97
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Aliz erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Aliz-

VIP SZTÁR hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-29 10:34:38

szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Aliz reagálása

Kedves Zászlós kolléga!

Próbálnék én fogást találni rajtad, de nem nagyon tudok belekötni abba amit írtál. Első sorban azért, mert az egész személyiséged, viselkedésed udvarias, kedves, odafigyelő, aki partnerként kezel, örül minden kis apróságnak.
Kifogtad a szelet a vitorlámból. Nem vagyok egy konfliktus-kerülő típus ( ezt már sokan tapasztalhatták ), de veled egy szelíd oroszlánná válok. Úgy látszik ilyen hatással vagyunk egymásra.
Mikor kinyitottam az ajtót el is nevettem magam ha emlékszel, mert olyan voltál mint egy kisgyerek aki éppen megérkezik Disneylandbe.
Örülök, hogy Miss Szeptember lehettem.

Valami csak eszembe jutott: ha valaki az első szobán túlra is el szeretne jutni, nagyon egyszerű a megoldás, csak a két kolléganőm egyikéhez kell bejelentkeznie.

Örültem, legyen szerencsénk egymáshoz máskor is!

Aliz

Aliz beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-09-29

Egyeztetés
A korábbi ismeretség révén rendszeres a csevegés üzifalon, fórumokban, néha telefonon is, így már a múlt hónapban elhatározásra és egyeztetésre került, hogy nálam Aliz lesz nálam Miss Szeptember. Jó egy héttel előre telefonon fixáltuk az időpontot, ami a randi előtti nap még megerősítésre került.
Megközelítés
Bajban vagyok, az eddigi leírásaimat mindig kritika érte. Jómagam autóval mentem a II kerület festői kilátást nyújtó utcájába, ahol a ház közvetlen közelében van ingyenes parkolási lehetőség. BKK opció esetén troli, villamos és metró nem jöhet szóba, a kalandvágyóknak van fogaskerekű, de leginkább a busz ajánlott, ami sűrűn jár arra, bár a számát nem tudom.
Helyszín
Domboldalba épült hatalmas, többszintes családi ház, amit többféle bérlő hasznosít különböző irodai célokra, így aztán nincs unalomból kíváncsi szomszéd, senkit nem érdekel, mitől ez a nagy forgalom. A kapun bejutva egy szintet lefelé kell menni a lépcsőn, és már nyílik is egy több szobás lakás ajtaja. Tágas előtér, van hely cipőnek, kabátnak. Mindjárt az első szobába lettem beinvitálva, ennél beljebb még sosem jutottam. :)) A fürdő szemben, az elrendezési kicsit fura, a kádba bejutáshoz a szertornász múlttal rendelkezők előnyben. :D A csap a legtöbb helyen megszokott módon kissé nehezen marad meg zuhanyzó állásban, a mosdónál kispohár és szájvíz. A masszázsszoba hangulatos, hatalmas matrac a középpontban, a falon tükrök, a vetkőzéshez van ülőhely és szobainas a ruháknak.
Aliz külseje
Aliz elbűvölő szépség. Ránézésre a 20-as évei végén járó magas, jó alakú lánynak mondanám, kacér mosoly, formás lábak és popsi. Fűzőszerű csábiruciban fogadott, ami alakját még jobban kihangsúlyozta, de ezt együttes erővel gyorsan le is vettük, természetesen csak a kímélése érdekében, mert nehezen jönne ki belőle a masszázsolaj.

