187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
171
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
ALICE szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

ALICE-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-05 19:03:44

Gzeb
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ALICE beszámoló szexpartner Budapest 2016-10-05

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam egy hétfő délelőtt. Rögtön felvette és megbeszéltünk egy ebéd utáni időpontot. Kedves hangja van.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Közel a Béke térhez, panelházak egyike. Parkolóhely rengeteg, parkolóautomatából is van pár. Akár a lépcsőház előtt is meg lehet állni, ha valakinek ez fontos. Gondolom tömegközlekedni se lenne probléma, de azt most nem próbáltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
5
Panelház magasabban fekvő lakása. Alice virágokkal, mécsesekkel, színes függönyökkel tette barátságosabbá. De igazából inkább csinos vendéglátómat bámultam, nem a falakat...
ALICE külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Vagány, kicsit tépett frizura, szép arc, smink. Szép szemeit lesüti. Finom bőr, kemény popsik, kicsi cicik. Nagyon karcsú, de nem túlságosan, hanem még a pont jó. Némelyik képe talán néha kicsit furcsa nekem, a valóságban viszont nagyon tetszett, jobban tetszett mint a képek.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Hűha. Most hirtelen el sem tudom dönteni miben a legjobb Alice. Mindenben! Jól csókol és igazán. Bújik, simul, simogat. Finom a haja. Letérdel elém és isteni a szája. Lágy, mély, finom. Az ágyon feltérképezem kicsit a testét, mindenhol feszes, sima, finom. Combjai közt elidőzök, nekem nagyon tetszik, úgy tűnik neki is. Cserélünk, újra a szájában találom magam és legszívesebben nem mennék már innen sehova többet. Egyre mélyebben veszi be, változtat a szögön, kicsit segítek a kezemmel. Lemegy ütközésig. Tökéletes pillanat, most egy kicsit megállítanám a világot, maradjon még ilyen jó. Kicsit később gumit kérek, szájával segít felvenni. Kutyusban tökéletes a látvány, Alice karcsú derekáról és finom popsijáról le sem tudom venni a szemem. Meg a kezemet se. Ügyesen mozog és sokat. Fordulás, missziben egészen felhúzza mindkét lábát a vállához, húúú. A vége a szájában, majd elterülök az ágyon. Alice hozzám bújik, hoz nekem vizet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Asztal sarkára, előre. Jobb előre adni, mert azután már nagyon könnyű belefeledkezni ebbe a lányba. Nagyon megérte!

Rózsacsokor
fél órás randira 20, egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Az összbenyomás maximálisan pozitív. Alice odaadó, érzéki, ügyes, kívánatos, vonzó és lelkes. Bárcsak olyan jól tudnék írni, mint amennyire ő jó a szexben.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


P.IMRE
Törzsvendég
2016-10-06 11:50:42
nem egy regény, de minden fontos benne van... ;) Korrekt írás, csak megerősíteni tudom... habár erre már semmi szükség nincs ennyi egybehangzó írás után. I.

P.IMRE
Törzsvendég
2016-10-06 11:50:42
nem egy regény, de minden fontos benne van... ;) Korrekt írás, csak megerősíteni tudom... habár erre már semmi szükség nincs ennyi egybehangzó írás után. I.

2016-10-06 11:10:25
Rövid, de velős! Minden fontosabb információt megkapunk.

2016-10-06 11:10:25
Rövid, de velős! Minden fontosabb információt megkapunk.

2016-10-05 21:17:23
Jó írás ez, ne becsüld le Magad..! De Hidd el bele Fogsz jönni...és a Vendéglátód is Tünemény lehetett..!


