Enci erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Enci-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-26 12:59:59

G3mini
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enci reagálása

Édes Drága G3minikém! :)

Annyira..óóh..Istenem..annyira nagyon köszönöm, hogy újra láthattalak! :)
Látod, megígértem, hogy alkalmazkodom az időbeosztásodhoz, megtartottam a szavam! :)) 4 órácska megint hamar elrepült, és ez a beszi? :) Nem hittem a szememnek, mintha kicsit megváltoztál volna....mintha változni látszana a kapcsolatunk, felnőttesebbé válna :) Szerelmünk lapjainak tökéletes folytatása ez, kérlek :) Más szavakat használtál az eddigiekhez képest, de ami a legfontosabb: imádok az Istennőd lenni! :)) Fürödni, lubickolni az elismerésedben, irányítani az élvezeted, simogatni a lelkedet :) Fogalmad sincs, milyen nagyszerű alanya vagy kéjelgésemnek :)) Hiszen azért nem titok szerintem, hogy bizony kettőn áll a vásár :) Valóban, gyakran emlegetjük és már csak nevetünk az első találkozónkon, amikor is annyira nagyon rezignált voltál, teljesen kétségbeestem, hogy "úristen, nem élvezte velem az időt ez a férfi...mit csinálhattam volna jobban? " aztán meglepetésemre megjelent a tolladból egy kék beszámoló amit nem értettem :D

Köszönöm szépen, hogy látod bennem azt, amit én magamban sohasem fedeztem volna fel! :)

Ide mindig visszatérhetsz drága vándor, ha elfáradnál hosszú utadon;)

Csókollak, (mert Veled az is annyira jóóó! :) )

Encikéd :)

Enci beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-09-26

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Enci valahogy menetrendszerűen mindig elém sodródik, de nem tehetek róla, inkább a Sorsot "okolom". :) Egyébként meglehetősen aktív az oldalon: ír a csevijébe és érdemben reagál felvetésekre, válaszol a kevésbé idióta privát levelekre (ebből következően én viszonylag kevés levelet kapok tőle :D), néha még chatre is feltéved - majd libben is tovább a dolgára. Épp itt kaptam el legutóbb és - mielőtt totálisan elvarázsolt volna egy felejthetetlenül intelligens párbeszéddel (tényleg ilyen!) - fel is vetettem, hogy masszírozásra van szükségem! Mivel ezt azonnalra nem lehet összehozni, ezért VTR-en kerestünk egy még belátható közelségben lévő, mindkettőnk számára megfelelő időpontot. Szuperegyszerűen!
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Az autóm talán már magától is tudná, hogy hol lehetnek (a napközben fizetős) szabad parkolóhelyek, vagy a házközeli mélygarázsba is önállóan begurulna, de mivel nem messze van a sárga metró és a forgalmasabb keresztutcában is ott zötyög a troli, ezt még nem teszteltem. A térkép nem teljesen pontos, azonban Enci bizonyára szívesen ad tippeket, hogy elsőre legkönnyebben hogyan tudod megjegyezni az utcanevet - a találkozás után már elég lesz csak rágondolni és/vagy rácsodálkozni Encire és menni fog!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A kapucsengő berregése kicsit halk, de ha magabiztosan (és nem hangosan ismételgetve, khm) beütöd a számokat, akkor egy határozott mozdulattal még a leghangosabb forgalom közepette is be lehet jutni. A romantikusan sötétbe burkolózó lépcső külön jó, mert így legalább kapaszkodnom kell a korlátban (villanykapcsoló van, de az igazi férfi nem használja!), hogy ne esek pofára, mert ilyenkor az encimámor már alaposan uralkodik rajtam, úgyhogy a fel és le fokokat is képes lennék összekeverni, hát még, hogy ne kopogjak a lépcsőn és ne zúgjak hasra az ajtón.
Fenn-benn kellemes színvilág, meleg és ellazító enteriőr fogad. Mindennek megvan a helye. A fürdőkád a fürdőszobában van, a (masszázspad és a) tatami meg a masszázsszobában. Kifogástalan pedantéria, még a kávéfőző is pont a konyhába került!
Enci külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Encikém a leengedett dús haja mögül most azt játszotta, hogy nagyobb zavarban van mint én, de egy profi zavarbajövőn nem lehet csak úgy felülkerekedni! Amúgy (is) tökéletesen volt jelen előttem: a gyönyörű arcon hatalmas mosoly és fürkésző zöld szemek, csodálatos keblek a melltartó takarásában... és az a felfoghatatlanul szenzációs popsi-punci páros a bugyiban. A legszebb, hogy ezzel a "vulgáris" testiséggel együtt jár Enci személyisége, teljes nyitottsága a vendégre. Szóval hihetetlenül jó nő! Klasszikus értelemben is csinos. Ezt tudja is magáról, noha vissza nem él vele, de nem is fél használni az adottságait. Ennek tetejébe még átlagon felül tájékozott, olvasott csaj. Gondolkodik, intellektuálisan is kényeztet.
Oldalt, az Akt fekete karosszékben ne vigyen félre benneteket, mert bár művészien gyönyörű kisugárzású lány, de Picasso festményére nem hasonlít. :P Kicsit sem. :)

