8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
564
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ramóna szexpartner

szexpartner

Ramóna-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-23 19:08:38

bartolomeus
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ramóna beszámoló szexpartner Budapest 2016-09-23

Egyeztetés
Előző napon gördülékenyen történt. Megerősítést kért következő nap reggel sms-ben, mert tapasztalatai szerint sokan nem jönnek el, akik előző napon jelentkeznek be (Csodálkoztam rajta, mert én nem hagynám ki a találkozót egy ilyen szép nővel).
Megközelítés
Könnyen megközelíthető autóval, de parkolóhelyet kicsit keresgélni kell napközben. Fehérvári út ismert környéke.
Helyszín
Elegáns lakás több emeletes épületben körfolyosóval. Lakásban többen "rendelnek" egyszerre, de a logisztikát ügyesen összehangolják a lányok. Szobában franciaágy, a falon pont az egyik kedvenc képem. Fürdő is rendben.
Ramóna külseje
Gyönyörű vékony tornász alkatú nő tökéletes testtel, bomba alakkal, vékony derékkal, szép arccal és tenyérbe illő mellekkel. Selymes tapintású, puha bőre van, sötét hosszú haja.

Action
Kicsit elfogult leszek, mert Nekem nagyon bejönnek a temperamentumos természetű, sötét hajú hölgyek. Zuhany után kicsit vártam rá, de amikor belépett a szobába és leomlott meztelen testéről a kimonója, akkor a lélegzetem is elállt, annyira gyönyörű volt. Innentől kezdve teljesen exsztázisban voltam. Hosszasan csókolóztunk állva, miközben hozzám simult. Nagyon jól csókol. Az ágyon hanyatt feküdtem és elkezdett franciázni.Nagyon finoman, lágyan, lassan és fokozatosan húzott fel, hol a szájába vette a makkomat és föl-le járt a szája a farkamon, hol a hegyétől a tövéig finoman végig nyalt, kérésemre a zacsit is kényeztette. Ezt követően átnyúlt felettem a gumiért, miközben puha teste hozzám simult, amit szintén élveztem. A legfantasztikusabb jelenet az volt, amikor (védőfelszerelés felhelyezését követően) rám ült és egyenes derékkal és háttal, kicsit magát hátravetve rajtam derékszögben meglovagolt. Visszagondolva is beleborzongok a látványba, ahogy gyönyörű teste felém magasodik. Kikészültem, képtelen voltam betelni a látvánnyal, amit bókok formájában szóvá is tettem. Nem tudom szavakba önteni, hogy mit éltem át, talán ahhoz tudnám hasonlítani, mintha az "Elemi ösztön"-ben Mi alakítottuk volna az évszázad dugásának két főszerepét. Szűk puncijában így mentem el, csak akkor hagyta abba, amikor már lenyugodtam. Míg pihiztem készségesen letisztogatott. Mikor magamhoz tértem csak egy negyed óránk maradt, ezért sajnos nem tudtam Ramónát olyan hosszasan kényeztetni, mint Ő engemet. Második menetet kutyusban nyitottuk, majd misszionárius pózban folytattuk. A végkifejlet a már említett lovagló pózban ért el ismét, miután kezemet levettem Ramóna derekáról és fejem fölé raktam a párnára , és magamat elengedve önkívületi állapotban hatalmasat élveztem.
Elszámolás
Korrekt új pesti átlag. Először találkoztunk, előre asztalra helyezve.Teljesen megérte a nem mindennapi felejthetetlen élményért.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ramóna nem egyszerűen szép lány vagy nő, hanem valódi hölgy, akinek temperamentumos természete kifinomult stílussal és eleganciával párosul. Nagyon érzéki, barátnő feeling-es szerető, aki simul, bújik hozzám, végig a kedvemben szeretne járni. Remélem, hogy lesz még lehetőségem ismét találkozni Vele. Kéretik nagyon vigyázni rá, a bunkó modorú makktársak ne Őt keressék.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ramóna szexpartner beszámolójáról


2016-09-24 10:08:44
A pontozások nagyon hiányoznak a beszámolóból, különben jó lenne!

2016-09-24 10:08:44
A pontozások nagyon hiányoznak a beszámolóból, különben jó lenne!

2016-09-24 02:56:40
Szép, h félted a hölgyet, de nincs értelme olyan mondatoknak, h kéretik vigyázni rá. Csak ez a mondat nem tetszett, a többi jó volt, méltó az élményhez.

2016-09-24 02:56:40
Szép, h félted a hölgyet, de nincs értelme olyan mondatoknak, h kéretik vigyázni rá. Csak ez a mondat nem tetszett, a többi jó volt, méltó az élményhez.

2016-09-24 01:04:09
Azért átlagos nálam a beszi, mert végül is nem rossz, de a stílus vetekszik egy olvashatatlan playboy szerű mázolmánnyal.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókRamóna legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2021-09-13) : Játszani kezdett kedvenc játékával, én pedig élvezettel néztem és élveztem, ahogy falja péniszem. Közben gyakran a szemembe nézett, úgy fényesítette kardomat és több alkalommal a nyálát csurgatta rá, hogy megöntözze hímvesszőmet. Most bőven volt időnk mindenre, hiszen az egész napot egymásra szántuk, ezért nem kellett figyelni semmire, csak magunkra és arra, hogy kiélvezzük egymás társaságát.

