37
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
61
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
21
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Kittana erotikus masszázs

erotikus masszázs

Kittana-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-26 10:49:41

plastikman
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kittana beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-09-26

Egyeztetés
Elérhető:
5
Már régóta kinéztem Kittanát. Mivel nem lakom túl közel, rászántam magam, hogy meglátogatom. Nem vette fel a telefont, visszahívott és meg is beszéltünk másnap délre egy találkát. Kérte, hogy azért még hívjam fel, ha elindulok. Ekkor mondta, hogy ne haragudjak, de késik egy fél órát, mert valami nagyon fontos dolga akadt. Ez nekem is jól jött, mert kicsit késve sikerült elindulnom. A randi előtt 10 perccel hívtam, hogy még egy kicsit késni fogok a lentebb leírtak miatt. Ő pedig pont közben írt egy sms-t, h had kérjen még egy 10 percet. Így végül az eredeti időponthoz képest 45 perccel később, de sikerült összehoznunk a találkozót.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Nagyjából ismerem Pestet, GPS nélkül mentem és valahogy sikerült eltévednem. Parkoló lett volna egész közel is, én 1 utcával messzebb álltam meg.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Hely diszkréció:
5
Szépen felújított régi pesti ház. Kellemes illat, hangulatosan berendezett szoba. Valami gond volt a zenével, azért rádió szólt. Kittana elnézést kért emiatt, de ebben a helyzetben a zene volt az utolsó, amire figyeltem.
Kittana külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Varázslatosan szép arca van. Az a fajta lány, aki, ha sminkelné magát csak rontana a helyzeten. Valami szexi fehérneműben fogadott, nem tudom pontosan, a szemem leragadt a tekintetén. Amint megláttam, tudtam, hogy jó helyen vagyok, még a csokit is elfelejtettem neki átadni, csak a végén jutott eszembe, amikor öltözés közben megtaláltam a zsebemben :D

Erotikus masszázs
Előre leszögezem, még sosem voltam ilyen és hasonló, de még csak hagyományos masszázson sem, így laikusként tudom értékelni. Kittana a fürdést követően megkérdezte mivel kezdjünk. Szeretem a legjobb dolgokat a végére hagyni, ezért a masszázs mellett döntöttem. Hason fekve az ágyon a vádlimtól kezdve haladt felfelé, olyan közepes erővel talán, nagyon kellemes volt. A hátamon lenne mit eldolgozni, órákba telne valószínűleg, ezért csak amolyan formalitás szerűen végigment mindenhol. közben beszélgettünk mindenről, igazán rokonszenves lány és persze sasoltam a tükörben a bámulatos arcát. Kicsit kilógott a cici a fehérnemű felett, arról is nehezemre esett levenni a szemem :)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Pornós feeling:
4
Az idő repült a masszázzsal én meg repültem át az ágyra. Kérdezte, szeretnék-e csúszka masszást, így ezzel kezdődött a szeánsz. Én már a közben meztelenedett látványától hadi állapotban voltam, ez az olajos cicikkel csak fokozódott. Fantasztikus érzés töltött el. Oldalról csinálta, közben simogattam ahol éppen értem, isteni hamvas bőrrel áldották meg. Kis idő után már szájjal is kényeztetett. nekem jóformán már annyi elég lett volna, hogy hozzámérjen, de nem akartam megtörni a varázst, ezért kértem, hogy inkább én had foglalkozzak vele. Végigcsókoltam a testét, majd a puncijához érve szólt, hogy kicsit érzékeny stádiumban van. Próbáltam az izgalmi szintem ellenére a lehető legóvatosabban bánni vele, de sajnos éreztem rajta, ha a csiklójához érve kellemetlen neki, azért inkább visszacseréltük a felállást. Folytatta amit korábban elkezdett és annyira jó volt nekem, hogy hamar ki is tört belőlem minden. Nem lehet szavakkal leírni, milyen volt kedves Kittanaval, át kell élni.
Remélem legközelebb én is hasonló örömöket tudok neki szerezni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban egyeztettek szerint, asztalra helyezve. Nincs viszonyítási alapom az ajándékkal kapcsolatban, Ő az első lány, akit meglátogattam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Óriási élményben volt részem vele. Az a fajta lány, akivel megszökne az ember egy lakatlan szigetre. Először, de nem utoljára találkoztunk!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kittana erotikus masszázs beszámolójáról


