187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
171
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
ALICE szexpartner

szexpartner

ALICE-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-20 18:11:38

fz4
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ALICE beszámoló szexpartner Budapest 2016-09-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, egyből felvette. Már jártam nála korábban is, délután egy picit nehezebb elérni, de ha van szabadideje, akár vissza is hív. Mivel a környéken jártam, ezért a hívás után kért egy fél órát és már fogadni is tudott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval könnyedén, a panel előtt van parkolóhely is. Viszont fizetős, ami nekem szokatlan volt első alkalommal és meg is pótdíjaztak. (Most meg a rendszámomat ütöttem el, de szerencsére eltekintettek a büntetéstől:))
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Panel sokadik emelete. Lift van és működik is. A lakás otthonos. A fürdőben van mindenféle dolog, ami kellhet : többféle tusfürdő, szájvíz, fogkefe is emlékeim szerint:) A szoba nem túl nagy, de nem is kicsi. Ruhát van hova pakolni.
ALICE külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alice csodaszép lány. Nekem az arca, a szemei és a hangja tetszenek elsősorban. A többi meg látszik a képeken:)

Action
Mélytorkos francia:
5
Arcra élvezés:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mivel kevés volt az időm egy gyors zuhi után visszatérve a szobában már félmeztelenül várt. Nem csak szájra puszi van nála szerencsére, nekem a csók fontos, hogy ne csak felületes legyen. Ebben Alice partner volt.
Felmelegített a fürdés után, majd egy kelleme franciás kényeztetésbe kezdett. Amiből aztán kölcsönösbe váltottunk. Nem cifráztuk különösebben, fél óra után egy kölcsönös orgazmusban értünk véget némi különbséggel. Én a végén még pervezkedtem egy picit, az arcocskáján - nem szándékoltan - és a nyelvén ért a vég. Rövid beszélgetés után kértem még egy kis kényeztetést, olyan jól csinálta, hogy kis idő túllépéssel sikerült is bevégeznem 2. ra is. Meg se tudtam pár percig moccanni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztem egy teljesen átlagos,, amit megtoldottam a túllépésemmel. Ö nem igényelte, én ragaszkodtam hozzá.

Rózsacsokor
fél órás randira 20, egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Alice nagyon magas fokon tudja kényeztetni az embert. Mindezt készségesen teszi, és hát vonzó is. Nehéz nem jó benyomással távozni, nekem sem sikerült :) Biztos visszatérek még időnként hozzá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


bela50
Könyvet írhatna
2016-09-24 21:29:33
Nehéz Aliceről nem jó beszámolót írni, neked sikerült :)

bela50
Könyvet írhatna
2016-09-24 21:29:33
Nehéz Aliceről nem jó beszámolót írni, neked sikerült :)

2016-09-21 20:25:43
Egy kezdőtől még elmegy átlagos beszámolónak. A következőkben sokkal több információt kéne leírnod, hogy jobb legyen!

2016-09-21 09:33:52
Ez erőssen sovány íromány egy Alice-el eltöltötött randiról. Ettöl csak jobbat és bővebbet szeretnék máskor olvasni.:) - mert Alice nyujtotta élmények ennél többet kívánnak meg.:) ( én úgy emlékszem rá).


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 43db
(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

(2021-07-06) : Alice egyik különlegessége a franciája! Kértem is, hogy erre helyezzünk nagy hangsúlyt, de azért figyeljen rám,, nehogy túl hamar kivégezzen. Ez egy olyan nap volt, hogy erre állandóan figyelnem kellett :) Leült az ágyra és elkezdte az eleinte finomabb franciát, ami nála azt jelenti, hogy már ekkor is nagyon mélyen, tövig eltűnteti az ezredest. Kérdeztem, hogy foghatom-e a fejét,

felejthetetlen: 84db
(2021-09-29) : Ő is akarja , a szájába a farkam. Kiül az ágy szélére farkam ajkai közt nagyon jol érzi magát. Közben ujjazom , előbbre csúszik, hogy jobban hozzaférjek tocsogó punijához. Nyakát csókolva látom szemén, miközben jó nyálasan szopik elélvez. Tuti nem szinészet a szeme fehérjét látom ahogy szeme felakad.

(2021-09-27) : Nem így Alice-nek: az első két próbálkozásnál alaposan felmérte a hosszt, majd a harmadiktól kezdve valami észbontóan lebegős érzésben részesített, mélységes mélységekbe engedve engem, alig-alig engedve. Közben megállítottam, hogy megbeszéljünk bizonyos technikai részleteket, de megnyugtatott, hogy a spontaneitás nála komoly érték.

(2021-08-26) : Csókokba fonódtunk, s Ő lassan ráhajolt a férfiasságomra. Ismét a mélységbe engedett, én azonnal mozogni kezdtem. Közben a tükör felé fordította a popsiját. Ez a látvány és az érzés még jobban felajzott. Egyik kezem a fején, mi közben a torkában mozogtam, a másikkal a popsit simiztem. Aztán először egy, majd két ujjam is bekerült a nedves forróságba.

nagyon jó: 68db
(2021-07-18) : Nagyon változatosan és főként eszméletlenül élvezetesen csinálta. Volt kényeztetés, nyalogatás, csókolgatás és volt teljes hosszában torokba vétel is és ezt váltogatta. Később újra én kezdtem el irányítani, alulról kezdtem dugni a száját, majd ezt felváltva inkább maradtam nyugton és Alice fejét húztam rá

(2021-07-12) : Nagyon lassan és érzékien kezdett szopni közbe izgató hangokat ad ki. Nagyon jól esett nem is nagyon volt kedvem durvulni. Azért néha a fejére raktam a kezem ekkor gyorsított azonnal szinte végig mélytorokkal szopott lassan és gyorsabb tempóban is. Amikor a fejét párszor rányomtam a nyelvét valahogy belül pörgette vagy a fene se tudja mit csinált de nagyon jó volt az biztos.

(2021-02-19) : Miután a velem egykorút elérte elkezdett ismerkedni vele és a környezetével. Szépen nyalogatta a farkam és a heréimet is. Mondtam neki, hogy elsődlegesen a francia tudása érdekel így első körben egy NVSZ sztorival indítsunk. Megkérdezte nem baj e ha leül az ág szélére, ami persze nem volt gond, és úgy az ágy szélére közelebb húzott és szépen belekezdett a franciázásba.

: 42db
(2021-11-26) : Kis lovaglás, én kész voltam. Rövid csendes pihenő után kezdődött a következő felvonás, de nekem ez már nem ment, bár mindent megtett, hogy jó legyen ismét.

(2021-11-19) : Franciás kényeztetésre érkeztem, amibe egy kis testi ismerkedés után bele is kezdett. Hát ez valami leírhatatlan mennyire jól csinálja érzékien és mélyen. Teljesen eltűntem a szájába pedig kicsinek nem mondanám magam.

(2021-11-18) : Kis idő múlva ő vette kézbe (szájába) az irányítást. Olyan franciat kaptam, hogy akkor elődöntőttem így lesz az első végig. A falra rakott tükrökből gyönyörű latvany volt nézni puncijat popsijat, nem is tudtam csak nézni kezeim rendszeressen kalandoztak,, miközben olyan mélyen eltűntette a farkam, hogy csak pislogtam. Aztán kértem valtsunk 69-be, így én is kényeztettem közben.