mosoly az arcán, én pedig teljesen kikészülve. Rám feküdt, újra csókolózni kezdtünk, egyszerűen fenomenális volt az egész.
Ezután következett a masszázs, amit fent részleteztem, azt követően pedig az újabb kényeztetés. Arról már nem fogok részletesen írni, hiszen szinte a forgatókönyv ugyanaz volt pepitában, mint az első :)
Másodjára azt hiszem sikerült elvinnem a csúcsra, és én is olyat élveztem a végén, mintha 1 hete nem lett volna orgazmusom (pedig kb. 1 órával azelőtt volt egy hatalmas). Azt hiszem ez mindent elmond...
Azt hittem, innen már nem érhet meglepetés, hiszem elmegyek zuhanyozni, elköszönök, és megyek a dolgomra... de nem! Elkísért a fürdőbe, ahol a hátamról tusfürdővel lemosta a krémet, mondván, vizesen nem fog lejönni :) Hát kérem, majdnem megzabáltam, annyira imádtam Encit! :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem is érdemes erről beszélni! Aki már átélte, azt tudja miért, aki pedig még nem, annak kötelező! Kerüljön bármibe! (Egyébként pedig a bővebb infókban minden nagyon precízen le van írva). Nekem megfizethetetlen volt az élmény, amit kaptam, így a megbeszélt ajándékot meg is toldottam még. De mondom még egyszer, abszolút nem érdekelt! Érték arányban nem lehet felülmúlni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ismételni tudom önmagam: Enci egy CSODA! A szó minden értelmében! Nem is ragozom...elvarázsolt. De ezt Ő is tudja, és érezte is, ebben biztos vagyok! Tuti, hogy megyek még hozzá!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enci erotikus masszázs beszámolójáról


btzoli
Billentyűbetyár
2017-03-17 10:12:11
Nagyon jó beszámoló, minden információt tartalmaz.

2016-11-07 11:45:51
Jó, semmi extra, újabb istennős beszi, persze, már a sokadik Encinek, de ez nem kritika a szerző felé (sőt, Enci felé sem, inkább bók, ugye?:))

2016-10-14 13:46:11
Nagyon kimerítő, részletes élményszerű a beszámoló, e/1ben szinte ott van az olvasó

2016-10-10 10:02:38
Istennő!!! -Ugye??? -és eddig vártál, hogy ezt megtudd.:):) Én csak azt sajnálom, hogy nem látogattam(d) meg korábban.:) Az írásod nagyon jó, és szemlélteti, hogy Enci egy rendkivüli NŐ aki lassan egyházat alapíthat, annyi imádója van.:):):) Köszi, hogy megosztottad.:)

2016-10-08 20:11:09
Jó volt olvasni a szép, lelkes beszit és s kedves reagálást.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókEnci legfrissebb beszámolói

istennő: 47db
(2021-10-23) : A kéjtől kellemesen elernyedten heveredtem le a masszázspadra, lábamat felhelyeztem párnára, Enci beállította fejtámaszt, elmondtam a panaszaim ( szokás szerint a nyak környéki részekkel voltak bajaim), választottam krémet, Enci megkérdezte, hogy megfelelő hőmérsékletű-e a fűtés a padon, és kezdődhetett masszázs. Nagyon kellemes volt a fűtött padon heverni,

(2021-08-29) : Rendhagyó módon - bár nálunk talán már ez rendszer - előbb én masszíroztam meg. Imádom, ahogy átgyúrhatom finom kis testének minden porcikáját. Élvezettem hallom finom kis nyögéseit ilyenkor, hogy mennyire élvezi. Ezután rendszerint a másik típuső aktivitás jön, ezért átvonulunk a másik szobába, ahol egy hatalmas és kényelmes japán ágy található.