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
a)
Még az elején, a lakásba azzal a határozott szándékkal léptem be, hogy azért is megkeresem a létrát, de a küszöböm átjutva (megint) azonnal el lettem bájolva. Előzetesen húzott kicsit azzal, hogy ha hamarabb érkezem, akkor meztelenül fog várni - nedvesen (a tusolástól :P). Pontosan érkeztem, úgyhogy ezt buktam, de a szürkéskék szettje elég rendesen kárpótolt minden (akkor még, haha) elszalasztottnak vélt részletért. Toporogtam kicsit az ajándék naranccsal a kezemben, aztán törölközőt ragadva elmentem tusolni, amíg ő megpróbálta felszeletelni az egyik gyümölcsöt.
Miután előkerültem a mályva környezetből, odasettenkedtem hátulról és a fenekével a kezemben megcsókoltam a vállát, majd a haját félresöpörve a nyakát is. Kicsit libabőrös lett, sóhajtott valamit, aztán elindultunk a kanapé felé a gyümölcsdarabkákkal.

c)
Kicsit elszaladt az időnk, így félve vetettem fel, hogy egy pici masszázs belefér-e még az idejébe. Mondta, hogy ne kérdezzek hülyeséget, mert meg AKAR masszírozni, úgyhogy forduljak is hasra.
Kiválasztottuk a kenceficét, aztán hozzám is kezdett. Akkurátusan és szakszerűen haladt végig rajtam. A talpamnál indított, majd áttért a vádlira. Múltkor csak a hátamnál szörnyülködött, de ezúttal már itt elkezdte ráncolni a homlokát, hogy hú de nagyon be vagyok állva és még jó, hogy jöttem. :) Szépen alaposan átgyúrta a 90 fokban felhajlított alsó lábszáraimat, széttrancsírozva az összes megtalált csomót. A comb és derék után feljutott a hátamhoz, ahol megintcsak be kellett vetni a könyökét is, hogy kellően kilazítson. Nem adta fel, kipurgált mindent belőlem onnan is. Szenzációsan jó keze van és igenis segíteni akar a vendégnek.
A program végén, némileg pofátlanul, kértem egy arcmasszázst is, de rögtön elillant a bűntudatom, amikor olyan lelkesen válaszolt igenlően. Nyilván nem meglepő, hogy ezután ez is kihagyhatatlan része lesz a randinknak. De mondjuk mégis mit vártam?! Azt, hogy rossz lesz? Encitől?! :D
Szakmailag kifogástalan kezelést nyújt és az egészet olyan attitűddel viszi végig, ami kétségtelenül a felső kategóriás masszőzök közé pozicionálja.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
b)
A kanapé mellé keveredett, én megint mögé léptem és éppen csak megérintettem. (Újra kirázta a hideg.) Ismét hozzáértem, de most máshol, aztán végigfuttattam egyik kezem ujjait az oldalán. (Libabőr folyamatosan.) Először le, aztán ismét fel. Belecsókoltam a nyakába. Közben a bal kezemet a csípőjére tettem, a jobbal a füle mögött kalandoztam, majd lecsúsztattam az ujjaimat a jobb vállán, a melltartó pántjával együtt. Bal kézzel kikapcsoltam a melltartó csatját, majd lesodortam a bal oldali pántot is, de Enci a kezét elöl, lágyan magához szorítva nem engedte, hogy leessen róla. A derekánál fogva magamhoz húztam és előre lépve a lábai közé, a törölközős ágyékomat hozzápréseltem a fenekéhez, ezzel pedig őt a kanapé karfájához. Visszavittem a kezeimet a vállára, utána fel a nyakára, majd elöl lefelé, a mellkasán lassan haladva, a nyakát csókolgatva aztán mégis engedte lesimogatni magáról a melltartót. Folyamatosan puszilgattam a hátát, ahogy egyre lejjebb haladtam a kezeimmel. Az ajkaim a gerince mentén haladtak lefelé. Egyik kezemmel húztam le róla a bugyit, a másik kezemmel pedig döntöttem rá Encit a karfára. Egyszer csak ott volt előttem a bepucsított popsi és a punci. Csodálatos volt! És nedves... Mélyen felsóhajtott, amikor belenyaltam. Körbejártam a csiklót és vittem fölfelé a nyelvem, a fenekén keresztül, újra a hátára, ahogy felegyenesedtem mögötte. Már nem volt rajtam törölköző, a farkam a hátának feszült, ahogy a