30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
173
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
384
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-17
Zaya szexpartner

szexpartner

Zaya-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-23 08:19:51

budioka
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zaya reagálása

Kedves budioka
Igy nagyon utólag is de köszönöm látogatásod és a beszámolót. Az alattam szóló kritikusoknak pedig: maradjon a mi kettőnk titka h ez a randi miért csak "jóra" sikeredett . Bár nem rajtam múlt és nem szeretném csevikurályunk népszerűségét lerombolni.. legyen ennyi elég :)))
Puszi Zaya :)

Zaya beszámoló szexpartner Budapest 2016-09-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt. Néhány csengő hang után, felvette és már egyeztettünk is. gyorsan, kedvesen, bájosan történt minden!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A IX. kerület egy utcájában van a kéjlak. A parkoló fizetős de nem drága kategória. Elsőre kicsit nehezen találtam el a címet, de ez csak az én balgaságom volt!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új házban egy modern, pazar lakás. Minden nagyon szép, új, ízléses, csilli-villi, a helyszín tökéletes a célnak. A fürdő jól felszerelt, minden megtalálható benne a megfelelő tisztasági fok eléréséhez!
Zaya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Filigrán csinos leányzó. Akik a teltebb hölgyeket szeretik, azoknak nem jönne be Zaya. A cickók szilikonosak, de szépen illenek az összképbe. Egyben van a Hölgy rendesen!!!

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Gumis francia:
5
Kebelszex:
5
Lábimádat:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mikor felértem hozzá egy kék ruha egyvelegben fogadott. A bemutatkozás után némi folyadékpótlás után, irány a zuhi. Visszatérve már az ágyon várt rám. Simogatás, puha puszik, lágy csók után lekerült minden Zayáról. Kezelésbe vette a velem-egykorút! Minden igényt kielégítő orál következett! NF vizsga munkát kaptam, szépen megfűszerezve mély-torkossal, olyan szép, lefetyelős típusút! :-) Elindultam délre én is. Nyelvvel, kézzel próbálkoztam, véleményem szerint sikerrel, a hanghatásokból ítélve!

Merevedésem oly szintű volt, hogy kívántam a védő eszközt, és a bátorító gumis francia után a behatolás következett!!!!:-D Misszivel kezdtünk, majd doggy következett. Ebben a pózban csattantak spermáim a gumi falán, jól sikerült!!!:-)

Rövid pihegés és egy laza tus után egy nagyon kellemes masszázs következett, közben csivitelés. Majd ismét kezébe vette a kezdeményezést! "Kis barátom" működésbe kezdett mert Zaya dolgozott az ügyön rendesen. Amikor már úgy ítélte meg , a gumis francia után lovacskázás kezdődött. A "gyí te pacit" befejezvén szó szerint kezébe vette a dolgok irányítását, minek eredménye képpen keblére lőttem forró folyadékomat! Még tenyerében lüktettem , amikor felocsúdtam és foglaltam el helyemet e világban!!!!:-D

Frissítő zuhany és némi kedves szavak után következett a búcsú és indulás kielégülten, de elégetetten!!!!
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Az előre megbeszélt "rózsa szálakat " az aktus után helyeztem el a pulton, melyek száma kicsit magasabb mint a pesti átlag! De sebaj, hiszen jól éreztem magam!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Vékony, izmos hölgy magas tudás szinttel. Nagyon jó, élvezetes délutáni programra sikeredet a Zayával eltöltött délután! Kimondottan jól éreztem magam!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zaya szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókZaya legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-09-04) : Nem bírtam már, ki akartam bontani és levettük a melltartót és a bugyit és az ágyra mászott, hogy ott térdelve kényeztessen egy kicsit. Nagyon lágy és finom a franciája, néha jó mélyen bevéve a cerkát és ott is tartva magát kicsit.

felejthetetlen: 18db
(2019-12-11) : ő is rám markol, majd kezelésbe is vesz szájjal, ahogy kell. Lágyan bekapja és kézzel is szolidan rásegít. Néha mélyre ereszti, lent is tartja kicsit, majd újra visszatér a lágy alapokhoz

(2019-01-22) : Hosszabb 69 után lovagló póz jött, enyhe gugolássál. Hát itt megmutatkozott, hogy sportos, mert bizony remekül csinálta. Nehéz volt tartani magam,

(2018-12-16) : Ezen a ponton elkezdtem bontogatni az előkészített gumit, amit átvéve felhelyezett és úgy szopva tovább készítette fel a dákóm a beleülésre. Miközben elkezdett lovagolni rajtam, én a csípőm mellett feszülő lábikráit simogattam, ő pedig hol a lábszáraimon

nagyon jó: 27db
(2021-01-16) : Zaya néha húzott magába fejemet fogva, tekerte csípőjét, kéjes hanghatásokkal, de élvezésig nem sikerült hajszolnom, és mivel már úgy állt a farkam, hogy rá is támaszkodhattam volna, feljebb mentem az ágyra. Zaya megkérdezte szophat-e egy kicsit, mondtam, hogy csak kicsit mert eldurranok hamarosan, max a melleire élvezek, mire mondta, hogy ne már, azért szexeljünk is, és már bukott is rá szerszámomra.

(2020-07-28) : Egy nagyon jó fej csaj, de tényleg , valóban lehet valakinek túl közvetlen, de nagyon jól oldja vele a hangulatot. Nem szeretném annyira részletezni a dolgot, nem az én stílusom , de annyit mondhatok, hogy tényleg mindenben ügyes. Igénybe vettem az extrát is , nagyon jó volt.

(2020-07-21) : Majd jött a második menet ahol is franciával indított amit jó mélyen csinál és szép lassan erotikusan. Majd gumi fel ismét és irány a puncija. Megint rámhúzta magát, de én szerettem volna a popsiját is kipróbáni.

: 33db
(2020-12-05) : Közben folyamatosan nevetgél, kis sikolyokkal húz még tovább. Előttem ül, bekapja a farkam, állva szopatom, szépséges látvány. Nem tudom, hogy telik ilyenkor az idő, talán 3-4 perc elteltével érzem, hogy nem bírom. Sajnos a VSZ-t nem szereti, így szólok időben, a melleire veri, persze mindenhova jut, kajánul nevet rám. Remegő térdekkel leroskadok,

(2020-08-10) : Finom a technikája, rutinosan nyúlna a golyókért is én kérem hogy azt nem kell. Fekszem és ő pedig fölöttem van, nem megyek át 69-be, simogatom a mellét, a fenekét, és a popója jár a fejemben. Érzem kérés nélkül is próbál minél mélyebben eltüntetni. Mivel már látható mivel van dolga megkérdezem a popót, szabad-e vagy méretfüggő. Nem mond nemet, csak azt kéri hogy a popó szemből történjen.

(2020-06-23) : Remekül megadta az egészhez az alaphangot, és a végére már teljesen feloldódtam! Utána a hálóba mentünk (Innen nyílik a fürdő is hála az égnek :D ). ott kényelmes franciaágy, tisztaság. Simogatós ismerkedéssel kezdtünk, csókokkal folytatva. Bevallom, inkább én voltam a kedvezményezett, nem annyira a kölcsönösség elvét követtük :) Jeleztem neki előre, hogy mivel eléggé be vagyok "töltve" és rég voltam így, lehet, hogy nem fogom sokáig bírni, de kedvesen csak annyit reagált, hogy nem baj, úgyis lesz még egy kör :)