(2021-07-13) : A tusolás után arccal lefelé a masszázspadra feküdtem, Enci pedig különösen finom érintéseivel bejárta a talp, boka, vádli, comb, derék útvonalat. Különösen élveztem gyönyörű lábainak és lábfejének a látványát. Ebben a pozícióban meztelen testéből még csak ennyit láttam, de már ez a látvány is igen ígéretes volt.

felejthetetlen: 71db
(2021-08-19) : Enci még a térdeimnél sem járt, amikor már biztos voltam benne, hogy a világ legnagyobb hülyéje fekszik a masszázspadon, mivel olyan szinten műveli a masszázs tudományát, hogy kb fogalmam sincs mit kerestem eddig máshol. Nagy nevű wellness hotelekben szakemberek nem tudnak olyant nyújtani, mint Ő. Hihetetlen profi hozzáértés, szakmai tapasztalat és technikák széles választéka áll bevetésre készen, bár Enci maga a legnagyobb fegyver,

(2021-08-11) : Abszolút szakszerű fogások, láb és kar pakolgatások, trigger pont, nem kérdés: pro. Akár erotikamentesre is érdemes lehet eljönni, tényleg van hatása, azóta is érzem. Én bolond bátorkodtam erőset kérni. Kiscsávó, kezdésnek... Szemem két méteresre kerekedett. Lehet jobb is, hogy nem látta visító arcom, amikor a vádlimat kezelte.

(2021-08-11) : Enci a talpamnál kezdte és szisztematikusan haladt felfelé. A vádlimat triggerezésre érdemesnek ítélte, ezért mindkettő kapott egy-egy ilyen extra kezelést. Kemény dolog, de úgy érzem hatásos volt. Enci szakszerűen végig ment minden testrészemen és mindegyik kapott egy megfelelő kezelést. Nagyon hatásosnak és hatékonynak éreztem ezt a kicsit rövidebb masszázst is.

nagyon jó: 53db
(2021-07-28) : Enci felajánlotta, hogy bekísér a fürdőbe és meg is mosdat. Éltem is a lehetőséggel, így együtt indultunk meg a fürdő felé. Beálltam a kádba, Enci felvett egy mosdató kesztyűt és letisztogatott. Nem a hátammal, kezdte hanem deréktájon. 😉 A tisztítószerek lemosását már egyedül végeztem és mire kiléptem a fürdőből Enci már meztelenül várt a pad mellett Itt egy pillanatra lefagytam. 😛

(2021-03-03) : Enci kikérdezett fájdalmaimról, esetleges sérüléseimről, hogy kellő szakszerűséggel tudjon hozzám látni. Ellazította a derekamat, majd alaposan átgyúrt válltól fenékig. A csípőmet valami vibrációs gépesített kínzóeszközzel is megdolgozta. Huhh, ez kemény volt. Hétvégén volt is izomlázam! De sikerült úgy ellazítania az izmokat, hogy azóta nem fáj, amiért hálás vagyok!

(2019-11-18) : Her magic hands moved on my tired body all the way up as if playing effortless a harp. She learnt that I like shiatsu massage and of course, Enci stroke some chords of shiatsu on my back, by the way.

: 49db
(2021-12-01) : Szegénynek nincs könnyű dolga, eleve egy nagy görcs a hátam, és néha még be is feszülök, pedig az egyetlen dolgom az lenne, hogy lazítsak, amíg fekszem. Enci meg is jegyzi, hogy ő bizony nem elégedett az eredménnyel, én viszont határozottan jobban éreztem magam utána, egy adott ponton ki is roppant a hátam, sokat segített, aznap sokkal jobban aludtam.

(2021-07-30) : Átadtam magam a szaktudásának, telefonban javasoltam egy masszázsfajtát, de Ő másikat szánt nekem, melyet nem bántam meg. Alapos, dinamikus, figyeli a tested és a lelked (hangok) jelzéseit. Közben lehet beszélgetni, így nem csak a kezei, hanem a hangja is elvarázsol. Profi masszàzst kaptam, meg vadgesztenye krémet az egyik panaszomra.

(2021-01-20) : Az információk birtokában Enci szakszerű mozdulatokkal és teljes profizmussal látott munkához. Ismerjük már egymást, szeretünk mindketten beszélni és vannak érdekes témáink is, így a masszázs ideje alatt Enci nem csak a testemmel, hanem a lelkemmel is foglalkozott egy kicsit, mondhatni minden tekintetben felfrissültem a kezei alatt. A masszázs végét Enci egy gyengéd ringatással fejezte be.

rossz: 1db
(2020-06-19) : Masszírozni azt tud , közben dumák ezerrel , ahogy jársz hozzá úgy gondolsz egyre többet a kapcsolatokról aztán meg jól pofára éjt. MissX ám a francot. MissPicsa inkább találóbb lenne....