187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
171
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
ALICE szexpartner

szexpartner

ALICE-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-28 12:12:26

Némabob
Nemidevaló
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ALICE beszámoló szexpartner Budapest 2016-09-28

Egyeztetés
>Épp büntiben voltam.Igy szóba se jöhetet a VTR.Tehát maradt a telefonos kommunikáció vagy küldhettem volna postagalambot is,de ilyen opció nincs az adatlapján.:)Már a hangja szimpi és cuki volt.Megbeszéltük a dolgot mi merre hány méter és start!
Megközelítés
>Vidéki tahó lévén kértem egy kis útbaigazítást a parkolást illetően,amit meg is kaptam tőle(telón) egy közeli kis utcában hagyta a húszonöttonna vasamat.:DEzért azért volt szükség,mert úgy vok pesten,mint Ábel a rengetegben!:DParkolás ebben a kerületben mindenhol fizetős.Innen már csak pár száz méter volt a tetthely.
Helyszín
>Kaptárlakás.Ház előtt csöri,utána infók,és uzsgyi fel.Eléd jön.Rácsot nyít,mintha az Alcatrazban lennél.:DLakásba belépve schue ab.Majd bementünk egy csöpp szobába.Ágy,inas oké.Függönyt elhúzattam vele a vizualitás miatt.Fürdőben minden oké.Semmi kivetnivaló.Nem kell lavórban korsóval mosakodni,vagy melegvizet forralni a konyhában...:D
ALICE külseje
>Cuki kiscsaj.Aki a nagyon "gebe" sovány hölgyeket kedveli,annak tökéletes.Picike mell,fokhagymagerezd popó,vékonyka lábak.Rövid szőke haj.Arca átlagos.Szája gyönyörű.Ápolt,tiszta mindenhol.Nincs "kancaszaga"!

Action
>Egyedül fürödtem,majd szobába eintreten.Megbeszélt ajándék előre.Én akartam így.Kicsit felmért engem az elején,ami engem nem zavart,mert imádom,ha egy fiatal csaj végigmér.Elkezdtem simogatni,csókolgatni,
ölelgetni.Kicsit visszahúzodó volt.Csókja közepes.Nem nagyon csókol,ha csak te nem csőrözöd le.Viszont amiért mentem az szuper volt.Mélytorkos francia!!!Nagyon szeret répát szopni,ezt be is mutatta nekem.Felvettem a lusta pasi felállást.Leültem.Lágyan kezdi,ahogy szeretem.Alul is kényezteti a dolgokat,ha elég ápolt vagy.Nyalta-falta.Ennek az eredménye az lett,hogy szépen kihúzta magát a hancúrléc.Megy neki a mélytorok,egy kicsit több nyállal dolgozhatna,és köpködhetné közben.Lent is tudja tartani,és még finoman öklendezik is,ami a kedvencem.Túrtam közben a haját.Füleivel babráltam.A kényszert nem próbáltam vele,mert az már szerintem sok lett volna neki.Így is csodálkoztam,h egy ilyen kis Törpilla,hogy nyeli el az átlagnál pár centivel nagyobb brét.Akarta,h meg is keféljem,íncselkedett is,de én nem tettem.:DHaragudott érte.Kiélveztem a torkát,amit nagyon ajánlok,és élvezés nélkül távoztam.Ezért is haragudott!:DDe csak olyan édesen,nem komolyan.Majd öltöztem,és tipli.
Elszámolás
>Pesti régi átlag.Nem kell matekozni satöbbi.Nem kéri előre.

Rózsacsokor
fél órás randira 20, egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
>Jól éreztem magam,de volt már jobb is.Cuki lány.A mélytorok részét próbáljátok ki vele,deha barátnős együttlétre vágytok szerintem ne őt keressétek.Aranyos volt mert amire megvolt beszélve nem értem oda(egyeztettem vele közben háromszor),és még két óra múlva is fogadott.Korrekt volt!Ezt díjjazom.Nagyon kevés lányról mondható ez itt el.Tisztelet a kivételnek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2016-09-29 20:42:44
Námabob ! Szegény Alice pórul járt , mert te csak magadra gondoltál , ez nem helyes ! Azért a beszid tetszett , látom értékelted Alice bájait , ahogy én is szoktam.

2016-09-29 20:42:44
Námabob ! Szegény Alice pórul járt , mert te csak magadra gondoltál , ez nem helyes ! Azért a beszid tetszett , látom értékelted Alice bájait , ahogy én is szoktam.

2016-09-29 17:03:09
Kicsit zavaros, többször is nekifutottam, hogy értelmezni tudjam.