melleit markolva magamhoz szorítottam. Alig kapott levegőt, kicsit megállt a világ, aztán pár perc után magához tért (észbe kapott?) és hátrafordulva megcsókolt. Megfogott és a kanapéra terelt. Lehuppantam és ő oldalról mellém kucorodott, majd feltérdelt. Lehajolt a nyakamhoz és ott kezdett csókolgatni, aztán a mellkasomon játszott a nyelvével, majd feljött és lesmárlot. Mellettem támaszkodott, magamra húztam, de kézzel nem ért hozzám. Szorítottam, rámfeszültek a mellei, beborított a illata, leomlott rajtam a haja. Hosszasan kergetőzött a nyelvünk. Ölelkeztünk, simogattunk. Az egész annyira álomszerűen igazi volt, hogy szinte elszálltam, pedig "hozzám sem ért", csak éreztem a lelkemmel (bocs... :D) a közelségét, a kezemmel a befogadó vágyakozását.
Magam alá fordítottam, s csókolgatni kezdtem. A száját, a fülét, az arcát, a nyakát. Mindenhol imádtam! Játszottam a mellbimbóival nyelvvel, ujjal, kézzel. Csókoltam a hasát, a szeméremdombját. Felnéztem rá, de akkor épp hátravetett fejjel és lehunyt szemmel várta a következő lépést. Valahogy féloldalasan lekeveredtem a kis zsámolyra a kanapé elé és a combjai alatt a hátához nyúlva az arcomra húztam. Lábait hol a kanapén támasztotta, hol a vállamon, vagy épp a hátamon pihentette, miközben én a nyelvemmel a csodapuncit kényeztettem. Imádom, ahogy élvezkedik, ahogy kezdetben visszafogja magát, ahogy hosszú percekig, sőt akár egy óráig is élvezi a kéjt. Rám bízza, ideadja a testét nekem, az enyém lesz - ha viszem, ha megállok, ha játszok, ha új utat keresünk akkor is. Észbontó a tapasztalás, hogy melyik mozdulatom kergeti az őrületbe, melyik emeli lassan, mikor hagyjam ott picit a csiklót, mikor kéri mélyre a nyelvem, vagy az ujjam, esetleg ujjaim. Most is elvarázsolt teljesen, ahogy már-már kontroll nélkül robogott a teste a beteljesülés felé, de egy helyezkedési ritmusváltás után jobbnak láttuk, ha átmegyünk a tatamira.
Bementünk a kisszobába és ölelkezve nyúltunk el. Szinte szeretkezve voltunk egymáséi ebben a szürreális táncban. Sok-sok csók, érintés, szemezés, simítás, sóhaj és egymásba szuszogás kavarodott közöttünk, aztán valahogy újra a combok közé kerültem. Én, esküszöm, elalélok ettől a nőtől - csak meg ne tudja! Biztos sokszor írtam már, de nem unom dicsérni (még ha nem is annyira illendő), hogy egyszerűen tökéletesen gyönyörű a puncija! A legszebb, legkívánatosabb barack, amivel valaha találkoztam. Ahogy az egymásba hajoló ajkak vonzanak, hívnak, nedvesednek, bájolnak, az mámorító! Kezedben a nő, érzed az ízét, irányítod a testét... lehet ennél - itt - többet kérni? Aligha. Szóval ahogy a művelt(?) álfrancia mondaná: megtapasztalni Encit és meghalni... :) ...és én, persze, szerettem volna megtapasztalni. Szerencsére vagyunk olyan viszonyban, hogy nálunk nincs kötelező elem, nincs teljesítménykényszer, vagy elvárt fogatókönyv: az orgazmus is... vagy összejön, vagy sem. Ha megéljük, akkor (is) örülünk, ha az odavezető úton fáradtság, vagy ügyetlenség, vagy bármi egyéb miatt elkavarodunk, akkor is élményként fogjuk fel, ami addig történt. Aznap viszont nagyon rá voltam nyílva Encire, és belőle is már az első pillanattól kezdve, érezhetően sugárzott az elvitathatatlanság - fel sem merült, hogy megálljunk. Mindenhol rajtam volt mindene, teljesen elmerültem benne, az élményében, a hullámzásában, az erősödő sóhajaiban. Aztán meg is kaptam: az elröppenést és a kipottyanó könnyeket. Úgyhogy majdnem egy kicsit "szerelmes" is lettem, de nyugi, csak egy kicsit - még a vállalhatóságon és bevallhatóságon innen. :)
