187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Fanni szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Fanni-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-05 20:18:01

partifecske
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fanni reagálása

Kedves Partifecske!

Köszönöm a beszámolód :) zavarbaejtően jól esett elolvasni, várlak ám legközelebb is :)

Csóóóók!

Fanni beszámoló szexpartner Budapest 2016-10-05

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Egy nappal előtte sikerült elérnem telefonon. Pár csörgés után fel is vette,majd röviden megbeszéltük a randi időpontját. Kedves,bájos hang a vonal másik végén. Abban maradtunk,hogy majd hívom. Mivel sűrű napom volt így a VTR mellett döntöttem. Ami teljesen flottul ment,minden gond nélkül.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
XI. kerület egyik jó fekvésű lakóparkjában található ez a tündéri lány. Tömegközlekedés kiváló,busz villamos is nagyon közel tesz le. Parkolás viszont egy kicsit kaotikus tud lenni,munkaidő lejárta után. Ha közvetlen a ház előtt nem is,de max egy 2-3 perces sétára lévő helyre lehet parkolni.
Én gyalogosan közelítettem meg,hisz majdnem szomszédok vagyunk. GPS kicsit csalóka,de könnyen meg lehet találni a bejáratot. Erről részletes tájékoztatást lehet kapni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Bejutás pofon egyszerű szerintem. Az előszobába belépve kellemes megvilágítás,igényes hely tárult elém. Az ajtó mögül egy tündér kukucskált rám. A lakás több szobával is rendelkezik,viszont nagyon jó elhelyezésekkel. Nem zavaróan. Mivel többen vannak,így apró zajok szűrődnek néha,de egyáltalán nem zavaró. Aki meg hallgatózni megy hát,így járt.
Action szoba,egyszerű és nagyszerű kategória. Minden megtalálható ami egy randihoz szükséges. Ruhák könnyen lepakolhatóak,nem zsúfolt. Az ágyat is könnyen körbe lehet járni. Két embernek tökéletes egy nagyszerű időtöltéshez.
Érkezésem után megbeszéltük,hogy mi az elképzelésem az elkövetkező időre amit együtt szeretnénk tölteni.
Majd kaptam klassz törcsit és irány a fürdő. Ott elég sok fajta tusfürdőt találtam. Némelyik már igen kifogyóban volt. Válogatni azt lehetett bőven. Fürdő tágas, szemüvegesként ezt fontos nekem,hogy le tudjam rakni a brillét egy polcra. Ami ebben az esetben teljesült. Piros pont!
Fanni külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Érkezésemkor egy nagyon szexi köntösben várt már. Már itt csillogtam a szemeim.
Képei nem tudják visszaadni azt a tündéri,angyali külsőt amivel rendelkezik.
Szép kerek vonalai mindenhol,szemet gyönyörködtető látvány. Ha csak nézni lehetne egy randi alkalmával,akkor is megérné meglátogatni.
Veszélyesen csinos,szexi arca van. A vonásai teljesen levettek a lábamról,azok a szemek,a nózija,az ajkai. Nálam csillagos ötös!

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
1
Viszonylag hosszabb időt maradtam így kezdésnek. Másfél órás találkánkat három részre bontottuk. Folyamatosan tudtunk egymással beszélgetni,ez nagyon nagy pozitív benyomás nálam.
Elsőnek ismerkedős puszilkodós,egymást felfedező rész volt. Mikor lekerült a textil,nem bírtam szóhoz jutni konkrétan.
Leheveredtünk az ágyra és majd finom,forró csókokkal indítottunk kezeinket felfedező útra. Én voltam a türelmetlenebb és indultam hamarabb felfedező útra. Azokon a csodálatos melleken,órákat,napokat,heteket el tudtam volna időzni. Méretben engem teljesen kielégített mint látványilag és érintésileg. Majd eljutottam a vénuszdombhoz. Amit ott láttam,valami fantasztikus volt. Csupira borotvált szép,szexi kehely. Finoman elkezdtem feltérképezni a kezemmel,majd a számmal és a nyelvemmel. Eszméletlen finom lent (is). Kényeztetésemre halk nyögésekkel reagált. Néha elkapott a hév,de mindig jelezte valamilyen formában,hogy hogyan esne jól neki. Ami szerintem elég fontos az ilyen visszajelzés. Elég sokat időztem a csodás combok között. Kitartó "munkámnak" meg lett az eredménye. Test megfeszülős,szexin nyögdécselő hatások közepette,sikerült átadnom az élvezetnek.
Megvártam míg megnyugszik,finom puszikkal próbáltam megnyugtatni. Majd mikor mindketten visszatértünk a mámorból,következett az én részem.
Egyszerűen most sem tudom felfogni,hogy hogyan lehet ilyen finom szája,nyelve és ennyire jól tudja használni. Olyan mesés,finom franciát kaptam,hogy a fülem ketté állt.
Majd,mikor úgy éreztük,megkaptam a védőfelszerelést és misszionárius pózban fonódtunk össze. Számomra még mindig felfoghatatlan,hogy ennyire beleillettem. Mindent érzetem,a lüktető forróságot,a szorításokat, mindent.
Mivel finomságra vágytam, harmonikusan mozogtunk,követtük egymás rendüléseit. Kitartó voltam és sikerült ismételten örömet okozni. Mindeközben ne feledkezzünk meg a mámorító csókokról. Csodálatos egyszerűen.
Mikor közel értem,hogy végem lesz,picit lassítottunk,hogy egy utolsó "rohamra" felkészüljünk. Közben az ujjaimmal kényeztettem a kelyhét. Szigorúan csak csiklót. Nincs nyulka piszka,így van rendjén.
Majd váltottunk és folytattuk doggyban.
Hát a látvány valami eszméletlen. Ahogy az a formás popsi az ember szeme elé tárul. Azok a vonalak. Bevallom úgy markoltam,mint aki haza akarja vinni.
Mivel ez mindkettőnk számára elég kedvelt. Hamar meg is lett az eredménye. Mindketten "megfáradtunk". Majd esőkabát eltávolítás,kis tisztogatás. Nem tudom,ki hogy van vele néha jobban szeretem magamnak. Szerencsére ebből nem volt sértődés.

