384
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-17
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
173
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Brenda szexpartner

szexpartner

Brenda-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-26 20:39:23

ltclztq
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Brenda beszámoló szexpartner Budapest 2016-09-26

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk néhány nappal korábban. Könnyű volt elérni, egyből felvette. A randi napján délelőtt még egy sms-ben megerősítettem a látogatási szándékomat, hamar jött is a válasz, hogy várni fog rám.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, magas ház a Kelenföldi Pályaudvar közelében. Parkolás könnyen megoldható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A házban jó sok lakás van, így könnyen be is jutottam az épületbe, Brendának már csak a lakásba kellett beengednie. A hely szép, otthonos, nyugodt, nem kell másokat kerülgetni, a kellemes légkör garantált. A fürdőben is rendelkezésre áll minden, amire ilyenkor szükség van. Ideális kéjlak.
Brenda külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Brenda egy fekete színű, hálószerű ruhában fogadott, amiben nagyon-nagyon dögös volt, alatta azért a sötét színű fehérnemű eltakarta a legintimebb részeket, de így, hogy csak sejtetni engedte a lényeget, nagyon szexi és nagyon izgató volt. Brendus hosszú, kibontott haja ezúttal világosabb volt, ahogy az a képeken is látható. Formás, nőies idomaiban nem győztem gyönyörködni.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Gumis francia:
5
Régen látott ismerősként finom, forró csókokkal üdvözölt, majd beszélgetni kezdtünk, volt is miről, hiszen elég hosszú idő telt el azóta, hogy utoljára jártam nála. Mivel azonban nemcsak beszélgetni mentem, a fürdőbe indultam, ahonnan visszatérve Brenda az ágyon várt rám, ezúttal már a hálós ruci nélkül. Simogatással, csókokkal és csikizéssel kezdtünk, közben a melltartójától sikerült megszabadítanom. "Hagyom, hogy levedd a bugyimat is" - mondta, majd meggondolta magát: "Előtte inkább leköszönök." Azzal franciázni kezdett, majd nem sokkal később tényleg hagyta magát kihámozni a bugyiból, aminek külön koreográfiát találtunk ki még egy régebbi hancúr-parti alkalmával, és mivel ez Brendának nagyon tetszik, azóta is alkalmazzuk. További csókolózás után elindultam lefelé, hosszabb ideig elidőztem a ciciknél, majd Brenda testét végig csókolva eljutottam a mézes csuporig. Finom kelyhét kezdtem kényeztetni, ahol egy kis piercing is található. Jó volt nyalni, ő is élvezte, mert egyre hangosabb sóhajokkal, majd érezhetően egy jót élvezve eljutott a csúcsra. Kis pihenő után jelezte, hogy nem akar adós maradni, és ismét elkezdett játszani a hangszeren, mint egy egyszemélyes fúvós zenekar. Amikor éreztem, hogy elértük a kellő állapotot, kértem a vegyvédelmi eszközt, és Brendus punciját hátulról puskavégre kaptam. Egy ideig dugtunk, majd a gonoszkodó kisfőnök jelezte, hogy most nem igazán érzi jól magát a gumiruhában. Brenda azonban nem hagyta, hogy kifogjanak rajta, és fantasztikus orális szexben részesített. Először ott térdeltem előtte, néztem és simogattam, miközben franciázott, majd hanyatt fekve, lustán ellazulva hagytam, hogy a már vele többször átélt módon kivégezzen. Így is lett, csodásat élveztem a szájába. Hagyta, hogy lenyugodjak, utána ment csak a fürdőbe, majd a tisztálkodás után visszatérve még összebújva beszélgettünk, jó volt közben a finom bőrét simogatni. Az idő gyorsan repült, így irány a zuhanyzó, öltözködés, elköszönés, indulás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt elszámolás. A randi elején egy kis ajándékkal együtt adtam oda, abszolút megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Brendával már többször volt alkalmunk együtt lenni, és mindig elégedetten, kielégülten, feltöltődve távoztam tőle, mint ahogy most is. A legjobb szolgáltatók egyike, szerintem ebben nem vagyok egyedül a véleményemmel, és még óvatosan is fogalmaztam. Teljes mértékben igazodik a vendéghez, a vendég igényeihez, kedves, érzéki és nagyon jó társaság. Mindig jól érzem magam vele, másnak is csak ajánlani tudom.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Brenda szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókBrenda legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2018-12-12) : Váltottunk és gumi le, majd Brenda elkezdett lágyan franciázni, míg Bunny Nikit nyalta. Brenda hardcore-os franciára váltott és újabb gumi került rám.

(2017-07-07) : Brenda semmit sem bízott a véletlenre, gyorsan franciás élesztésben részesítette kis barátom aki ezt nagyon hálásan vette és pillanatok alatt betonkemény állapottal hálálta meg Brenda kedvességét.

(2016-12-08) : Brenda olyan zseniálisan franciázott puncijában a másik kezemmel, hogy kis híján a szájába durrantam. Még nem akartam, hogy vége legyen...és szerencsére a csajok sem :)

felejthetetlen: 17db
(2021-09-06) : Cofba fogott haját markolva engedte az ütemet adni, miközben a popsijaról nem tudtam levenni a szemem. Nagyon keményen szopott, alig bírtam ki h ne élvezzek a szájába…

(2019-07-30) : Élvezkedtem egy kicsit, aztán hanyatt feküdt és minden kertelés nélkül kérte a kényeztetést. Szóval ezért szeretem az érett nőket :) Pillanatok alatt meglett a megfelelő tempó, nem sok kellett ahhoz hogy a szomszédok tudják, ott vagyok.

(2018-11-21) : Visszatértünk az ágyra és egy rövid misszi után újabb natúr francia kezdődött és a végén az arcára küldtem utódokat. Az ajkai körül volt főleg a befejezés, amit előre jzett nekem.

nagyon jó: 42db
(2019-05-30) : Megkértem, hogy fejezzük be franciásan, hát nekem se kellett sok idő és én is átéltem egy hatalmas orgazmust aminek a végén a szájában ért a vég. Nem kapkodott hagyott lenyugodni. Isteni volt az egész.

(2019-04-24) : Nagyon finom franciát kaptam, puha meleg, mélyre csúszkálósat, fűszerezve a golyók kényeztetésével, amik eléggé visszavonultak a zacsiban, nem mintha ez sokakat érdekelne, inkább csak magamnak feljegyezve

(2018-12-17) : Egyszerre mozdultunk anélkül, hogy megbeszéltük volna, a farkam a szájára, a szája pedig úgy tűnt, h a farkamra vágyott, így másodperceken belül az ajkai között volt a makkom. Mindenféle sallang nélküli, mégis perfekt franciát kaptam.

: 55db
(2021-08-31) : A cickója a szám magasságába volt, így egyből kezdeményezhettem is. Lefektettem és feltérképeztem alaposan, elől hátul a testét a nyelvemmel. Előtte megkérdeztem, mi az amit nem kedvel és nagyon vágyromboló számára. Nem volt ilyen :) Nagyon élvezi a franciát. A melle is nagyon érzékeny.

(2020-07-04) : Nagyon jó. Amit vállal az adatlapján azt teljesíti. Normál dolgokat vettem igénybe.Kezdeményező.

(2019-12-30) : Sorokra vett csókok után elzavart fürdeni én ígyekeztem le ne maradjak semmiről és már az ágyon várt kélyesen.