564
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Klaudia szexpartner

szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-30 14:20:49

makki78
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

beszámoló

Egyeztetés
Belvárosba volt dolgom,lett egy kis szabadidőm gondoltam eltöltöm kellemesen.Eszembe is jutott ,hogy a környéken rendel nagy kedvencem:)Már jártam Klaudiánál úgy hogy könnyen ment.Félóra múlva már nála voltam.
Megközelítés
Belvárosnak a közepe:)forgalmas csomópont,Bkv metró ferenciek terénél áll meg.Parkolóház több is a közelben ,kivárásos alapon a ház előtt is található.
Helyszín
Belvárosi garzon lakás ,otthonosan berendezve.Most is rend tisztaság fogadott,halk zene.Fürdőben rengeteg tusfürdő található,kispohár szájvíz.
Klaudia külseje
Nekem nagyon tetszik mindene ,ezért is tértem vissza hozzá.Legjobban a lazasága a kedvessége mosolya,és ehhez párosul egy bomba test,jó humor.Szóval nekem tökéletes.

Action
Mindig lenyűgöz a bájossága:)ahogy egyből elindult a vér lefele:):teljes mértékben igaz a hirdetési szöveg"tetoválásaim ne tévesszenek meg"Tökéletes testén fantasztikusan jól mutatnak,és csak szexibbé teszik ha lehet az még fokozni:). Kicsit beszélgettünk majd kaptam törölközőt és elkísért a fürdőbe. Fürdés után a masszás padon vártam aminek egy nagy tükör van a hátánál.Mindent lehet benne látni.oda ültem Klau elém térdelt és francia tudásáról tett bizonyosságot.nagyon jó volt,annyira hogy majdnem kivégzett.Gyorsan át az ágyra én kezdtem kényeztetni ,ráültettem az arcomra és így kényeztettem,Élvezett nyalni finom punciját végig a csúcsig ahogy mozog a számon:_P:! Majd Rám borult ,kicsit pihent,és gumit húzott.Felálltunk mindketten a masszás pad elé Klau ráborult hátulról,Én tükörből néztem az eseményeket ami fantasztikus látvány volt.Hátulról szép formás popsiját fogtam így hatoltam.Tükörből kukkoltam közbe mozogtunk egyszerre ,a ciciket elértem majd ráborultam a hátára csókoltam nyakát ,ahol értem,nagyon jó volt hamar végem lett sajnos,pedig szerettem volna még pár pózt kipróbálni ,de így is tökéletes volt,majd legközelebb.
Elszámolás
Ahogy illik,előre érkezésemkor!Én mindig így szoktam ,Klau rá se nézett végig az asztalon volt.Pesti átlag felett egy kicsit .

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ismét nagyon jól éreztem Klauval magam ,igazi barátnős érzésem volt végig,sőt még távozásomkor is ahogy az ajtóban búcsúzkodtunk!Csak ajánlani tudom aki egy bomba nővel egy fantasztikust akar szretkezniÉn még biztos visszatérek hozzá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-11-05) : Kis pihegés után csókokkal köszönte meg ténykedésem, majd újra az én barátom kapott kis francia kényeztetést. Gumit szájjal fel és kivételesen oldalról öleltem magamhoz és hatoltam be a szűk punciba. Egy idő után váltás és a hátamra döntvén szemből ült belém és kezdett lovacskázni.

(2021-09-29) : Tehát belépte után elém térdelve élesztette fel a látványtól nem is annyira alvó szerszámom. Szégyen ide vagy oda ,már a látványtól a kisugárzásától vigyázzba vágja magát szerszámom:) teljesen önálló életet él.Klaudiánál hiába a forgatókönyv ,hogy majd ezt így fogom meg úgy fogom csinálni ha végre újra élvezhetem társaságát :

(2021-09-16) : A nagy sóhajtozás után Klaudia úgy döntött, hogy elégtétel vesz, és most rajtam a sor. Uraim, a látvány sem semmi (hajkoronáját már az elején összecsipeszelte), az érzés azonban frenetikus, cuppogós, szembenézős, stb. - tudjátok. Csak egy kis ideig bírtam tétlenül, számra kértem, s 69-ben folytattuk, majd egy idő után melegebb helyre kéredzkedtem

felejthetetlen: 10db
(2021-11-21) : Egy remekbe szabott francia óra kezdődött. Néha szinte teljesen eltüntem ajkai kózt de volt, hogy csak a hegyét nyalta. Kezét nem vagy csak néha használta. Isteni volt. Még most is borzongok ha erre gondolok. Kitalálta mit szeretnék mert gumiért nyúlt. Természetesen mivel,hogy posiját odafordította, ismét mekostoltam.

