Enci erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Enci-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-02 12:04:40

Thrud
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enci reagálása

Édes Drága Tigrisem! :)

Köszönöm szépen a beszámolót s hogy most végre nem féltél leírni az élményedet! :) Hmm..ugyanakkor az összképhez volna egy kis hozzáfűznivalóm (ördögikacaj- muhahahaaa)
Figyuszka: természetesen tisztellek és becsüllek mint törzsvendégemet, persze amikor elém álltál és elmondtad, hogy többé nem találkozunk, majd kisvártatva rendbetetted magadban a helyemet és visszatértél, most azt írod, hogy én szeretlek :D Ez bizony sokak számára félreérthető lehet, mert ez az én olvasatomban csak annyit tesz, kedvellek, mint embert, mint megmunkálandó fát, mint vendéget. Szeretem az embereket úgy összességében, de nem kell többet beleérezni, belevenni, mert nincsen mögöttes érzelemcsomag ebben az esetben részemről.
Bízom benne, Te is hasonlóképpen értelmezted az általad leírtakat.

Hmm..kávét hozhatsz bármennyit, hiszen imádom :D bár nyugalom, esetedben nem változott a rózsacsokor ;)

Puszi :)

Ha megint tele lesz a hátad téglakockákkal a stressztől, tudod, hol találsz :)

Enci :)

Enci beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-10-02

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Rendszeresen kommunikálunk személyes üzenetben, most is ott kezdődött az egyeztetés pár nappal korábban, majd VTR-en fejeződött be és lett lefixálva az időpont. Telefonon csak a kapuban kellett hívnom.Szinte már rutinszerűen megy a dolog.
Ennél egyszerűbb csak akkor lenne, ha elég lenne gondolni egy időpontra és mehetnék.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Utálok a belvárosban autózni, ezért BKV-zni szoktam.Szerencsére könnyű megközelíteni a címet, oktogontól 5 perc, de az operától sincs messze.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tipikus belvárosi társasház. Kívülről felújított, belül még lenne mit javítani, főleg a hátsó lépcsőre férne rá egy rendbe rakás.
A lakás viszont minden szempontból kifogástalan. Hangulatos fények, szép bútorok, rend tisztaság. A fürdőszoba pedig szinte már egy mini-DM. A "műhelyben" van masszázspad is és tatami is. én a padot még nem választottam (használja azt valaki).
A fekete táblára legközelebb felírom krétával, hogy home sweet home, annyira kellemes ott a légkör.
Enci külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Gyönyörű, mosolygós lány, mosolygós zöld szemekkel. Hosszú dús hajába jó beletúrni, belebújni. Vékony, de formás. Törékeny látszatra, mert masszázs közben ebből mit sem érezni.
Arca valamennyire látszik a VHS videóján, aki még nem látta, ott megnézheti (vagy menjen el és nézze meg személyesen). Arról nem tudok objektíven írni, mert az egyik zsánerem ez a karakter.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Utolsó előtti eleme volt ez az együtt töltött pár óránknak. Bár elviseltem volna egy teljes testmasszázst, de az egyik legfontosabb dolog még hátra volt, ezért hogy ne fussunk ki az időből, csak a hátamat és nyakamat neveztem be egy kúrára.
Túlórázások és laptopozás miatt egy jó adag feszültséget vittem ajándékba Encinek, volt mivel küzdenie, de egy profinak ez nem kihívás. Hosszan, szakszerűen vette kezelésbe ezt a két testrészem. Bevetette könyökét, súlyát, míg végül amennyire csak lehetett, feloldotta a feszültséget. Részletekre nem tudtam figyelni, mert szorított már a hólyagom, de nem kegyelmezett és nem engedett ki könnyíteni magamon kezelés közben.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Nehezemre esik ez a rész, mert teljesen átszellemülök és fellobban a belső tűz, mikor Enci a kezeim közé kerül, csak foltokban emlékszem utólag.
Fürdőből visszaérkezve finoman egymásnak estünk, az első óránk teljesen erről szólt. Csókok, simogatások váltották egymást még állva. Belefúrtam az arcom a hajába, a nyakába. Szép fokozatosan jutottunk el a tatamiig, ahol még mindig álló helyzetben a nemesebbik felem felé vette az irányt és nem sokkal később már a szájában voltam. Élveztem a helyzetet, de a lábamból kezdett kimenni minden erő, ezért lekerültünk a földre. Egy idő után magamra húztam, folytattuk a csókcsatát, a simogatást. 69-el zártuk. Itt már nem bírtam tovább és a szájában végeztem. Ő itt (még) nem jutott el a csúcsra, és sajnos nem akarta megvárni, hogy befejezzem, amit elkezdtem. Nem is értem miért?
Gyors kitérője után lefeküdtünk a tatamira és hosszasan beszélgettünk és hevertünk csak ott összebújva. Ebből a helyzetből kerültünk át a masszázsra (azt lásd fentebb).
Masszázs és egy gyors frissítő kitérő után hátulról vettem őt birtokba. Egy darabig most is állva. Öleltem, csókoltam, végigjártam a testét. Fokozatosan átkerültünk a tatamira, fekvő helyzetbe. Csak az a cél lebegett a szemem előtt, hogy jó legyen neki is. Lassan, elnyújtva haladtam lejjebb és kezdtem el kényeztetni a nyelvemmel, majd egy finom utalás után az egyik ujjammal is.
Éreztem testének rezdüléseiből és a halk nyögésekből, hogy jó úton haladok, ezért bevetettem még egy ujjamat. Arra a szorításra, amit akkor éreztem, még most is emlékszem.
Ügyködésemet végül siker koronázta, satuba kerültem, de azért még pár nyalintásra volt lehetőségem, ezzel húzva a végletekig a helyzetet...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Új rendszer lett bevezetve és (szerintem) én voltam az első, aki eszerint ment.
Előtte pár nappal még képlékeny volt a dolog, reggel meg félkómásan néztem rá, ezért nem emlékeztem pontosan. Nem fordult elő még ilyen itt, de helyben kellett rákérdeznem, hogy akkor most mi is legyen.
Remélem rendben sikerült vennem ezt az akadályt. Ha nem, kárpótlásul hozatok még kopi luwak kávét.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Röviden:
Profi masszőz, akivel erotika is egy élmény. Csillagos ötös az általa nyújtott szolgáltatás.