(2020-07-27) : Szobában folytattuk franciás játékunkat, élvezettel nyaltam őt tovább. Idővel Rami egyre közelebb került orgazmusához és végül egy kispárna fojtotta el hangos sikolyát. Ez után én kerültem a szájába.

(2020-02-27) : Pár perc múlva a kis Ayrton került a szájába. Tökéletes franciában részesített. Rami nagyon finoman csinálja. Végig szemkontaktus volt, ahogy hosszában végig nyalta rudamat. A környékét sem kihagyva, majd kéz nélkül bukik rá, s nyelvével is őrületesen jól bánik.

felejthetetlen: 41db
(2021-11-21) : Alapos részletességgel végzi munkáját,nyelve folyamatos pörög,végignyalja oda-vissza,golyók,zacsi,gát minden alapos kényeztetésben részesül.Időnként felemelkedve mellei közé szorítja,én pedig hozzácsapkodom cicijeihez kőkemény rudamat.Még egy olyan figurát is belevitt,hogy enyhén megharapdosta a golyóimat.

(2021-11-05) : Bár mondta is, hogy "Ő milyen típus", de ez pillanatok alatt átjött: lágyan, mégis határozottan kényeztetett a szájával, a golyókat sem kímélve, hol az egész nyelvét, hol csak a hegyét használva. Ő nem az a mélytorkozós, brutális tempót diktálós fajta, ennél sokkal érzékibb és szenvedélyesebb, az ember fia képes teljesen belefeledkezni a dologba és kikapcsolni?

(2021-10-27) : Lejjebb is kúszott és neki is látott a franciának ami valami eszméletlen volt. Fel le nyalta, rengeteg szájmunka, kevés kéz és konkrétan a golyók igy meg nem voltam nyalva, simogatva mint most. Hamarán is keményedés következet kértem is a gumit amit frl is helyezett elösször kézzel a főbb ráhelyezés szájjal, meg egy kis igazitás a biztonság kedvéért kézzel.

nagyon jó: 25db
(2021-10-15) : Hegyet simogatva, bekapva, vegignyalogatva a golyok fele... 😍 ez ment egy ideig majd a nyalas farkam a mellevel is elkezdte simogatni, majd ujbol szajjal... Nem is birtam sokaig, igy gumit huztunk es beleult. (Ennyit azokrol a terveimrol, hogy most majd en kezdek,. Ahogy jatszott velem Rami, teljesen elfelejtettem mindent is!)

(2021-09-28) : Rovid idon belul a hatamra parancsolt es elindult lefele az ezredes fele. Az adatlapja szerint nem vallal melytorkos franciat, amit erkezesem elott kisse hianyoltam. Azomban mint kiderult feleslegesen! Igaz nem melytorok, de olyan technikaja van, ami utan semmilyen hianyerzetem nem volt!

(2021-03-11) : Ezután bementünk a hálóba, kényelmesen elfeküdtem az ágyon, Ramóna felém kerekedett, csókolóztunk még egy kicsit majd nf tudását tapasztalhattam meg. Nagyon finoman csinálja, hol csak a végét kényezteti szájával, nyelvével, hol szinte teljesen eltünti a szájában, oldalát nyalja, a ciciket dörgöli hozzá és a golyókat sem hagyja ki az élvezetből. Nagyon kellemes érzés volt

: 34db
(2021-10-13) : olyan a francia tudása hogy azt Macron is megirigyelné, szerintem ilyet még nő nem művelt velem, majd miután éreztem hogy nem bírom már sokáig kérdeztem hogy szeretné ,mire ő mondta felrakja az esőkabátot ,kezdi ő és befejezem én, olyat lovagolt ,egy kincs ez a nő még most is ez jár a fejemben, majd pozíciót váltottunk és hátulról lett végem.

(2021-10-07) : Először ő kedveskedett nekem. Különleges franciája van, az már biztos, csak úgy falja a golyókat és az ajkait is aktívan használja. Nem full mélytorok (nem is írja mondjuk), de néhányszor azért majdnem eltűntetett. Mondta, hogy neki úgysem fog menni fél órában, de muszáj volt megkóstolni a szép punciját. Finoman nyalogattam, ami bejött neki, legközelebb tuti többet időzök majd idelent. Aztán gumi fel és jöhetett

(2021-06-28) : Az elején a golyók kezelésére is engedélyt kért, és nem is ellenkeztem. Ahogy azokkal bánt, hát az elképesztő volt. Gumi is felkerült lassan és beleült a nyeregbe. A vágta után az ágy szélére könyökölt és így hatoltam be hátulról, a tükörrel szembe. A látványtól a hatás nem is maradt el, hatalmasat élveztem benne. Ráborulva fújtam egyet, majd egymás mellé feküdve pihentük egyet. Ezután masszást kértem, ezzel töltöttük ki a maradék időd.