Enci erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Enci-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-03 16:22:40

Pussoholic
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enci reagálása

Vadamadafakám! :))

Elnézést, porszem került a gépezetbe, remélem, nem vesztetted el abbéli reményedet, hogy fontos vagy a számomra :) Ez a beszámolód más mint a többi...nem volt időnk teljes testmasszázsra és nagyon másra sem :D 1,5 órácska :) Nagyon rád koncentráltam, hogy Neked jó legyen, hosszan jó legyen :) Meg is leptél egy majdnem elájulással, gondolatban már készítettem elő a pohár vizet is :)) Imádtam a látványt amit nyújtottál, köszönöm szépen! :) Ez örökké elkísér engem, azthiszem.

Hihetetlen számomra, hogy annyi lány közül mégis én vagyok az elsőszámú nálad, lassan 2 éve nyúzva egymást mindannyiszor felejthetetlen élményt okozva a másiknak :) Felfoghatatlan ám mégis csodálatos :)

Szeretem a társaságod, hogy velem ilyen vagy, hogy én ilyen lehetek Veled, ezt az egész varázst.

Csókollak,

Encid :)

Enci beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-10-03

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR a befutó újabban, tényleg kényelmes, biztos és korrekt útja a megfelelő időpont kiválasztásának és egyeztetésének. Most is így történt, és én örömmel készültem a találkára. Az időpontot egy-két üzenetben azért megerősítettük előtte. :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Most is autóval érkeztem, és most is a majdnem szemben lévő szálloda előtt találtam helyet. Ez szinte mindig így van, szeretem ezt a helyzetet:). Aki BKV-t használ, annak sem lehet gond az érkezés, több lehetőség közül választhat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház elfogadható állapotban van, most éppen fényárban úszott a hátsó lépcső, talán mozgásérzékelő kapcsolt, nem figyeltem rá, de tény, hogy nem kellett botladoznom, ez jó pont a lakóknak :)
Benn a szokásos rend, tisztaság. A kis lakást imádom, most is apró újdonsággal lepett meg, mindig valamit hozzátesz Encike, alakítja a saját kifinomult ízlése alapján.
Egy kis paraván takarja Őt belépéskor a szomszéd kíváncsi tekintete elől, és én is izgalommal fogadtam, ahogyan elém libbent:) Minden egyéb (fürdő, masszoba) a szokásos tökélyben leledzik...:)
Enci külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Óóóó. hát ugye Ő mindig gyönyörű, most is az, lenyűgöz törékeny szépsége, bája, diszkréten háttérben tartott - eleinte....:) - erotikus kisugárzása. Most fekete body takargatja gazella-testét, haja leengedve, frissen mosva libeg vállain, szeme bogara csillog a remekbe szabott szemöldökív alatt....mifene lehetne kellemesebb látvány ennél? Hetyke, feszes kis cickói majd kibökik a csipkét ahogy a nyakába csókolok, és karját, hátát simogatom....kerek popsija úgy simul bele tenyerembe, mintha eleve oda lett volna tervezve...:)