Erotikus masszázs
Érkezésemkor még az előszobában megtörtént a cipő levétele, és a magammal hozott finomságok átadása, Aliznak egy kis csoki, kedves kollega nőjének gyümölcs alapú házi finomság. Utána behúzódtunk a szobába, ahol vetkőzés, majd kikísért a fürdőbe, hogy minél tisztábban kerülhessek az áldozati oltárra. Visszatértemkor aztán csókok, ölelések, vetkőztetés, időrendiség szempontjából jelzem, hogy a kényeztetést vettük előre.
Miután kellően elkényeztettük egymást, hasra fordultam, Aliz pedig kezelésbe vett. A vádlimnál kezdve alaposan átgyúrt, kérésemre finomabbra fogta az erősséget, igy haladt felfelé. A lapockámhoz érve már rám ült, kezeivel fentebb, míg csúszkálva lentebb masszírozott, ez fantasztikus érzés volt. Aztán hogy neki is jusson masszázs, még helyet cseréltünk, de én inkább a lábait és popsiját vettem kezelésbe, ami egyáltalán nem volt ellenére, míg el nem jött az idő a távozásra.
Levezetés
Mint említettem, fürdőből visszatérve kedves csókok és ölelések közepette bújtunk össze, ismerkedésre nem volt szükség, a hangulatot más a korábbi jól sikerült találkozások megalapozták. Szeretem a partnerem kényeztetésével kezdeni a találkát, Aliz pedig ehhez a vágyamhoz remekül adja magát. Hasra feküdt a matracon, csak a csókokhoz fordult felém időnként, én pedig nyakát, hátát simogatva, puszilgatva haladtam egyre lejjebb. Elértem a formás popsihoz, itt bőven elidőztem, aztán nyíltak a lábak, fejem pedig bekerült közéjük, és élvezettel belekezdem a finom nyalakodásba. Érezhető volt a vágy fokozódása, előbb oldalt, majd hanyatt fordult, minél jobb hozzáférést biztosítva számnak, nyelvemnek, időnként ujjaimnak. A visszajelzéseiből észrevehető volt, hogy egyre jobb, és jobb neki, majd hangjából és mozdulataiból éreztem, hogy célt értünk.
Még kapott pár puszit odalent, aztán átöleltem, csókoltam, közben pedig lentebb bizalmas incselkedésbe kezdtünk. Aztán hogy jó is legyen, és a normális határokon belül maradjunk, én kerültem alulra, Aliz pedig bőségesen beolajozott, én pedig Őt. Kezdetét vette a fantasztikus csúszka, ami -ezt nem tudom másképp megfogalmazni- a gumi nélküli dugás illúzióját kelti, a harcos pedig rövidesen eleresztett egy sorozatot, a teljes tárat kilőve közénk, a végeredmény pedig a hasamon landolt. Kis lihegés után alapos törölgetés következett, Aliz még egy gyors mosakodásra is kiszaladt, jelezve, hogy ha még egy csúszkát szeretnék, akkor ezt én is ejtsem meg.
Visszatérte után kis bújás, ölelés, majd levezetésként egy alapos frissítő masszázs következett.
Időnk leteltével együtt mentünk zuhanyozni, azt a temérdek olajat nem lettem volna képes egyedül lemosni magamról. :) Alaposan bekentük egymást tusfürdővel, amit természetesen még le is kellett csutakolni, de meg volt hozzá a kellő segítség mindkettőnknek. Fürdés után öltözés közben még csipegettünk egy kis Milka csokit, majd elszámolás, búcsú és távozás következett.
Elszámolás
Még egyeztetéskor megbeszéltük, hogy a Budai hegyek közt mi dukál egy másfél órás szeánszért, mondhatjuk, hogy ez a masszázs átlag, egy egyáltalán nem átlagos élményért. Így távozásomkor a bútoron lévő édességek közt helyeztem el.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Semmilyen hirdetés nem alkalmas annak a varázslatnak a bemutatására, amit Aliz nyújt, én sem az alapján figyeltem fel rá. Anno még egy gokart versenyen találkoztunk, már a kisugárzása felkeltette bennem a vágyat a közelebbi megismerkedésre, a találkozások minősége pedig arra ösztönöz, hogy vissza-vissza kell térni hozzá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Aliz erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókAliz legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-05-07) : De azért megdolgozza a hátamat, kilazítja, ahol kell. Kellemest a hasznossal. A mozdulatok vegyesen erősek és kellemesek, itt-ott erotikusak. Néha rám fekszik, ilyenkor érzem a forró testét, ami a hason fekvés ellensége.

(2018-11-23) : Az egyensúly részemről tökéletes volt. Egyrészt baromira izgató volt a rajtam csúszkáló kemény húsú tökéletes test, amit a tükör még tovább fokozott. Ha csak ez lett volna, már ettől elélvezek.