2017-01-11 11:39:40
Részletesen leírt mindent a hirdetőről, az előnyöket és hátrányokat is kellőképpen kiemelve

2017-01-11 11:39:40
Részletesen leírt mindent a hirdetőről, az előnyöket és hátrányokat is kellőképpen kiemelve

pvckiraly
Ismerkedik az oldallal
2016-10-06 16:06:18
az első (ha jól értelmezem) beszámolódhoz.

pvckiraly
Ismerkedik az oldallal
2016-10-06 16:06:18
az első (ha jól értelmezem) beszámolódhoz.

bela50
Könyvet írhatna
2016-09-28 01:08:27
Biztatásul. Lehet ez még jobb is, úgyhogy csak hajrá!


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókKittana legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2017-11-30) : A lábamnál kezdte, szép lassan, haladt felfelé. Olajos keze siklott végig a bôrömön. Mindenhol megdolgozott, tökéletes kezei vannak. Legszívesebben meghaltam volna,

(2016-12-13) : határozott mozdulatokkal inditott a jobb lábambál miután felpócolta és beolajozta azt. Közben beszélgettünk, az idő telt, a mozdulatok egyre keményebbek voltak a lábon, de az birja :)

(2016-10-07) : Ereje felér szàz bikàval, de azok közül is a legnagyobbikàval. Gigantikus érzés, hogy jó helyen vagyok, ez nem kérdés. Ellazultam, mint mandula mûtét utàn.

felejthetetlen: 7db
(2019-10-23) : a talpaimnál kezdte és a szokásosnál sokkal erosebben masszírozott mint szokott.Szépen haladt felfelé,kozben a seggemet dicsérte de a o popója mellett a enyém csak szégyenkezhet...Ma nagyon jó kedve volt,

(2019-04-28) : A masszázs a padon történt, lábujjak végétől, a nyakig szépen sorba véve a sarkalatos pontokat, kilazítva a letapadt izmokat. Melegített olajat kent a testrészeimre, közben közepesen erősséggel, de nagyon jólesően lazított el. Közben mindenféléről beszélgettük, róla, az elmult időszakról, a jövőbeli terveiről, stb. Szóltam, hogy úgy ossza be a masszázsra szánt időt, hogy én is szeretném viszonozni.

(2017-03-25) : A masszázs amúgy a masszáz ágyon történt. Most masszázs közben különösebben eltévedt kéz vagy hasonlók nem voltak. Talán azt nem bántam volna, ha egy egy besimítással, megzavart volna a beszélgetésben. :D

nagyon jó: 9db
(2019-11-17) : A lány profizmusa, kedvessége és szépsége persze elérték a hatásukat. Nagyon jól kényeztetett szájjal, kézzel, időnként a cicikkel. Kétszer is elélveztem. Amikor a szájában voltam, az bizony tövig volt időnként.

(2019-09-17) : Szépen beolajozza a testemet majd a talpamnál kezdve lassacskán halad felfelé.A lábaim picit fájtak amikor masszírozott,azt hiszem mostanában túl sokat voltam lábon.De még muszaly lesz újból eljonnom. :-)

(2018-07-25) : De precizen végig haladt a testemen amit kértem az tette. A hátamon azokat a bizonyos pontokat megtalálta... azokat majd egy hosszabb program kiséretében megcsináljuk.

: 13db
(2019-10-20) : Megfordulást követően ami viszont kőkeményre merevedett testrészemre vár az maga a mennyország. Kittana olyan profin nyalja-falja férfiasságom, hogy azt tanítani kellene. A mélytorok az itt valódi mélytorok.

(2019-08-29) : Arcomra fekudtem a masszázspadon és szépen elkezdte a talpamtól egészen a nyakamig.Ugyes leány.Már szerzett némi tapasztalatot a technikák és a saját stílusa terén.Mondtam is neki hogy már régebben kipécéztem magamnak csak vártam mire jól belejon a munkájába.

(2019-08-29) : A lábaimmal kezdte és jó alaposan átdolgozta őket, majd haladt egyre feljebb és a hátamat és a vállaimat is jól megdolgozta, közben folyamatosan beszélgettünk, kivel mi történt mióta utoljára találkoztunk, nyári tervekről, autókról, szóval kb mindenről amiről csak lehet, nem az az üres fecsegés volt, abszolút barátnő feeling.