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Kevés teret adok neki most, túlságosan felajzva érkezem...:) Már nem először, talán nem is utoljára...:) - de talán mégis, majd meglátjuk... - a kényeztető résszel kezdünk és tulajdonképpen lehetne kicsivel hosszabb és bővebb is a masszprogram, de én most csak egy fincsi arc-, és fejmasszázsra vágyom, így a drága nő ezzel kényeztet, minden maradék feszkót kisimogatva belőlem (nincs sok dolga azt meg kell hagyni, előtte úgy kifacsart, hogy éppen csak élek....:))
Ahogy a fejem mögé kuporodik és fejemet ölében nyugtatva simogatja, masszírozza arcomat, nyakamat, fejemet én újra a mennyekben érzem magam. Fantasztikus levezetése ez az erotikus levezetésnek, az őrületes orgazmus által keltett felpörgésnek.
Merthogy az ma is igazán frenetikusra sikeredett, alant elbeszélek róla ezt-azt...:))
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Az ajtón való belépéstől kezdve a búcsúcsókig egy hosszú kényeztetés Encikével minden pillanat:) Most csak másfél órát kértem, s mivel Ő se tervezett hosszabb légyottot, megbeszéljük, hogy tartjuk magunkat az időkorláthoz. A megtisztulás előtt már csókolózunk, én keményedni kezdek, Ő pedig szaporázza a lélegzetét....jó jelek, izgató bevezetés..:)
Végezvén a nappaliban vár, még rajta a body, de a vállairól már csókok közepette lehámozom a pántjait és meredező bimbóit simogatom, miközben Ő ágyékomat veszi célba először kezeivel, majd lehajol kicsi énemhez és franciául beszél hozzá, mire az igen vérbő állapotba kerülve örömködik. Kecses háta vonalát figyelem, cirógatom álltomban, és hamarosan le is kerül a szépségről a textília, mi ketten pedig a tatamira omlunk.....vigyázva fektetem törékeny testét magam alá és csókolózással, egymás simogatásával folytatjuk élvezeteinket. Lassan lefelé haladok és ahogy az Isten megteremtette, abban a sorrendben puszilgatom, simogatom, cirógatom minden porcikáját. A lábujjai hegyéig jutok, elől-hátul végighaladok lábain, míg öle díszéhez, nedves kis kincséhez érkezem s azzal kezdek foglalkozni. Nyelvemmel, ujjaimmal körözök rajta, benne, míg azt nem érzem, hogy ma nem fog az a megszokottan heves csúcspont eljönni Nála (én vagyok az oka, valami nem jól megy ma nekem....:( ), így inkább lassan hagyom lenyugodni, s mellé fekve ölelkezünk kicsit. Őt azonban nem úgy alkották az égiek, hogy ne akarjon maximumot nyújtani partnerének, így lassan nekem lát....:) Kezeivel, majd szájacskájával kényeztet, s elkezdődik valami eszement élveztetés....olyan lingam masszázs, amit egyetemeken kellene tanítani....és ami olyan orgazmushoz juttat végül, hogy vannak pillanatok, amikor komolyan aggódom amiatt, hogy elveszítem az eszméletemet....:) Hosszú percekig símogatja, masszírozza, kényezteti farkamat ujjai hegyével, tenyerével, időnként nyelve és ajkai segítségével. Közben pedig néz, olyan szeretettel és élvezettel néz a szemembe és hímtagomra, hogy az mérhetetlenül sokszorozza meg az elnyújtott gyönyörömet.
Végül aztán meg kell magam adjam, agyam majd szétrobban, egész testem ívbe feszül, remegek és rángatózom, kezemet számra tapasztva fogom vissza a feltörni készülő üvöltést....s csak nyögök, morgok, sóhajtozom......miközben ez az angyal kacag, kuncog, jólesően dorombol........isteni élmény, egyik leghevesebb orgazmusomat élem át, igen lassan kerülök ismét használható állapotba, azaz egy laza masszázs elfogadására alkalmas állapotba.....:)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az ember előre tudja, mi várható, így felkészülten megy....ugye...:)
Én most végre előre letudtam a hálálkodást, az ajándék csoki csomagolásába rejtve a lényeget:)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Enci a masszázs istennője, remek ember, csodálatos személyiségű lány. Intellektuális és erotikus kisugárzása nem mindennapi, a vele töltött idő sokszoros élményparádé, minden pillanata örök érvényű örömforrás. Szeretem Őt, mint barátomat, mint alkalmi szeretőmet, mint titkos gyönyörforrásomat. Alig várom, hogy újra Nála lehessek....:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enci erotikus masszázs beszámolójáról


2016-10-05 21:55:28
Kitűnő élményt kaptál egy csodás Hölgytől,aki becsülettel megdolgozik az ajándékért.

2016-10-05 21:55:28
Kitűnő élményt kaptál egy csodás Hölgytől,aki becsülettel megdolgozik az ajándékért.

2016-10-04 09:46:42
Szépen megírt beszi, ami kihangsúlyozza Enci fenséges voltát, amivel kitűnik az átlagos kategoriából és magasságokba emeli. Profizmus, alázat, szeretet és luxus jellemzi Öt és környezetét.:)Köszi, hogy átadtad az élményed.:)

2016-10-04 09:46:42
Szépen megírt beszi, ami kihangsúlyozza Enci fenséges voltát, amivel kitűnik az átlagos kategoriából és magasságokba emeli. Profizmus, alázat, szeretet és luxus jellemzi Öt és környezetét.:)Köszi, hogy átadtad az élményed.:)

2016-10-04 09:19:38
Parádés fogalmazás! Úgy tartod fent az érdeklődést, hogy finoman megválogatott szavaiddal nem merülsz el a mélységek rengetegébe, de mégis azt érzem megkaptam mindet amit tudni szeretnék...!! Olyan könnyű lett ez az írás, hogy látlak lebegni benneteket, hallom Enci kuncogását... !! :)


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókEnci legfrissebb beszámolói

istennő: 47db
(2021-10-23) : A kéjtől kellemesen elernyedten heveredtem le a masszázspadra, lábamat felhelyeztem párnára, Enci beállította fejtámaszt, elmondtam a panaszaim ( szokás szerint a nyak környéki részekkel voltak bajaim), választottam krémet, Enci megkérdezte, hogy megfelelő hőmérsékletű-e a fűtés a padon, és kezdődhetett masszázs. Nagyon kellemes volt a fűtött padon heverni,

(2021-08-29) : Rendhagyó módon - bár nálunk talán már ez rendszer - előbb én masszíroztam meg. Imádom, ahogy átgyúrhatom finom kis testének minden porcikáját. Élvezettem hallom finom kis nyögéseit ilyenkor, hogy mennyire élvezi. Ezután rendszerint a másik típuső aktivitás jön, ezért átvonulunk a másik szobába, ahol egy hatalmas és kényelmes japán ágy található.