(2018-09-03) : Addig csak éreztem Őt, de nem láttam, nem volt meg a szemkontaktus, hiszen én hason feküdtem, de a szembe csúszka lehetőséget biztosított, hogy ebből a pattanásig feszült, vibráló kommunikációs pettingből átváltsunk a kémia által vezetett érzéki feszültségre.

felejthetetlen: 21db
(2021-04-29) : A hátamon és nyakamnál egy kicsit növelt az erősségen, ami kifejezetten jól esett. Mindeközben jót beszélgettünk média, reklám, oltás, diszkrimináció, tetoválás tengelyen. Aliz egy nagyon határozott nő, akinek szerintem mindenről van véleménye. Nekem nagyon imponált tájékozottsága is a különböző dolgokban. Kifejezetten szeretem, ahol értelmes dolgokról lehet beszélgetni, és nem esik ki a kapa a leányzó szájából (mint az már megtörtént szerintem nem egyszer).

(2020-10-11) : Bő öt perc után jelezte kicsit sokat beszélek és sok információt adok még olyanokat is, amikre nem volt kíváncsi, de ennek ellenére egy jót beszélgettünk majd megkaptam törölközőmet és elmentem fürdeni. Visszaérkezve mondta helyezkedjem el a matracon hasamra feküdve. Miután megtettem levette fehérneműit megmutatva csodálatos testét majd kezét és lábaimat beolajozva elkezdte finoman masszírozni azokat.

(2020-04-07) : Aztán csak elkezdődött a masszázs is, itt némileg csökkent a kérdések áradata és inkább az érintéseké lett a főszerep. Olajjal dolgozik, amit langyosan ken fel és ez igen finom. Az erős és lágy mozdulatok keveredése következett lábfejtől indulva, vádli, comb, fenék útvonalon.

nagyon jó: 21db
(2020-11-12) : De nem ezért vagyok itt, és ezt ő pontosan tudja. És itt térnék ki Aliz profizmusára, végigcsinálja a "koreogeáfiát" mégha az nincs is nála, akárcsak egy profi táncos. Nem próbálja meg "ellinkelni" az időt, tökéletesen vezényli az eseményeket. Akárcsak egy jó leader a táncban, mégha ez hagyományosan nem is az ő szerepe kellene hogy legyen.

(2020-01-10) : A masszázs előtt egy történetemet osztottam meg Alizzal, eközben többször figyelmeztetett az idő múlására és a masszázs elkezdésére. A beszélgetésünkkel előkészített masszázsa a hátamon fekve lábfejeimnél kezdődött, alaposan végiggyúrta lábszáraimat, combjaimat csípőmnél járva elmondta miért fáj jobban az egyik ízületem mint a másik. Gerincemet alkarjával intenzíven végigdolgozta egészen lapockámig, lapockák, karjaim után tenyereim is nagyon kellemes masszázsban részesültek.

(2019-09-09) : Nagyon alapos - mind időben, mind kiterjedésben - olajos masszázsban volt részem, csak a talp, nyak és fej maradtak ki. Kedvenceim a belső comb-, fenék-, kézmasszázs voltak (ez utóbbi a visszasimi-lehetőségek miatt is, de amúgy is az egyik kedvencem a műfajból, amennyiben egy szép hölgy csinálja, ugye)

: 47db
(2021-12-05) : A masszázsa számomra közepesen erős volt. Ezt azért ítélem meg kimondottan jónak, mert ugye nem direkt masszázsra jöttem, így a hatékonysága is ennek megfelelően volt elegendő. Alaposságra egy rossz szó nem lehet, a lábamnál kezdte, mondtam neki, hogy a vádlim és az alkarom nagyon szeretem,

(2021-08-18) : Itt szemből kezdett olajosan csúszkálni rajtam, néha olyan magasra jött föl, hogy a hasamra lapult ezredes szinte már olyan helyeket érintett, amiket nem kellene. Utána megfordult, és fenekét felém tartva csúszkált rajtam.

(2020-08-04) : Rendkívül finom a keze, ezzel kezdtük, majd amikor már minden rendelkezésre állt, akkor jött a csúszka masszázs. Nagyon jó teste van, jól bánik vele. Keresi azt a technikát / pózt ami legjobban működik. Nálam a fordított pózban rajtam fekvés jött be legjobban, a formás fenekét simogatni csúszka közben igazán élmény volt. A technika olyan profi, hogy kéz nem is kellett a befejezéshez.