564
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
Rubi szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Rubi-

VIP SZTÁR hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-02 19:56:36

syn89
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Rubi reagálása

Szia drágám :)Köszönöm szépen a kedves szavakat és persze a csodálatos 2órát is amit együtt voltunk.Én is jól éreztem magam és várom a folytatást :)Addig is szép napokat kívánok neked és vigyáz magadra :)Csókollak téged :)

Rubi beszámoló szexpartner Szeged 2016-10-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Először viberenTelefonon történt, készségesen elmondott minden tudnivalót, kedves aranyos hangja volt:)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Stadionoktól pár percre van csak kocsival. Parkolás ingyenes a közelben, én simán találtam helyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Emeletes újépítésű ház, nagyon tiszta és rendezett a környék. A lakásba érve is ugyanez fogadott, baszoba is szép tiszta, fürdőben is minden tip top, többfélre tusfürdő, szájvíz. Teljesen rendben volt.
Rubi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ajtónyitáskor egy gyönyörű szempár fogadott, cuki mosollyal, kis köntösben. Szobába érve ledobta a köntöst és alatta az általam kért ruci volt rajta. Szép tenyérbe illő mellei, gyönyörű nagy formás markolnivaló popsija van.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Elején a szokásos tiszteletkört letudva kedvesen megmutatta holvan a fürdő, gyorsan lezuhanyoztam és már nyargaltam is vissza a tetthelyre. Kezdeti feszültséget nemigazán kellett feloldani mert úgyéreztem eléggé bejöttünk egymásnak. Finoman elkezdtük símogatni és csókolgatni egymást ami hamar átváltott nyelves csókokba, itt jegyezném meg hogy fantasztikusan csókol a leányzó. Nagyon kezdeményezően elkezdett egyre lejjebb és lejjebb csókolgatni, majd elérte a már meredező hímtagomat. Először csak szépen finoman a makkot nyalogatta szopogatta, majd egyre jobban bevette-mélytorkozta-lent tartotta másodpercekig, már már magát kényszerfranciáztatta, persze folyamatos szemkontaktus mellett, nagyon észnél kellett lennem hogy még ne menjek el, így gyorsan gumit kértem amit a szájával húzott fel, majd misszionárius pózban folytattuk, összefonódva, közben finoman karmol, harapdálja a nyakad és izgat, döngettünk is rendesen amég csaknem elért a vég és hatalmasat élveztem a gumiba. Nagyon aranyosan letisztogatott, elugrottam frissíteni a fürdőbe, addig hozott nekem egy kis vizet. Pihi közben nagyon jót beszélgettünk mindenfélre dolgokról, rendkívül értelmes és jófej csaj. Mivel a kicsi én jelzett hogy akcióra kész. Rubi drága hamar újra a szájába vett, de most az ágy mellé álltam, ő ült és úgy cuppogott, rendkívül hamar keményre szopott, fantasztikus technikája van, majd gumit húztunk újból és nyeregbe pattant. Rendkívül jól tekeri a csípőjét, közben csókolóztunk. Majd hogy egy kicsit pihenjen, betámadtam hátulról, lehet neki adni, nem finnyás, úgy éreztem ez a kedvenc póza, markoltam és csapkodtam azt a gyönyörű nagy formás fenekét közben, tetszett neki, biztatott közbe. Majd mivel úgybeszéltük hogy torokraélvezés lesz a vége, gumit levettük és még játszadozott velem egy darabig, finoman, lassan, érzékien szopott még egy jó darabig, majd amikor már majdnem elélveztem hirtelen torokra kapott tövig és hatalmasat lőttem a torkába. Majd még lent tartotta egy jó darabig. Egy cseppet se láttam az utódokból. Huncut mosollyal rámnézett mondtam neki teljesen kinyírtál:) :D Minden erőm elszállt, de azért valahogy összekaptam magam, még egy gyors tusolás belefért, utána beszélgettünk egy kicsit még öltözés közben, utána fájó búcsú és tipli:)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel először voltam nála ezért az elején rendeztem de nem ragaszkodott volna hozzá, rendkívül korrekt leányzó. A pesti átlag alatt; bőven átlagon felüliért:)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy nagyon kedves, értelmes és szexi leányzót ismertem meg Rubi személyében. Tessék vele tisztelettel bánni és nagyon meghálálja. Én biztos visszatérek még, csókollak drága köszönöm az élményt!:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 21db
(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

(2018-12-23) : De mivel nagyon szeret szopizni rövid idő után visszavette a jogot hogy ott folytassa ahol abbahagyta, próbáltam ellenállni egy darabig de semmi esélyem nem volt rá és telelőttem a száját

(2018-10-30) : Rubi pedig lejjebb vette az irányt, és ismét átélhettem a megunhatatlan, tökéletesen mélytorkos franciáját. Ez a lány tényleg csodákat tud művelni a szájával, és a torkával.

nagyon jó: 34db
(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

: 63db
(2020-11-14) : Fürdés után meztelenül fogadott az ágyon kaptam is egy csodálatos franciát és olyan nagy tudása van ilyen téren hogy szavakba nem nagyon tudom le írni milyen is volt talán egy szóban tudnám jellemezni csodás volt.Francia után át fordultunk egy kis 69be is utána egy kis szünet tartottunk mert már nem bírtam. Szünet után kaptam még egy kis franciát és a végén ki próbáltunk pár pózt is

(2020-02-24) : majd hanyatt fektettem úgy hogy a feje felém legyen és ismét a szájában landoltam. Mivel a helyzet adta magát, így kivettem a farkam a szájából és a feljebb helyezkedtem hogy a zsacsit is elérje

(2019-08-10) : A kitartása fenomenális. A második menet során is fél órát dolgozott rajtam megállás nélkül. Meg is lett az eredménye. Az utódok ez alkalommal is a szájában landoltak, amit maradéktalanul el is tüntetett.