2016-09-29 17:03:09
Kicsit zavaros, többször is nekifutottam, hogy értelmezni tudjam.

P.IMRE
Törzsvendég
2016-09-29 12:09:59
Alice ennél normálisabb írást, megkockáztatom : normálisabb vendéget érdemel. Remélem a viselkedésed normálisabb volt mint az írásod stílusa... Szerintem hagyd meg Őt nekünk, akik értékelik (és akiket Ő is értékel).... Imi


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 43db
(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

(2021-07-06) : Alice egyik különlegessége a franciája! Kértem is, hogy erre helyezzünk nagy hangsúlyt, de azért figyeljen rám,, nehogy túl hamar kivégezzen. Ez egy olyan nap volt, hogy erre állandóan figyelnem kellett :) Leült az ágyra és elkezdte az eleinte finomabb franciát, ami nála azt jelenti, hogy már ekkor is nagyon mélyen, tövig eltűnteti az ezredest. Kérdeztem, hogy foghatom-e a fejét,

felejthetetlen: 84db
(2021-09-29) : Ő is akarja , a szájába a farkam. Kiül az ágy szélére farkam ajkai közt nagyon jol érzi magát. Közben ujjazom , előbbre csúszik, hogy jobban hozzaférjek tocsogó punijához. Nyakát csókolva látom szemén, miközben jó nyálasan szopik elélvez. Tuti nem szinészet a szeme fehérjét látom ahogy szeme felakad.

(2021-09-27) : Nem így Alice-nek: az első két próbálkozásnál alaposan felmérte a hosszt, majd a harmadiktól kezdve valami észbontóan lebegős érzésben részesített, mélységes mélységekbe engedve engem, alig-alig engedve. Közben megállítottam, hogy megbeszéljünk bizonyos technikai részleteket, de megnyugtatott, hogy a spontaneitás nála komoly érték.

(2021-08-26) : Csókokba fonódtunk, s Ő lassan ráhajolt a férfiasságomra. Ismét a mélységbe engedett, én azonnal mozogni kezdtem. Közben a tükör felé fordította a popsiját. Ez a látvány és az érzés még jobban felajzott. Egyik kezem a fején, mi közben a torkában mozogtam, a másikkal a popsit simiztem. Aztán először egy, majd két ujjam is bekerült a nedves forróságba.

nagyon jó: 68db
(2021-07-18) : Nagyon változatosan és főként eszméletlenül élvezetesen csinálta. Volt kényeztetés, nyalogatás, csókolgatás és volt teljes hosszában torokba vétel is és ezt váltogatta. Később újra én kezdtem el irányítani, alulról kezdtem dugni a száját, majd ezt felváltva inkább maradtam nyugton és Alice fejét húztam rá

(2021-07-12) : Nagyon lassan és érzékien kezdett szopni közbe izgató hangokat ad ki. Nagyon jól esett nem is nagyon volt kedvem durvulni. Azért néha a fejére raktam a kezem ekkor gyorsított azonnal szinte végig mélytorokkal szopott lassan és gyorsabb tempóban is. Amikor a fejét párszor rányomtam a nyelvét valahogy belül pörgette vagy a fene se tudja mit csinált de nagyon jó volt az biztos.

(2021-02-19) : Miután a velem egykorút elérte elkezdett ismerkedni vele és a környezetével. Szépen nyalogatta a farkam és a heréimet is. Mondtam neki, hogy elsődlegesen a francia tudása érdekel így első körben egy NVSZ sztorival indítsunk. Megkérdezte nem baj e ha leül az ág szélére, ami persze nem volt gond, és úgy az ágy szélére közelebb húzott és szépen belekezdett a franciázásba.

: 42db
(2021-11-26) : Kis lovaglás, én kész voltam. Rövid csendes pihenő után kezdődött a következő felvonás, de nekem ez már nem ment, bár mindent megtett, hogy jó legyen ismét.

(2021-11-19) : Franciás kényeztetésre érkeztem, amibe egy kis testi ismerkedés után bele is kezdett. Hát ez valami leírhatatlan mennyire jól csinálja érzékien és mélyen. Teljesen eltűntem a szájába pedig kicsinek nem mondanám magam.

(2021-11-18) : Kis idő múlva ő vette kézbe (szájába) az irányítást. Olyan franciat kaptam, hogy akkor elődöntőttem így lesz az első végig. A falra rakott tükrökből gyönyörű latvany volt nézni puncijat popsijat, nem is tudtam csak nézni kezeim rendszeressen kalandoztak,, miközben olyan mélyen eltűntette a farkam, hogy csak pislogtam. Aztán kértem valtsunk 69-be, így én is kényeztettem közben.