187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
564
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
Cintia szexpartner

szexpartner

Cintia-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-04 11:48:44

Garagos
Megbízható
szerint retusált képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Cintia beszámoló szexpartner Budapest 2016-10-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk, egyből felvette és pont jól jött ki a lépés; a munkát kicsit megszakítva, indultam is.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Stadionok metrómegállótól rövid séta - nem vészes, de azért több, mint a telefonon elmondott "kettő perc". A ház könnyen megtalálható, igényes, kapu és kaputelefon jól működik, problémamentesen bejutottam.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
3
Nagy lakás, érezhetően többen is dolgoznak/laknak itt. Apró zörejeken kívül nem volt kellemetlen élményem, a fürdő és a szoba tiszta, minden rendben van. Valószínűleg csak nekem volt pechem, hogy minden éppen akkor fogyott ki a szájvíz, de ez tényleg apróság. Kapunyitó trükkös, egy sima piros gomb egy ajtó mellett. Lehetne rajta egy felirat - ez ugyanis a csengő jelölése. :-) (elsőre meg se mertem nyomni)
Cintia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
2
Higiénia:
4
Arc:
4
Nagyon csinos lány. Sajnos nekem sem a fehérnemű, amiben fogadott nem jött be, sem a magassarkú cipő, amiben járni próbált, de szerencsére ezeken át tudok látni és amint ezek a zavaró adalékok lekerültek, nem lehetett okom panaszra. Ja és - szerencsére - nincs műkörme. (nekem nagy turn off) Láb egy nagyon picit érdes volt, de a punci tökéletesen ápolt és ez a lényeg.

Action
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Csók:
4
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Azzal indított, hogy szimpatikusnak találom-e - ezt fordítva is megkérdeztem. :-) Nagyon örülök, hogy a kémia meglétét mindketten ennyire fontosnak találjuk és talán jobb is ezt rögtön az elején tisztázni.

Ismerkedésünket egy kis simogatással és egy kellemes franciával kezdtük, majdnem hagytam is magam kivégezni, de nagyon húzós napom volt, nem voltam benne biztos, hogy ilyen rövid idő alatt alkalmas lennék-e második menetre, tehát befékeztem és én kezdtem el kényeztetni.

Punci gyönyörű, ápolt, jó illatú...abszolút az esetem, nem tudtam betelni vele. Cintia nagyon belendült, a végén már majdnem letépte lábaival a füleimet, annyira szorította a fejemet. Imádom, ha egy lány reagál és így át tudja magát adni az érzésnek.

Nem is bírtam tovább, azonnal benne akartam lenni; az óvszer felhelyezését követően (ezt rábíztam) az alaposan benedvesedett punciba könnyen behatoltam és alaposan megdolgoztam. A tempót és a pózokat sűrűn váltogattuk és úgy tűnt, Cintia és nagyon élvezi. Szeretem az apró termetű lányokban azt, hogy könnyen felkaphatóak és átforgathatóak, missziből lovaglásba és vissza. :-) A kisasszonyt alaposan és hosszan megdöngettem, a vég végül kutyusban következett be.

Picit pihentünk (közben bújt, simogatott), majd sajnos a munkám közbeszólt és távoznom kellett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag, korrekt, pesti átlag. Sajnos nem éltem az utolsó 10 percemmel, pedig még szívesen elheverésztem volna vele az ágyban, csak sajnos szólított a kötelesség.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Csini lány, nagyon jó hozzáállással, ráadásul isteni az ágyban. Remélem azt a borzalmas cipőt legközelebb hanyagolja. :-) Picit lehetne diszkrétebb a hely - nekem bajom van azzal, ha az ajtó túl lépteket hallok -, de komolyabb kifogásom nem lehet. Bármikor ismételném.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Cintia szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókCintia legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-07-02) : Alig ért a testem a közösen leterített, tiszta, finom illatú lepedőre, mindenre kiterjedő, bőnyálas, francia tudását megcsillogtató NF előadás részese lehettem. Kezei hol símogattak, amit csak elért rajtam, hol erősen, egyre erősebben szorítottak.

felejthetetlen: 14db
(2021-11-12) : Mondtam, hogy igen, a fenekemre ült és szagtalan krémmel megmasszírozta egy kicsit a hátam. Mind a kettő dolog jól esett. Közben a köntösét valamikor elhagyta. Leszállt rólam, mellém feküdt és itt már kezdhettem is bánni, hogy nem kértem csókot, de azért puszilgattam az arcát a száját kivéve (csak most jut eszembe, hogy lehet, hogy szájrapuszi lehetett volna csók nélkül is :(, nem kérdeztem), a nyakát, a cicijét.

(2021-05-22) : Fenomenális szopizásba kezdett, előbb lágyabban, majd lassan fokozva a tempót. Szép ütemesen csinálta, kezével is facsarva, folyamatosan a szájában tartva. Percekig hagytam is így dolgozni, mert nagyon odaadóan csinálja. Aztán kérésemre átfordultunk 69-be, mert szerettem volna megnyaligatni kidudorodó punciját. Felemelő látvány volt a formás kis popsija is, ahogy a képem elé helyezte ebben a pózban.

(2019-11-04) : Nagyon jó mozdulatai voltak és kellő erősséggel és érzékkel végezte a masszázst, meglepően jó volt a technikája is. Ezt nem fogom kihagyni legközelebb sem, mert abban a néhány percben is jelentős hangsúlyt kapott a zacsim csipkedése, a fenékvájatom végigsimítása.

nagyon jó: 25db
(2019-09-06) : Kis pihegés után Ő vett kezelésbe és meredező férfiasságomat kezdte kényeztetni. Nagyon jól csinálta, mert viszonylag sokáig bírtam, nem akart már az elején kivégezni, hanem kitartóan kényeztetett, amíg meg nem kértem, hogy vegyük fel a védelmet.

(2019-05-12) : A folyosó végén megközelített ajtó mögött egy nagyon szép lány fogadott.Beinvitált a szobába .Az anyagiakat én mindig előre szoktam rendezni.Elmentem fürdeni és mikor végeztem már az...

(2019-04-23) : javasoltam, hogy szájjal végezzen ki. Újra finom puha ajkai közé kerültem, de most keményebb franciába kezdett kézzel is rásegítve és a hatás nem is maradt el, nemsokára hatalmasat élveztem a szájába

: 28db
(2021-08-30) : Ez sajnos nem tartott néhány percnél tovább mert annyira jól csinálta, hogy a megbeszéltek szerint rövid idő múlva a szájában landoltak az utódok. Viszont nem állt le hanem még finoman egy kicsit folytatta és az utolsó cseppig kiszívta ami még bennem volt. Rövid beszélgetés közben érdeklődött a második körről én pedig jeleztem is neki hogy részemről mehet nem kell sok idő

(2021-08-26) : Bele is kezdtünk egy franciával és azonnal felállt a farkam ahogy bekapta. Később se volt gond a rágó vagy a mentol miatt az erekcióval. A rágó végig a szájában maradt! Elmondása szerint csak az az egy esete volt eddig. Mentolos-rágó Mítosz megcáfolva. Egyébként barátnős, finomabb a francia. De nagyon faszállító. Érezni lehetett hogy nagy rutinnal szopja a brét, ügyes.

(2021-07-03) : A franciája nagyon finom volt, magam sem értettem miért nem jön aminek jönnie kell, aztán csak a vége felé jöttem rá, hogy mintha hűvösnek és tompának érezném a dolgokat, pedig egyúttal finom is volt, és kb az utolsó percben ugrott be, hogy feltűnt, hogy rágózik.