(2021-07-13) : A tusolás után arccal lefelé a masszázspadra feküdtem, Enci pedig különösen finom érintéseivel bejárta a talp, boka, vádli, comb, derék útvonalat. Különösen élveztem gyönyörű lábainak és lábfejének a látványát. Ebben a pozícióban meztelen testéből még csak ennyit láttam, de már ez a látvány is igen ígéretes volt.

felejthetetlen: 72db
(2021-08-19) : Enci még a térdeimnél sem járt, amikor már biztos voltam benne, hogy a világ legnagyobb hülyéje fekszik a masszázspadon, mivel olyan szinten műveli a masszázs tudományát, hogy kb fogalmam sincs mit kerestem eddig máshol. Nagy nevű wellness hotelekben szakemberek nem tudnak olyant nyújtani, mint Ő. Hihetetlen profi hozzáértés, szakmai tapasztalat és technikák széles választéka áll bevetésre készen, bár Enci maga a legnagyobb fegyver,

(2021-08-11) : Abszolút szakszerű fogások, láb és kar pakolgatások, trigger pont, nem kérdés: pro. Akár erotikamentesre is érdemes lehet eljönni, tényleg van hatása, azóta is érzem. Én bolond bátorkodtam erőset kérni. Kiscsávó, kezdésnek... Szemem két méteresre kerekedett. Lehet jobb is, hogy nem látta visító arcom, amikor a vádlimat kezelte.

(2021-08-11) : Enci a talpamnál kezdte és szisztematikusan haladt felfelé. A vádlimat triggerezésre érdemesnek ítélte, ezért mindkettő kapott egy-egy ilyen extra kezelést. Kemény dolog, de úgy érzem hatásos volt. Enci szakszerűen végig ment minden testrészemen és mindegyik kapott egy megfelelő kezelést. Nagyon hatásosnak és hatékonynak éreztem ezt a kicsit rövidebb masszázst is.

nagyon jó: 52db
(2021-07-28) : Enci felajánlotta, hogy bekísér a fürdőbe és meg is mosdat. Éltem is a lehetőséggel, így együtt indultunk meg a fürdő felé. Beálltam a kádba, Enci felvett egy mosdató kesztyűt és letisztogatott. Nem a hátammal, kezdte hanem deréktájon. 😉 A tisztítószerek lemosását már egyedül végeztem és mire kiléptem a fürdőből Enci már meztelenül várt a pad mellett Itt egy pillanatra lefagytam. 😛

(2021-03-03) : Enci kikérdezett fájdalmaimról, esetleges sérüléseimről, hogy kellő szakszerűséggel tudjon hozzám látni. Ellazította a derekamat, majd alaposan átgyúrt válltól fenékig. A csípőmet valami vibrációs gépesített kínzóeszközzel is megdolgozta. Huhh, ez kemény volt. Hétvégén volt is izomlázam! De sikerült úgy ellazítania az izmokat, hogy azóta nem fáj, amiért hálás vagyok!

(2019-11-18) : Her magic hands moved on my tired body all the way up as if playing effortless a harp. She learnt that I like shiatsu massage and of course, Enci stroke some chords of shiatsu on my back, by the way.

: 48db
(2021-07-30) : Átadtam magam a szaktudásának, telefonban javasoltam egy masszázsfajtát, de Ő másikat szánt nekem, melyet nem bántam meg. Alapos, dinamikus, figyeli a tested és a lelked (hangok) jelzéseit. Közben lehet beszélgetni, így nem csak a kezei, hanem a hangja is elvarázsol. Profi masszàzst kaptam, meg vadgesztenye krémet az egyik panaszomra.

(2021-01-20) : Az információk birtokában Enci szakszerű mozdulatokkal és teljes profizmussal látott munkához. Ismerjük már egymást, szeretünk mindketten beszélni és vannak érdekes témáink is, így a masszázs ideje alatt Enci nem csak a testemmel, hanem a lelkemmel is foglalkozott egy kicsit, mondhatni minden tekintetben felfrissültem a kezei alatt. A masszázs végét Enci egy gyengéd ringatással fejezte be.

(2020-09-11) : Konkrét problémával érkeztem hozzá. Láttam rajta, hogy minden szakértelmét bevetve a teljes szívével azon dolgozik, hogy segítsen nekem, ami nagyon jól esett. Még egy speciális masszírozógép is előkerült, továbbá szóbeli tanácsokat is kaptam tőle. ELITMASSZÁSBAN volt részem – mást nem is lehet írni. Utána jöttem én, amit a LELKES AMATŐRMASSZÁS kategóriába lehet sorolni.

rossz: 1db
(2020-06-19) : Masszírozni azt tud , közben dumák ezerrel , ahogy jársz hozzá úgy gondolsz egyre többet a kapcsolatokról aztán meg jól pofára éjt. MissX ám a francot. MissPicsa inkább találóbb lenne....