Felfrissülés után visszatért hozzám és szanaszét csókolta a szám. Hemperegtünk, aztán hanyatt feküdtem és a popsiját markolva belefúrtam magát a nyakába. Felegyenesedett rajtam, rámzöldült a szeme és tudtam, hogy mit akar velem csinálni. Igen, azt. De én, háhá, nem hagytam neki! Óvatosan magam alá gyűrtem valahogy és kiskifli-nagykiflibe fordítottam. Jobb karomon nyugtatta a fejét, bal kezemmel a csípőjét simogattam. Megpusziltam a vállát, aztán a hátát és egyre lejjebb mentem, míg a popsijához nem érve hasra nem fordítottam. Ekkor kissé dacosan feltolta a fenekét, de én orvul belenyaltam. Engedte. Sőt, különlegesebben sóhajtott. Megfordítottam, mert a kebleit is látni, érezni akartam magam előtt. A punciját, popsiját kényeztettem a nyelvemmel és közben a merev bimbók között fürkésztem az arcát. Az ajkaimmal visszakanyarogtam a hasán és mellein keresztül, fel az arcához és újra csókolózni kezdtünk. Ezúttal kicsit hevesebb volt és elővette az "érezni akarlak" nézését, én meg engedtem a legyűrő határozottságának. Elindult lefelé rajtam, s amikor a farkamhoz ért azonnal a szájába kerültem. Eléggé fel voltam izgulva, na, de ő gonoszkodni akart kicsit. Belekezdett a tipikusan Encis húzásba és olyan franciával korbácsolt, hogy hirtelen nem is tudtam, hogy most elmenjek, vagy inkább belehaljak a gyönyörbe. Használta a kezét is rajtam. Hol lingam masszázst adott, hol csak megtámasztott, amíg olyan mélyre nem kerültem a szájában, hogy az orra a hasamhoz ért. A szabad kezével felnyúlt a mellkasomra, én bekaptam a kezét, aztán levitte a zacskóra, két kézzel és szájjal dolgozott rajtam. Nem engedett elmenni. Megérezte, amikor közeledek és akkor lassított, vagy feljött (felhúztam?) csókolózni. Én egyre többször feszültem, egyre gyakrabban éreztem, hogy most, de ő még nem akart elvinni. Megfogta a kezem, összekulcsoltuk. Megsimogattam az arcát és onnan valahogy, valamikor felkerült a hajához a kezem (felvitte ő?). Ekkor begyorsított, beszorított, bepörgött a nyelve és tudtam, hogy mostmár el akar röpíteni. Nem is tudtam ellenállni, megadtam magam és "leborultam" az Istennőmnek.
Ottmaradt velem, amíg meg nem nyugszok. Megmelengetett a közelsége. Pont ott akartam lenni, ahol voltam abban a pillanatban - vele, nála. Nevetgélve oldotta a zavaromat, segített letakarítani és puszi után kiszaladt a fürdőbe.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A fentiek, meg az eddigiek alapján talán nem meglepő, hogy szerintem nincs arányban a megélt élmény és az odakészített váza nagysága (minden együtt töltött pillanat a többszörösét érheti). Az óraszámok növelésével talán még csökkenthető is a szálak óránkénti nagysága, de én nem szoktam élni ezzel. Ezúttal nem is nagyon beszélünk a mennyiről. Enci korrekt hozzáállását jellemzi egyébként, hogy utánam szólt a többlet miatt és hogy így ő tartozik nekem - gyorsan elhessegettem: ezzel ne foglalkozzon. :)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ő itt számomra az igazi nő. Sőt, csupa nagybetűvel: A NŐ. Egy őszinte, néha mégis titokzatos, megfejtésre váró talány. Kívül-belül gyönyörű, varázslatos személyiség. Talpraesett, határozott csajszi, aki nem fél kimondani a véleményét. Intelligens beszélgetőtárs, a szabott keretek engedte mértékig egy hamisítatlan gésa.
Biztos volt valami sorszerű abban, hogy anno egyszer, munka miatt a VI. kerületbe és Enci közelébe - és aztán karjaiba - sodródtam. Pedig az első után, még nem ismerve, azt hitte, hogy nem éreztem jól magam és többet nem is lát. Aztán meg mi lett belőlünk?! :) Már másodjára is azzal terrorizáltam, hogy legközelebb gyűrűt viszek neki. Szerencsére tudja, hogy az ilyeneket nem kell komolyan venni - és én ezt is imádom benne. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enci erotikus masszázs beszámolójáról


