187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
564
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
ALICE szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

ALICE-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-30 10:39:08

Csiszokpirkefogó
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ALICE beszámoló szexpartner Budapest 2016-09-30

Egyeztetés
VTR-en és üzenetben egyeztettünk. Nemsokára mehettem is.
Megközelítés
Gépsárkánnyal közelítettem ismét, mint általában. Parkolót mindig lehet találni, fizetős, de nem tétel. BKV is van a közelben.
Helyszín
Panel-ház emeletén van a lakás. Tisztaság, rend jellemzi. Fürdőszoba, fürdőkád, tusfürdők, kilépő, törülköző van. Hálószoba, franciaágy, szék a ruháknak, kispolc az ajándéknak.
ALICE külseje
Nagyon vékony lány. Pici cicik, pici formás kis kerek popsi. Szőke rövid haj. Mint a képeken, ha ott tetszik nagy meglepetés már nem fog érni. Nekem nagyon bejön a lényéből áradó légiesség miatt.

Action
Érkezés, kis beszélgetés, ajándék elhelyezése, zuhany, szobába vissza, feltoltam a falra, csók, leguggolt és elkezdte amiért jöttem és amiért visszajárok...profi mélytorok. Elég tisztességesen kitöltöttem az egy órámat ilyen téren. Elég sok pozícióban hagytam, hogy kamatoztathassa tökéletes franciás képességeit. Most egy kicsit kevesebbszer vette olyan mélyre, mint szokta -vagy amennyire én diktálom a mélységet-, de nem panaszkodhatok, igen jól éreztem magam. Lehet, hogy valamelyik MT beelőzött és túlságosan megdolgozta a kis torkát, de lehet, hogy csak nem volt annyira hangulatánál mint máskor. Nem nyújthat mindig 110%-os teljesítményt ő sem...hisz nem gép. Volt kis nyelvelés is részemről és mintha sikere is lett volna. Végeredmény természetesen a szájában landolt...nagy kár, h torokba nem mehet. De telhetetlen vagyok. Utána megtörölgetett, zuhany, öltözködés, zsebkendőlengetős könnyes búcsú, főhős naplementébe el...függöny.
Elszámolás
Pesti átlag. Letettem a polcra, nem esett róla szó, eljövetelemkor még ott volt.

Rózsacsokor
fél órás randira 20, egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Eddig mindig nagyon jól éreztem magam nála. Többször voltam és még megyek is. Ismét nem kellett csalódnom. Bár most mintha kicsit kevésbé lett volna "lelkes", de nem mindig lehet neki sem jó napja, vagy csak fáradtabb volt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2016-09-30 17:23:37
>Megírtad!Mélytorok!!!Gondolom legtöbben ezért megyünk hozzá,ésha néha belefárad,(mégha szemtelenül fiatal is)hát Istenem ő is csak egy ember.:)

2016-09-30 17:23:37
>Megírtad!Mélytorok!!!Gondolom legtöbben ezért megyünk hozzá,ésha néha belefárad,(mégha szemtelenül fiatal is)hát Istenem ő is csak egy ember.:)

emmke
Rutinos harcos
2016-09-30 13:19:04
Tényleg csiszokpirkefogó vagy,hogy nem írtál bővebben nagyon jó élményedről!

emmke
Rutinos harcos
2016-09-30 13:19:04
Tényleg csiszokpirkefogó vagy,hogy nem írtál bővebben nagyon jó élményedről!

2016-09-30 12:53:44
Ez Aliceról egy iszonyúan gyenge, hozzá méltatlan írás.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 43db
(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

(2021-07-06) : Alice egyik különlegessége a franciája! Kértem is, hogy erre helyezzünk nagy hangsúlyt, de azért figyeljen rám,, nehogy túl hamar kivégezzen. Ez egy olyan nap volt, hogy erre állandóan figyelnem kellett :) Leült az ágyra és elkezdte az eleinte finomabb franciát, ami nála azt jelenti, hogy már ekkor is nagyon mélyen, tövig eltűnteti az ezredest. Kérdeztem, hogy foghatom-e a fejét,

felejthetetlen: 84db
(2021-09-29) : Ő is akarja , a szájába a farkam. Kiül az ágy szélére farkam ajkai közt nagyon jol érzi magát. Közben ujjazom , előbbre csúszik, hogy jobban hozzaférjek tocsogó punijához. Nyakát csókolva látom szemén, miközben jó nyálasan szopik elélvez. Tuti nem szinészet a szeme fehérjét látom ahogy szeme felakad.

(2021-09-27) : Nem így Alice-nek: az első két próbálkozásnál alaposan felmérte a hosszt, majd a harmadiktól kezdve valami észbontóan lebegős érzésben részesített, mélységes mélységekbe engedve engem, alig-alig engedve. Közben megállítottam, hogy megbeszéljünk bizonyos technikai részleteket, de megnyugtatott, hogy a spontaneitás nála komoly érték.

(2021-08-26) : Csókokba fonódtunk, s Ő lassan ráhajolt a férfiasságomra. Ismét a mélységbe engedett, én azonnal mozogni kezdtem. Közben a tükör felé fordította a popsiját. Ez a látvány és az érzés még jobban felajzott. Egyik kezem a fején, mi közben a torkában mozogtam, a másikkal a popsit simiztem. Aztán először egy, majd két ujjam is bekerült a nedves forróságba.

nagyon jó: 68db
(2021-11-30) : Közös fürcsivel kezdtük és fejeztük be az órás találkozót, mindkét esetben alaposan lemostuk egymást. Csókja mély, igazi nyelves, amit a pircing tesz érdekesebbé. Nagyon odaadó. Előjátéknak a csók, francai, kölcsönös francia, majd több póz. Misszi, elé térdelés, kutyus, hátulról fekve. Félidőben pihi és masszás. Francia felkészítő leckék.

(2021-07-18) : Nagyon változatosan és főként eszméletlenül élvezetesen csinálta. Volt kényeztetés, nyalogatás, csókolgatás és volt teljes hosszában torokba vétel is és ezt váltogatta. Később újra én kezdtem el irányítani, alulról kezdtem dugni a száját, majd ezt felváltva inkább maradtam nyugton és Alice fejét húztam rá

(2021-07-12) : Nagyon lassan és érzékien kezdett szopni közbe izgató hangokat ad ki. Nagyon jól esett nem is nagyon volt kedvem durvulni. Azért néha a fejére raktam a kezem ekkor gyorsított azonnal szinte végig mélytorokkal szopott lassan és gyorsabb tempóban is. Amikor a fejét párszor rányomtam a nyelvét valahogy belül pörgette vagy a fene se tudja mit csinált de nagyon jó volt az biztos.

: 44db
(2021-11-28) : Szépen el is kezdett franciázni, magától letolta mélytorokra, néha szembenézés is volt, hagyta azt is hogy én irányítsam a fejét amikor úgy akartam. Ezt követően szóltam, hogy feküdjön hanyatt, a mellkasa fölé másztam és úgy raktam be a szájába, indult is az előre megbeszélt kényszerfrancia mélytorokkal.

(2021-11-26) : Kis lovaglás, én kész voltam. Rövid csendes pihenő után kezdődött a következő felvonás, de nekem ez már nem ment, bár mindent megtett, hogy jó legyen ismét.

(2021-11-19) : Franciás kényeztetésre érkeztem, amibe egy kis testi ismerkedés után bele is kezdett. Hát ez valami leírhatatlan mennyire jól csinálja érzékien és mélyen. Teljesen eltűntem a szájába pedig kicsinek nem mondanám magam.