21
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
37
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
61
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Iza erotikus masszázs

erotikus masszázs

Iza-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-10-02 11:51:32

Blaise70
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Iza reagálása

Kedves Blaise70!

Most vettem észre hogy nem köszöntem meg a beszámolódat!
Nagyon gyorsan múlik az idő, de úgy gondolom emlékszem Rád!
Remélem Te sem felejtettél el és láthatjuk még egymást.
Legközelebbi találkozó reményében minden jót kívánok és köszönöm a remek beszámolót!
Puszi:
Izi

Iza beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-10-02

Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
4
Többször próbáltam hívni sikertelenül, de visszacsörgetett amikor szabaddá vált. Nagyon kedvesen tájékoztatott és gyorsan sikerült egyeztetnünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én csak átsétáltam a munkahelyemről. BKV-val sem lehet probléma M3 van a közelben. Kocsival talán a parkolás lehet problémás a környéken.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy kellemes új társasházban van a lakás, ami kényelmesen és nagyon otthonosan berendezett. Hangulatos félhomály. Rend és tisztaság mindenhol. Tényleg mintha hazatérne az ember.
Iza külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Iza megkapóan csinos, sportos igazi Nő. Nagyon csinos baby-dollban fogadott. A mozgása, a tartása is egy érzéki tündért sejtet.

Erotikus masszázs
Svédmasszázs:
5
Talpmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Csúszkamasszázs:
5
Erotikusmasszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Rákérdezett, hogy szeretem e a masszázst, amire határozott igennel feleltem. Fürdés után masszázságyon hasra kerültem, majd Iza a talpaimtól kezdve módszeresen és alaposan, de nagyon kellemesen végigdolgozott. A masszázst fehérneműben kezdte, de látván hogy kukucskálok huncut módon megszabadult tőlük. Igazán élmény volt figyelni, ahogy dolgozott. Mintha egy belső dallamra mozogva táncolt volna körülöttem. Kezdetben kicsit megkukultam, így csendben masszírozott. Aztán ahogy oldódott bennem a magammal hozott feszültség nagyon kellemesen és érdekes témákat érintve elbeszélgettünk. A jól elhelyezett panoráma tükrök okozta látvány és gyakori huncut érintések folyamatosan ébren tartották az "érdeklődés"-t.
Levezetés
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Miután a masszázs elért a nyakamig Iza kedvesen megkért, hogy ugyan még mindig hason, de inkább a tatamin helyezkedjek el a második felvonáshoz. Itt egy fantasztikus csúszkával folytatódott a program. Ehhez foghatóban még soha nem volt részem. A szó szoros értelmében valamennyi érzékszervemet stimulálta. Igen, még az ízlést is amikor egy-egy puszit adhattam a karjára, vagy combjára miközben szinte minden létező módon csúszkált rajtam. A tükrök biztosította látvány pedig leírhatatlan. Fordulást követően folytatódott a csúszka, de itt már én is aktívabban tudtam Őt simogatni. Ami ezután következett azt átélni lehetett, de leírni nem vagyok képes.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A korábban megbeszélteknek megfelelő ajándékot helyeztem a kikészített kis dobozba.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Már jó ideje nézegettem Iza hirdetését, de mindig halogattam, hogy felkeressem. Hiba volt. Biztos, hogy keresem még és nem csak a masszázs hanem a társaság miatt is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Iza erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókIza legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2019-11-19) : A végén megtörölte a talpamat majd meg kért, hogy keljek fel. Én magamhoz húztam és megöleltem és puszikkal halmoztam el a nyakát, kedvesen tűrte, de egy idő után megkért feküdjek le a tatamira hasra. Lehasaltam és meleg olajjal kente a hátamat majd egy igaz egész testes csuszka masszázst kaptam, a tükörből jót moziztam.

(2019-04-11) : Elheveredtem az ágyon és elkezdődött a masszázs. Ígéretének megfelelően tényleg a lábujjaimmal kezdte és halad felfelé, egészen nyakamig. Előmelegített olajat használt ami még pluszba átmelegítette az izmaim. Megfelelő erőséggel és érezhető hatékonyággal gyúrta át az izmaim.

(2017-09-27) : Utána zuhanyzás, a fürdőszobában kifogástalan tisztaság, sokféle tusfürdő, szájvíz, stb. A teljesen szakszerű masszázs rész masszázspadon történik. Én az 1 óra masszás + fél óra erotika kombót választottam.

felejthetetlen: 11db
(2020-02-05) : Iza kézzel simogatta cerkámat, én belenyalva puncijába édes ízvilágra leltem, és mindkettőnk részéről egy mohó kölcsönös francia alakult ki. Vendéglátóm ajkai átölelték lüktető farkamat, én pedig mohón nyalakodtam csodás puncijában

(2018-07-28) : Talpammal kezdve a lábaimon keresztül, végiggyúrta az egész testemet ami, néha kínzással is felért. De végig úgy éreztem, hogy nagyon jó kezekben vagyok, így nem bántam.

(2018-07-09) : Tapasztalatom szerint ez egy nagyon alapos és szakszerű masszázs volt, eszembe sem jutott közben az erotika, csak arra tudtam gondolni éljem túl :D Közben beszélgettünk amikor én éppen tudtam beszélni :)

nagyon jó: 11db
(2019-09-24) : Kellően erős, nagyon jól eső érzés a masszázs. Lábtól kezdtük, haladt felfelé, be-be csusszant a keze a farpofáimhoz. Majd jött a csípő, derék masszázs, amitől nagyon odavoltam, mert nagyon jól feloldott letapadt részeket.

(2017-03-27) : Ezután már a klasszikus masszázst vettem igénybe, hasra fektetve az egyik (ha nem a legjobb) masszázst kaptam, amely a lábaktól kezdve a felsőtestemen át a karokig kiterjedt, melegített olajjal.

(2017-02-14) : Finom meleg krémes anyaggal kezdte Iza a talpamon a masszázst, majd a lábam, popsim következett, nagyon finoman ekkor a zacsi is kapott egy kis előzetest, majd a hátam , nyakam, karom következett.

: 17db
(2021-09-02) : Az alap programot választottam, ami masszázs, erotikus simi, majd lingam masszázs. Először hason feküdtem, amikor is nagyon kellemesen megmasszírozta a hátamat, nyakamat, közben beszélgettünk. Kellemes, barátságos beszélgetőtárs. Nem nagyon bírom a fájdalmat, azt érzékeltem, hogy tudna erősen is adni az izmoknak, de most elviselhető erősségű de igazi masszázst kaptam.

(2020-06-26) : Svéd masszázs elemeket tartalmazott, kevesebb simogatással. Ettől függetlenül teljes mértékben meg voltam elégedve a munkájával. Telőtől-talpig átgyúrt szakszerű technikával, kellően erős masszázst kértem/kaptam amit szeretek és olykor simogatássokkal fűszerezte egészen a kényeztetésig.

(2019-01-14) : Talpamnál kezdte és haladt felfele ahogy meg van írva. Alaposan körbejárt, tetőtől talpig végig gyúrt. Mivel először voltam Nála nem tudtam, hogy tanult gyógymasszőr.