Majd jött a következő fejezet. A masszás. Hasra dobtam magam,majd alaposan be lettem olajozva. Inkább a hátamra való koncentrálást kértem,mivel irodai munka egyik hátulütője. Profi szakszerű mozdulatokat tapasztaltam. Ez nekem ismerős valahonnan, hmmmm :) :)
Mondta,hogy tanulta,viszont régen használta és kicsit berozsdásodott a tudása. Ha nem mondja észre sem veszem. Többnyire le szokott nekem esni a tantusz.
Vállaim után a karom és a kezeim következtek. Eszméletlenül finom volt,kellemes,erősségre is megfelelt.
Majd jött a varázs szó. Fordulj meg. Majd én olajoztam be. Megint sikerült hosszasan elidőzni a mellein. Egész nap tudnám csinálni akár. Az a látvány,hogy a félhomályban a formás melleken csillog az olaj,szinte leírhatatlan. Azt meg kell tapasztalni.
Majd jött a cicis csúszka. Hát az valami fenomenális volt. Igyekezett minden porcikájával kényeztetni. Mikor feljebb csúszott egy két ártatlan csók is elcsattant.
Majd mikor láthatóan jelét adtam,hogy mennyire tetszik megint következett egy forró franciás rész. Ami professzionális volt.

Majd újból kértem védőfelszerelés,most fordított helyzetben voltunk. Lovaglása valami isteni. Ahogy összefonódtunk és éreztük egymást.
Finom kényeztetésünknek megint egy doggy felállás vetett véget,amit mindketten elismerően megdicsértünk egymásnak.
Majd esőkabát levétele után,miután tisztogatás is megvolt,picit megpihentünk és elmentünk letusolni,hogy az a masszázs olajat eltávolítsuk egymásról. Közben nagyon jól elbeszélgettünk egymással, ami számomra egy nagyon fontos része egy randinak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A megbeszéltek szerint történt, előre rendeztem,hiszem most jártam így nála elsőként. Jobban szeretem előre az ilyeneket. Semmi extra kérésem nem volt.
Virágszálak teljesen szinkronban voltak a kapott élménnyel.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Olyan csodálatos lányt ismertem meg újból aki teljesen elvarázsolt. Mind intellektuálisan mind azzal ami köztünk történt. Nehezen térek magamhoz még most is. Aki minőséget,az igényességet keresi szerintem tökéletesen választ ennek a angyali lány személyében.
Száztíz százalékosan elégedett vagyok.
Alig várom,hogy megejtsük a következő randinkat. Mert a jóból sosem árt meg a jó. Főleg a nagyon jóból.
Köszönöm neked ezt a csodálatos élményt!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2016-10-12 12:29:16
, ez egy igen részletes, jól megfogalmazott első beszámolója lett Fanninak! Az élményeid fel is keltették az érdeklődésemet a lány iránt! ;-)

2016-10-10 17:23:33
Izgalmas és változatos légyott lehetett! ! A beszi is jól sikerült!


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2021-07-29) : Ahogy odaléptem, csókra nyújtotta a száját. Feltérképeztük egymás testét finom érintésekkel, simogatásokkal, ölelésekkel, közben szinte végig csókolóztunk. Kértem, hogy feküdjön le az ágyra, mert szeretem én kezdeni a kényeztetést. Végigcsókoltam a testét, közben apró nyögésekkel, sóhajokkal fejezte ki a tetszését. A finom punciját élvezet volt nyalni nekem is, és a hangokból ítélve neki is. Minimum egyszer sikerült is a csúcsra juttatnom.

(2021-05-31) : Elcsattant pár csók és simogatások. Szeretem én kezdeni a kényeztetést úgyhogy megindultam gyönyörű puncija felé. Eleget időztem ott, hogy eljuttassam a csúcsra. Közben fenekét, combjait is simogattam, csókoltam.