2017-08-12 07:58:18
Basszus,! Te szerelmes vagy! Ezt nem lehet jobban megirni!

2016-11-07 11:22:37
Ez tényleg valami maradandó élmény (vagy károsodás:D) lehetett kolléga, mert éteri magasságokban szárnyaltál a besziben! Szuper lett, méltó egy istennőhöz, köszi!

2016-09-27 09:18:04
Basszus! Ezt jól összeütötted. Minden szavát elhiszem és szinte átélem.:):) Nem véletelenül sokunk Istennője.:):) Írásodból kiderül Enci Maximalizmusa is, az , hogy a vendég a legfontosabb és hogy átélje vele a mennyországban tapsztalhotó boldogságot.:):) Köszi!:)

2016-09-27 09:18:04
Basszus! Ezt jól összeütötted. Minden szavát elhiszem és szinte átélem.:):) Nem véletelenül sokunk Istennője.:):) Írásodból kiderül Enci Maximalizmusa is, az , hogy a vendég a legfontosabb és hogy átélje vele a mennyországban tapsztalhotó boldogságot.:):) Köszi!:)

2016-09-27 08:36:14
. Nagyszerű beszámolót írtál, méltó a minősítéshez. 2 istennő cím egy nap - elismerés Encinek is.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókEnci legfrissebb beszámolói

istennő: 46db
(2021-10-23) : A kéjtől kellemesen elernyedten heveredtem le a masszázspadra, lábamat felhelyeztem párnára, Enci beállította fejtámaszt, elmondtam a panaszaim ( szokás szerint a nyak környéki részekkel voltak bajaim), választottam krémet, Enci megkérdezte, hogy megfelelő hőmérsékletű-e a fűtés a padon, és kezdődhetett masszázs. Nagyon kellemes volt a fűtött padon heverni,

(2021-08-29) : Rendhagyó módon - bár nálunk talán már ez rendszer - előbb én masszíroztam meg. Imádom, ahogy átgyúrhatom finom kis testének minden porcikáját. Élvezettem hallom finom kis nyögéseit ilyenkor, hogy mennyire élvezi. Ezután rendszerint a másik típuső aktivitás jön, ezért átvonulunk a másik szobába, ahol egy hatalmas és kényelmes japán ágy található.