Hosszabban:
Nem tudom, hogy hova fogom tudni behúzni végül ezt a beszit, de istennő kategóriában lenne a helye az élmények alapján, amit tőle kaptam.
Az oldalon töltött kb két évem alatt nem találtam itt nála jobb társaságot, profibb masszázst, stb. csak magánéletben, de a jelen lévő korlátok miatt a kettő nem összehasonlítható.
És bár azt állítja, hogy nem szeret, szerint ez ebben a formában nem igaz. A keretek ugyan itt is korlátot képeznek, de a kapcsolatunk sokat változott, az előnyére. Kezdetben a tökéletesség lengte körbe, Mivel tökéletes nem létezik, csak illúzió, ezért az a helyzet szükségszerűen hamis volt. Így egy idő után zavarta volna az igazságérzetem, ha úgy marad. Most, hogy ismerem már egyes hibáit és (talán) valódi személyiségének darabjait is, sokkal emberibbé, valóságosabbá vált számomra, sokkal közvetlenebb, jobb.P.s. Unicum nem volt kikészítve, pedig aktuális ajánlatban mintha ki lett volna, írva, hogy van a palettán. ;)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enci erotikus masszázs beszámolójáról


2016-10-10 10:59:25
Az írás az jó és ismereteim alapján valóságos is. Ami az érzelmeket illeti, Enci csak saját érzéseidet tükrözi vissza. Ő a tükör, csak azt adja vissza, amit magaddal viszel.:)

2016-10-08 13:02:00
Szerintem, ha kialakulnak is érzelmek egy lány és egy vendég között, arról nem biztos, hogy kell nyilvánosan írni. Persze, értem én, hogy ez egy célzott üzenet volt, amit Enci rutinosan hárított (a kis puffancs). :-)

2016-10-07 22:04:51
A józan eszed ne felejtsd magaddal vinni,és láss tisztán amikor Encivel randizol.Megkímélheted magad a félreértésektől.....Kérlek ne vedd rossz néven,nem kioktatni akarlak,hiszen ez bárkire érvényes lehet.

2016-10-07 15:44:04
A szokasos elvarazsolt beszamolo egy nagyon korrekt reakcioval.

atlag
Ismerkedik az oldallal
2016-10-07 15:30:56
És következik Shrek ballada folytatása....mindenki , mindenkit szeret? és mégsem?Kíváncsian várom a további fejleményeket...még bármi kisülhet ebből...


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókEnci legfrissebb beszámolói

istennő: 47db
(2021-10-23) : A kéjtől kellemesen elernyedten heveredtem le a masszázspadra, lábamat felhelyeztem párnára, Enci beállította fejtámaszt, elmondtam a panaszaim ( szokás szerint a nyak környéki részekkel voltak bajaim), választottam krémet, Enci megkérdezte, hogy megfelelő hőmérsékletű-e a fűtés a padon, és kezdődhetett masszázs. Nagyon kellemes volt a fűtött padon heverni,

(2021-08-29) : Rendhagyó módon - bár nálunk talán már ez rendszer - előbb én masszíroztam meg. Imádom, ahogy átgyúrhatom finom kis testének minden porcikáját. Élvezettem hallom finom kis nyögéseit ilyenkor, hogy mennyire élvezi. Ezután rendszerint a másik típuső aktivitás jön, ezért átvonulunk a másik szobába, ahol egy hatalmas és kényelmes japán ágy található.