(2021-09-03) : Kis tisztogatás, folyadékpótlás és tisztálkodás után összebújós dumcsi. Egyre jobban simogattuk egymást, majd egyszer csak a lábát keresztbe átvetve rajtam érzéki csókokból indítva kezdett franciásan kényeztetni majd én őt. Hamarosan jöhetett a gumi rám, Klaudia meg a hátára :) Missziben finoman hatoltam belé, nem is váltottunk pozitúrát,

(2021-07-27) : Mielőtt túl jó lett volna nekem, megálljt kértem és én tértem rá fantasztikus teste végigcsókolására, a világbajnok (bocs, jelen időszakban olimpiai bajnok) cicik különös figyelmet kapván, de csak megérkeztem a finom, puha, illatos puncihoz, amit nyelvemmel addig kényeztettem, míg sikerült Klaut elröppentenem.

nagyon jó: 9db
(2021-10-09) : Persze gondoltam,hogy a kukackámmal szeretne játszani mikor elém guggolt. Egy fenomenális francia lecke kezdődött. Ahogy az le van írva. Csak a hegye ingerlése majd csaknem tövig eltüntetve, gyorsan lassan. Majd megint csak a nyelvével a makk nyalása. És közben a szemkontaktus. Még most is beleborzongok. Kezét szinte nem is használja.

(2021-08-26) : Ő sem tétlenkedett, tanítani való nyelvmunkája miatt egyre jobban éreztem magam. Változó intenzitással izgatott. Hol szinte tövig eltüntem a szájában, hol csak a hegyét nyalta. Persze a golyókat sem hagyta nyugodni, azzal is foglalkozott. Sokáig élvezkedtem volna de inkább gumit kértem mert már szerettem volna a puncikája szorítását érezni.

(2021-05-31) : Nyakamat átölelve lágyan csókol meg, ami fantasztikus. Lassan az ágy felé mozdulunk, ahova finoman leültet és elém térdelve a szám után a csókjaival egyre lefelé halad, majd egy isteni francia felvezetés kapok. Finoman, lassan, lágyan, pont ahogy szeretem. Egy idő után nyúlna a gumiért, ha hagynám, de helyette inkább én fektetem gyengéden az ágyra és szerény tudásommal viszonzom neki ezt a franciás kényeztetést

: 8db
(2021-09-17) : Mikor átöltözött,szexi fehérneműbe ismét le esett az állam olyan gyönyörű volt,egy igazi bombázó állt előttem.Egyből magamhoz húztam csókokkal borítottam el ahol csak értem.Ez jó hatással volt Klaudiára mert szépen elém térdelt és máris elkezdett kényeztetni.Kaptam egy mély torkos bő nyálas franciát,ami annyira jólesett hogy nagyon vissza kellett fognom magam ne így legyen végem.F

(2021-08-06) : Innen teljesen átvette az irányítást. Hanyatt fektetett és a meredezö kukackámat vette kezelésbe nem kis hatékonysággal. Nagyon finoman incselkedett vele. Nyelve hegyével lassan körbe járt rajta majd szinte teljesen eltüntem csodás ajkai közt. Isteni érzés. Tanitani kellene a technikáját. Váltott tempóban csinálta egy jó darabig míg közben a golyokkal is foglakozott.

(2021-06-29) : Előszőr a szájával játszott megfelelő keménységű kukackámmal, hol szinte teljesen eltüntettve hol csak a hegyét érintve izgatott! Isteni! Mikor érezte,hogy lassan végem, a gumit szájával huzta kukacomra., és rögtön lovagolni kezdett felém forbulva, én pedig a szép és kívánatos cicikbe kapaszkodtam. Utána kértem a kutyus pózt, amikor is eszméletlen látvány tárul az ember elé: szép formás feszes popsi.