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 43db
(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

(2021-07-06) : Alice egyik különlegessége a franciája! Kértem is, hogy erre helyezzünk nagy hangsúlyt, de azért figyeljen rám,, nehogy túl hamar kivégezzen. Ez egy olyan nap volt, hogy erre állandóan figyelnem kellett :) Leült az ágyra és elkezdte az eleinte finomabb franciát, ami nála azt jelenti, hogy már ekkor is nagyon mélyen, tövig eltűnteti az ezredest. Kérdeztem, hogy foghatom-e a fejét,

felejthetetlen: 84db
(2021-09-29) : Ő is akarja , a szájába a farkam. Kiül az ágy szélére farkam ajkai közt nagyon jol érzi magát. Közben ujjazom , előbbre csúszik, hogy jobban hozzaférjek tocsogó punijához. Nyakát csókolva látom szemén, miközben jó nyálasan szopik elélvez. Tuti nem szinészet a szeme fehérjét látom ahogy szeme felakad.

(2021-09-27) : Nem így Alice-nek: az első két próbálkozásnál alaposan felmérte a hosszt, majd a harmadiktól kezdve valami észbontóan lebegős érzésben részesített, mélységes mélységekbe engedve engem, alig-alig engedve. Közben megállítottam, hogy megbeszéljünk bizonyos technikai részleteket, de megnyugtatott, hogy a spontaneitás nála komoly érték.

(2021-08-26) : Csókokba fonódtunk, s Ő lassan ráhajolt a férfiasságomra. Ismét a mélységbe engedett, én azonnal mozogni kezdtem. Közben a tükör felé fordította a popsiját. Ez a látvány és az érzés még jobban felajzott. Egyik kezem a fején, mi közben a torkában mozogtam, a másikkal a popsit simiztem. Aztán először egy, majd két ujjam is bekerült a nedves forróságba.

nagyon jó: 67db
(2021-07-18) : Nagyon változatosan és főként eszméletlenül élvezetesen csinálta. Volt kényeztetés, nyalogatás, csókolgatás és volt teljes hosszában torokba vétel is és ezt váltogatta. Később újra én kezdtem el irányítani, alulról kezdtem dugni a száját, majd ezt felváltva inkább maradtam nyugton és Alice fejét húztam rá

(2021-07-12) : Nagyon lassan és érzékien kezdett szopni közbe izgató hangokat ad ki. Nagyon jól esett nem is nagyon volt kedvem durvulni. Azért néha a fejére raktam a kezem ekkor gyorsított azonnal szinte végig mélytorokkal szopott lassan és gyorsabb tempóban is. Amikor a fejét párszor rányomtam a nyelvét valahogy belül pörgette vagy a fene se tudja mit csinált de nagyon jó volt az biztos.

(2021-02-19) : Miután a velem egykorút elérte elkezdett ismerkedni vele és a környezetével. Szépen nyalogatta a farkam és a heréimet is. Mondtam neki, hogy elsődlegesen a francia tudása érdekel így első körben egy NVSZ sztorival indítsunk. Megkérdezte nem baj e ha leül az ág szélére, ami persze nem volt gond, és úgy az ágy szélére közelebb húzott és szépen belekezdett a franciázásba.

: 43db
(2021-11-26) : Kis lovaglás, én kész voltam. Rövid csendes pihenő után kezdődött a következő felvonás, de nekem ez már nem ment, bár mindent megtett, hogy jó legyen ismét.

(2021-11-19) : Franciás kényeztetésre érkeztem, amibe egy kis testi ismerkedés után bele is kezdett. Hát ez valami leírhatatlan mennyire jól csinálja érzékien és mélyen. Teljesen eltűntem a szájába pedig kicsinek nem mondanám magam.

(2021-11-18) : Kis idő múlva ő vette kézbe (szájába) az irányítást. Olyan franciat kaptam, hogy akkor elődöntőttem így lesz az első végig. A falra rakott tükrökből gyönyörű latvany volt nézni puncijat popsijat, nem is tudtam csak nézni kezeim rendszeressen kalandoztak,, miközben olyan mélyen eltűntette a farkam, hogy csak pislogtam. Aztán kértem valtsunk 69-be, így én is kényeztettem közben.