(2021-07-13) : A tusolás után arccal lefelé a masszázspadra feküdtem, Enci pedig különösen finom érintéseivel bejárta a talp, boka, vádli, comb, derék útvonalat. Különösen élveztem gyönyörű lábainak és lábfejének a látványát. Ebben a pozícióban meztelen testéből még csak ennyit láttam, de már ez a látvány is igen ígéretes volt.

felejthetetlen: 71db
(2021-08-19) : Enci még a térdeimnél sem járt, amikor már biztos voltam benne, hogy a világ legnagyobb hülyéje fekszik a masszázspadon, mivel olyan szinten műveli a masszázs tudományát, hogy kb fogalmam sincs mit kerestem eddig máshol. Nagy nevű wellness hotelekben szakemberek nem tudnak olyant nyújtani, mint Ő. Hihetetlen profi hozzáértés, szakmai tapasztalat és technikák széles választéka áll bevetésre készen, bár Enci maga a legnagyobb fegyver,

(2021-08-11) : Abszolút szakszerű fogások, láb és kar pakolgatások, trigger pont, nem kérdés: pro. Akár erotikamentesre is érdemes lehet eljönni, tényleg van hatása, azóta is érzem. Én bolond bátorkodtam erőset kérni. Kiscsávó, kezdésnek... Szemem két méteresre kerekedett. Lehet jobb is, hogy nem látta visító arcom, amikor a vádlimat kezelte.

(2021-08-11) : Enci a talpamnál kezdte és szisztematikusan haladt felfelé. A vádlimat triggerezésre érdemesnek ítélte, ezért mindkettő kapott egy-egy ilyen extra kezelést. Kemény dolog, de úgy érzem hatásos volt. Enci szakszerűen végig ment minden testrészemen és mindegyik kapott egy megfelelő kezelést. Nagyon hatásosnak és hatékonynak éreztem ezt a kicsit rövidebb masszázst is.

nagyon jó: 53db
(2021-07-28) : Enci felajánlotta, hogy bekísér a fürdőbe és meg is mosdat. Éltem is a lehetőséggel, így együtt indultunk meg a fürdő felé. Beálltam a kádba, Enci felvett egy mosdató kesztyűt és letisztogatott. Nem a hátammal, kezdte hanem deréktájon. 😉 A tisztítószerek lemosását már egyedül végeztem és mire kiléptem a fürdőből Enci már meztelenül várt a pad mellett Itt egy pillanatra lefagytam. 😛

(2021-03-03) : Enci kikérdezett fájdalmaimról, esetleges sérüléseimről, hogy kellő szakszerűséggel tudjon hozzám látni. Ellazította a derekamat, majd alaposan átgyúrt válltól fenékig. A csípőmet valami vibrációs gépesített kínzóeszközzel is megdolgozta. Huhh, ez kemény volt. Hétvégén volt is izomlázam! De sikerült úgy ellazítania az izmokat, hogy azóta nem fáj, amiért hálás vagyok!

(2019-11-18) : Her magic hands moved on my tired body all the way up as if playing effortless a harp. She learnt that I like shiatsu massage and of course, Enci stroke some chords of shiatsu on my back, by the way.

: 48db
(2021-07-30) : Átadtam magam a szaktudásának, telefonban javasoltam egy masszázsfajtát, de Ő másikat szánt nekem, melyet nem bántam meg. Alapos, dinamikus, figyeli a tested és a lelked (hangok) jelzéseit. Közben lehet beszélgetni, így nem csak a kezei, hanem a hangja is elvarázsol. Profi masszàzst kaptam, meg vadgesztenye krémet az egyik panaszomra.

(2021-01-20) : Az információk birtokában Enci szakszerű mozdulatokkal és teljes profizmussal látott munkához. Ismerjük már egymást, szeretünk mindketten beszélni és vannak érdekes témáink is, így a masszázs ideje alatt Enci nem csak a testemmel, hanem a lelkemmel is foglalkozott egy kicsit, mondhatni minden tekintetben felfrissültem a kezei alatt. A masszázs végét Enci egy gyengéd ringatással fejezte be.

(2020-09-11) : Konkrét problémával érkeztem hozzá. Láttam rajta, hogy minden szakértelmét bevetve a teljes szívével azon dolgozik, hogy segítsen nekem, ami nagyon jól esett. Még egy speciális masszírozógép is előkerült, továbbá szóbeli tanácsokat is kaptam tőle. ELITMASSZÁSBAN volt részem – mást nem is lehet írni. Utána jöttem én, amit a LELKES AMATŐRMASSZÁS kategóriába lehet sorolni.

rossz: 1db
(2020-06-19) : Masszírozni azt tud , közben dumák ezerrel , ahogy jársz hozzá úgy gondolsz egyre többet a kapcsolatokról aztán meg jól pofára éjt. MissX ám a francot. MissPicsa inkább találóbb lenne....