(2021-03-03) : A szoknyát fent hagytuk, majd megkértem, térdeljen az ágyra. Mivel legutóbb ő kényeztette a popómat, úgy gondoltam, most rajtam a sor. Én lekucorodtam a földre és hosszú percekig, amíg szuflával bírtam, csak nyaltam-faltam hátulról. Szemmel láthatóan és füllel hallhatóan tényleg nagyon élvezte. Ezután én heveredtem az ágyra, és kaptam egy istenes, bőnyálas, mélytorkos franciát.

felejthetetlen: 50db
(2021-11-10) : Csókkal és apró puszikkal kedveskedtem partneremnek. Kisvártatva dél felé indultam és Fanni finom, illatos punciját vettem kezelésbe. Nyelvemmel alaposan körbe járattam itt, nem hagyva ki a gátat és környékét. Fanni egyre jobban belemelegedett az élvezetekbe

(2021-09-15) : Itt aztán volt minden popsinyalás, mélytorok kicsit öklendezős, és kellemes érzéki francia barátomnak. Ezt felváltva csinálta, ami roppant jól esett minden szempontból. Miközben én az ikreit szórakoztattam kezeimmel és a punciját és popsiját simogattam, arra azért odafigyelve, hogy ne tévedjen beljebb se punciba se a popóba, mert az nincs nála mármint ujjazás nincs repertoárjában.

(2021-09-09) : Ezután Ő vette a kezébe az irányítást. Helycsere után kezelésbe vette a "barátomat", nagyon finom de határozott franciával, néha mélyen lenn tartva... kemény merevedés lett az eredménye. Ezt kihasználva gumit húztunk, és meglovagolt, majd kutyusba fordultunk. :) ...ezzel a pózzal gyorsan kivégzett. A maradék időt végig beszélgettük, nagyo kellemesen telt az az idő is. Intelligens, okos lány! ...nem csak gyönyörű.

nagyon jó: 65db
(2021-05-10) : Némi kényeztetés után apró mozdulatomból rögtön tudta, hogy a popókényeztetést is szeretem. Felváltva kaptam finom franciát, zacsinyíalást és popókényeztetést, és bár a legutóbbinak vagyok fenenagy rajongója, de ki kell emeljem, hogy Fanni zacsikényeztetése egészen megdöbbentően finom volt, ilyenben még nem volt részem. Nem tudnék semmit "tettenérni", egészen egyszerűen hihetetlen finom volt.

(2021-01-08) : Miután így kiörömködtük magunkat, gumit kértem és a bő síkosítást kihasználva lovaglásra biztattam a mostanra megint kellőképpen kipirult és felhevült kedvesemet, aki néhány finom kísérlet után nagy sóhajok és nyögések közepette magába fogadott. Ez a póz tényleg kihagyhatatlan vele, ahogy hatalmas mellei a szemed előtt ringanak

(2020-09-28) : Majd kaptam egy nagyon jó, lágy franciát, fentről lefelé, lassan, majd kicsit tempósabban, érzékien. Következett a zacsi, elsőnek csak nyalogatva, benyálazva, majd szopogatva, szépen körbejárta, még egy kicsit alá is benyalakodott, amit nagyon díjaztam.Majd kaptam valami igazán különlegeset, popó izgatás nyelvvel. Húúú, ez nagyon, de nagyon szuper volt. Hála az égnek többször is visszatért ide. Az igazán jó szopikálás után kértem egy kis vágtát, amit nagyon jó volt, mert már nagyon lucskos volt.

: 81db
(2021-10-28) : Az a látvány amikor rajtad lovagol elfelejthetetlen... Egyszerűen nem tudtam betelni azzal a látvánnyal ami előttem volt miközben rajtam lovagolt... A csodaszép arcát ahogy takarta kicsit a gyönyörű hosszú haja és a keblei ahogy mozogtak felfoghatatlan látvány... Ezek után pozi csere történt ami viszont doggy volt, hát.... A csodás feneke és a látvány hátulról ami fogadott mikor előre dőlt nem bírtam sokáig..

(2021-10-09) : A következőkben pozíciót váltottunk, hogy ő tudja viszonozni a szivességet és készségesen munkához is látott. Már korábban említett okokból vizuális sztimuláns nem sok volt, de érzésre igazán kellemes technikákat használt. Kezével, szájával és nyelvével ügyesen kényeztette a barátomat,

(2021-10-05) : Ismét helycsere következett,és most oldalról gyönyörködhettem formás testében,illetve nyelvének játékában,a már előbb leírt mélytorokkal fűszerezett módon.Gumit kértem,és egy kis sikosítás után az ő kedvenc pózában,kutyusban kezdtünk,óvatosan mert egy kicsit most érzékeny volt.A formás popsi,a hangok,és hogy régen voltam vele viszonylag hamar megtette a hatását