(2021-07-13) : A tusolás után arccal lefelé a masszázspadra feküdtem, Enci pedig különösen finom érintéseivel bejárta a talp, boka, vádli, comb, derék útvonalat. Különösen élveztem gyönyörű lábainak és lábfejének a látványát. Ebben a pozícióban meztelen testéből még csak ennyit láttam, de már ez a látvány is igen ígéretes volt.

felejthetetlen: 72db
(2021-08-19) : Enci még a térdeimnél sem járt, amikor már biztos voltam benne, hogy a világ legnagyobb hülyéje fekszik a masszázspadon, mivel olyan szinten műveli a masszázs tudományát, hogy kb fogalmam sincs mit kerestem eddig máshol. Nagy nevű wellness hotelekben szakemberek nem tudnak olyant nyújtani, mint Ő. Hihetetlen profi hozzáértés, szakmai tapasztalat és technikák széles választéka áll bevetésre készen, bár Enci maga a legnagyobb fegyver,

(2021-08-11) : Abszolút szakszerű fogások, láb és kar pakolgatások, trigger pont, nem kérdés: pro. Akár erotikamentesre is érdemes lehet eljönni, tényleg van hatása, azóta is érzem. Én bolond bátorkodtam erőset kérni. Kiscsávó, kezdésnek... Szemem két méteresre kerekedett. Lehet jobb is, hogy nem látta visító arcom, amikor a vádlimat kezelte.

(2021-08-11) : Enci a talpamnál kezdte és szisztematikusan haladt felfelé. A vádlimat triggerezésre érdemesnek ítélte, ezért mindkettő kapott egy-egy ilyen extra kezelést. Kemény dolog, de úgy érzem hatásos volt. Enci szakszerűen végig ment minden testrészemen és mindegyik kapott egy megfelelő kezelést. Nagyon hatásosnak és hatékonynak éreztem ezt a kicsit rövidebb masszázst is.

nagyon jó: 53db
(2021-07-28) : Enci felajánlotta, hogy bekísér a fürdőbe és meg is mosdat. Éltem is a lehetőséggel, így együtt indultunk meg a fürdő felé. Beálltam a kádba, Enci felvett egy mosdató kesztyűt és letisztogatott. Nem a hátammal, kezdte hanem deréktájon. 😉 A tisztítószerek lemosását már egyedül végeztem és mire kiléptem a fürdőből Enci már meztelenül várt a pad mellett Itt egy pillanatra lefagytam. 😛

(2021-03-03) : Enci kikérdezett fájdalmaimról, esetleges sérüléseimről, hogy kellő szakszerűséggel tudjon hozzám látni. Ellazította a derekamat, majd alaposan átgyúrt válltól fenékig. A csípőmet valami vibrációs gépesített kínzóeszközzel is megdolgozta. Huhh, ez kemény volt. Hétvégén volt is izomlázam! De sikerült úgy ellazítania az izmokat, hogy azóta nem fáj, amiért hálás vagyok!

(2019-11-18) : Her magic hands moved on my tired body all the way up as if playing effortless a harp. She learnt that I like shiatsu massage and of course, Enci stroke some chords of shiatsu on my back, by the way.

: 48db
(2021-07-30) : Átadtam magam a szaktudásának, telefonban javasoltam egy masszázsfajtát, de Ő másikat szánt nekem, melyet nem bántam meg. Alapos, dinamikus, figyeli a tested és a lelked (hangok) jelzéseit. Közben lehet beszélgetni, így nem csak a kezei, hanem a hangja is elvarázsol. Profi masszàzst kaptam, meg vadgesztenye krémet az egyik panaszomra.

(2021-01-20) : Az információk birtokában Enci szakszerű mozdulatokkal és teljes profizmussal látott munkához. Ismerjük már egymást, szeretünk mindketten beszélni és vannak érdekes témáink is, így a masszázs ideje alatt Enci nem csak a testemmel, hanem a lelkemmel is foglalkozott egy kicsit, mondhatni minden tekintetben felfrissültem a kezei alatt. A masszázs végét Enci egy gyengéd ringatással fejezte be.

(2020-09-11) : Konkrét problémával érkeztem hozzá. Láttam rajta, hogy minden szakértelmét bevetve a teljes szívével azon dolgozik, hogy segítsen nekem, ami nagyon jól esett. Még egy speciális masszírozógép is előkerült, továbbá szóbeli tanácsokat is kaptam tőle. ELITMASSZÁSBAN volt részem – mást nem is lehet írni. Utána jöttem én, amit a LELKES AMATŐRMASSZÁS kategóriába lehet sorolni.

rossz: 1db
(2020-06-19) : Masszírozni azt tud , közben dumák ezerrel , ahogy jársz hozzá úgy gondolsz egyre többet a kapcsolatokról aztán meg jól pofára éjt. MissX ám a francot. MissPicsa inkább találóbb lenne....